aliffsyukriterlajaklaris - Ohabangkosmetik aliffsyukriterlajaklaris

4,080 Posts   3,350,653 Followers   28 Following

- Ohabangkosmetik   #ohabangkosmetik CEO @as.legacymalaysia @sugeh.resort @aslcosmetic.my @romahmakanterlajaklaris @palacealiffsyukri @aliffclub_official 0199317817

https://youtu.be/R-1flopQ6mw

siapa nak join sy?? . . Bakal jenama kosmetik yang akan menggegarkan kekalkan pasaran Asia Tenggara menjadikan sebagai Ratu Cantik @errafazira  sebagai duta utama ASL kosmetik kini abang sedang mencari rakan perniagaan yang ingin bersama abang dan sukses dengan modal rm30k (leader paling tinggi) anda bakal bergelar jutawan berminat sertai team abg sila wussp +60 19-612 5831 utk sertai mantee jutawan bersama sy..

abg rimas dik mcm mana ni??? paparazi dimana sahaja不不 cer teka ini paparazi di tak dijemput atau paparazi yg dibuat2 ..hahaah #ohabangkosmetik  . . . Kepada korang yang ingin menonton .. kehidupan Abang satu family.. jangan lupa saya subcride YouTube ang tvTelajak laris abang selalu upload video yang terbaru dan lebih panjang dan menyeronokkan dan kepada anda yang saya skrap YouTube tv Telajak laris anda bakal mendapat hadiah berupa iPhone dah Subcride ke belum??

Ni bukan lip matte biasa2..:tapi luar biasa...x caya kena tanya pada yg dah cuba...kualiti terbaik mcm produk international tapi harga mampu milik........bila sapu kat bibir lembut tahan lama dan yg paling penting x melekit... nak dapatkan hanya di beauty partner @aslcosmetic.my 

. . Inilah dinamakan pasangan kontra abang akan sentiasa sapot isteri abang untuk melakukan aktiviti lasak tapi abang nak isteri abang cantik gebu sebab tu lah abang siapakah losen ni siapa yang nak beli Losyen ini boleh komen di bawah sure korang akan puas hati guna gebu halus dan juga wangi harga pun tak mahal .. . Gabungan perubatan ayurveda dan juga bidara yg bagus utk kulit dan memberi aura positive..kulit makin cerah dan cantik....wangi pula tu...kalau siapa nak kadi mop atau agen abg wussp je 0166177661 modal rm100 jee .. offer ini hanya utk 30 yg terawal sahaja.. . . . Kepada korang yang ingin menonton .. kehidupan Abang satu family.. jangan lupa saya subcride YouTube ang tvTelajak laris abang selalu upload video yang terbaru dan lebih panjang dan menyeronokkan dan kepada anda yang saya skrap YouTube tv Telajak laris anda bakal mendapat hadiah berupa iPhone dah Subcride ke belum??

Putih atau emas sesuai.. utk abg pakai hari ni utk abg nmpak muda?? cerr korang tolong vote.. #abangtakpakaiAA 

takut suami pandang wanita lain?? aset anda dah lobos? lo gar, payudara kecil?? jgn lupa layan2 suami baik突 Pucuk harum Nita ini amat laris bagai goreng pisang panas kerana keberkesanannya yang luar biasa nikmatnya pucuk harum nita @as.legacymalaysia  merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..mudah hnya perlu isap isap sahaja dah wowww aset wanita.. abag pasti tidak dapat melupakan nikmatya.. . . Kalau nak cuba korang tulis nak try diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??

Apa patut abang buat??? ramai tak team rumah abg?? ni baru separuh yaa突 . . . inilah family #ohabangkosmetik  stay 1 rumah belum tukang kebun dan pengawal rumah.. abang pening sbb skrg ni family abg smua on the way nak bercuti ..tapi 1 kete jee x muat... bila anak dah ramai, dgn pembantu rumah, paparazi abg lagi, pari2 abg lagi... nak holiday kereta tak muat event abg ada 2 kete.. maklumlah tak nak nanti cakap abang dan juga isteri abang ini pilihkasih...patut tak kalau abang beli bas?? cuba korang komen di bawah pendapat korang?? . . tudung wife dan anak saya dari @cloverush 

. . Secara Jujurnya abg begitu sedih pada malam ini..abg buat blog dan youtube utk Melihat org susah di kl bersama ustaz @ebitlew  dan dgn hasil jualan bisnes saya @ @as.legacymalaysia..bygkan..  masih ada orang yang susah yang mengharapkan makanan yang ,mengharapkan bantuan yang tiada rumah ..abang bukan ahli politik abang bukan bln ustaz, abang bukanlah sesiapa abg hnya #ohabangkosmetik .. tetapi abang berazam supaya jikalau abang diberikan rezeki yang murah dalam perniagaan.. abang boleh bantu lebih ramai org .. doakan misi abg ini berjaya.. amin amin.. jika korang doakan amin sudah memadai utk abg berusaha lagi buat aktiviti mcm ni.. . . kali ini Abang bersama sama dengan seorang ustad @ebitlew  yang amat mulia dan cukup dikenali turun padang untik membantu.. Kalau Abang buat lagi misi bantuan seperti ini ada tak yang nak ikut bersama sama abang untuk memberi dan juga membuat saham akhirat sila komen di bawah . . siapa nak tngok vedio ada di youtube sy tv terajak laris..

Alhamdulillah periuk dan juga kuali abang lari sebagai goreng pisang panas terjual lebih daripada 3000 set seluruh malaysia.. Sekarang ini abang nak cari sesiapa yang nak percaya dengan abang yang nak jadi abang punya rakan niaga jual periuk kuali pinggan mangkuk semua inilah boleh WhatsApp 01153399786 .. dengan abang ya

Siapa setuju anak-anak ini adalah harta yang paling bernilai?? . . Bila tengok anak-anak membesar terasa cepatnya Masa berlalu dulu rasa Rimas anak kecik-kecik tapi bila tengok mereka semakin besar terasa puas.. . . Sebenarnya abang kerja kuat-kuat untuk membela nasib mereka.. bagi abang tak kisahlah siapa pun kita yang paling penting kita kena berusaha dan tawakal.. untuk mencapai kejayaan yg blh dibanggakan oleh anak2 esok lusa.. syukur alhamdulillah berkat kahwin abang selama hampir 12 tahun anak-anak abang dah besar ramai orang ingat umur abang 40an .. tapi dorang tak tahu umur abang baru 32jee anak abg cess tu pakai tudung @cloverush  koleksi kanak2 ..

Syukur alhamdulillah, syarikat abang Dherbs Terlajak Laris telah beroperasi lebih kurang 10 tahun. Abang akan buat pembaharuan dengan rebranding produk2 Dherbs. Nantikan kemunculan brand terbaru Dherbs yg akan mengegarkan pasaran asia dimana brand ini akan setanding brand2 lain yang terkenal kerana brand dherbs akan berada di shopping2 mall dan tiada lagi di kedai2 jamu. . Abang juga nak membuka peluang bisness kepada korung diluar sana untuk menjadi team abang. Sape yang nak join boleh komen di bawah nak 鳶鳶

Puffy Liner by @aslcosmetic.my  memberikan garisan warna hitam dgn kemasan matte dan kalis air. Senang untuk diaplikasikan di alis mata anda. . . . Kalau nak beli secara online sahaja korang tulis boleh tulis di bawah nak try diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??