near to V'Asia Cosmetic & Healthcare

360 Posts

Website: http://www.vasia.my

Top Posts

Ecah @sarraayesha  kacau papa kat ofis petang ni πŸ˜… terus tak jadi kerjaaa πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ

Salam tadi saya bersiaran Jom Singgah... hampir2 terlupa nak upload pic... poc minggu lepas memang terlupa teruss πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜‚ Stokis2 saya pastikan stok mencukupi.... ramai yang cakap sekarang saya antara pengasas yang kerap on air... rasa segan pun ada bila org kata kuat promosi produk β˜ΊοΈβ˜ΊοΈπŸ˜…πŸ‘πŸ» tq sis @ifa_raziah  & @akhmalnazri  πŸ˜€ bila nak buat rumah terbukaaa??

Selamat malam semua... esok nak keluar jangan lupa guna Gold Beauty Foundation... tapi sayang sekarang stok HQ sold out sebab foundation ni laris sangat3... alhamdulillah banyak sangat feedback yang positif... thank you semua yang sedang tunggu... kalau g kedai jamu atau ada nampak jual kat online seller shopee and lazada, cepat2 grab sebab stok mmg limited dan masuk hujung february ni πŸ™πŸ™πŸ™

Harini dalam sejarah masuk ofis tak mandi sebab beberapa kawasan Lembah Klang terputus bekalan air... so harini berpeluang jadi driver dan angkut barang2 sendiri... . Alhamdulillah lori 5 tan ni banyak berjasa sebab setiap hari ulang-alik kilang V’Asia Manufacturing bawa stok πŸ™πŸ™ . Sesungguhnya rezeki itu aturan Allah, kita hambaNya hanya berusaha... sama2 kita doakan yang baik2... . Saya suka feedback dari pengguna... setiap feedback sangat penting untuk meningkatkan kualiti produk... . Inshaaallah perniagaan ini bukan milik saya seorang... dalam setiap rezeki kita, ada bahagian dan aturan untuk orang lain . Harini saya kat ofis alhamdulillah ada stokis baru... walaupun dalam keadaan ekonomi yg kurang baik, saya cuba bertahan dengan memberikan yang terbaik dan mempertahankan empayar perniagaan.. . Dalam dunia perniagaan, sama2 lah kita pelihara hubungan, bukan sahaja dengan Allah tetapi silaturrahim sesama kita... jauhi unsur2 negatif, dengki & irihati tetapi sama2lah kita menyokong antara satu sama lain membangunkan ekonomi dan ummah... Berniagalah cara baik & bersih... . Percayalah setiap bahagian kita telah tertulis dan selalulah bersangka baik ✌🏻✌🏻😍

7 TANDA KOLESTROL TINGGI . 1. Kaki selalu kebas ->Sebab darah selalu bergumpal 2. Mudah letih & cepat mengantuk ->Aliran darah kurang baik 3. Kiri dada tidak selesa atau senak ->Urat mengecil atau pembuluh darah tersumbat 4. Sering sakit kepala, migrain, sakit leher ->Arteri sempit membuat peredaran darah ke otak kurang 5. Kaki bengkak ->Salur darah makin sempit dan kurang aliran darah ke kaki 6. Timbul biji putih kutil oil seed ->Pada bahagian bawah mata, leher dan wajah 7. Wajah kemerahan & berat badan berlebihan ->Peredaran darah & metabolisma merosot . . TAHUKAH ANDA?? . Punca berlaku sakit jantung, darah tinggi, strok, pemergian mengecut adalah juga berpunca dari lebihan kolestrol dalam badan. Kolestrol yang berlebihan menjadikan salur darah semakin sempit. Jika dibiarkan, saluran darah boleh tersumbat dan pecah. . . β€œRESEPI JANTUNG SIHAT” FORMULASI TRADISIONAL YANG DITAMBAHBAIK 1) BAWANG PUTIH 2) HALIA 3) LEMON 4) MADU 5) CUKA EPAL 6) HABBATUSSAUDA 7) DURIAN BELANDA 8) DAUN RERAMA 9) DAUN BELALAI GAJAH 10) TUNJUK LANGIT . . *Campurkan kesemua bahan ini, masak sehingga mendidih menggunakan api kecil. Amalkan 2-3 sudu sehari, inshaallah salur darah kembali normal, kolestrol dapat dikurangkan, badan lebih cergas. Pada peringkat awal, najis akan kehitaman dan kerap buang angin. Ini adalah petanda yang baik untuk tubuh badan. . . Atau untuk lebih mudah, dapatkan JUS KHASIAT LEGA keluaran V’ASIA yang hanya berharga RM55. Untuk belian online, boleh dapatkan di Lazada & Shopee. Produk ini juga dijual di toko-toko jamu berhampiran. Pastikan JUS KHASIAT LEGA keluaran V’ASIA, Baru Beli !!! Informasi lanjut, boleh hubungi hotline kami 1-800-88-3990 atau 019-2444492.

Terima kasih kak @lizza_abdullah  antara seniwati yang saya kagumi... rajin bekerja, mesra, mudah, rajin dan sentiasa supportive...moga kak @lizza_abdullah  lebih berjaya, dimurahkan lagi rezeki...terima kasih atas lawatan ke @vasia.official 

Makan petang harini...karipap pusing sardin... sedap sangat... terima kasih @karipapletophq  πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ siapa nak order boleh dm @karipapletophq  πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ™ #foodtemptation  #karipapfrozen  #karipapsardin  #karipapletopkakwan 

Harini masuk office dapat brownies... Thank you very much 🌺🌹

DAMBA ASET MENAWAN ? . *ABAIKAN KALAU ANDA PUAS HATI DENGAN ASET SENDIRI* . Anda kena DAPATKAN bila… β€’ PAKAI BAJU TAK NAMPAK APA β€’ ASET JATUH β€’ JARANG BERSAMA β€’ PAKAI PUSH UP SAMA JE . PAYU MAXX memukau setiap wanita dengan herba yang terkenal dan mujarab untuk pembentukan payudra anda agar kelihatan LEBIH MENARIK!!! Diperkaya dengan ekstrak herba bermutu tinggi seperti . β€’ P. Mirifica β€’ P. Lobata β€’ Soy Isoflavone . Sememangnya herba yang terkenal dan mujarab untuk PEMBENTUKAN ASET anda agar kelihatan LEBIH MENARIK !!! . Kalau anda nak tahu inilah petua & herba lama yang diamalkan wanita THAILAND ! . Masalah dan drama anda boleh selesai dengan PAYU MAXX pilihan utama pengguna, dah ramai yang merasai kesan KETARA seawal pengambilan !!!! . Siapa tak nak DARI CUP A ke CUP D kan?! Jom dapatkan PAYU MAXX di LAZADA untuk pembelian online dengan HARGA serendah RM38.00 sahaja atau di toko-toko jamu, kiosk dan salun berhampiran ANDA… . Sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 019-2444492 atau hubungi talian hotline kami 1-800-88-3990 untuk khidmat konsultasi percuma. Jom follow Instagram kami: @vasia.official  @azrilradzi  . p/s: Siapa nak cuba PAYU MAXX ?? TAG, LIKE & SHARE post ni...

Recent Posts

Selamat malam semua... esok nak keluar jangan lupa guna Gold Beauty Foundation... tapi sayang sekarang stok HQ sold out sebab foundation ni laris sangat3... alhamdulillah banyak sangat feedback yang positif... thank you semua yang sedang tunggu... kalau g kedai jamu atau ada nampak jual kat online seller shopee and lazada, cepat2 grab sebab stok mmg limited dan masuk hujung february ni πŸ™πŸ™πŸ™

INI AZAM KAMI BAGI TAHUN 2019... ANDA BAGAIMANA PULA??

HAPPY NEW YEAR 2019‼️ Semoga 2019 yang akan datang ini memberikan sesuatu yang lebih baik daripada tahun 2018.. InshaAllah.. Kami dari keluarga besar V’asia Cosmetic Healthcare mendoakan semoga kita sentiasa maju dan terus berjaya ke masa hadapan dan mengecapi azam tahun baru.. 😘😘😘

Happy Deevapali kepada yang menyambutnya. Semoga Deevapali kali ini membawa lebih kegembiraan dan cahaya untuk menyinari hidup anda.. #selamatdeepavali 

Ecah @sarraayesha  kacau papa kat ofis petang ni πŸ˜… terus tak jadi kerjaaa πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ

APA BEZA KITA DENGAN DIA??? Mungkin dia amalkan supplement utk kekal berat badan ideal dan kita tidak mengamalkannya.. . AGAKNYA APA TIPS TERBAIK UNTUK ANDA??? Jom saksikan Dato @azrilradzi  dalam Wanita Hari Ini, Jam 12pm di TV3 okay!!

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi. Tahniah diucapkan kepada @vasia.official  kerana mendapat satu lagi ANUGERAH SUPERBRAND PRODUK TEMPATAN BERKUALITI TINGGI SETANDING PRODUK ANTARABANGSA ..πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠ. . ANDA YANG KAMI SAYANG, PENGGUNA SETIA V’ASIA COSMETIC & HEALTHCARE πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ TERIMA KASIH kerana sentiasa menyokong kami dari belakang...

Harini dalam sejarah masuk ofis tak mandi sebab beberapa kawasan Lembah Klang terputus bekalan air... so harini berpeluang jadi driver dan angkut barang2 sendiri... . Alhamdulillah lori 5 tan ni banyak berjasa sebab setiap hari ulang-alik kilang V’Asia Manufacturing bawa stok πŸ™πŸ™ . Sesungguhnya rezeki itu aturan Allah, kita hambaNya hanya berusaha... sama2 kita doakan yang baik2... . Saya suka feedback dari pengguna... setiap feedback sangat penting untuk meningkatkan kualiti produk... . Inshaaallah perniagaan ini bukan milik saya seorang... dalam setiap rezeki kita, ada bahagian dan aturan untuk orang lain . Harini saya kat ofis alhamdulillah ada stokis baru... walaupun dalam keadaan ekonomi yg kurang baik, saya cuba bertahan dengan memberikan yang terbaik dan mempertahankan empayar perniagaan.. . Dalam dunia perniagaan, sama2 lah kita pelihara hubungan, bukan sahaja dengan Allah tetapi silaturrahim sesama kita... jauhi unsur2 negatif, dengki & irihati tetapi sama2lah kita menyokong antara satu sama lain membangunkan ekonomi dan ummah... Berniagalah cara baik & bersih... . Percayalah setiap bahagian kita telah tertulis dan selalulah bersangka baik ✌🏻✌🏻😍

Alhamdulillah..positive discussion...😊 #cimbwealthadvisor  #cwa  #unitrust  #prs  #patuhsyariahfund 

Tq harini dengan team news... tq abg zul cameraman yg πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Hari last kerja untuk 2017...Jumpa 2018 nanti😊😘 #bye2017 

Cer tengok video ni... Nampak tak perubahan ketara Mami Noni kita ni bila mengenakan produk baru V’Asia... . MAGIC SKIN DAY CREAM Perfect White Series keluaran terbaru V’Asia ni sangat istimewa. Dengan teknologi & formulasi baru, warnanya berubah mengikut warna kulit anda...kulit nampak lebih berseri tanpa kusam dan bercapuk.. juga sesuai sebagai primer make-up.. sambil melindungi kulit, kandungannya membantu merawat masalah kulit seperti jeragat, parut dan menghaluskan pori... . Gambar ketiga #no  1 sebelum penggunaan warnanya putih #no  2 semasa penggunaan warnanya berubah mengikut warna kulit #no  3 warnanya dah sebati blend dengan warna kulit... nampak natural jerrr... err laki pun boleh pakai tau! . Gambar keempat Hasil penggunaan MAGIC SKIN DAY CREAM... wajah nampak gebu, kulit lebih halus dan berseri... πŸ˜±πŸ€—πŸ€— . Untuk belian online, boleh dapatkan di shopee atau di toko jamu berhampiran.... . Pastikan V’Asia Baru Beli!!

Business sharing bersama founder V Asia Dato Aril @azrilradzi  . Alhamdulillah banyak dapat inspired untuk 2018 πŸ’ͺ #ajdeparfum  #ajboss  #2018 

What a happy team.... 😍🀝 UNITED This is how we work together... saya yang paling gelap sbb lighting hadoooo πŸ˜‚πŸ˜‚ . Setiap hari jadual kerja kami padat... penuh dengan perancangan & planning yang tak semuanya saya share di media sosial... πŸ€—πŸ€— setiap idea perlu fresh, lain dari yang lain dan biarlah mempunyai entiti sendiri... . Sementara rakaman tadi, ada berita kurang gembira yang kami terima... biasalah dalam mencipta nama, tidak semua yang senang dan suka dengan legasi kita... ✌🏻 Moga Allah berikan mereka ketenangan, dijauhi rasa kurang senang dengan pencapaian kami ✌🏻✌🏻

7 TANDA KOLESTROL TINGGI . 1. Kaki selalu kebas ->Sebab darah selalu bergumpal 2. Mudah letih & cepat mengantuk ->Aliran darah kurang baik 3. Kiri dada tidak selesa atau senak ->Urat mengecil atau pembuluh darah tersumbat 4. Sering sakit kepala, migrain, sakit leher ->Arteri sempit membuat peredaran darah ke otak kurang 5. Kaki bengkak ->Salur darah makin sempit dan kurang aliran darah ke kaki 6. Timbul biji putih kutil oil seed ->Pada bahagian bawah mata, leher dan wajah 7. Wajah kemerahan & berat badan berlebihan ->Peredaran darah & metabolisma merosot . . TAHUKAH ANDA?? . Punca berlaku sakit jantung, darah tinggi, strok, pemergian mengecut adalah juga berpunca dari lebihan kolestrol dalam badan. Kolestrol yang berlebihan menjadikan salur darah semakin sempit. Jika dibiarkan, saluran darah boleh tersumbat dan pecah. . . β€œRESEPI JANTUNG SIHAT” FORMULASI TRADISIONAL YANG DITAMBAHBAIK 1) BAWANG PUTIH 2) HALIA 3) LEMON 4) MADU 5) CUKA EPAL 6) HABBATUSSAUDA 7) DURIAN BELANDA 8) DAUN RERAMA 9) DAUN BELALAI GAJAH 10) TUNJUK LANGIT . . *Campurkan kesemua bahan ini, masak sehingga mendidih menggunakan api kecil. Amalkan 2-3 sudu sehari, inshaallah salur darah kembali normal, kolestrol dapat dikurangkan, badan lebih cergas. Pada peringkat awal, najis akan kehitaman dan kerap buang angin. Ini adalah petanda yang baik untuk tubuh badan. . . Atau untuk lebih mudah, dapatkan JUS KHASIAT LEGA keluaran V’ASIA yang hanya berharga RM55. Untuk belian online, boleh dapatkan di Lazada & Shopee. Produk ini juga dijual di toko-toko jamu berhampiran. Pastikan JUS KHASIAT LEGA keluaran V’ASIA, Baru Beli !!! Informasi lanjut, boleh hubungi hotline kami 1-800-88-3990 atau 019-2444492.

Saksikan video penuh di FB Vasia Cosmetic & Healthcare sekarang!!! Ada hadiah menarik untuk anda... Platinum Drink untuk meningkatkan mutu, taraf dan tahap kesihatanπŸ‘ŒπŸ» Jus Khasiat Lega minuman untuk tangkis kolestrol berlebihan badanπŸ‘πŸ» Losyen Panas Asli untuk pecahkan lemak degil badan😊

Harini masuk office dapat brownies... Thank you very much 🌺🌹

WOW! LAINNYA ZAZA DULU !!! . ADVANCE WHITE FORMULASI PENCERAHAN UNGGUL DARI V’ASIA . TAHUKAH ANDA?? Rawatan kulit bermula dari dalaman dan pengambilan bahan yang berkhasiat. Antara sumber yang mencantikkan kulit adalah VITAMIN C, KOLAGEN, ASTAXANTHIN, TOMATO, LYCOPENE, PINEBARK dan ACEROLA CHERRY. . Khasiat bahan tersebut kaya dengan antioksidan membantu mencerahkan kulit, mengurangkan melanin gelap punca jeragat, mengurangkan garis halus, lingkaran gelap, menganjalkan kulit, menggebu dan menghaluskan kulit secara menyeluruh dari kepala hingga ke hujung kaki. . Dapatkan ADVANCE WHITE keluaran V’ASIA yang hanya berharga RM40. Untuk belian online, boleh dapatkan di Lazada atau Shopee. Produk ini juga dijual di toko-toko jamu berhampiran. Pastikan V’ASIA, Baru Beli !!! Informasi lanjut, boleh hubungi hotline kami 1-800-88-3990 atau 019-2444492.

Makan petang harini...karipap pusing sardin... sedap sangat... terima kasih @karipapletophq  πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ siapa nak order boleh dm @karipapletophq  πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ™ #foodtemptation  #karipapfrozen  #karipapsardin  #karipapletopkakwan 

3 PUNCA KULIT BERMASALAH . . 1) Kotoran yang tidak ditanggalkan 2) Pencemaran & sinaran UV merbahaya 3) Serangan anasir kuman . KULIT BEBAS CELA DENGAN 24K GOLD MIRACLE BAR . TAHUKAH ANDA?? 24K Gold Miracle Bar keluaran V’Asia merupakan formulasi teknologi nano berasaskan emas 24 karat khusus untuk menjadikan kulit wajah anda tampil lebih awet muda dan menawan. . Khasiat bahan tersebut membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih sihat dan berseri, membersihkan kesan kotoran pada kulit, menyingkirkan toksin dan sel kulit mati, membantu merawat masalah kulit kering, kusam dan bersisik

Jus Jamu Moden - Ladies Collagen dah bantu ramai pengguna.

Eh ehh! Cuba tengok sedutan Jom Singgah Rabu lepas!! Ada tiga produk hebat yang Dato Azril share... jawapan untuk teka teki admin pun ada dalam ni, untuk video penuh layari Facebook Vasia Cosmetic & Healthcare 😁😁😁

7 TIPS PILIH PRODUK SOLEKAN . 1. Warna β€˜NUDE’ sesuai setiap masa dan majlis 2. Produk yang mesra pengguna dan mudah diaplikasi 3. Tekstur lembut dan halus supaya solekan nampak natural 4. Produk yang boleh merawat kulit dan JERAGAT apabila digunakan 5. Berasaskan bahan organik agar kulit tidak sensitif dan timbul jerawat 6. Pilih yang boleh menyerap minyak supaya solekan tidak β€˜crack’ dan bercapuk 7. Tidak terlalu murah dikhuatiri mengandungi pewarna tiruan dan merkuri . SOLEK SAMBIL RAWAT DENGAN MAKE-UP V’ASIA . SET SOLEKAN RINGKAS V’ASIA mengandungi 5 produk asas -GOLD BEAUTY FOUNDATION (4 fungsi sebagai Sunblock, Make Up Base, Foundation, Concealer) -24K BEDAK RATU (warna natural membantu menggebukan lagi solekan danmenyerap minyak) -LEBAT LENTIK MASCARA (memanjang, melentik dan menguatkan bulu mata dari akar) -MAHARANI EYELINER (celak dakwat basah hitam pekat, mudah diukir, kalis air) -24K MAGIC LIPSTICK (lipstick kolagen yang bertindak mengikut warna merah natural)

RASANYA MACAM ADA YANG TAK LENGKAP HARI NI! . OWH...ADA JOM SINGGAH LA !!! . JANGAN LUPA PUKUL 1TGH HARI INI... . TekatekiVasia: Namakan produk untuk keselesaan badan untuk Jom Singgah HARI ini? . Ada HADIAH menarik untuk ANDA . #jomsinggah  #vasia