near to V'Asia Cosmetic & Healthcare

359 Posts

Website: http://www.vasia.my

Top Posts

Ecah @sarraayesha  kacau papa kat ofis petang ni πŸ˜… terus tak jadi kerjaaa πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ

Selamat malam semua... esok nak keluar jangan lupa guna Gold Beauty Foundation... tapi sayang sekarang stok HQ sold out sebab foundation ni laris sangat3... alhamdulillah banyak sangat feedback yang positif... thank you semua yang sedang tunggu... kalau g kedai jamu atau ada nampak jual kat online seller shopee and lazada, cepat2 grab sebab stok mmg limited dan masuk hujung february ni πŸ™πŸ™πŸ™

Salam tadi saya bersiaran Jom Singgah... hampir2 terlupa nak upload pic... poc minggu lepas memang terlupa teruss πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜‚ Stokis2 saya pastikan stok mencukupi.... ramai yang cakap sekarang saya antara pengasas yang kerap on air... rasa segan pun ada bila org kata kuat promosi produk β˜ΊοΈβ˜ΊοΈπŸ˜…πŸ‘πŸ» tq sis @ifa_raziah  & @akhmalnazri  πŸ˜€ bila nak buat rumah terbukaaa??

7 TANDA KOLESTROL TINGGI . 1. Kaki selalu kebas ->Sebab darah selalu bergumpal 2. Mudah letih & cepat mengantuk ->Aliran darah kurang baik 3. Kiri dada tidak selesa atau senak ->Urat mengecil atau pembuluh darah tersumbat 4. Sering sakit kepala, migrain, sakit leher ->Arteri sempit membuat peredaran darah ke otak kurang 5. Kaki bengkak ->Salur darah makin sempit dan kurang aliran darah ke kaki 6. Timbul biji putih kutil oil seed ->Pada bahagian bawah mata, leher dan wajah 7. Wajah kemerahan & berat badan berlebihan ->Peredaran darah & metabolisma merosot . . TAHUKAH ANDA?? . Punca berlaku sakit jantung, darah tinggi, strok, pemergian mengecut adalah juga berpunca dari lebihan kolestrol dalam badan. Kolestrol yang berlebihan menjadikan salur darah semakin sempit. Jika dibiarkan, saluran darah boleh tersumbat dan pecah. . . β€œRESEPI JANTUNG SIHAT” FORMULASI TRADISIONAL YANG DITAMBAHBAIK 1) BAWANG PUTIH 2) HALIA 3) LEMON 4) MADU 5) CUKA EPAL 6) HABBATUSSAUDA 7) DURIAN BELANDA 8) DAUN RERAMA 9) DAUN BELALAI GAJAH 10) TUNJUK LANGIT . . *Campurkan kesemua bahan ini, masak sehingga mendidih menggunakan api kecil. Amalkan 2-3 sudu sehari, inshaallah salur darah kembali normal, kolestrol dapat dikurangkan, badan lebih cergas. Pada peringkat awal, najis akan kehitaman dan kerap buang angin. Ini adalah petanda yang baik untuk tubuh badan. . . Atau untuk lebih mudah, dapatkan JUS KHASIAT LEGA keluaran V’ASIA yang hanya berharga RM55. Untuk belian online, boleh dapatkan di Lazada & Shopee. Produk ini juga dijual di toko-toko jamu berhampiran. Pastikan JUS KHASIAT LEGA keluaran V’ASIA, Baru Beli !!! Informasi lanjut, boleh hubungi hotline kami 1-800-88-3990 atau 019-2444492.

Happy to meet u dato @azrilradzi  & Ean . Thank you hihi By @througheanmohd  "Last meeting for today. πŸ™…πŸΌπŸ™†πŸΌπŸ™‹πŸΌ @rajaema " via @PhotoRepost_app 

Makan petang harini...karipap pusing sardin... sedap sangat... terima kasih @karipapletophq  πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ siapa nak order boleh dm @karipapletophq  πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ™ #foodtemptation  #karipapfrozen  #karipapsardin  #karipapletopkakwan 

Terima kasih kak @lizza_abdullah  antara seniwati yang saya kagumi... rajin bekerja, mesra, mudah, rajin dan sentiasa supportive...moga kak @lizza_abdullah  lebih berjaya, dimurahkan lagi rezeki...terima kasih atas lawatan ke @vasia.official 

Harini masuk office dapat brownies... Thank you very much 🌺🌹

DAMBA ASET MENAWAN ? . *ABAIKAN KALAU ANDA PUAS HATI DENGAN ASET SENDIRI* . Anda kena DAPATKAN bila… β€’ PAKAI BAJU TAK NAMPAK APA β€’ ASET JATUH β€’ JARANG BERSAMA β€’ PAKAI PUSH UP SAMA JE . PAYU MAXX memukau setiap wanita dengan herba yang terkenal dan mujarab untuk pembentukan payudra anda agar kelihatan LEBIH MENARIK!!! Diperkaya dengan ekstrak herba bermutu tinggi seperti . β€’ P. Mirifica β€’ P. Lobata β€’ Soy Isoflavone . Sememangnya herba yang terkenal dan mujarab untuk PEMBENTUKAN ASET anda agar kelihatan LEBIH MENARIK !!! . Kalau anda nak tahu inilah petua & herba lama yang diamalkan wanita THAILAND ! . Masalah dan drama anda boleh selesai dengan PAYU MAXX pilihan utama pengguna, dah ramai yang merasai kesan KETARA seawal pengambilan !!!! . Siapa tak nak DARI CUP A ke CUP D kan?! Jom dapatkan PAYU MAXX di LAZADA untuk pembelian online dengan HARGA serendah RM38.00 sahaja atau di toko-toko jamu, kiosk dan salun berhampiran ANDA… . Sebarang pertanyaan sila whatsapp ke 019-2444492 atau hubungi talian hotline kami 1-800-88-3990 untuk khidmat konsultasi percuma. Jom follow Instagram kami: @vasia.official  @azrilradzi  . p/s: Siapa nak cuba PAYU MAXX ?? TAG, LIKE & SHARE post ni...

Recent Posts

Selamat malam semua... esok nak keluar jangan lupa guna Gold Beauty Foundation... tapi sayang sekarang stok HQ sold out sebab foundation ni laris sangat3... alhamdulillah banyak sangat feedback yang positif... thank you semua yang sedang tunggu... kalau g kedai jamu atau ada nampak jual kat online seller shopee and lazada, cepat2 grab sebab stok mmg limited dan masuk hujung february ni πŸ™πŸ™πŸ™

INI AZAM KAMI BAGI TAHUN 2019... ANDA BAGAIMANA PULA??

HAPPY NEW YEAR 2019‼️ Semoga 2019 yang akan datang ini memberikan sesuatu yang lebih baik daripada tahun 2018.. InshaAllah.. Kami dari keluarga besar V’asia Cosmetic Healthcare mendoakan semoga kita sentiasa maju dan terus berjaya ke masa hadapan dan mengecapi azam tahun baru.. 😘😘😘

Happy Deevapali kepada yang menyambutnya. Semoga Deevapali kali ini membawa lebih kegembiraan dan cahaya untuk menyinari hidup anda.. #selamatdeepavali 

Ecah @sarraayesha  kacau papa kat ofis petang ni πŸ˜… terus tak jadi kerjaaa πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ

Morrning jobz...

Makeup done by me #liveprogrameWHI .TV3 #ms .AtirahSamsudin #spokespersonproductJamuJelita .

APA BEZA KITA DENGAN DIA??? Mungkin dia amalkan supplement utk kekal berat badan ideal dan kita tidak mengamalkannya.. . AGAKNYA APA TIPS TERBAIK UNTUK ANDA??? Jom saksikan Dato @azrilradzi  dalam Wanita Hari Ini, Jam 12pm di TV3 okay!!

monday 2 july 2018 makeup live programe WHI TV3. Beautiful Atira Samsudin Spokeperson product Jamu Jelita.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi. Tahniah diucapkan kepada @vasia.official  kerana mendapat satu lagi ANUGERAH SUPERBRAND PRODUK TEMPATAN BERKUALITI TINGGI SETANDING PRODUK ANTARABANGSA ..πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠ. . ANDA YANG KAMI SAYANG, PENGGUNA SETIA V’ASIA COSMETIC & HEALTHCARE πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ TERIMA KASIH kerana sentiasa menyokong kami dari belakang...

Makeup done by me #Siti  Maryam Hussin #life  programe TV3 .WHI #spokesperson  product Jamu Jelita For makeup booking pliz rang me @ ☎️010 404 3073

Makeup done by me #Ms .Atirah Samsudin. #livePrograme  WHI TV3. For makeup booking pliz rang me @ ☏010 404 3073

Makeup done by me Ms.Athira Samsudin Spoke person product jamu jelita.. #programe  Selamat Pagi Malaysia, RTM

😒lastday makeup kan cik gorjes Siti Maryam Hussin...spoke person product Jamu Jelita.. K.bai.sis is sedey hokey!!

Tb makeup pagi td... #livePrograme  WHI TV3 #Siti  Maryam Hussin spokeperson product jamujelita.

Make up done by me #spoke  person Jamu Jelita #Siti  Maryam Hussin #live  programe Wanita Hari Ini TV3.

Morning job.. makeup done by me Siti Maryam Hussin. life programe Selamat Pagi Malaysia TV1. For makeup booking pliz rang me @010  404 3073

Makeup done by me LiVe Programe WHI TV3 @12 :40pm Today!! for my Luvly sistur Maryam HussinπŸ–€spokeperson product Jamu Jelita.

Makeup done by me. #Spokeperson  Jamu Jelita #Maryam  Hussin #Photoshoot 

Makeup done by me #Siti  Maryam Hussin #live  programe WHI TV3

Makeup done by me # Maryam Hussin. # life programe WHI TV3. For makeup booking plizz rang me @0104043073 πŸ’‹

Harini dalam sejarah masuk ofis tak mandi sebab beberapa kawasan Lembah Klang terputus bekalan air... so harini berpeluang jadi driver dan angkut barang2 sendiri... . Alhamdulillah lori 5 tan ni banyak berjasa sebab setiap hari ulang-alik kilang V’Asia Manufacturing bawa stok πŸ™πŸ™ . Sesungguhnya rezeki itu aturan Allah, kita hambaNya hanya berusaha... sama2 kita doakan yang baik2... . Saya suka feedback dari pengguna... setiap feedback sangat penting untuk meningkatkan kualiti produk... . Inshaaallah perniagaan ini bukan milik saya seorang... dalam setiap rezeki kita, ada bahagian dan aturan untuk orang lain . Harini saya kat ofis alhamdulillah ada stokis baru... walaupun dalam keadaan ekonomi yg kurang baik, saya cuba bertahan dengan memberikan yang terbaik dan mempertahankan empayar perniagaan.. . Dalam dunia perniagaan, sama2 lah kita pelihara hubungan, bukan sahaja dengan Allah tetapi silaturrahim sesama kita... jauhi unsur2 negatif, dengki & irihati tetapi sama2lah kita menyokong antara satu sama lain membangunkan ekonomi dan ummah... Berniagalah cara baik & bersih... . Percayalah setiap bahagian kita telah tertulis dan selalulah bersangka baik ✌🏻✌🏻😍

Assalamualaikum.. Morrning olls.. Semangat kerja pagiiiiii...