Instagram story by Filma Turk_ 😍🎬 - @filmaturk_

Filma Turk_ 😍🎬 - @filmaturk_ Instagram Profile by filmaturk_ 3d ago

Her Yerde Sen - Fragmenti i episodit 6 ❤🔥🔥 "Nuk kishte gjë të mirë? - Ishe ti🧿💘" Demiri vazhdon ta ndihmoj Selinin!🙊😍 Ibo & Ajda 😏😍😋 Mashallahhhh sa flasin o zottt😂🧿 mund t ket ndonje gabim ngaq sa flasin kta as turqit vet si kuptojn mire😅😆🙈 - [ #heryerdesen  #furkanandiç  #aybukepusat  #demirselin  #filmaturk_  #demsel  ]

7 Comments

3d ago turqia.ne.shqiperi

“Ju tani Po më thoni që nuk ka asgje mes Selinit dhe zotit Demir” thot ajo hazmija ca e ka😂😂

3d ago tubangelic

YAAA THEY ARE THE CUTEST ❤️❤️❤️❤️❤️

3d ago dyshja_fantastike_tv_klan

😍😂😂😂

3d ago dyshja_fantastike_tv_klan

😂😂😂

3d ago marjelamoreja

🤣

Popular Instagram Hashtags