#repost Stroies

409,751,541 Posts

Top Posts

"Genap?? Aku Adalah Ganjil Yang Kau Genapkan, Kau Adalah Teka Teki Yang Aku Lengkapi, Kita Adalah Dua Masa Lalu Yang Berbeda Dengan Satu Masa Depan Yang Sama🍃🍃🍃" • • • #love  #instagood  #photooftheday  #tbt  #beautiful  #cute  #me  #happy  #followme  #fashion  #selfie  #picoftheday  #like4likes  #summer  #friends  #instadaily  #girl  #fun  #tagforlikes  #smile  #repost  #igers  #instalike  #hits  #model  #likelike  #liburan  #holiday 

#Repost  @mltmguner  (@get_repost ) ・・・ Yumuşacık suyun akarken koca kayaya şekil vermesi gibidir hayat, olanı kabul edersen sertliklerin zamanla yumuşar, olana karşı direnirsen seni de önüne katar yolunu, yerini değiştirir... Olanın kabulü için beklentilerimizi koyalım kapının önüne, geçmişte “ bu benim için en iyisi” kararlarını da bırakalım yanına. Hakkılılık prangasını çıkaralım atalım kalplerden. Niyetlerimize bir daha bakalım başladığımız tamamlandığında “ iyi ki” diyebiliyor muyuz? Hızır’a çağrı yapalım bir el versin sıkışmış işlerimize, yeniden talep edelim duamızla kolaylaştırılsın, ferahlasın, huzur versin olan ve olacak olan. #meltemguner  #meltemgunerderin  #niyetdefteri  #kitap  #kitapalıntı  #dolunay 

제가 앨범커버로 참여한 D2ear의 EUREKA가 오늘 발매됬다고합니다🌸🌸💕 다들 많이들어주세요(´▽`ʃƪ)♡ #Repost  @d2ear_  (@get_repost ) ・・・ 안녕하세요! 오늘 총 세 곡의 수록곡이 담긴 디지털 싱글 앨범 [EUREKA]가 국내 모든 음원 사이트에 발매 되었습니다 😊 세 곡 다 기존에 사운드 클라우드에 올라간 곡과는 다르게 편곡을 통해 새로운 느낌으로 작업했습니다! 많은 관심과 스트리밍 부탁드려요💕 [ Credit ] 1. Eureka 작곡 D2ear, Seo mary 작사 D2ear 편곡 Seo mary,윤자양 2. Love Pillow 작곡 D2ear, Always around 작사 D2ear 편곡 Always around 3. 깨우지 마요 작곡 D2ear, 강유정, Seo mary 작사 D2ear 편곡 Seo mary 전 곡 믹스&마스터링 : edenbyeden 앨범 아트 : 오창은님 도움주신 모든 분들께 감사드리며 음원을 기다려주시며 응원해주신 팬분들께도 항상 감사드립니다🙇🏻‍♀️!!

🅵🅾🅻🅻🅾🆆👗ਸੂਟ ਵਾਲੀ ਮੂਟਿਯਾਰ👸 @kaint.suit  Bestie😍👇 @imreetsandhu  😍ਘੈਂਟ ਸਰਦਾਰਨੀ👧 🙏ਸਾਰੇ ਦੋਸਤਾ ਦਾ 💗ਦਿਲੋ ਧਨਵਾਦ 😘Thnx for supporting😍 #nimratkhaira  #ammyvirk  #gippygrewal  #punjabi  #patiala  #kaurb  #jassmanak  #akhil  #amrindergill  #sidhumoosewala  #mankirataulakh  #saragurpal  #misspooja  #pollywood  #punjabi  #singer  #simichahal  #gururandhawa  #neerubajwa  #bollywood  #music  #love  #cute  #followme  #beautiful  #like4like  #repost  #fashion  #happy  #followforfollowback  #suit  ਨੋਟ 👉 (😍 ਸੂਟ ਪੇਜ ਨੂੰ FOLLOW♐ਤੇ SHARE👍🔝ਕਰਕੇ SuPPoRt👥👥ਜਰੂਰ ਕਰਨਾ ਜੀ।ਧੰਨਵਾਦ🙏)

❤️吉報❤️ ・・・ #吉報のリポストです  #愛知県 #知多郡  #詳細はリポスト元へ  . 6月14日リポストしたワンちゃん、 無事に解決しました。ご協力ありがとうございました。 @maigo_dog_info  のフォローもお願い致します。 #Repost  @hanahana_momo  with @get_repost  ・・・ 今日、飼い主さんの元へ帰ることができたと連絡がありました😊❤️ よかったです❣️ みなさんありがとうございました🙏 * ❤️あなたのいいねが拡散に繋がります❤️ ⚠️掲示板は投稿者から転載の許可を得ています ⚠️再リポストの許可はとっていませんのでご注意ください ⚠️愛犬には迷子札・鑑札・済票をつけましょう ⚠️買い物中など愛犬をどこかに繋いでおくのはやめましょう

visurile se transforma in planuri cand avem curaj sa le atingem😍 o zi faina va doresc🖤 • • • 🔝 #friends  #smile  #instagood  #life  #food  #likeforlike  #toptags  #cute  #happy  #tbt  #girl  #fashion  #instalike  #followme  #family  #follow  #nature  #igdayly  #instafollow  #picoftheday  #likeme  #instamood  #photooftheday  #repost  #igers  #like4like  #selfie  #instadaily  #likelike  #instalove 

Recent Posts

ทำงานเหนื่อยๆ เพลียๆ มาเติมความสดชื่นกับจูซเนส และร่วมกิจกรรมสุดฟินกันนะคะ รีบตามมาร่วมสนุกกันที่ FB : Juicenest >> https://bit.ly/2IkUzJe #juicenest  #รังนกแท้  #แชะแชร์รีเฟรช  #repost  @juicenest_official  . . แชะ! แชร์! รีเฟรช! รีบเลย...ทำงานกันเหนื่อยๆ เพลียๆ มาเติมความสดชื่นกับจูซเนส พร้อมโพสต์ท่าจัดเต็ม กับกิจกรรม แชะ! แชร์! รีเฟรช! ลุ้นรับ จี้ทองคำ (25 รางวัล) และ Smart Watch (15 รางวัล) มูลค่ารวมกว่า 300,000 บาท พิเศษ! ผู้โชคดี 40 ท่าน ลุ้น Meet & Greet สุด Exclusive กับหมาก ปริญ ตั้งแต่วันที่ 17 มิถุนายน 2562 - 21 กรกฎาคม 2562 กติการ่วมกิจกรรม : 1. ถ่ายภาพโมเม้นต์ที่ให้ความรู้สึกรีเฟรชที่สุดในวันทำงาน โดยให้มีเครื่องดื่ม Juice Nest อยู่ในภาพ 2. โพสภาพถ่ายคู่ Juice Nest พร้อม Comment ใต้โพสกิจกรรมนี้ บอกเราว่าคุณชอบ Juice Nest เพราะอะไร? 3. กด Like & Share กิจกรรมนี้ลงบน Timeline ของท่าน พร้อมตั้งค่าโพสต์เป็นสาธารณะ (Public) พร้อมใส่แฮชแท็ก #JuiceNest  #รังนกแท้  #แชะแชร์รีเฟรช  4. ผู้ที่มีสิทธิ์ลุ้นรับของรางวัล จะต้องกรอกรายละเอียดเพื่อยืนยันเข้าร่วมกิจกรรมใน Link: http://bit.ly/2IKFBv9 รายละเอียดเพิ่มเติม : http://bit.ly/2IlmvNj . . . #mark_prin  #mkpantip  #mkfc  #markim  #welovemk 

#Repost  @emansenrose  • • • • • • Warna warni kehidupan ❤️🧡💚💚💜

#Repost  @reabilitolog_uk  • • • • • • Ишиас(Sciatica)- у кого не было болей, слабости, онемения вдоль ноги, по ходу седалищного нерва.... Что вызывает ишиас? 🔥-90% грыжа позвоночника 🔥-Стеноз позвоночного канала 🔥-Синдром грушевидной мышцы 🔥-Спондилолистез Моя следующая пациентка обратилась с жалобами на хронические⌛более 8 недель) боли в позвоночнике, вдоль ноги, в области пятки. Она трудоспособна, НО #боль (#pain ), как известно,лишает покоя,нарушает гармонию и ухудшает качество жизни😪 Пациентка обследована #МРТ (#MRI )-C-образный сколиоз,дегенеративный стеноз позвоночного канала(сужение до 12мм), спондилоартроз и т.д. Кроме того, в анамнезе - отводящая травма с нарушением целостности мышцы бедра. 👨‍🍳При осмотре👨‍🍳 статическая деформация позвоночика,скрученный таз, слабость большой ягодичной мышцы,😡болезненный плотный тяж в этой области,наружная ротация и слабость стопы и голени. Кроме того- триггерные точки💥💥💥 в области #илиотибиального  тракта(#ITB ) вследствие травмы. Цель нашего взаимодействия: 🚦-оценка паттерна боли, построение алгоритма лечения. 🚦-работа с триггерными точками 🚦- растяжка 🚦-укрепление мышц Положителным признаком правильности подобранного лечения является централизация боли. Она должна постепенно перемещаться к центру, к пояснице и впоследствии исчезнуть. Пациентка получила "задание на дом👩‍💻", ведь за 10 дней сложно решить проблему, которая живет с вами много лет #больвспине #ЛФК #ишиалгия #ишиас #радикулопатия #пяточнаяшпора ##pain #sciatica #oskemen #оскемен #устькаменогорск  #@vkorc.kz  #physio #ITB #скрученныйтаз #илиотибиальныйтракт #триггер #triggerpoint #uk #ukg #uka #kazakhstan #Quazaqstan #eastregion 

#Repost  @bmsfrance  (@get_repost ) ・・・ 🇫🇷비엠에스프랑스 런칭1주년 기념!#핵이득찬스  . 6월21일(금)~6월27일(목),7일간 ✔슈즈+MLB선글라스+가방=111,000원! ✔슈즈+MLB선글라스+슈즈=111,000원! . #크러쉬데이2019  해시태그와 함께 해당 이미지를 리그램하고 '참여완료' 댓글 남기면 스타벅스 기프티카드를 드립니다~! . ✔기간 : ~ 6/21(금) ✔경품 : 스타벅스 기프티카드 1만원권(33명) ✔당첨자 발표 : 6/28(화), 개별DM발표 . #bmsfrance  #bms  #crushsneakers  #crushday  #비엠에스  #어글리스니커즈  #크러쉬데이  #롯데백화점본점  #더웨이브  #팝업스토어  #런칭1주년 

panutan ku #Repost  @anjasmara  • • • • • • Hey kamu!!! Selamat hari senin ya 😬

#repost  from @poets.and.writers  Breathe.Learn.Let go

#Repost  @hagoid (@repost_via_instant ) #Giveaway  # Liburan Idul Fitri telah berakhir, teman-teman pasti masih kangen liburan kan! Tapi jangan gundah teman teman Hago! HAGO mau kasi kalian kabar baik biar kalian semangat lagi! Hadiah ini disponsorin oleh HAGO WISH TREE yang diselenggarakan oleh HAGO x Realme, oh ya, psstt.. jangan lupa main gamenya, kalian bisa dapetin hadiah uang tunai loh! 🎉🎉🎉 - Cara ikutan giveaway: 1. Komen di post ini dan tag 3 teman kamu 2. Repost post ini ke IG feeds kamu 3. Jangan lupa follow HAGOID dan Realme ya! - Hadiah 1. HP Realme C2 * 2 pcs 2. Realme headphone buds * 10pcs 3. realme backpacks * 1pcs Periode giveaway: 12-19 Juni #hagoindonesia  #hagofarm  #hagoxrealme 

เตรียมฟิน กับ @sprouted_seeds  ได้เลยจ้าา ^^ #Repost  @untilitasted  ・・・ Vegan Peach Crumble 🍑 Brand : @sprouted_seeds  Apple Crumble ว่าอร่อยแล้ว เจอ Peach Crumble ไป อร่อยจนดู game of throne ไม่รู้เรื่องเลย เนื้อพีช 🍑 คือมีความฉ่ำมากก ชิ้นใหญ่เต็มถ้วย หวาน นุ่ม ละมุนมาก นี่เอาเข้าเตาอบไปด้วย ให้ตัวครัมเบิ้ลกรอบๆ ขึ้นมาหน่อย ลองกินเย็นๆแล้วมันนิ่มไป ตอนกินนี่หกเละเทะมาก แต่ต้องเอานิ้วปาดขอบถ้วย ขอบจานกันไป อย่าให้เหลือเศษ😋 NF : (184 kcal) C31.5 | P2 | F5 Price : 79 ฿ Shop : @grab_and_green  #sproutedseeds  #vagan  #peachcrumble  #veganpeachcrumble  #crumble  #peach  #veganfood  #veganrecipes  #cleanfood  #cleanfoodthailand  #cleansnack  #healthyfood  #healthysnack  #foodblogger  #foodstagram  #instafood  #wholegrain  #superfoods  #ขนมคลีน  #อาหารคลีน  #วีแกน  #พีช  #ขนมเพื่อสุขภาพ  #ครัมเบิ้ล  #พีชครัมเบิ้ล 

#Repost  @metrinaa  (@get_repost ) ・・・ Here's my swatches of L'OREAL Color Riche Matte Favoriteku 👄 . Dibandrol dengan harga 69K, packaging yang terlihat classy, pigmented dan mudah sekali di apply. Formula lipstick yang sangat lembut dan melembabkan bibir. Dengan hasil finish Velvet matte dan terlihat sangat halus. Dengan ciri khas packaging tutup "klik" sehingga memastikan kita untuk menutup produk dengan benar. Pilihan warna yang super banyaaakk, dapat kita sesuaikan dengan shade yang sesuai dengan tone kulit wajah. . L'OREAL Color Riche Matte : 👄 220. Chocolat Rouge. 👄 234. Ruby D'ouvre. 👄 240. Crimson En Scene. 👄 247. Hinted Blush. 👄 287. Beige Reveur. . . Dan aku join #teamtynaxcolorriche  , sering bertemu di event dan sangat ramah dengan para peserta event. Dan super gak tahan dengan gemasnya kak @tynakannamirdad  dan kedua malaikat kecilnya, selalu nunggu story' mereka bertiga.. bikin mood happy lihat Mereke bertiga, apalagi pas ngucapin selamat malam, dapat serangan cium super banyak untuk mama @tynakannamirdad  😘 . Please support me ya teman-teman semuaaaa, Walaupun video ku ini alakadarnya bangettt😔 tapi sangat butuh support kalian semua. Yang sudah support, aku ucapkan terima kasih sebesar-besarnya 💙 . . #teamtynaxcolorriche  #LOrealParisID  #IMATTEIT  #IMatteIt2Paris  #ColorRicheMatte  . #metrinaa  #teamtynaxmetrinaa 

#صوفي  ✌️ . #حسابي_الشخصي😄  . ‎فولو اهنا 👇🏼😍 ‌‏( @shaib_20m  ) ‌‏( @shaib_20m  ) ‌‏( @t_oo_o  ) ‌‏( @t_oo_o  ) . . . ‌‏. . ‎ لزيادة المتابعين لايك ‎ . ‎وثم ضيف الي معطيين لايك يضيفونك . ‌‏⠀ 🌹 نـشـكر🔸تـواجـدكـم🔸وتفآعلكم🔸مـعـنآ🌹 ‌‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀❀ نبقى🍃🍃بحضوركم ❀ ‌‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‌‏⠀⠀⠀⠀❖ اترك لك بصمة بـ تعليق وشاركنا رأيك ❖ ‌‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‌‏⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀✤ شاهد البوست السابق متميزين ✤ ⠀⠀⠀⠀⠀ . . ‎#شباب #تركيا  #repost . #اغاني #تصويري #رمزيات  #الكويت #العراق #مقاطع #زواج #صور #صوره #انستقرام #عرب_فوتو #عدستي  #بغداد  #بنات #فيديو #لايك  #كومنته 

#Repost  @tokomurahbanget  • • • • • NEW PRODUCT 👉 SMOOTO PERFECT WHITE BODY SERUM . IDR 56k Smooto Perfect White Body Serum 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 melindungi kulit dari UVA & UVB ++ 🍅 mengandung butiran likopen 🍅 Formula terbaru dari Jepang . _________________________________ . 📲 ORDER: ▫WA 1: 081390000475 (no CALL) ▫WA 2: 081234074704 (no CALL) ***(PILIH SALAH 1,DOUBLE CHAT KAMI BLOKIR)*** . _________________________________ . ⏰ JAM KERJA: ▫️Senin-Jumat: 08.00-20.00 WIB ▫️Sabtu: 08.00-15.00 WIB ❌ Minggu & Tanggal Merah Off (silahkan tinggalkan pesan di WA) . _________________________________ . 📁 SHOPEE: tokomurahbanget_official (Open Order 24 Jam) _________________________________ . #juallipstick  #juallipbalm  #liptintodbo  #lipbalmharajuku  #liptato  #monomolaliptato  #liptint  #lipstickkissbeauty  #lipstickoriginal  #lipsticknyxori  #lipstickpurbasari  #jualipsrickpurbasari  #bioaqualipstick  #liptintodbo  #jualliptintodbo  #lipstickpurbasarimurah  #lipsticklagirl  #lipstickori  #vaselinemurah  #vaselineoriginal  #vaselineori  #juallimecrime  #limecrimemurah  #pelembabbibir  #lipbalmoriginal  #jualpelembab  #maskerbibir  #lipmask  #lipmaskgold  #vitaminbibir 

Gràcies @raconsde_barcelona  🙏🏻 #Repost  @raconsde_barcelona  with @get_repost  ・・・ Donem l'enhorabona. Damos la enhorabuena a.. . 🏆@contre  🏆 .. 📍Passeig de Colom, BARCELONA _____________________________________________ . !!!!Felicitats‼️‼️ Gràcies per compartir les teves fotos de Barcelona amb nosaltres!! Gracias por compartir tus fotos de Barcelona con nosotros!! . ________. Foto escollida per : ⭐ @plbosque  ⭐ ________ Galeries Racons @raconsde_hubs  Galeries recomanades @sunrise_sunsets_badalona  @instalhospitalet  @cat_imatges  @imatgesde_lleida  . 👆Us agrairíem un repost d'aquesta menció a la vostra galeria, gràcies!👆. ________. Segueix @raconsde_barcelona  . Etiqueta #raconsde_barcelona  . . ⛔️Només fotos originals ⛔️ ✔️Only originals pics✔️ . #total_catalunya  #ok_catalunya  #raconsde_catalunya  #cataluña  #catalonia  #catalunya  #monumental_catalunya  #barcelona  #igersbcn  #igersbarcelona  #bcn  #catalunya_monumental  #rdb_contre 

#Repost  @rich.kids.nigeria  ・・・ Pray like it depends on God, then go work like it depends on You,😜 dont you agree?😂 Follow @rich.kids.nigeria  for more . DM for Advert . Credit: @zlatan_ibile 

Thank you @foodieforeverandever23  for your wonderful feedback 😊. Hoping to see you soon 🙏 . . . . #Repost  @foodieforeverandever23  • • • • • • Good food with perfect ambience with superb hospitality... Thank you for having me !

#Repost  @gaia  • • • • • • Callisto was discovered Jan. 7, 1610, by Italian scientist Galileo Galilei along with Jupiter’s three other largest moons: Ganymede, Europa and Io. Callisto is named for a woman turned into a bear by Zeus in Greek mythology. Zeus is identical to the Roman god Jupiter. Callisto is Jupiter’s second largest moon after Ganymede and it’s the third largest moon in our solar system. It’s almost as big as Mercury. Callisto’s circumference at its equator is about 15,144 kilometers (9,410 miles). Callisto orbits about 1,883,000 kilometers (1,170,000 miles) from Jupiter and Jupiter orbits about 778 million kilometers (484 million miles) from our Sun. #GAIA  #MoonsOfJupiter 

#Repost  @nccagodiconfyouth  • • • • • • MEET OUR SPEAKERS #velocity  #Lagos  #Homecoming2019 

#Repost  @bed_j.w._ford  with @get_repost  ・・・ BED j.w. FORD 2020 Spring / Summer Collection in Milan #bedjwford  #mfw 

#Repost  @cb150r_fake_minimalist  • • • • • • • • • Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum Wr wb ___ Ijin share__ Open PRE-ORDER T-SHIRT CB150R_FAKE_MINIMALIST est.2019 IDR 👉 100K (free Stiker) 👉ongkir bayar ditempat Size 👉 M ,L ,XL💥 XXL++ lengan panjang + 10k Bahan 👉 Catton Combed 30S Sablon 👉 SILIKON GLASS Sedia warna 👉Hitam /Merah cabe / biru navy komunitas/club🚦pembelian diatas 10 pcs + ongkir dibantu 20% Format pemesanan : Nama : Ukuran : Warna : Alamat : No.Tlfn : Transfer ke Rek 👇 TITIS HARYANTO BANK BRI --591301031451531-- !!! Untuk konfirmasi pemesanan bisa menghubungi salah satu 👇👇👇 🚏DK #022  WA-085643820380 🚏Kentis_#29  WA-087700404330 👇 🚦Cek ig di 🚦👇 @CB150R_FAKE_MINIMALIST  @TEAMHORE_MODALLAMBE  @WATTON_SABLONASE_ACHMAD  CLOSE order AKHIR 30 JUNI 🙏 Wassalamualikum Wr Wb. #cb150r_fake_minimalist  #cb150rjarijari  #cb150rmini  jangan lupa tag, hastag & di follow 💃 @teamhore_modallambe  @teamhore_modallambe  @teamhore_modallambe  #teamhore_modallambe 

#repost  @pote.co.kr  ・・・ _ _ _ 안녕하세요. 뽀떼입니다! 뽀떼에서 오랜만에 신제품 소식과 함께 리그램 이벤트를 안내드립니다. _ _ ❗️파격적인 가격 할인 이벤트❗️ _ 1. 미오 세라믹 높은 그릇 - 25,000원 >60%> 9,600원 _ 2. 박스 스크래처 - 15,000원 >60%> 5,900원 _ 어디서? >> http//www.pote.co.kr (뽀떼) _ _ ▫️참여기간 2019.06.17(월)~2019.07.07(일) pm 11:00종료 _ ▫️참여방법(필수) 1. 본 게시물 '좋아요'클릭! 2. @pote.co.kr  << '뽀떼' 팔로우! 3. 본 게시글 '리그램' ! 4. 필수태그 (#뽀떼 #고양이식탁 #고양이밥그릇 #강아지밥그릇 ) 5. 친구소환(소환해주시면 감사합니다) 6. 위 5가지 참여 후 '참여완료' 꼭 댓글로 남겨주셔야합니다. ❗️리그램 안되어있거나 발표전 삭제시 미참여로 진행됩니다❗️ _ ▫️당첨 선물 - 1등 뽀떼 캣휠 : 1명(휠카페트,배송비포함) - 2등 뽀떼 미오 세라믹 식기 : 5명 - 3등 뽀떼 스크래쳐 T1 : 5명 _ ▫️당첨자 발표 - 2019.07.09(화) - 선정방식은 랜덤 뽑기로 진행됩니다. - 당첨되신분들께는 별도 다이렉트 메세지로 연락드립니다. _ _ 😘 많은 참여로 널리널리 퍼트려 주소서~❗️ _ _ _ #뽀떼 #고양이그릇 #강아지그릇 #고양이스타그램 #냥스타그램 #고양이이벤트 #캣타워 #캣휠 #cats #pote #potekorea #고양이식탁 #고양이밥그릇 #강아지밥그릇 

#Repost  @tao_chan_tvxq0206  (@get_repost ) ・・・ 【19日まで‼️拡散希望です🆘】 3ヶ月の子犬です! 命つなげたいです‼️ご協力お願いします🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ 画像は @hana_matsushima_animal  さんのストーリーからです。 #拡散希望 #山口 #周南 #里親 #預かり #ボランティア #いぬすたぐらむ #ねこすたぐらむ #三毛猫 #猫#犬#保護猫 #保護犬 #殺処分ゼロ #命は大切に #動物 #cat #dog #saveanimals #松島花  さん#女優 #ダンス #ドラマ #映画 #令和 #動物愛護法改正 #動物実験反対 #シェア  🔴リポストしました。 ぜったい幸せに繋がれー🍀🍀🍀

. ELLY、ハリウッドスターみたいやん😎🤟✨w. . #ELLY  #🌈 #repost  @elly24soul  via @PhotoAroundApp 

#Repost  @khotimahayum  • • • • • • @gerakan_1week1book  #gerakanoneweekonebook  . 12062019-17062019 . L.A THE DETECTIVE by HIKARU @penerbitindiva  . . Mengisahkan seorang detektiv hebat dan jenius, Larry Watson yang awalnya memiliki tim khusus dalam menangani berbagai kasus pembunuhan juga kejahatan lainnya. Namun tak lama kondisi berubah, tim itu buyar karena anggota timnya memilih jalan hidupnya masing-masing setelah kematian salah satu anggota tim, Gary. Selanjutnya, Lary tetap mendedikasikan hidupnya untuk menjadi detektiv, dan ia di partnerkan dengan orang baru, Frank Russel. Frank yang menjadi partner dan juga sahabat Larry nantinya. . . Kasus demi kasus mereka tangani bersama, melalui berbagai peristiwa menyakitkan, menyedihkan, juga membahagiakan. Frank yang awalnya mengenal Larry sebagai sosok yang dingin, gila kerja, acuh tak acuh bahkan angkuh pada akhirnya ia tau, bahwa Larry sebenernya adalah sosok yang begitu baik, rendah hati, peduli dan baik. Ia bersikap seperti itu terutama menjadi seorang yg gila kerja hanya untuk menjadikan pelarian dan cara untuk melupakan peristiwa-peristiwa yang menyakitkan, mengecewakan, juga kesepian yang terjadi pada dirinya. . . Kisah dalam novel ini tidak sepenuhnya tentang kasus pembunuhan dan kriminal, namun penulis juga menyajikan bagaimana masa-masa kecil Larry Watson yang begitu terkungkung dan tertekan oleh aturan orang tuanya yang begitu ambisi menjadikan Larry kecil pintar dan hebat sebagai orang yang akan meneruskan urusan bisnis dan perusahaan besar ayahnya. Tak cukup sampai disitu, pengasuhan bibinya, Mrs. Landsay yang tak kalah keras dan menekan mendidik Larry setelah orang tuanya meninggal karena kecelakaan pesawat, menjadikan Larry semakin tertekan, terkungkung dan mengalami shock trauma dimasa kecil. . Penulis menyajikan kisah yang lumayan menguras emosi khususnya pada konflik dalam setiap ceritanya, alur yang digunakan maju mundur cantik 😃 dan endingnya adalah sad ending, karena pada akhirnya Larry hanya mencicipi rasa bahagia beberapa saat saja. Done . . ⭐️4/5 . . #bacayuk  #booklovers  #bookstagramindonesia  #sadending  #bookaddict  #book  #novel  #indiva  #indivamediakreasi  #baca  #yukbaca  #readchallenge  #onew 

#Repost  @zaaaaa93._  (@get_repost ) ・・・ Game suka suki😈💖 #tenteraflykelantan  #pengayuh2roda 

#Repost  @vsa_q8  with @get_repost  ・・・ يسر شركة أكاديمية فيجن قروب الرياضية أن تنظم رحلة للأولاد من عمر 8-13 سنة رحلتنا هالسنة غير 😎🎢🎡🎪🛫🛫 غير متصل الكترونيا📵 متصل إجتماعيا 📶 ✈الدوله:أبوظبي متى: الاحد ٢١/٧ الى الاربعا ٢٤/٧ شاملة التذاكر و جميع الرحلات والوجبات الاساسية 🎯هدفها🎯 الاعتماد على النفس وتحمل المسئولية 💪🏻 تقوية التواصل الإجتماعي 👍🏻🗣 الانضباط ⌚ روح الفريق الواحد🥇 الإبتعاد عن الهواتف الذكية والالعاب الإلكترونية للأولاد من عمر 8-13 للتسجيل أو الاستفسار 99826226

#ALERT  #TUNE  #IN  #Repost  @ptm_peso  ・・・ waake Yo Punk ass UP 😈 spent all night tryna Make this possible & Get it Done tha right Way NO $EALINGS is NOW AVAILABLE 🏆💉 #LinkInBio  #itdontstop  #itdontstophere 

#repost  @floras_creation  ・・・ The Making off my fashion label florascreation.com 👉🏻 Stay tuned for more •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• PLACE: 📍Europe 1🏁 Fashion: Florasceeation.com •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🚨👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻🚨 @nbreklame  @filipparte  @paltenghiphotography  @flora_avdiu  @linea_artistica_j.alessi  @nikon_z7_  @images_of_beauty_in_the_world_  •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• @nikonswitzerland  @blick  @20min.ch  @instagood  @photooftheday  #ootd  #outfitoftheday  #instatags  @insta.tags  #lookoftheday  #fashion  #fashiongram  #outfitinspo  #outfitgoals  #outfitinspiration  #lookbook  #ootdshare  #outfit  #clothes  #mylook  #fashionista  #todayimwearing  #instastyle  #instafashion  #outfitpost  #fashionpost  #todaysoutfit  #fashiondiaries 

#Repost  @wans.phonee  • • • • • • PROMO RAMADHAN NOW !😁💛 . Disebabkan korang pandai ambik hati @wans.phonee  untuk open balik promo for raya ni , wan open balik lah ye start hari selasa tau ?🎉😍 . Btw untuk 5 orang terawal sahaja wan nak open slot ye . Yang lambat akan dapat harga asal and tak dapat harga promo tau . Cepat ws wan @wans.phonee  sekarang for booking 0135279649 ye💛 #wans .phonee

#Repost  @hollycontest  (@get_repost ) ・・・ AKAN CLOSED 4 HARI LAGI AKAN CLOSED 4 HARI LAGI TANPA PERPANJANGAN WAKTU Open event 56 tema "Ekspresi Ku" Biaya daftar 35rb/2foto atau 50rb/3foto Tanpa Biaya Akhir & Tanpa Ongkir 😊 Hadiah Utama UANG TUNAI Rp.1.500.000,- ( Satu Juta Lima Ratus Ribu Rupiah ) WIOWWW HADIAHNYA SELALU CETARRRR 👍 Kategori Juara: Juara Best Of The Best: Hadiah UANG TUNAI 1.500.000,+epiagam Juara Umum Baby: Hadiah UANG TUNAI 400.000+epiagam Juara Umum Kids: Hadiah UANG TUNAI 400.000+epiagam Juara Favorite 1: UANG TUNAI 250.000+epiagam Juara Favorite 2: UANG TUNAI 200.000+epiagam Juara Harapan 1,2,3: Epiagam+UT 100.000 Juara Best Photo 1,2,3: Epiagam+UT 70.000 Juara Hiburan 1,2,3,4: UT/VP 50.000 10 Free bp next event Min 200kuota,jk kurang ad revisi hadiah,jk lebih ada tambahan pemenang. Syarat & penjelasan tema: (DIBACA) -Foto sikecil dgn ekspresi bebas seperti tersenyum,tertawa,menangis,cemberut,menguap,dll asal natural tidak dibuat2 -Foto harus sendirian -Khusus pemula yg belum pernah dpt hadiah uang tunai diatas 300.000 disemua kontes -Bagian kepala tidak terpotong -Foto boleh close up/full body -Foto jelas tdk blur/buram -Foto tidak diedit,edit hanya boleh kecerahan & crop saja. -Kamera bebas asal bukan foto studio -Angle pengambilan gambar yg pas -Custom & background bebas asal rapi -Foto yg dilombakan belum pernah juara inti di manapun -Tidak boleh grid/kolase -Secara keseluruhan foto menarik -Nopes yg telah di upload tidak dapat diganti lg -Penilaian murni pilihan juri tidak menghitung jumlah like,jadi tidak perlu mencari like -Utk umum,usia sikecil 0-7thn,boleh pakai foto lama -Harus sportif menerima keputusan juri,yg tidak sportif jgn join. -Like fanpage facebook kami HOLLY PC Cara join: membayar biaya daftar: 35rb/2foto 50rb/3foto Ke Rekening: BCA/BRI (nomor rekening by request) stlh tranfer,kirim bukti tt nya 😃 kirimkan bukti tranfer via wa/bbm/line beserta foto peserta,tulis data nama,usia,kota,lalu tunggu nomor peserta. Kontak: LINE OFFICIAL: @ESL8474M  (pakai @) Line: hollycontest WA: 081369677615

Inch by Inch, Breath by Breath. Keep pushing forward. #altitudemask  #areyouawinner  • #Repost  @mynameissheldon  ・・・ Finishing my first week of #hybridperformancemethod  ... this #WOD  was the one that quickly put me in my place 🤣.. can’t wait to see what’s next on the menu!! #CompleteTheTask 

#THRSLOOK2  ❤️❤️ #aku  #pasti  #menang  @shopeelook  Semoga menang dan rezeki aminnnnn 😭😭🙏🙏 #repost  @shopeelook  #ShopeeLook  #ShopeeID  @shopee_id 

#repost  @amardatoska  Koleksioni 2020 në @amievent_official  Hair&Makeup @venerebyami  ・・・ Nje nga mrekullite e rradhes qe sapo ka mberritur ne te gjithe rrjetin e dyqaneve @amievent_official  Nëse po martohesh edhe ti, eja ti prekesh nga afer fustanet #preview2020collection  dhe ti provosh ne trupin tend!🙂 Rezervo takimin tend nese nuk do te humbesh kohe ne pritje...😊 Tiranë 069 424 8918 Durrës 069 400 5233 Fier 069 403 7777 #amievent  #ami  #bridetobe  #collection  #bride  #beauty  #white  #instagram  #insta  #instapost  #post  Wedding dress @amievent_official  Make up & hairstyle @venerebyami  Photo @juxhinkurti  Model @era.kapllanii 

#repost  @priyankakhuranagoyal  Makeup is a girl's best friend ( followed closely by diamonds 😋). BUT if the makeup is vegan, organic and cruelty free, it adds to the acceptability ! Presenting to you the new range of affordable lipsticks by @houseofmakeupofficial  Enjoy!! DOP @sourabh_lakshkar  Editing @anjesh.verma  Production @vprmrsindia  Makeup @sanjaypatil.sp79 

#repost  📹 de @nanou_et_lilou  , @kendjiofficiel  hier soir à Montpellier

#Repost  @tokomurahbanget  • • • • • NEW PRODUCT 👉 HANASUI SERUM GOLD SERUM . IDR 15k . Mau tau rahasia wajah cerah bersinar walau aktifitas tetap padat? Hanasui Serum Gold Whitening jawabannya, dengan kandungan vit C dan B3 yg akan membantu mencerahkan warna kulitmu serta tetap menjaga keelastisan kulit wajah _________________________________ . ⏰ JAM KERJA: ▫️Senin-Jumat: 08.00-20.00 WIB ▫️Sabtu: 08.00-15.00 WIB ❌ Minggu & Tanggal Merah Off (silahkan tinggalkan pesan di WA) . _________________________________ . 📁 SHOPEE: tokomurahbanget_official (Open Order 24 Jam) _________________________________ . #bioaqua  #bioaquamask  #bioaquablackapple  #bioaquawhiteapple  #applemask   #jualmasker  #jualmaskermurah  #jualbioaqua  #jualbioaquasheetmask  #jualmaskerbioaqua  #maskerwajah  #maskerwajahmurah  #maskerbioaqua  #maskermurah  #bioaquablackmask  #animalmask  #maskerrorec   #rorecmurah  #kosmetikkorea  #maskerkorea  #maskerbioaqua  #rorecoriginal  #maskeranimal  #jualanimalmask  #jualmaskeranimal  #jualrorecmask  #rorecmaskori  #maskerpemutihwajah  #jualmaskerline  #maskerlinemurah 

Mayor of love ☆──────────────☆ follow @trappp.moodz  (me) for more!✨ like 👍, comment 💌 and share ↪ - #sadedits⚫️  #sadquotespage  #deep  #deepquotes   #f4f  #deepness  #tellmeyouloveme  #outofcontrol  #fireonfire  #dontcare  #dont  #idontloveyou  #notperfect  #depressed  #depressedquotes  #love  #nothappy  #heartbreak  #quotesgram  #quotesdaily  #quotes  #sadnessquotes  #sadness  #sorry  #repost  #moody  #mood  #sadmood  #sadness  #sad 

💰 Ürün Fiyatı 👉 100 TL ✔ Orjinal Tester Parfüm. 👌 Kapıda Ödeme / Ücretsiz Kargo 🔄 Tüm Modeller İade Ve Değişim Garantilidir. 📱Sipariş için Whatsapp 👇 📱0505 046 37 57 . #parfüm  #parfum  #tester  #testerparfum  #testerparfüm  #testeur  #test  #kozmetik  #insanlar  #bakım  #makyaj  #makeup  #arabic  #hijab  #toptan  #alışveriş  #whosale  #repost  #kampanya  #ucuzparfüm  #ucuz  #aksesuar  #sale  #challenge  #iyigeceler  #günaydın  #istanbul  #giyim  #goldea  #bvlgari 

Follow for more😂😂 @g.etnaenaed  • • #memes  #dankmemes  #naenae  #getnaenaed  Posted with #repost 

#Repost  @misyarhmd  with @make_repost  ・・・ One of my fav fat burning gel from @thebakedhq  💦💗 • • Anyone yang suka workout macam i boleh try fat burning gel ni memang best! Result sangat cepat 😍

#Repost  @kademorgtr  • • • • • • Genel Merkez başta olmak üzere 47 il temsilciliğimizde iş güvenliği, proje yazma, kişisel gelişim, el becerilerinin geliştirilmesi, aile içi iletişim konuları geniş bir yelpazede verilen eğitimlerle devam ediyor.

So much to learn from Hong Kong. 2 million people on the street protesting against a controversial extradition bill but with conscience intact to not ill-effect emergency services. Thank you Hong Kong for showing the World it’s possible to make a point without doing harm. . #Repost  @mothershipsg  with @get_repost  ・・・ Hong Kong protestors parting like the Red Sea for an ambulance to pass. No chaos. . #HongKong  #ConscienceInChaos  #WellDone  #AgitatorsTakeNote 

Follow ✅ like ✅ comment ✅ ✴️ 🆔 @maxirider_indo  Hastag : #maxirider_indo  #ridermaxi_indo  We will repost your all MAXI series • • • #repost  @m.anggiputra  ・・・ Kebersamaan itu indah saat dijalani dan indah saat kenangannya di ingat . . . #nmaxmodification  #nmax  #nmaxindonesia  #nmaxcommunity  #nmaxbandung  #maxnmax  #nmaxtouring  #nmaxgalery  #nmaxgalery  #nmaxyamaha  #nmaxairbrush  #nmaxrider  #nmaxarea  #maxirider_indo 

#repost  @lightopinion  ❤️ 💄204-й тон жидкой,стойкой помады “Be matte”-идеальный вариант Вашего повседневного безупречного образа⚡️ 🍭У #bematte  от @latuage_cosmetic  просто идеальная текстура и аппликатор, иначе, как бы вы думали еще, я так ровно нанесла ее по контуру? ⠀🍭На губах очень светлый оттенок, но при этом он отлично пигментирован и смотрится гармонично! ⠀🍭Разбеленный коричневый нюд в 204 оттенке отлично смотрится на неконтрастной внешности! ⠀🍭А вот контрастным девушкам будет отличной аккомпанировать со смоки айс😍 —————————————- 👛Стоимость-9️⃣6️⃣грн. #помадаукраина  #помадаукраїна  #косметикаукраина  #помадаукраинакупить  #длягуб  #визажхарьков  #визажвинница  #макияжхарьков  #макияжльвов  #макияжмариуполь  #славянск  #харьковкосметика  #визажднепр  #макияжднепрцентр  #макияжднепр  #макияжкиев👄  #визажкиев  #белорусскаякосметикаукраина  #пудреница  #pudrenica  #визажниколаев  #николаев  #винница  #умань  #жидкаяпомада  #стойкаяпомадаукраина  #жидкаяпомадаукраина  ⠀

dapur mungil simpel dari mbak @fintyap  😍 . . . Follow: @dekorasidapur  Follow: @dekorasidapur  Follow: @dekorasidapur  . . . Gunakan hastag: #dekorasidapur  ya biar kita #repost  postingan dekorasi dapurmu 💕 . . . Follow Partner kami: @dekorasiruangtamu  Follow Partner kami: @dekorasiruangtamu  . Follow Partner kami: @dekorasikamartidur  Follow Partner kami: @dekorasikamartidur  . . . #dekorasidapur  #inspirasidapur  #inspirasirumah  #rumahmungil  #inspirasiruangan  #rumahidaman  #rumahfavorit  #interiorrumah  #desaininteriorrumah  #rumahrumahunik  #iderumah  #inspirasiruangkeluarga  #inspirasirumahmungil  #desainkamartidur  #shabbyhomelover  #rumahfavoritku  #dapurunik  #dapurminimalis  #dapurmungil 

#Repost  @magnolia_hgtd  (@get_repost ) ・・・ What's up, fam? Allow me to introduce myself. I am Magnolia Koren Johansson and I'm so happy to share my new project with you. Tru Ess is keeping my thoughts clear and @chocolatestarchild  aka Farrah Gregg Willis is so dope and keeps me flyer than fly. This dynamic duo is bringing my life to the pages of Happy Goes the Day. Check out my fam and friend who joins me on my journey at www.hgtdcomic.com. 😁✊🏾👍🏾💜 they are still editing so, uh...give them like 24 hours for the site to look decent. This is my life so...yeah. sounds about right.

#Repost  @nehajanpandit  • • • • • • Just🖤🖤🖤🌹 Swipe left fr more of this Outfit @eireensfashion  #black  #lucknowi  #nawabilook  #anarkali  #fashion  #indian  #chikankari  #loveforclothes  #outfit  #style  #fashionable  #lookbook  #photooftheday  #ethnicwear  #lucknow  #royal  #classy  #dress 

#Repost  @ecomarket39  with @instatoolsapp  ・・・ Доброе утро, мои дорогие! 🤗 ⠀ Начинаем новую неделю с очередного #гив  от #экомаркет39  🤩 ⠀ Прбедитель получает целый набор потрясающей натуральной косметики BOTAVIKOS 🌿 А именно: сухой скраб для лица и тела, шампунь и гель для душа 2 в 1, укрепляющий крем для личика, лифтинг маска для личика и мицелярный тоник 💝 ⠀ Условия: ⠀ ✅ ВЫ ИЗ КАЛИНИНГРАДА, подписаны на нашу страничку @ecomarket39  и в день розыгрыша ваш аккаунт открыт ☝🏻 ⠀ ✅ Вы сделали репост этого поста и отметили нашу страничку @ecomarket39  ⠀ ✅ Под этим постом присваиваем себе номер, ВНИМАТЕЛЬНО следим, чтобы номера не повторялись и шли по порядку, для этого обновляем страничку, прежде чем оставить комментарий ☝🏻 ОДИН УЧАСТНИК = ОДИН НОМЕР ☝🏻 ⠀ ✅ Победителя определим с помощью генератора случайных чисел в субботу, 22 июня ❤️ ⠀ ✅ ВСЕМ УДАЧИ 👍🏻 ⠀ #калининград  #гивкалининград  #конкурскалининград  #конкурс39  #розыгрышкалининград  #розыгрыш39  #подаркикалининград  #бесплатныйкалининград  #призкалининград  #kld39 

A vos likes round 2 ! Clément. P Tongariro New Zealand 🇳🇿 #tongariro  #roadtrip  #newzealand  #césure  #mypicsiae  @grenoble_iae  #Repost  merci @clemplln 

#repost  @niallnord  ・・・ What is HYDROFORZ? Engineered by science, approved by KKM, clinically certified, Hydroforz is a new energy drink that rejects all regular ingredients that have been reported to cause heart failure and other health issues that don’t correlate with the motive of professional athletes who aim to be fit thus maintaining excellent health. Replacing other minerals with Himalayan salt, provides consumers with 84 trace elements that can be found in our bloodstream. This product is made up of natural sugar, spicing up the ‘mixed berries’ flavor and free of synthetic sugar which will ultimately damage kidneys in the long run. Our drink is also designed to be amino active with L-Carnitine necessary for converting fatty acids into energy for muscular activity and L-Glutamine for tissue repair. This factor makes our product very suitable for fat loss, especially for users on the road to slimming. This is why we strongly advise against using ‘normal’ energy drinks found in the market. Use HYDROFORZ instead. ⚡️ Btw Niall dah cuba minuman ni, sangatlah sedap rasa dia dan membantu saya teruskan berjuang tanpa penat lelah. Minuman ni bebas caffeine, artificial glucose, taurine, ginseng dan lain2 bahan yang merosakkan tubuh badan. YERRR saya tak sabar untuk launching HYDROFORZ bulan depan, jom sama2 guna Hydroforz, sama2 sihat dan bergaya, nyumm. 😋 #hydroforz  #maytheforzbewithyou  #sports  #fitnessgoals  #energydrinkaddiction  #gym 

We have two roasts at Oak, medium or dark. ⁣ Which do you prefer? ⁣ Credit @coffee_break_365  #OakBahrain  ⁣ ⁣ #bahraincoffeeshops  #bahrain_restaurant  #RiffaViews