#abang Stroies

183,145 Posts

Top Posts

Kadang-kadang kita ada jugak rasa jealous dgn adik-beradik kita... . [ADIK DENGKI - TEAM BUAT HAL] . Pernah ke korang dengki dengan adik-beradik sendiri? Selalunya dengki sbb apa? . @a_syafiq_ahmad  @akmalazwar  @faninhalmi  @p.easy._  @syazwanmohdanis  @shazarul_syadzmi  . #teambuathal  #tbh  #raya2019  #syawal2019  #aidilfitiri2019  #dengki  #siblings  #adik  #kakak  #abang 

Bang. tag abang kandung atau abang yang sudah halal. 😁 @haruntsaqif  #benerbareng  #abang  #kakak  #brother 

Ahh Bambang, agresif banget. 😊😊😊😊 . . . . . . . . . #abang  #adek  #ngajaknikah  #menikahlahdenganku  #kua  #menikah  #melamar  #agresif  #maksa  #femaleinfo 

Jangan lupa bersyukur 😢 . . Tag temen kalian . . Follow @bangga_menjadi_muslim  Follow @bangga_menjadi_muslim  Follow @hijrahnya.muslim  Follow @hijrahnya.muslim  Follow @pekanbaruberiman  Follow @pekanbaruberiman  . . #abang  #superhero  #bersyukur  #masak  #merawat  #adik 

Bang, adek masih menunggu dirumah. • • 💡 @mhminrsl  | ٩ Sha'ban 1440 H • • #sebatastulisan  #dailystory  #nikah  #pesan  #adek  #abang  #dakwah  #quotes  . . Untuk yang suka Quote Hijrah yuk Follow @quoteshijrahid  Follow @quoteshijrahid  Follow @quoteshijrahid  . .

Recent Posts

BARANG DAH RESTOCK🔥🔥 . AIRMAX 97 ALL WHITE RED✨ GRADE 5A PREMIUM Size : 37-45 Harga : RM120SM RM125SS GRADE 5A PREMIUM SERIOUS NICE KUALITI🙈 _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

BARANG DAH RESTOCK🔥🔥 . AIRMAX 97 UNDEFEATED WHITE ✨ GRADE 5A PREMIUM Size : 41-45 Harga : RM120SM RM125SS GRADE 5A PREMIUM SERIOUS NICE KUALITI🙈 _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

With Abang Baru...#Abang  Tama 😍😍😍 Jangan Cuit" Og panteng🤣🤣🤣

#abang  becak @heva_susanti  sama2 ✌🏿🤣🤣kompak yee

Alhamdulillah another gold medal for reza #abang  n adek #fizky  n reza #always  proud of you boys #prestasi  n sekolah #the  kick championship

. Beliau yang selalu 'renyah' dan banyak mentransfer faedah juga ilmu bagi kami. Sosok yang senantiasa memaklumi apapun kondisi kami..😊🤗 . Bahkan saking 'nyamannya' kebersamaan dg beliau, rasanya tak berlebihan jika ada teman yang sudah merefleksikan harapan dengan do'a-do'a agar kelak mendapat 'pengganti' beliau yang juga sama pengertian dan baiknya.😊 . Uhibbuki Fillah Ommah Dubes.😍🤗 . #Abang &OmmahDubes #BelajarBanyakKebaikan  #AyoLebihBaik  #MamaA &Z

Si abang yg udah gede yang udah bisa bilang orang "ntar jahat ntar baik sama dia" #lelakiku #abang #maasyaaallahtabarakallah  #

teman tapi su angap sudara😎. #ABANG  @RISMANNIKOLAS 😍

##abang  , Ade makan bareng##

BARANG DAH RESTOCK🔥🔥 . AIRMAX 97 WHITE LINE MAROON BLACK✨ GRADE 5A PREMIUM Size : 41-45 Harga : RM120SM RM125SS GRADE 5A PREMIUM SERIOUS NICE KUALITI🙈 _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

Mesti budak2 syg dekat paksu dia lgi2 jarang pulang ke kg⛄ #menfashionpos  #instartist  #fashionaddicts  #abang 

BARANG DAH RESTOCK🔥🔥 . AIRMAX 97 ALL BLACK RED✨ GRADE 5A PREMIUM Size : 41-45 Harga : RM120SM RM125SS GRADE 5A PREMIUM SERIOUS NICE KUALITI🙈 _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

BARANG DAH RESTOCK🔥🔥 . AIRMAX 97 NAVY RED✨ GRADE 5A PREMIUM Size : 41-45 Harga : RM120SM RM125SS GRADE 5A PREMIUM SERIOUS NICE KUALITI🙈 _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

BARANG DAH RESTOCK🔥🔥 AIRMAX 97 MAROON✨ GRADE 5A PREMIUM Size : 41-45 Harga : RM120SM RM125SS GRADE 5A PREMIUM SERIOUS NICE KUALITI🙈 _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

ISHHH... DAH LA WANGI ! TENANG JE BAU DIA... BERBALOI PULAK TU ! MEMANG BEST ROSE SPRING WATER NI... . IANYA DI GUNAKAN SEBAGAI PELEMBAB WAJAH.. SPRAY JE DEKAT MUKA, GLOWING TERUS MUKA.. NAK NAMPAK KULIT MUKA MCM GLASS SKIN.. INI LAH DIA.. ROSE SPRING WATER JE.. . IA MENGANDUNGI PATI BUNGA ROS.. AIR MATA AIR.. ALOEVERA & CASTER OIL YANG MEMBERIKAN MANFAAT TERHADAP KULIT & RAMBUT. . ABANG² YG BOTAK TU.. HAAAA KANNN.. YANG SLALU NYA SAYA NAMPAK BOTAK TENGAH 😁 SPRAY JE DKT KEPALA HARI² .. DARI BOTAK TERUS ADA RAMBUT ! . HARGA : rm38 _____________________________________________ UNTUK PEMBELIAN CLICK TERUS LINK W/A DEKAT BIO IG @royalv_jrm_original.  #makeup  #muamalaysia  #rosewater  #glowing  #glassskin  #healthyskin  #bajukurung  #kurungmoden  #bajusanding  #abang  #botak  #meletop  #terlajaklaris  #viral 

|| Kekuatan bukan pada otot tetapi melainkan pada mental dan Keberanian bukan pada tekat tetapi melainkan pada niat . Karena mendaki tidak ada yang mudah ,Tidak ada Yang praktis ,semuanya butuh perjuangan dan pengorbanan , karena di balik foto yang indah terdapat proses, usaha dan kerja keras untuk mencapainya dan menaklukkannya . || SING KETO ?? ___________________________________________________📍lok: GUNUNG ABANG 2152 MDPL #gunungabang  #muncak  #abang  #mountabangbali  #jejekpendaki  #wanitagunung  #mendakigunung  #mendakibareng  #mendaki  #pendakicantikindonesia  #infobangli  #infokintamani  #maimelalibali  #bangli  #kintamanimountain  #pendakislow  #mountainesia  #pendakibali_  #adventure  #sebatasmendaki  #pendakisantai  #gunungabang2152mdpl  #

Sorry rambut saye tak terurus sikit haha , okay mel done restoked 😜💕, awak yang nak skin macam mel yang nak cantik macam mel bole whatsapp mel okay , jangan risau mel pakai mel jual tak cuba taktahu betul tak ? So jom lah try Guide sampai jadi tau 🥰 Mel cod area pasir gudang , bandar jb dan seluruh malaysia 😘✅ Saya pakai saye jual ✅ Best gift 😍 Best guide ✅❤️ Tak jadi tak laku keras sayang 🔥😘 #Abang  sayang 😍 #Vslbeautycarebymel  #Vslteamzarasofea  #Vslteamazwa  #Vslkotamasai  #Vsltamanscintex  #Vsltamancendana 

Coming Soon!!😍 Fullnya Ada Di Channelku Yah Guys #Abang 'WalkerOfficial🔥 Tolong Di Susbcribe😁 #BaruBelajarMengeditVidio🙏 

seronok anak2 dapat maen basikal dekat kampung ❤️ #kakak  #abang  #adik  #sekinchan 

Saat jarak memisahkan...pasti ad perjuangan yg harus di lewati dan pasti akan ada hasil terbaik di masa depan.... #Ayah  sehat..soleh..barokah..lancar bekerja #Abang  sehat..soleh..pinter..mancari ilmu di pondok

Selesai sudah majlis belah perempuan... minggu ni.. majlis di pihak sini plak... #sanding  #dewan  #kahwin  #abang  #kakakipar 

Levai & Micah💙 Abang & kakak Hermanos Brothers The oldest ones My teenagers My highschool kids Papa is trots op jullie! 💙 💪🏽 🙌🏽 #brothers  #oldest  #sons  #teenagers  #abang  #kakak 

Malam pentas seni 17an 😊 #abang  darrel pake baju AL 😍

Weekand nya dsni z....#abang  vian sibuk mancing with ayah

Iseng iseng #abang .tukang.candil

알빈 옵바, 사랑해 😚😚😚 . . . . . Semoga gak di"jitak" 😅😅😅 ㅋㅋㅋ #사랑  #pasanganhalal  #abang  #husband  ❤

Srikandi Pastel Abang ❤ Wani #panhutri74 #abang #wani #erte08 #erwe1 #laflaf 

Sembang kencang aa , beli syampoo berpuluh hinggit , tapi rambut dok kembang macam dengan singa 🦁 . Dah laa gugur bukan main banyak 😤🤦🏻‍♀️. . Wowwww 🤩apa yang wangi sangat nii ? Ohh #safiyyahairtreatment &perfume . Rambut yang dulu kembang setaman , sekarang terurus helok 😘tambah pulaa kurang dah gugur2 😆seronok weyyy. . Ehh haii , nak tau lebih lanjut apa itu #safiyyahairtreatment &perfume ?. . Jom, hampa komen cik enil pm . . #postage ##cikpiya #safiyyahijabspray #safiyyahijab #safiyyahairtreatment #awningonpoint #onpointsepanjanghari #hilangkedut #wangi #perfume #murah #mudah #comel #wanitaberhijab #bawal #shawl #uniform #limitededition #combo #safiyyahairtreament #lakipunbolehpakai #abang #kelemumur #kerakkepala #masam #gugur #testimoni #feedback #limitededition 

Tumbuh besar dengan kasih sayang dan cinta. #abang  #adek  #abangadek  #keluarga  #tilljannah  #jomblohighquality 

Nasha feat #abang  kaji sakitul ... Wedding bang ojak nasha....

Happy weekend... Anugerah terindah ❤️❤️❤️ Semoga membesar dengan sihat sayang dan sentiasa dalam lindungan Allah 😍😍 X lama lg blh bermain-main dgn #kakak @Anisyah  #abang @Hakimi  #kakak @Adira  #kakak @Kasih  ❤️PENYERI MASRAN FAMILY ❤️

Suatu keharusan bagi saya sebagai orang tua sewaktu waktu mengajak anak² keluar bersama, walaupun itu cuma sekedar nongkrong d taman ngemil di warkop dan jalan² karna moment² seperti itu akan sulit lg orang tua rasakan ketika mereka sudah punya dunia.a sendiri, semakin dewasa waktu bersama kita jadi jarang mereka akan sibuk dgn sekolah.a tugas.a jg kerjaan.a Jadi manfaatkanlah selagi bisa... Agar selalu bisa bersama sama 🤗 #sayangkalian😍  #abang &ade👫 #D'SAVOR

Suka hati, gembira jiwa raga dapat main, makan dan keluar jalan-jalan. Tapi tetap lah juga kena main dan jaga adik bambam dia. Sebab dia kan abang. Selalu juga keluar dari mulut dia "asyik-asyik abang". Dan mama selalu jawab dan ingatkan #abang , kan abang, kenalah jadi abang yang baik, rajin, bertanggungjawab, jaga adik-adik, dan tunjukkan contoh yang baik pada adik-adik". Walaupun mama tahu kadang-kadang abang malas dan juga malas nak layan kerenah mama. Dan juga sakat adik-adik sampai menangis lalu kena marah dengan mama. Itulah asam garam kehidupan. #IrfanHarisF 

Dari lesehan,lanjut ajak main abang😘💚💚 #abang  sudah besar ga pantes lagi naik mainan 😁

Kami Puri Alang-Alang siap melayani : Pemasangan atau perbaikan Atap alang-alang, Atap Ijuk, Pembuatan gazebo, Jineng, Berbagai macam bambu, Pagar bambu, Pembuatan stand pameran dan lain-lain. Dapatkan Promo menarik More Info : 081805590999 #bebandem  #sidemen  #rendang  #selat  #manggis  #abang  #amlapura  #gunaksa  #dawan  #banjarangkan  #denpasar  #badung  #tabanan  #siangaraja  #jembrana  #gianyar  #klungkung  #karangasem  #bangli  #dnachannel  #infobadung  #infodenpasar  #denpasarviral  #baliviral  #indonesia  #dirgahayuri  #nkri  #ownner  #pengusaha  #boss 

SAYANG sayang Sofea ❤️❤️❤️ . #myfamily  #ayah  #ibu  #abang