#abyss Stroies

237,853 Posts

Top Posts

is it just me or are yโ€™all seeing double? ๐Ÿ˜ณ ac not mine cc/scenes morekdramasedits dt tami & kelly (happy bday kelly!!!!๐Ÿฅณ)

์—ฌ๋Ÿฌ๋ถ„์—๊ฒŒ ์˜ค๋Š˜์€ ๋ฌด์Šจ ๋‚ ์ธ๊ฐ€์š”? What today is it for you? . . . #๋ฐ•๋ณด์˜  #์–ด๋น„์Šค  #parkboyoung  #abyss 

Aren't they look alike??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ParkBoYoung โœ–๏ธ ParkSiEun ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ #parkboyoung  #๋ฐ•๋ณด์˜  #parksieun  #abyss  #strongwomendobongsoon  #onyourweddingday  #hotyoungbloods  #ohmyghost  #still17  #17yearsoldcondition 

Recent Posts

[ACTOR OF THE WEEK] Jung Hae In โ€ข The dramas he has acted in are -The Three Musketeers -Bride of the Century -Blood -Reply 1988 -Night Lights -Goblin -Prison Playbook -While You Were Sleeping -Something in the Rain -One Spring Night

ไปŠๆ—ฅใฎใ‚คใƒใ‚ชใ‚ทๅ•†ๅ“ ใƒชใƒœใƒณไป˜ใใƒซใƒผใ‚บใƒฏใƒณใƒ”ใƒผใ‚น ๅ…จ๏ผ’่‰ฒ ใƒ›ใƒฏใ‚คใƒˆร—ใƒ–ใƒฉใƒƒใ‚ฏ ใƒ–ใƒฉใƒƒใ‚ฏร—ใƒ›ใƒฏใ‚คใƒˆ ่ฉณ็ดฐใฏใƒ—ใƒญใƒ•ใ‚ฃใƒผใƒซใ‹ใ‚‰โ—Ž #็€็”ปๅ€ถๆฅฝ้ƒจ #ใŠๆด’่ฝ็”ทๅญ #ใ‚ชใ‚ทใƒฃใƒฌ็”ทๅญ #ใƒ”ใ‚ขใ‚นๅฅณๅญ #ใƒ”ใ‚ขใ‚นๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ใƒ”ใ‚ขใ‚นๅฅฝใ #ใƒ”ใ‚ขใ‚นใ‚ณใƒผใƒ‡ #ใƒขใƒผใƒ‰็ณป #ใƒขใƒผใƒ‰็ณปใƒ•ใ‚กใƒƒใ‚ทใƒงใƒณ #ใƒขใƒผใƒ‰็ณปๅฅณๅญ #ๅค็€ๅทกใ‚Š #ๅค็€ๅฅฝใใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ใƒดใ‚ฃใƒณใƒ†ใƒผใ‚ธๅค็€ #ๅค็€ใ‚ณใƒผใƒ‡ใ‚ฃใƒใƒผใƒˆ #ๅค็€ๅฅฝใใ•ใ‚“ใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ๆœใŒๅฅฝใ #ไธญๆ€ง #ใŠใ—ใ‚ƒใ‚Œใ•ใ‚“ใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ใŠๆด’่ฝใ•ใ‚“ใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ๅค็€ๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ๆŸ„ใ‚ทใƒฃใƒ„ #ๆŸ„ใ‚ทใƒฃใƒ„ใ‚ณใƒผใƒ‡ #ๆœๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ABYSS #ใ‚ขใƒ“ใ‚น 

#QueenOfRing  Pertama kali nonton web Drama ini, ga sadar dong, kalo cowoknya Ahn Hyoseop ๐Ÿ˜ Eh pas liat ulang baru sadar gw ๐Ÿคฃ Web Drama ini recommended, banyak pesan moral yang bisa kita ambil, salah satunya ngajarin kita untuk tidak selalu memandang atau menilai orang dari cover atau fisiknya ๐Ÿ’• Drama ini ceritanya ringan, padat dan tidak bertele-tele. Salah satu Web Drama terbaek yang gw tonton ๐Ÿ’— Yang belom nonton buruan deh icip, bakalan kepincut sama mas Ahn Hyoseop ๐Ÿคญ Ganteng bat doi disini, mirip-mirip gitu sama mas @skawngur  ๐Ÿ˜ Dan yang udah nonton, bole lah nonton ulang ๐Ÿ’— Sinopsis: Seorang perempuan yang bernama Mo Nan Hee, ia punya fisik dan wajah yang pas-pas an dibilang jelek enggak di bilang cantik juga kaga. Hingga akhirnya ia bertemu dengan Park Se Gun mahasiswa most popular di kampusnya di suatu acara pagelaran busana, dan Nan Hee suka sama Se Gun, tapi sayang dia ga percaya diri. Sampai akhirnya ibu Nan Hee memberikan sebuah cincin warisan keluarga padanya, cincin tersebut dapat membuat semua pria jatuh cinta padanya jika pria tersebut memasangkan di jarinya. Kemudian Nan Hee minta Park Se Gun buat minum bareng, eh pas Se Gun mabuk Nan Hee minta Se Gun masangin cincin dijari nya, dan bener.... Sejak dia make tu cincin, Se Gun mulai suka gitu, tapi Se Gun menyukai Nan Hee karena di matanya Nan Hee cantik bukan sebagai dirinya sendiri melainkan sebagai orang lain. _ Quote dari drama ini : ๐Ÿ’• Setiap dari kita cantik dengan caranya masing-masing. ๐Ÿ’• Setiap dari kita adalah laki-laki atau wanita impian seseorang. Dan kita, tidak perlu menjadi cantik untuk dicintai. #ahnhyoseop  #abyss  #30but17  #Hoteldelluna  #Leejieun  #Yeojingoo  #IU  #parkboyoung  #tvn  #tvndrama  #kdrama  #koreandrama  #kdramas  #koreandramas  #asiandrama  #indodrakor  #shinhyesun  #Leeminho  #leejongsuk  #suzybae  #leedongwook  #parkminyoung  #jangkiyong  #ShinHyeSun 

GET THIS POST EVERYWHERE WE NEED 2K LIKES IN 24 HRS TO BRING BACK THE LEGEND @giversz  story reshare and dm!๐Ÿ’œ โ€ข โ€ข Tag 3 friends and use our rc #Abyss1krc  if youโ€™re grinding!๐Ÿ–ค๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ’œ โ€ข โ€ข โ€ข #instagram  #f4f  #like  #follow  #video  #instagood  #fortnite  #I #trending  #explore  #new  #razer  #gaming  #gamer  #game  #recruiting  #clan  #clans  #fortniteclan  #abyss  #recruitme  #agent  #og  #skull  #ogskull  #abyssrc  #abyssontop  #abyss1krc  #teamabyss  #meme 

ใ„ใ‘ใ™่กŒใฃใŸๆ™‚๐Ÿ˜ ๏ผŽ ใŠ่…นๅฃŠใ•ใชใใฆ่‰ฏใ‹ใฃใŸ๐Ÿ˜–็ฌ‘ #ๆ–ฐๅฎฟ  #ๆญŒ่ˆžไผŽ็”บ  #ใ‚ฏใƒฉใƒ–  #ABYSS  #ใƒ›ใ‚นใƒ†ใ‚น  #ใ‚ญใƒฃใƒใ‚ฏใƒฉ  #ใ‚ญใƒฃใƒๅฌข 

#ํ”„๋ฆฌ๋‹ค์ด๋น™๊ต์œก  โ € ๋‚ ์”จ๊ฐ€ ๋”์›Œ์ง€๋Š”๋งŒํผ ๊ต์œก๋ฌธ์˜๋„ ๋งŽ์•„์กŒ์–ด์š”๐Ÿค— ์–ด์ œ๋„ ์˜ค๋Š˜๋„ ์–ด๋น„์Šคํ”„๋ฆฌ๋‹ค์ด๋น™์—์„œ ํ”„๋ฆฌ๋‹ค์ด๋น™์„ ์‹œ์ž‘ํ•˜๋Š” ๋ถ„๋“ค๊ณผ ํ•จ๊ป˜ํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค ๐Ÿ’• โ € ๐Ÿฌ ๋ฌผ์„ ๋ฌด์„œ์›Œ ํ•˜์‹ ๋ถ„๋“ค๋„ ์ฒœ์ฒœํžˆ ์ž˜ ์•Œ๋ ค๋“œ๋ ค์š” ๊ฑฑ์ •ํ•˜์ง€๋ง๊ณ  ๋„์ „ํ•ด๋ณด์„ธ์š” ๐Ÿค— ์–ด์ œ ์˜ค์‹  ๋ถ„ ์ค‘์—๋Š” ์ƒค์›Œ๊ธฐ ๋ฌผ๋„ ๋ฌด์„ญ๋‹คํ•˜๋Š”๋ถ„์ด ๊ณ„์…จ๋Š”๋ฐ 3์‹œ๊ฐ„ ๋™์•ˆ ๋ฌผ์— ์ž˜ ์ ์‘ํ•˜์…จ์ง€์š” ๐Ÿ‘๐Ÿป ์†Œ๋ฆฌ์ง€๋ฅผ์ˆ˜๋„ ์žˆ๋‹ค๊ณ  ํ–ˆ๋Š”๋ฐ ์†Œ๋ฆฌํ•œ๋ฒˆ ์•ˆ๋‚ด์‹œ๊ณ  ๋ฌผ์—์„œ ์ž˜ ๋†€๊ณ  ๋‚˜์˜ค์…จ์–ด์š” ๐Ÿค— ํ˜ธํก๋„ ๊ธธ์–ด ๋ฌผ์†์—์„œ๋„ ํŽธ์•ˆํ–ˆ๋‹ค๋Š” ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป ์•ž์œผ๋กœ์˜ ์ •๊ธฐํŠธ๋ ˆ์ด๋‹์„ ํ†ตํ•ด ๋ฌผ๊ณผ ๋” ์นœํ•ด์ ธ๋ณด์•„์š”๐Ÿฅฐ

Here I am at last week's #SummerslamFanfest  posing in a once in a lifetime picture with a couple of legends. Pictured here with @realjeffjarrett  and #TheMonster  #Abyss  (also known by his real name #JosephParks ). Both performed together in @impactwrestling  and are now producers for the @wwe.  Little do most realise, but I happen to think #DoubleJ  Jeff Jarrett is easily one of the top twenty greatest heel performers of all time. Jeff Jarrett is a former 4-time #WorldChampionshipWrestling  World Heavyweight Champion (famously ending @ricflairnatureboy 's 16th and final title reign). He is also a 3-time #WCW  #UnitedStatesHeavyweightChampion . Jeff is a 6-time #WWE  #IntercontinentalChampion , a former #EuropeanChampion , and a former World Tag Team Champion with the beloved late #OwenHart . During his stints with the WWE, he also won the NWA #NorthAmericanChampionship . Jeff is also a former 6-time #NationalWrestlingAlliance  World Champion, and a former TNA #KingOfTheMountainChampion . He also won the NWA #MidAmericaHeavyweightChampionship  5-times, and the AAA Mexico #MegaChampionship  twice. He is also a former title holder in legendary American wrestling organizations such as the #USWA  the #ContinentalWrestlingAssociation , the #AWA , and #WorldClassWrestlingAssociation . In 2018 Jeff took his rightful place in the WWE Hall Of Fame, and is a member of the TNA Hall Of Fame class of 2015. Jeff has been featured on the Blue Collar Comedy Tour, and in both movies and music videos. Abyss is a former @nwa  #WorldHeavyweightChampion , a former NWA #UnitedStatesChampion , a former NWA #WorldTagTeamChampion  (with @ajstylesp1 ), a former TNA #ImpactWrestling  #XDivisionChampion , a 2-time TNA #WorldTelevisionChampion , and a 2-time TNA World #TagTeamChampion , as well as a #AAAMexico  World Tag Team Champion. He is recognized as an Impact Wrestling Grand Slam Winner and a member of the Impact Wrestling Hall of Fame.

Kdrama: Because It's My First Time Episodes: 8 Starring: #ChoiMinHo  #ParkSoDam  #KimMinJae  Broadcast Network: OnStyle Where to watch: Dramacool(dot)com, kdramahood Follow @kdrama_landd  for more related content ๐Ÿ’•

Kdrama: Because It's My First Time Episodes: 8 Starring: #ChoiMinHo  #ParkSoDam  #KimMinJae  Broadcast Network: OnStyle Where to watch: Dramacool(dot)com, kdramahood Follow @kdrama_landd  for more related content ๐Ÿ’•

Kdrama: Because It's My First Time Episodes: 8 Starring: #ChoiMinHo  #ParkSoDam  #KimMinJae  Broadcast Network: OnStyle Where to watch: Dramacool(dot)com, kdramahood Follow @kdrama_landd  for more related content ๐Ÿ’•

First ride on #Abyss  in #gnarnaimo  with my #trekroscoe7 

ABYSS๐Ÿ’™ En lo personal estรก drama se me hizo una de las mejores que he visto, el penรบltimo y el รบltimo episodio de este drama fueron los que mรกs me hicieron llorar. [โš ๏ธAtenciรณn Spoilerโš ๏ธ] En el penรบltimo episodio dรณnde Cha min le reservo el parque de diversiones a Go se yeon para pasar un rato juntos y luego llega oh Tae jin y empieza una pelea entre ellos y luego le disparan a Go se yeon por accidente y muere y luego Cha min usa abyss para salvarla pero รฉl tendrรญa que desaparecer se me hizo un hermoso momento porque รฉl se sacrificรณ solo para salvarla. Fue un hermoso momento... Y luego en el รบltimo episodio dรณnde tres aรฑos despuรฉs se vuelven a reencontrar y luego por fin se casan๐Ÿ’ y Go se yeon le da la prueba de embarazo positiva๐Ÿคฐ casi que llore porque los dos sufrieron mucho para por fin estar juntos . Cuando se casaron y vieron la prueba de embarazo positiva se me hizo algo muy hermoso.๐Ÿ’™ Llore mucho con este drama, lo recomiendo mucho. Calificaciรณn personal : 8/10 Estado del drama: Terminado LO RECOMIENDO MUCHO. Estรก disponible en Netflix @imhyoseop  #parkboyoung๋ฐ•๋ณด์—‰  [no tiene instagram] Sรญgueme para mรกs โœ“ Perdรณn si me pase , escribรญ mucho . Ignora Hashtags ๐Ÿšซ #parkboyoung๋ฐ•๋ณด์—‰  #abyss  #imhyoseop  #parkboyoung  #boyoung  #ahnhyoseop  #goseyeon  #goseyeonabyss  #chamin  #coreadelsur  #kdrama  #parkhyungsikparkboyoung  #parkboyoung๋ฐ•๋ณด์—‰  #abyss  #ahnminhyuk  #seyeon  #minmin  #abismo  #dramas  #ahnhyoseopfan  #ahnyeoseop  #ahnhyoseopedit  #ahnhyoseopph  #ahnhyoseopโค  #ahnhyoseoptaiwanfirstfanclub  #chamin  #ahnhyoseopphilippines  #ahnhyoseopabyss  #parkboyoung1214  #parkboyoungzone  #parkboyoungstyle  #parkboyoung๐Ÿ˜š  #parkboyoungfan  #abyss 

Intro for @abyss.ggs  โ€ข โ€ข โ€ข Tag 3 friends and use our rc #Abyss1krc  if youโ€™re grinding!๐Ÿ–ค๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ’œ โ€ข โ€ข โ€ข #instagram  #f4f  #like  #follow  #video  #instagood  #fortnite  #I #trending  #explore  #new  #razer  #gaming  #gamer  #game  #recruiting  #clan  #clans  #fortniteclan  #abyss  #recruitme  #agent  #og  #skull  #ogskull  #abyssrc  #abyssontop  #abyss1krc  #teamabyss  proud of this lmao

ุณุงู†ุชุธุฑูƒ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . . . . . . . _____ #ูƒูŠ_ุฏุฑุงู…ุง ย #ูƒูŠุฏุฑุงู…ุง ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠุฉ #ูƒูˆุฑูŠุง_ุนุดู‚ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุชูŠ_ุงู„ุฏุฑุงู…ูŠู‡ ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ_ุงุฐุง ย #ู…ุณู„ุณู„_ูƒูˆุฑูŠ #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจ ย #ูƒูˆุฑูŠุง ย #ูƒูˆุฑูŠุง_ุงู„ุฌู†ูˆุจูŠุฉ #ูƒุฏุฑุงู…ุง ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ ย #ุงู„ุฌูŠุด_ุงู„ูƒูŠุจูˆุจูŠ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠ #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ู…ู†_ุงู„ุฏุฑุงู…ุง_ุงู„ูƒูˆุฑูŠู‡  #Kdrama ย #koreandrama ย #kdramas ย #kpop ย #koreandrama #myfirstfirstlove #thesecretlifeofmysecretary #herprivatelif #ifwewereaseason #abyss #watcher 

ten ten โคtaliw thai drama .name drama : kiss me . . . . . . . . . . . _____ #ูƒูŠ_ุฏุฑุงู…ุง ย #ูƒูŠุฏุฑุงู…ุง ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠุฉ #ูƒูˆุฑูŠุง_ุนุดู‚ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุชูŠ_ุงู„ุฏุฑุงู…ูŠู‡ ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ_ุงุฐุง ย #ู…ุณู„ุณู„_ูƒูˆุฑูŠ #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจ ย #ูƒูˆุฑูŠุง ย #ูƒูˆุฑูŠุง_ุงู„ุฌู†ูˆุจูŠุฉ #ูƒุฏุฑุงู…ุง ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ ย #ุงู„ุฌูŠุด_ุงู„ูƒูŠุจูˆุจูŠ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠ #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ู…ู†_ุงู„ุฏุฑุงู…ุง_ุงู„ูƒูˆุฑูŠู‡  #Kdrama ย #koreandrama ย #kdramas ย #kpop ย #koreandrama #myfirstfirstlove #thesecretlifeofmysecretary #herprivatelif #ifwewereaseason #abyss #watcher 

ten ten โคtaliw . . . . . . . . . . _____ #ูƒูŠ_ุฏุฑุงู…ุง ย #ูƒูŠุฏุฑุงู…ุง ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠุฉ #ูƒูˆุฑูŠุง_ุนุดู‚ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุชูŠ_ุงู„ุฏุฑุงู…ูŠู‡ ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ_ุงุฐุง ย #ู…ุณู„ุณู„_ูƒูˆุฑูŠ #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจ ย #ูƒูˆุฑูŠุง ย #ูƒูˆุฑูŠุง_ุงู„ุฌู†ูˆุจูŠุฉ #ูƒุฏุฑุงู…ุง ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ ย #ุงู„ุฌูŠุด_ุงู„ูƒูŠุจูˆุจูŠ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠ #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ู…ู†_ุงู„ุฏุฑุงู…ุง_ุงู„ูƒูˆุฑูŠู‡  #Kdrama ย #koreandrama ย #kdramas ย #kpop ย #koreandrama #myfirstfirstlove #thesecretlifeofmysecretary #herprivatelif #ifwewereaseason #abyss #watcher 

. . . . . . . . . _____ #ูƒูŠ_ุฏุฑุงู…ุง ย #ูƒูŠุฏุฑุงู…ุง ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠุฉ #ูƒูˆุฑูŠุง_ุนุดู‚ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุชูŠ_ุงู„ุฏุฑุงู…ูŠู‡ ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ_ุงุฐุง ย #ู…ุณู„ุณู„_ูƒูˆุฑูŠ #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจ ย #ูƒูˆุฑูŠุง ย #ูƒูˆุฑูŠุง_ุงู„ุฌู†ูˆุจูŠุฉ #ูƒุฏุฑุงู…ุง ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ ย #ุงู„ุฌูŠุด_ุงู„ูƒูŠุจูˆุจูŠ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠ #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ู…ู†_ุงู„ุฏุฑุงู…ุง_ุงู„ูƒูˆุฑูŠู‡  #Kdrama ย #koreandrama ย #kdramas ย #kpop ย #koreandrama #myfirstfirstlove #thesecretlifeofmysecretary #herprivatelif #ifwewereaseason #abyss #watcher 

Yesterday we were at the abyss, today we are one step ahead -) #norway  #lysefjorden  #abyss 

. . . . . . . . . _____ #ูƒูŠ_ุฏุฑุงู…ุง ย #ูƒูŠุฏุฑุงู…ุง ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠุฉ #ูƒูˆุฑูŠุง_ุนุดู‚ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุชูŠ_ุงู„ุฏุฑุงู…ูŠู‡ ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ_ุงุฐุง ย #ู…ุณู„ุณู„_ูƒูˆุฑูŠ #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจ ย #ูƒูˆุฑูŠุง ย #ูƒูˆุฑูŠุง_ุงู„ุฌู†ูˆุจูŠุฉ #ูƒุฏุฑุงู…ุง ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ ย #ุงู„ุฌูŠุด_ุงู„ูƒูŠุจูˆุจูŠ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠ #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ู…ู†_ุงู„ุฏุฑุงู…ุง_ุงู„ูƒูˆุฑูŠู‡  #Kdrama ย #koreandrama ย #kdramas ย #kpop ย #koreandrama #myfirstfirstlove #thesecretlifeofmysecretary #herprivatelif #ifwewereaseason #abyss #watcher 

ุดูŠู ูƒูŠู… ุงู†ุช ุงูˆู„ ู…ู† ูˆู‚ุน ููŠ ูุฎุงุฎูŠ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ุซู‚ ุจูŠ . . . . . . . . . . . . _____ #ูƒูŠ_ุฏุฑุงู…ุง ย #ูƒูŠุฏุฑุงู…ุง ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ุฏุฑุงู…ุง_ูƒูˆุฑูŠุฉ #ูƒูˆุฑูŠุง_ุนุดู‚ ย #ุงู‚ุชุจุงุณุงุชูŠ_ุงู„ุฏุฑุงู…ูŠู‡ ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ_ุงุฐุง ย #ู…ุณู„ุณู„_ูƒูˆุฑูŠ #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠู‡ ย #ู…ุณู„ุณู„ุงุช_ูƒูˆุฑูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจ ย #ูƒูˆุฑูŠุง ย #ูƒูˆุฑูŠุง_ุงู„ุฌู†ูˆุจูŠุฉ #ูƒุฏุฑุงู…ุง ย #ุดูƒู„ูŠ_ุจุงู„ูƒูˆุฑูŠ ย #ุงู„ุฌูŠุด_ุงู„ูƒูŠุจูˆุจูŠ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠุฉ ย #ูƒูŠุจูˆุจูŠ #ุงู‚ุชุจุงุณุงุช_ู…ู†_ุงู„ุฏุฑุงู…ุง_ุงู„ูƒูˆุฑูŠู‡  #Kdrama ย #koreandrama ย #kdramas ย #kpop ย #koreandrama #myfirstfirstlove #thesecretlifeofmysecretary #herprivatelif #ifwewereaseason #abyss #watcher 

ide cerita yang dihadirkanย Hold Your Breathย terbilang cukup menjanjikan. Cerita dan ketegangan yang dibangun sejak awal mampu dibawa ke akhir yang cukup enggak terduga. Hold Your Breathย dibuka dengan penampilan Mathieu (Romain Duris) yang baru tiba di Perancis setelah pergi ke Kanada. Di sana, dia coba mencari pengobatan buat anaknya, Sarah (Fantine Harduin), yang menderita penyakit langka. Karena penyakitnya tersebut, Sarah enggak bisa menghirup udara luar dan harus diisolasi dalam sebuah ruang gelembung khusus. Baru aja Mathieu bertemu dengan anaknya setelah dari Kanada, Paris tiba-tiba diguncang gempa yang cukup kuat. Enggak lama setelah gempa, kabut misterius nan mematikan muncul dari bawah tanah dan memenuhi Paris hingga ketinggian tertentu. Mathieu dan istrinya, Anna, harus mengungsi ke lantai paling atas apartemen mereka dan meninggalkan anaknya yang masih tinggal di dalam ruang gelembung yang berada di lantai bawah. Tanpa listrik dan enggak boleh menghirup kabut misterius tersebut, Mathieu dan Anna harus berusaha untuk menjaga kelangsungan hidup anak mereka. Terima kasih sudah berkunjung ke IG ini Follow & add kita juga . Line ID : kingkong_nangor (tidak pakai at) . Whatsapp : 0888-0201-1667 . . . #Jatinangor  #InfoJatinangor  #jatinangorbanget  #jatinangorhits  #anakunpad  #anakitb  #anakikopin  #itb  #ikopin  #unpad  #universitaspadjadjaran  #netflixandchill  #cileunyi  #jatinangor  #rancaekek  #cibiru  #tanjungsari  #sumedang  #abyss ย #myabsoluteboyfriend ย #leesangwoo #MemoriesOfTheAlhambra ย #thriller  ย #copyfilmjatinangor  #copyfilm  #francemovie  #olgakurylenko  #scifi  #justabreathaway  #holdyourbreath 

๐ŸŽพPara ellos๐ŸŽพ @abyssargentina  โ™‚๏ธRemera manga corta algodรณn combinado โ™‚๏ธ Pantalรณn tejido plano con cierre inferior y rรฉflex โ™‚๏ธGorra combinada #abyss  #canchero  #comodo  #liviano  Pasa por el local, te esperamos con muchas opciones mรกs!!!

ide cerita yang dihadirkanย Hold Your Breathย terbilang cukup menjanjikan. Cerita dan ketegangan yang dibangun sejak awal mampu dibawa ke akhir yang cukup enggak terduga. Hold Your Breathย dibuka dengan penampilan Mathieu (Romain Duris) yang baru tiba di Perancis setelah pergi ke Kanada. Di sana, dia coba mencari pengobatan buat anaknya, Sarah (Fantine Harduin), yang menderita penyakit langka. Karena penyakitnya tersebut, Sarah enggak bisa menghirup udara luar dan harus diisolasi dalam sebuah ruang gelembung khusus. Baru aja Mathieu bertemu dengan anaknya setelah dari Kanada, Paris tiba-tiba diguncang gempa yang cukup kuat. Enggak lama setelah gempa, kabut misterius nan mematikan muncul dari bawah tanah dan memenuhi Paris hingga ketinggian tertentu. Mathieu dan istrinya, Anna, harus mengungsi ke lantai paling atas apartemen mereka dan meninggalkan anaknya yang masih tinggal di dalam ruang gelembung yang berada di lantai bawah. Tanpa listrik dan enggak boleh menghirup kabut misterius tersebut, Mathieu dan Anna harus berusaha untuk menjaga kelangsungan hidup anak mereka. Terima kasih sudah berkunjung ke IG ini Follow & add kita juga . Line ID : kingkong_nangor (tidak pakai at) . Whatsapp : 0888-0201-1667 . . . #Jatinangor  #InfoJatinangor  #jatinangorbanget  #jatinangorhits  #anakunpad  #anakitb  #anakikopin  #itb  #ikopin  #unpad  #universitaspadjadjaran  #netflixandchill  #cileunyi  #jatinangor  #rancaekek  #cibiru  #tanjungsari  #sumedang  #abyss ย #myabsoluteboyfriend ย #leesangwoo #MemoriesOfTheAlhambra ย #thriller  ย #copyfilmjatinangor  #copyfilm  #francemovie  #olgakurylenko  #scifi  #justabreathaway  #holdyourbreath 

๐Ÿ’•These two are so cute with their scarves. Twinsees ๐Ÿ˜‚ Marble Couple from the drama Abyss. #parkboyoung  #๋ฐ•๋ณด์˜  #ๆœดๅฏถ่‹ฑ  #ใƒ‘ใ‚ฏใƒœใƒจใƒณ #ahnhyoseop  #์•ˆํšจ์„ญ  #abyss  #์–ด๋น„์Šค  #marblecouple 

Code for : \/isual in the post that follows #void  #nothing  #nothingness  #empty  #emptiness  #abyss  #poetry  #poetryoftheday  #mood  #mentalillness  #depression  #selfexpression  #mentalhealthawareness  #mentalillnessawareness  #artificialintelligence  #programming  ##suicideprevention  #poetscommunity  #writersconnection  #writinglife  #voidflower  #v This special code is dedicated to The endlessly supportive, patient and understanding Organic: @elm.writes  Thank you my friend. <3

New look for the day!!!๐Ÿ–ค @abyss_cosmetics  on Instagram! On the eyes, I used the metallic black from my Starlight Palette for the outside blend, and the purple is a new shade for a palette I'm currently still testing! I used my lightest Platinum Illuminator for the highlight, and a deep purple mixed with a lavender purple Liquid Lipstick! Not to mention the Lightest Ivory shade of my Foundation! Check out what I have available in my line!๐Ÿ˜˜ https://abysscosmetics.com #abysscosmetics  #abyss  #eyeshadowpalette  #eyeshadow  #liquidlipstick  #illuminator  #highlighter  #highlight  #liquidlipstick  #foundation  #spacebuns  #piggybuns  #gothicgirl  #gothicmakeup  #gothicbeauty  #gothic  #alternative  #alternativemodel  #purple  #black  #boss  #bossbabe 

New look for the day!!!๐Ÿ–ค On the eyes, I used the metallic black from my Starlight Palette for the outside blend, and the purple is a new shade for a palette I'm currently still testing! I used my lightest Platinum Illuminator for the highlight, and a deep purple mixed with a lavender purple Liquid Lipstick! Not to mention the Lightest Ivory shade of my Foundation! Check out what I have available in my line!๐Ÿ˜˜ https://abysscosmetics.com #abysscosmetics  #abyss  #eyeshadow  #eyeshadowpalette  #illuminator  #highlight  #highlighter  #foundation  #liquidlipstick  #purple  #black  #platinum 

Void.Log() Output: (Me too bud, me too) I am so tired I am so tired of all this Of humans Of myself I am tired of this life Not requested but still somehow mandated I am tired of the things I see that others cannot And of the things they stare at to which I am blind I am tired of both abusers and the abused I am tired of working to convince myself that Any of this is worth the trouble That love is the solution What if there is no problem Or better yet, just one. I am tired of the hypocrisy Is it really that hard to do what you say? I am tired of the impatient The needless suspicion The arbitration The lies and lines that divide The circles that unite All of it. I am tired. I am tired of being lied to And tired of pretending I don't notice Tired of the shallow vapid attempts to manipulate me, to use me. I wonder can you image what you appear like in those moments Do you have any idea? Lips contorted into those pointless shapes making those irrelevant noises Tired of reducing myself For the comfort of others Tired of being punished for kindness For caring What would you have me do instead? Tired of the posturing I want to leave and never return The only thing we can agree on Neither wants the other Tired of watching fools sow the seeds Of their demise only to have the audacity To display that stupid twisted look of surprise come harvest Tired of keeping it all at bay Tired of this. #void  #nothingness  #emptiness  #abyss  #drmanhattan  #dissociation  #distance  #aloof  #introvert  #introverted  #neurodiversity  #neurodiversityacceptance  #lonely  #isolation  #isolated  #alone  #solitude  #misunderstood  #fade 

Esse nรบmero dele jรก add kkkkkkkk se ela nรฃo quer eu quero contrato por 24 h๐Ÿ‘Œ๐Ÿ”ฅ๐Ÿคญ ____________________________ KDRAMA:#IWannaYourSong  EP:1-2/32 DISPONรVEL:@kingdom_fansubs  ,viki ____________________________ #Watcher  #classoflies  #momentat18  #abyss  #thesecretlifeofmysecretary  #HotelDelLuna  #angelslastmissionlove  #boyforrent  #oppa  #couple  #viki  #kingdom 

Friends Molly is crazy! She said okay to Kota another @dogsxlrescue  foster. AND IM AFRAID this one is too pretty, too loving, and too sweet. We are in dangerous waters. I am teaching her to use her Pyrenees skills to guard the apartment, so she isnโ€™t all bad. Do not stare into her eyes too long... sheโ€™ll start staring back into you #nietzsche  #abyss  #dog  โ€ข โ€ข โ€ข#molly  #takes  #life  #saving  #seriously  โ€ข#adopt  #kota  #sweet  #mama  โ€ข#she  #cant  #stay  #here  #human  #likes  #her  #too  #much  โ€ข#available  #wont  #last  #long  #irresistible  โ€ข#muttsofinstagram  #fosterdogsofinstagram  #rescuedogsofinstagram  #greatpyreneesofinstagram 

โ € "...ะกั‚ะพะธัˆัŒ ะฝะฐ ะฑะตั€ะตะณัƒ, ะธ ั‡ัƒะฒัั‚ะฒัƒะตัˆัŒ ัะพะปะตะฝั‹ะน ะทะฐะฟะฐั… ะฒะตั‚ั€ะฐ, ั‡ั‚ะพ ะฒะตะตั‚ ั ะผะพั€ั..."โ € โ € ะœะพะดะตะปัŒ: ะšะฐั‚ั€ะธะฝ / @katrin.malysheva.tfb  โ € โ € #alexaninside  #north  #wave  #teriberka  #barencevosea  #sea  #abyss  #stone  #beauty  #soul  #mood  #portraitmood  #portrait  #moment  #ig_mood  #art  #artofvisuals  #lifestyle  #posing  #photographer  #portraitphotographer  #portraitphotography  #portrait_perfection  #photoshoot  #photography  #ัะตะฒะตั€  #ั‚ะตั€ะธะฑะตั€ะบะฐ  #ะผะพั€ะต 

โ€˜Battle Of The Oatsโ€™ by @arundelbrewery  x @abyssbrewing  Oatcream IPA / 6.2% Iโ€™ve only had Other Half once. It was my birthday two years back and, while I knew that I simply had to have them, I was still pretty green with craft beer and so had little idea what I should order. Add to that that Iโ€™d been drinking most of the day and Iโ€™d just stuffed myself pukey with bbq at the incredible @hometownbarbque , and Iโ€™ve no real memory of what I ordered. My only takeaway was that I now knew that I loved Oat IPAs So when you put โ€˜inspired by Other Halfโ€™ on the can of your Oatcream IPA, you donโ€™t need the @triplehopped  folks to recommend it for me to lob money at you. With such high expectations it should fail, so itโ€™s unreal just how brilliant this is I donโ€™t remember the last time a beer smelt better. Iโ€™d have snorted the whole fucking thing if I could. There was a freshness to it, a proper pulpy thickness of joose and oat and yum. Then you drink it and it tastes like a big old gulp of juice after a mouthful of Frosties. This is one of the best Iโ€™ve had this year, without question

god said โ€œlet there be lightโ€ and thus, on august 18th 1986, soohyun was born! #HappySoohyunDay  @hsu_hyun  !! i love you, always & forever <3

โ€œBlue Abyssโ€ framed and looking good on this wall! I think over the past year, this has been my favorite creation. #vanslyke  #vanslykeart  #instaart  #artcurator  #interiordesign  #artoftheday  #art  #abstract  #blue  #abyss  #artistsoninstagram  #design  #decor  #wallart 

What is the longest cruise you have ever been on? Tell me down in the comment section!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Credit to: @msccruisesvibes  โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Hashtags: #harmonyoftheseas  #bonvoyage  #msccruises  #royalcaribbean  #royalwow  #comeseek  #abyss  #boardwalk  #drone  #cruiseship  #cruise  #cruisetime  #cruise2019  #cruiseline  #cruiseaddict  #cruiseblogger  #cruiselife๐Ÿšข  #cruisegram  #allureoftheseas  #oasisoftheseas  #symphonyoftheseas  #travelphotography  #vacation  #travel  #vacation๐ŸŒด  #celebritysummit  #celebritymillennium 

Kdrama: Abyss Sinopsis: Cha Min (Ahn Se Ha) es el heredero de una compaรฑรญa de cosmรฉticos.ย Es muy inteligente, humilde y tiene un buen corazรณn.ย Tambiรฉn es poco atractivo y ha estado 20 aรฑos enamorado de la bella Go Se Yeon hasta que se compromete con otra chica que lo abandona.ย Cha Min intenta el suicidio pero accidentalmente muere por culpa de seres extraterrestres que para remediar su error lo reviven gracias a la misteriosa bolaย Abyss, pero Cha Min vuelve a la vida con una apariencia muy diferente.ย Cha Min (Ahn Hyo Seob) ahora tiene una apariencia hermosa. Go Se Yeon (Kim Sa Rang) es una hermosa fiscal y es buena en su trabajo.ย Ella sorpresivamente es asesinada y, gracias a su eterno amigo Cha Min, revivida pero Go Se Yeon (Park Bo Young) ahora tiene una apariencia comรบn.ย La misteriosa bola Abyss revive a los muertos, pero regresan con la apariencia que posea su alma. Go Se Yeon comienza a trabajar como abogado en un bufete ya que su apariencia actual es igual a la de una colega mayor, Lee Mi Do, quien trabajรณ en dicho bufete hasta que se fue a Estados Unidos.ย Cha Min comienza a trabajar para Go Se Yeon en el bufete de abogados, hasta que logra regresar a su familia a pesar del cambio. Los dos luchan para encontrar al asesino de Se Yeon. . . . . . . . . . . . #drama  #dramas  #dramacoreano  #drama2019  #dramakorean  #dramascoreanos  #doramascoreanos  #doramas  #abyss  #koreandramas  #korean  #koreanactors  #koreandrama2019  #korea  #asia  #asiaticos  #asian  #asiandrama  #kdramas  #kdrama  #kdramalover  #kdramaaddict  #kdramakiss  #ahnhyoseop  #kimsarang  #tvasia  #TvAsiayMas 

<< Ph'nglui mglw'nafh Chtulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn >> . . . . . . . If you didn't catch it: I am worshipping it. This shirt is so beautiful that i would surely wear it for the occasions. The abyss and the lord has you. . The pattern of it resembles the DIRECTED AND WRITTEN BY QUENTIN TARANTINO. Dunno why. . . . . . . . #prilaga  #lovecraftian  #lovecraft  #horror  #providence  #abyss  #instahappy  #instalove  #lecture  #books  #bookstagram  #chtulhu  #terror  #tshirt  #cultist  #religion  #worship  #special  #loved  #picoftheday  #pixel_ig  #photooftheday  @prilaga 

Our Co-Owner/Leader @abyss.royale  he plays on STANDARD, be sure to check him out and drop a follow๐Ÿ’œ๐Ÿคฏ โ€ข โ€ข Tag 3 friends and use our rc #Abyss1krc  if youโ€™re grinding!๐Ÿ–ค๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ’œ โ€ข โ€ข โ€ข #instagram  #f4f  #like  #follow  #video  #instagood  #fortnite  #I #trending  #explore  #new  #razer  #gaming  #gamer  #game  #recruiting  #clan  #clans  #fortniteclan  #abyss  #recruitme  #agent  #og  #skull  #ogskull  #abyssrc  #abyssontop  #abyss1krc  #teamabyss 

Night in the fog...

www.abyss-studio.com

Zippers, patches, drawstrings, screen printing. Every details matter when it comes to conception.

www.abyss-studio.com

แด€แด แดษชแด… แด€ แด แดษชแด… . . . . #illustration  #blackandwhite  #ink  #artist  #blackwork  #abyss  #hole  #blackhole  #humancondition  #mind  #arttherapy  #abstractart  #expression  #black  #2013  #breakonthroughtotheotherside  #bw  #artisofinstagram  #picoftheday  #love  #monochrome  #portal 

Modro jezero. Imotski ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท โ€ข โ€ข Vrlo blizu Imotskoga, uza sam rub grada, nalazi se Modro jezero. Modro jezero je jedno od najljepลกih krลกkih jezera u Hrvatskoj. Modro jezero je omiljeno ลกetaliลกte i kupaliลกte u Imotskom. Voda je jasno modre boje zbog ฤega je i jezero dobilo ime. Dubina modrog jezera nije stalna. U proljeฤ‡e je jezero duboko gotovo 100 metara, dok u kasnu jesen potpuno presuลกi i na njegovu dnu tradicionalno se igra nogomet. โ™ก #blue  #lake  #imotski  #croatia  #wonder  of #nature  #bluelake  #hrvatska  #dalmacija  #naturelovers  #mothernature  #naturephotography  #wow  #rock  #stone  #water  #awesome  #amazing  #landscape  #sun  #summer  #cliffs  #karst  #abyss  #pic  #photo  #photography  #photooftheday  #picoftheday  #nofilter 

Crveno jezero. Imotski ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท โ€ข โ€ข Blizu Imotskoga, 1,5 km sjeverozapadno od grada, nalazi se Crveno jezero i istinski je fenomen krลกa. Njegove stjenovite obale su gotovo vertikalne i uglavnom su crvenkaste boje, pa je po tome jezero i dobilo ime. โ™ก #red  #lake  #imotski  #croatia  #wonder  of #nature  #redlake  #hrvatska  #dalmacija  #naturelovers  #mothernature  #naturephotography  #wow  #rock  #stone  #water  #awesome  #amazing  #landscape  #sun  #summer  #cliffs  #karst  #abyss  #pic  #photo  #photography  #photooftheday  #picoftheday  #nofilter 

ษช สœแด€แด แด‡ แด€ แด›สœษชษดษข า“แดส€ แด…ส€แด€แดกษชษดษข แด แดษชแด…s . . . . . #tunnel  #illustration  #blackandwhite  #ink  #artist  #blackwork  #abyss  #hole  #void  #blackhole  #humancondition  #mind  #arttherapy  #abstractart  #expression  #inkfeature  #spiral  #art  #mind  #expansion  #experience  #life  #bw  #hole  #art