#badangperkasa Stroies

4,057 Posts

Top Posts

Pramuka Badang Perkasa Trip To Malaysia-Day2 (kegiatan MoP) Apa itu Messenger of Peace? Di seluruh dunia, kepanduan (di Indonesia dikenal dengan Gerakan Pramuka) memiliki program-program kemanusiaan. Mereka menyelesaikan konflik-konflik di sekolah dengan mencegah penindasan (bullying), memantau program-program pendidikan, menolong orang miskin dan kelaparan, membuat solusi-solusi untuk masalah pemerintah, dan melaksanakan proyek pelayanan lainnya. Messenger of Peace melaksanakan semua itu. #massangerofpeace  #mop #pramuka #pramukaindonesia  #smktasek  #pramukahits  #pramukaupdate  #pramukakeren  #gerakanpramuka  #pramukabadangperkasa  #badangperkasa  #badangperkasaeverywhere  #indonesia  #indonesiascout  #indonesiascoutjournalist  #isj  #isjkepri  #kwarnaspramuka  #kwarcabbatam 

Futsal Badang Perkasa SPN Polda Kepri 2017/2018 #spnpoldakepri  #badangperkasa 

Bersihkan rumput yang mengganggu tumbuhnya tanaman lain. Seperti halnya kita harus membersihkan sifat buruk kita :) Album kak @badangperkasa_smanli  - Ayooo kita laksanakan dasa darma yang ke 2 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #badangperkasa  #pramuka  #indonesia  #scout  #pramukaupdate  #pramukaindonesia  #sayapramuka  #gerakanpramuka 

#Repost  @dickyibrahims  with @repostapp  ใƒปใƒปใƒป Pasti Jaya, Pasti Bisa, Pasti MENANG! โ€ข โ€ข @pramukabadangperkasa  โ€ข #pramuka  #Lt2  #lombapenegak  #pramukaupdate  #gerakanpramuka  #badangperkasa  #repostscout  #indonesiascoutjournalist 

Album kak @annisapbri  - Kebersamaan ibarat bercocok tanam, tanamlah benih-benih yang berkualitas dan rawatlah dengan asupan nutrisi dan teknik perawatan yang tepat. Dengan demikian ia akan berbuah dengan hasil bermutu yang melimpah. Kami Dari Ambalan Badang Perkasa! @pramukabadangperkasa  SALAM PRAMUKA! #pramuka  #indonesia  #scout  #pramukaupdate  #pramukaindonesia  #sayapramuka  #gerakanpramuka  #indonesianscout  #badangperkasa  #ambalanbadangperkasa 

Recent Posts

Adohhhhh... Takut hujan laaaaa...๐Ÿข๐ŸŠ๐Ÿ๐Ÿฆ–๐Ÿณ๐Ÿฌ . . Follow me ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ’ช @bobot_onek1811  @bobot_onek1811  @bobot_onek1811  . #bobot_onek1811  #kiniviral  #lagu  #sado  #competition  #Bodybuilding  #Bodybuilder  #senaman  #workoutkids  #cadio  #kidstraining  #mtvision  #dance  #dancekids  #menari  #kakak  #abang  #kids  #baby  #babyboy  #cute  #comel  #bobotonek  #badangmalaysia  #badangperkasa 

Superset leg workouts ๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ . don't skip your legday !! . . โฃFollow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช @tegaptvmalaysia  . #tegaptvmalaysia13tahun  #tegaptvmalaysia  #tegaptv  #enrichfitness  #nutritionpro  #musclemetabolix  #bsnutrition  #drinkgorilla  #ironwill  #padugears  . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

โ˜บ๏ธ Cara buat Ikan Siakap Stim cara kedai makan tomyam ๐Ÿ˜Š . Resepi ini untuk ikan siakap kecik.. . Ikan siakap serai - 1@2  batang dititik tomato - ยฝ biji belah 3 daun limau purut - 2@3  helai halia - 1inchi dihiris lobak merah - dihiris klu ada putik jagung - pon boleh masok, brokoli pon masok je lah... . ยฝ sudu bwg merah blend ยฝ sudu bwg putih blend ยผ sudu halia blend bancuhan air tepung jagung . Caraยฒ Rebus air sampai mendidih masuk segala bhn blend masuk bhn hiris kecuali sayur senang masak bila dh mndidih masukkan ikan stim sekejap mendidih angkat ikan ketepikan . untuk kuah tu, masukkan garam, serbuk perasa,sos tiram sikit je... masukkan sayurยฒ, perah limau nipis sikit ,sebab takde so saya guna lemon, kemudian masukkan bancuhan air tepung jagung utk pekat kan kuah... .. . tutup api siram kuah atas ikan.. ok dah boleh hidang... selamat mencuba.. . So kalau anda berminat untuk belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Superset tricep workout ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช @tegaptvmalaysia  . #tegaptvmalaysia13tahun  #tegaptvmalaysia  #tegaptv  #enrichfitness  #nutritionpro  #musclemetabolix  #bsnutrition  #drinkgorilla  #ironwill  #padugears  . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Kelezatan ikan salmon dalam berbagai masakan yang mudah untuk dibuat dan nikmat. ๐Ÿ’—๐Ÿ’— . . So kalau anda berminat untuk belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Ingat SATU PERKARA, bila kita MUDAHKAN URUSAN ORANG, Allah akan MUDAHKAN URUSAN KITA berlipat ganda. Tapi bila kita SUSAHKAN ORANG, jangan pelik kenapa hidup kita RASA SUSAH.. . . Follow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #harirayakorban  #selamatharirayaaidil  #11zulhijjah1440h  #korban  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #fit  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations  #Pesanan_Untuk_Diri_Sendiri 

Slow cooker salmon!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๏ธโœŒ๐Ÿพ . . So kalau anda berminat untuk belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Harini our Legendary badang pukak rockin our RG Signature Bold Tank Top - Black Posted @withrepost  โ€ข @badangmalaysia6809  Superset shoulder workout ๐Ÿ’ช . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช @tegaptvmalaysia  T-shirt by @resurrection.gear  . #tegaptvmalaysia13tahun  #tegaptvmalaysia  #tegaptv  #enrichfitness  #nutritionpro  #musclemetabolix  #bsnutrition  #drinkgorilla  #ironwill  #padugears  . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

JL99 WONDERLAND PARK๐Ÿž๏ธโ›ฒ . . Follow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #harirayakorban  #selamatharirayaaidil  #11zulhijjah1440h  #korban  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #fit  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

Nak sediakan Ikan Siakap Masak Stim ini tidaklah sesusah seperti yang kita sangka. Rasa asam dari limau dan aromanya sangat membangkitkan selera :D Diet sedap ni rasa, protein tinggi๐Ÿ’ช . . So kalau anda berminat untuk belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Cara mudah masak Salmon. Yang diet tak tahu nak masak apa boleh cuba ๐Ÿ‘ . . . So sila tag Dan kongsi dgn kawan2 Dan ajak dia KURUS Sihat bersama-sama. . So kalau anda berminat untuk belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Tip elak gemuk selepas Raya Aidil Adha Senaman ringkas Perkara ini adalah perkara paling wajib untuk kekal sihat. Curilah masa setidak-tidaknya 15-30 minit setiap hari untuk anda lakukan senaman ringkas di rumah atau digym. Lakukan senaman anda secara berjadual. Lakukan ini dan lihatlah hasilnya. Tidak perlu sekat-sekat makanan. Hari raya ini, raikan dengan riang. Tiada lagi rungutan berat badan naik selepas raya. Selamat berdiet rapilicious dan Selamat Hari Raya Aidil Adha. . . Follow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #harirayakorban  #selamatharirayaaidil  #11zulhijjah1440h  #korban  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #fit  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

Hit Save untuk dirujuk nanti. . So sila tag Dan kongsi dgn kawan2 Dan ajak dia KURUS Sihat bersama-sama. . So kalau anda berminat untuk belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Sapa kata abang sado tak boleh marathon๐Ÿฅ‡๐Ÿ† . . Follow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #harirayakorban  #selamatharirayaaidil  #11zulhijjah1440h  #korban  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #fit  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

Sesame breakfast pancakes ๐Ÿฅž๐Ÿ˜๐Ÿคค . . Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

jom workout, kasi pecah lemak . . โฃFollow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #detox  #diet  #viral  #xlym  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #anniversary  #happybirthday  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

Motivasi tak datang setiap hari... yang buat anda kekal rajin bersenam setiap hari adalah DISIPLIN & DEDIKASI . . Tips utk sihat dan kurus 80% ape yg kita makan 20% adalah senaman 100% mindset . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช @tegaptvmalaysia  . #tegaptvmalaysia13tahun  #tegaptvmalaysia  #tegaptv  #enrichfitness  #nutritionpro  #musclemetabolix  #bsnutrition  #drinkgorilla  #ironwill  #padugears  . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

DIET ALA ARTIS KOREA . Sanggup tak? ๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช . . Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

๐ŸŒธSelamat Hari Raya Aidil Adha, 11 Zulhijjah 1440H.๐ŸŒธ . . Follow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #harirayakorban  #selamatharirayaaidil  #11zulhijjah1440h  #korban  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #fit  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

Resepi Ayam pandan . Boleh try menu ni mmg sedapp . Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Selamat menyambut Hari Raya Aidil Adha 1440H/2019 dan menghayati Ibrah Ibadah Korban, tulus ikhlas daripada Cahaya Purnama... Semoga apa yang kita laksanakan mendapat keberkatan dan barakah Allah SWT.. . . Follow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #harirayakorban  #selamatharirayaaidil  #11zulhijjah1440h  #korban  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #fit  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

Bacon wrapped chicken ๐Ÿ— . . Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

GORILLA Muscle PRO Whey Protein On-The-Go Dark Chocolate @drinkgorilla  @drinkgorilla.id  @drinkgorillaaus  . . โฃFollow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #detox  #diet  #viral  #xlym  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

Menu ni best makan time panas2.. Jom try.. Sangat mudah, sihat dan sedap๐Ÿค— . . Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Dok tunggu budak gym, macam tunggu bulan jatuh keriba, sampai tahun2 bila nak datang ni. Dah sibuk korban kambing & lembu ke? Tanya je ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #detox  #fit  #diet  #viral  #xlym  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Nak BEROTOT Padu??? Amalakan #Spedpum  Isolated Whey. . -Tinggi Protein (24g) -rendah kalori (156) -rendah Gula (1g) -5g BCAA . Dapatkan segera hari ini ! PM/DM : @dynamaxnutripro  @zamirselamat  . . โฃFollow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #detox  #diet  #viral  #xlym  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #gym  #celebrityfitnessmalaysia  #healthyfoods  #masculine  #malaysia  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivations 

This SALMON is the BEST! . . Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

"MULUT KATA NAK KURUS, BADAN KATA NANTI DULU" . Bak kata pepatah inggeris, "Action speak louder than Words". Paling pnting, tanya diri sendiri bila nak mula. sebab ramai sgt yg stuck kat part โ€˜nak mulaโ€™ tu. Yelah, terbiasa dgn โ€˜nantilah duluโ€™. ๐Ÿง๐Ÿ˜” . Kalau x mula memang sampai bila2 akan nanti dulu. Tak guna pon sembang sana sini, tapi habuk pon xder. Korang bleh mulakan dengan minum SW MAX, jus kurus dan putih terbaik di Malaysia. . Uolls dah beli blom? Alang2 ada promo ni meh lah grab dngn kami. Try sebotol dua dlu. Blom cuba blom tau, sudah cuba pasti mahu. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‹ Pastikan beli SW MAX yang ORIGINAL ok? . Follow me for motivation ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช @badangmalaysia6809  . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #slimmewhite  #slimmewhiteberkesan  #juskurus  #jusputih  #kurusputihserentak  #supplementkurus  #nakputih  #nakkurus  #nakcantik  #produkberkualitas  #produkberkesan  #dijaminpuashati  #slimmewhiteterbaik  #testimonislimmewhite  #produkkurus  #fatburner  #jamucantik  #jamumoden  #produkviral  #viral  #produkkecantikanalami  #produkterlaris  #sayanakkurus  #slimmewhiteViral  #SwViral  #swteam  #jusKurusPutihTerbaikAsia  #swkurusputih  #badangmalaysia  #badangperkasa 

#Repost  @alyn_mtv  Mtvisiondance live borak kopitiam tv3 โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #mtvisiondance  in #borakkopitiam  tv3 . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Ide untuk sarapan super sehat! Follow @badangmalaysia6809  untuk tips diet dan cara Workout harian. ๐Ÿ“ฒ Coach Pak Tam 01112251588 . . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

"TERUSKAN LATIHAN ATAU KEKAL SAMA" . . Nak berjaya kene usaha dlu.. macam mana nak maju kalau tidak berubah. Lpstu merungut sana sini.. sama jugak macam nak kurus kita kena usaha. Uolls kene ingt, kejayaan takkan datang bergolek, klau kita tiada usaha. . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

. . 2012. kalaupun ada api, tak lebih sekedar sebagai penghangat orang2 di sekelilingnya. . . Kalaulah sampai masanya mungkin ada cerita begini. "Cu, ini foto anggota keluarga 1 angkatan atuk dulu waktu tinggal di asrama mahasiswa karimun putra badang perkasa (cerita 40 tahun kemudian jika panjang umur)". . . Waktu yang berlalu terasa sebentar dan tak pernah bisa diulang. Kita akan hidup dengan seni kita masing2. Mudah2an jadi pribadi yg dibutuhkan dan bermanfaat. . . Moment Beberapa tahun yang lalu (biar terkesan lama) . #dulas  #12  #2012  #askarbaper  #badangperkasa 

#mtvisiondance  in Borak Kopitiam tv3 . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Hamburgers, meet your match! ๐Ÿ’ฅ Salmon burgers! ๐Ÿ” Easy, tasty and hearty healthy. I can get behind that. By @feelgoodfoodie  #salmonburgers  #howisummer  #summerrecipes  #salmonrecipes  . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Do You Want To Know THE TRUTH ABOUT THE KETOGENIC DIET? Click Our LINK IN BIO! ๐ŸŒฑ . INGREDIENTS โ€‹1 pound skinless, boneless salmon 1 tablespoon mayonnaise 2 teaspoons Dijon mustard Zest of one lemon 2 scallions, chopped ยฝ cup breadcrumbs Salt and black pepperโ€‹โ€‹ 2 tablespoons olive oil Bun, lettuce and tartar sauce for serving. . ๐Ÿ’š Follow us @badangmalaysia6809  for more! ๐Ÿ’š . INSTRUCTIONS 1. Cut the salmon into large chunks, and place in the bowl of a food processor. Add the mayonnaise, Dijon mustard and lemon zest and blend, stopping to scrape down the sides as necessary, until mixture becomes pasty. 2. Fold in the scallions and breadcrumbs and season with salt and pepper. 3. Shape into four burgers. 4. Heat olive oil on medium heat on a large nonstick skillet with olive oil. Cook the salmon burgers for 2 to 3 minutes a side, turning once. 5. Serve on buns with tartar sauce and lettuce, if desired. . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

Apa kelebihan ISO-PRO Hydrolysed Whey Isolated ni? . - Fast acting, - 1 gram total carb perserving - senang nak bancuh, - 27 gram true protein ( pure ) - ZERO Lactose - ZERO Fat - ZERO spiked Amino . pakai masa diet ketat ,penjagaan gula dlm badan n nak prepare game memang sesuai bossku.. . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช . . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #pakardetox  #freshlemon8  #workout  #fitness  #detox  #fit  #diet  #viral  #xlym  #gym  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation 

TIP KURANGKAN BERAT BADAN ================== . 1. Bersukan 30 minit 2. Kurang nasi 3. Jangan makan malam 4. Tulis target nak berapa berat badan 5. Visualization berat badan ideal anda . . . . . . . 6. Delete gula putih 7. Kurang karbohidrat . . Follow me for motivation @badangmalaysia6809  Get Fit, Stay Strong and Be Healthy ๐Ÿ’ช @tegaptvmalaysia  . #tegaptvmalaysia13tahun  #tegaptvmalaysia  #tegaptv  #enrichfitness  #nutritionpro  #musclemetabolix  #bsnutrition  #drinkgorilla  #ironwill  #padugears  . www.BadangMalaysia.com Bodybuilder Is My Lifestyle #Bodybuilding  #Bodybuilder  #lifestyle  #kurus  #sixpack  #workouts  #muscular  #sifubads  #badangperkasa  #badangmalaysia  #celebrityfitnessmalaysia  #kurusbadan  #healthyfoods  #jomkurus  #majalahmaskulin  #mensphysique  #motivation