#believeinyourself Stroies

7,292,707 Posts

Top Posts

Self-love has very little to do with how you feel about your outer self. It's about accepting all of yourself.⁣❤️ ~Tyra Banks⁣ ⁣⁣ Read more at: @positivemindsetdaily ⁣⁣ ⁣⁣ #positivequotes  #happinessquotes  #successquotes  #motivationalquotes  #mindsetquotes  #inspirationalquotes  #goodvibes  #goodquotes  #lifequotes  #quotes  #quotestoliveby  #quotesaboutlife  #quotesdaily  #positivemindset  #positivevibes  #positivethinking  #bepatient #patience  #believeinyourself  #time 

Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.⁣✨ ~Simone de Beauvoir⁣ ⁣⁣ Read more at: @positivemindsetdaily ⁣⁣ ⁣⁣ #positivequotes  #happinessquotes  #successquotes  #motivationalquotes  #mindsetquotes  #inspirationalquotes  #goodvibes  #goodquotes  #lifequotes  #quotes  #quotestoliveby  #quotesaboutlife  #quotesdaily  #positivemindset  #positivevibes  #positivethinking  #bepatient #patience  #believeinyourself  #time 

Ever realize that if you do something, then you’ll get closer to your goal. . But you realize that thing is super difficult. . Then you come up with every excuses in the book. . Why do we do that? . What is the point? . Don’t let your short term excuses turn into long term regrets! . Have a great day my friend. . . . . . . #noexcuses  #noexcuseswork  #workhard  #workhardforit  #whatisyourexcuse  #successquote  #successquotes  #motivationfriday  #fridaymotivation  #hustlequotes  #motivated  #inspiration  #motivation  #inspire  #inspirationquotes  #motivationquote  #motivationquotes  #inspireothers  #believeinyou  #believeinyourself  #success  #successful  #millionairemindset  #millionairementor  #millionaire_mentor  #entrepreneurquote  #entrepreneurquotes  #beyourbestself 

Where do you invest? . How old are you? . The answer probably is that you do not invest at all . But always be investing in yourself. . There is no greater investment . With a better ROI . Than investing in yourself. . Check out @udemy  for great courses. . I do a lot of learning there myself! . Have a great day my friend. . . . . . . #investinyourself  #alwayslearning  #personalgrowth  #investing  #successquote  #successquotes  #motivationfriday  #fridaymotivation  #hustlequotes  #motivated  #inspiration  #motivation  #inspire  #inspirationquotes  #motivationquote  #motivationquotes  #inspireothers  #believeinyou  #believeinyourself  #success  #successful  #millionairemindset  #millionairementor  #millionaire_mentor  #entrepreneurquote  #entrepreneurquotes  #investment  #investinyou  #beyourbest  #beyourbestself 

Double tap ❤ if you can relate. I'm always that shy & humble person for the very first time we meet in person that my friends can't believe it either.

“Everything is within your power, and your power is within you. If you think you can't, you won't. Of you think you can, you will.” 👑 . . . #power  #empowerment  #matriarch  #spirituality  #inspire  #growth  #path  #strength  #self  #believeinyourself  #achieve  #manifest 

Recent Posts

🏃‍♀️หลังจากวิ่งต่อนยอนหอยทาก 🐌 ในfitnessคอนโดทุกวัน พยายามสร้างวินัย ด้วยการวิ่งทุกเช้า25นาที และยกเวทเบาๆอีก10นาที 🏋🏼‍♀️ เพื่อความสม่ำเสมอ 💪🏼 วันนี้ก็ย้ายที่วิ่งมาเจออากาศดีๆที่บ้านบ้าง ตากแดดแบบที่ชอบ เปียกเลยเปียกเลยหล่ะ แฉะทั้งตัว 💦 สิ่งที่อยากฝึกคือค่อยๆเพิ่มความเร็ว และHR ผล:เพิ่มความเร็วน่าตาเป็นแบบนี้ แต่HRเจ้พุ่งๆไปไม่หยุดหย่อน จ๊ะ เอาที่สบายใจ 😱🤣😭😓 #มะเร็งไม่น่ากลัวเท่ามโน #cancersurvivor #stage4cancer  #stage4cancersurvivor # #มะเร็งระยะสุดท้ายไม่ตายก็มีนะ  💪🏼😬 #เป็นแฟนนักกีฬา  ❤️❤️❤️ #believeinyourself  #faith  #loveyourself  #jobjabstory 

Being a successful woman in business means believing in yourself and trusting your instinct. There are people out there who will doubt you and your ability to succeed in the business world, solely because you are a woman. Just know that this antiquated idea, whether from a man or a woman, is only worth as much as the idea itself. #businessOwner  #socialmedia  #entrepreneur  #entrepreneurship  #marketing  #business  #smallbiz  #success  #career  #goals  #onlinebusiness  #onlinebiz  #believeinyourself  #businesswomen  #thetimeisnow  #worklifebalance  #lifeonyourterms  #50isthenew30  #prosperandbefree  #workandtravel 

. [CLEANSER] . Kot-kot la cleanser yang sedia ada tu tak sesuai dengan kulit ke kan, uolls boleh la cuba cleanser ni. Kulit kering jadi moist je dan kulit berminyak pun tak berkilat. Syiokkk! . Kot-kot la kulit uols tu tetiba tumbuh jerawat, boleh la cuba cleanser ni. Manalah tau, mungkin kulit uols perlukan cleanser yang lebih lembut kan. Cleanser ni takde paraben, no SLS and no alcohol. . Kot-kot kau masih tercari-cari cleanser yang sesuai, boleh la cuba cleanser ni. Tak banyak buih dan tak merengsakan kulit, lembut je kulit uols nanti. Toing toing toing je kulit tu cam baby. . Nak? DM tepi atau tekan je link dekat bio. Kita borak-borak lebih sikit pasal BB♥️ . #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitsihatdancantik  #kulitcantikgebu  #flawless  #alhamdulillah  #malamberinaiaidilfasha  #fairskin  #loveyourself  #goodskinforlife  #bestproducts  #Kindness  #gadismelayu  #skincare  #healthyskin  #AuthenticSelf  #BeYou  #confidence  #BeTrueToYou  #freedom  #BelieveInYourself  #loveyourskin  #selfawareness  #kulitcantikgebu  #giftideaforher 

Esse conjunto lindo por apenas R$74,90❤️😍✨ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😍✨ Para comprar é só enviar msg no direct ou whats pra facilitar clique no link direto na bio. 😉 ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀📦✈️Enviamos para todo Brasil 📬 Frete grátis nas compras acima de R$249,90. 💳🔐Pagto via PagSeguro com cartão de crédito, boleto, transf. ou depósito bancário. 📲Vendas direct ou whatsapp (11)99879-1829 #pulseira  #macramebrasil  #feitoamao  #macrame  #delicado  #beautiful  #pretty  #cute  #love  #trendalert  #handmade  #shopping  #lijaonline  #mulheresdesucesso  #believeinyourself  #feitoamao  #outonoinverno2019  #outono  #tendencia  #saopaulo  #jardimeuropa  #vilanovaconceiçao  #sp  #brooklin  #volpemulheres 

Sometimes it ain’t about being the most talented. Sometimes it ain’t about being the smartest. Sometimes it’s not even about working the hardest. Sometimes it’s about consistency! •Follow @traditions_co  @traditions_co  @traditions_co  for casual and workout clothing😎💪🏼 #yamahabolt  #successquotes  #bikelife  #risktaker  #greatnews  #dream  #believeinyourself  #like  #yamaha  #motorcycle  #redlandsca  #inlandempire  #gym  #workout 

Sebuah PETUALANGAN akan memberikan cara baru dalam memandang KEHIDUPAN😇#believeinyourself #begrateful #

[AMPOULE TU SERUM KE?] . APA ITU AMPOULE? . Ramai salah faham yg ampoule tu serum. Bukan dear, ampoule ialah supercharged serum tapi lagi concentrated of active ingredients. So ampoule ni mcm booster la bila ada skin crisis of some sort. . Meh baca explanation kat bawah👇🏻 . ✔️ Ampoule adalah cecair yang mempunyai kadar kepekatan bahan-bahan aktif yang tinggi berbanding Serum/Essence ✔️ Saiz molekul yang lebih halus dan kecil menjadikan ampoule sangat pantas bertindak dengan kadar serapan yang sangat cepat ✔️ Mempunyai bahan-bahan aktif yang sangat sensitive pada udara jadi sangat hygine dan perlu ditutup dengan segera ✔️ Fokus kepada setiap masalah kulit menjadikan ampoule sangat pantas bertindak dengan Selamat ✔️ Fokus untuk merawat masalah kulit seperti Jerawat, Jeragat, Parut, Kulit Kusam, Tona tak Sekata, Sunburn Jom tekan link whatsapp dekat bio! http://www.wasap.my/60133329931/nakbusybodyampoule🙂 #busybodykl  #busybodymask  #busybodykelantan  #busybodyampoule  #busybodysubang  #busybodylah  #ampoule  #nakcantikcepat  #nakcantikcarisaya  #flawless  #skincare  #healthyskin  #goodskinforlife  #ctdk  #BeTrueToYou  #BeYou  #loveyourself  #Focus  #BelieveInYourself  #confidence  #bestproducts  #bestskinproducts  #skypark  #kulitcantikgebu 

“Without ambition one starts nothing. Without work one finishes nothing. The prize will not be sent to you. You have to win it.” - Ralph Waldo Emerson. ... .. Brick - 40k Zwift Central Park NYC Ride + 2mile Run. ... .. *Killer* training session! Hurts so good. Now time for chemo meds and rest. Looking forward to swim bike run for the long weekend. ... .. Be ambitious warriors! ... .. #alisvolatpropriis  #bebrave  #usatriathlon  #titaniumtriathlete  #trilikeagirl  #triathlete  #triathlon  #humansoftriathlon  #swimbikerun  #wonderwoman  #iamtitanium  #nevergiveup  #keepfighting  #believeinyourself  #chasingdreams  #fearisaliar  #dowhatyoulove  #rawarrior  #beatingra  #poweredbyplants  #triumphteam  #triumphAF  #chronicpain  #autoimmune  #chronicillness  #inspiration  #DREAMINGSEASON  #mindovermatter  #strength 

Food for thought: this is what 1 pound of fat looks like. Next time you think, “only 1lb?!” And feel disappointment - just remember how much of this yellow jello you are taking off your heart! Bless you all, #believeinyourself  and remember to smash your goals! #TGIF  #everypoundcounts  #flabtofab  #fitness  #weightlossjourney  #fattofab  #jeddyloses 

Meine beste Freundin, ist meine große Liebe. ☀️ #bestfriend  #c #nürnberg  #gf  #besties  #bff  #friends  #girl  #lgbt  #love  #my  #best  #girl  / #proud  #believeinyourself 

Always hungry after leg day.....Criticism is like .. just another photo.. not my style...ugly.. show off.. etc.. good and bad... Nobody says what's your story.. just assume..so that's why I'm not doing what others do... IM ME.. NOBODY ELSE... ME... YOU LIKE ME OR HATE ME .. BuT HERE IS THE MILLION DOLLAR QUESTION..💥💥DO YOU KNOW ME???💥💥🔥🔥YOU WANT GET TO KNOW ME .. THEN ASK FOR ME.. NOT WHAT EVERYONE ELSE 💯💯.not bad for a guy that's 38...genuine with no manipulation!!!!...🔥🔥🔥#one  #lasvegas  CAREFULLY...VERY CAREFULLY...Read it.. write it...REPEAT🔥🔥🔥💯PROOF💯💯#gymaddict  #noexcuses  #genuine  #losangeles  🔥💪💯Believe!#longbeach  #gymlifestyle  #handsome  #spontaneous  #gymrat #focus #confidence #believeinyourself #motivation #newyorkcity  #inlandempire  #rideordiechick  #onelife  #grateful  #gymaholic  #truth  #gains101  #art  ...I NEVER PLAY HARD TO GET... I PLAY HARD TO FORGET!!! #minimalist  #dedication  #humble  #grateful  #truthhasnotemperature  #fun 

. BOTANICAL PLACENTA GLOWING Placenta @ Uri sangat sinonim dalam dunia kecantikan sejak dulu lagi. Walaubagaimanapun bagi Botanical Placenta Glowing Mask bahan utama yang digunakan adalah dari jenis Placenta Tumbuhan. Boleh digunakan oleh ​semua jenis kulit terutama Kulit Kusam, Tona tak sekata, Parut, Penuaan. Kajian telah membuktikan bahawa Placenta Tumbuhan sangat baik membina cell baru dan membaik pulih struktur kulit. . MULBERRY WHITENING Bagi yang bermasalah jeragat boleh gunakan peel off mask BusyBody BWC yang Mulberry ni yg mana ia merupakan Agen Anti-Penuaan hebat dan bahan semulajadi yang sangat baik bagi mecerahkan wajah. Boleh digunakan oleh semua jenis kulit terutama sekali ​Kulit Kering dan mempunyai masalah jeragat. . MULTIHERBS REPAIRING Bagi yang bermasalah jerawat boleh gunakan peel off mask BusyBody BWC yang multiherbs ni ya. Ia mengandungi 7 herba terpilih yang terbaik bagi membantu merawat wajah rosak disebabkan masalah jerawat dan masalah kulit berminyak yang kronik. Produk ini bermanfaat untuk membantu merawat masalah wajah berminyak dan masalah berjerawat dan jerawat akan cepat kecut dan sembuh. Whatsapp 60133329931 atau click link di bio ♥️ . #busybodymask  #busybodykotabharu  #busybodykl  #busybodysubang  #kulitputih  #kulitsihat  #kulitsihatdancantik  #kulitcantikgebu  #flawless  #alhamdulillah  #nakcantikcarisaya  #nakcantikcepat  #fairskin  #loveyourself  #goodskinforlife  #bestproducts  #Kindness  #Focus  #skincare  #healthyskin  #AuthenticSelf  #BeYou  #confidence  #BeTrueToYou  #Mindset  #BelieveInYourself  #loveyourskin  #selfawareness  #kulitcantikgebu  #hariraya 

God always answers my calls 🙏 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #godisgood  #snapback08  #bless  #believeinyourself  #havefaith  #newjourney  #astarisborn  #photooftheday  #miamiphotographer  #miamimodels 

You can’t please everybody! You can only use so many filters before your true self is ready to take over to say Forget this, your approval doesn’t matter to me, your love is not what I live for, although it may be nice to have your support, I have my own back! Don’t create problems by being part of other people’s problems, stay true to you! #inspiration  #motivation  #true  #raw  #words  #deep  #strong  #believe  #believeinyourself  #loveyourself  #selflove  #selfcare  #happiness  #Awareness  #gratitude  #society  #universe  #feeling  #emotion  #healing 

I lot of people tell me they want to look a certain kind of way or achieving a type of goal but have no kind of structure of how to achieve it. Let me help you. #fatloss  #facts  #live  #happy  #believeinyourself  #life  #advice  #new  #strengthandconditioning  #strength  #help  #legworkout  #letmetellyousomething  #happynewmonth  #legs 

The struggle is real 🙈🙋🏽‍♀️plus sign or rather no where near it! 🙌🏻 @pole.divas  #believeinyourself  #bekindtoyourself  #poledivasmornington  #divasambassadors  #poledivas  #plussign  #thestruggleisreal  #practicemakesperfect 

. Masihkan korang blur mengenai Mask dan Ampoule? Ishhhh, ini merupakan satu kerugian buat anda. . Yang jauh marilah dekatkan, Yang dekat marilah rapatkan, Yang blur ayuh kita clearkan. Ampoule ni adalah perkakas atau senjata untuk syantik pantas ya sayangkuu 😍 . Apa kebenda Ampoule ni❓ Haaa,sejenis super serum yang mengandungi bahan aktif dan molekul yang lebih halus. Ampoule ni bertindak lebih pantas dari serum atau essence dengan kadar serapan yang lebih bagus dan cepat. So,sesuai ke idok dengan uols yang tidok syabar mau syantik tu? Nak lagi meletoppp,combine la dengan Mask BB uolss. Kata mau syantikk. Mau syantik sila ghajinkan diri yaa. Let's beautiful together2 giteww! ♥️ . #busybodybwc  #busybodykotabharu  #busybodykl  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitsihatdancantik  #kulitcantikgebu  #flawless  #busybodymask  #busybodyampoule  #busybody  #fairskin  #loveyourself  #goodskinforlife  #bestproducts  #Kindness  #Focus  #skincare  #healthyskin  #AuthenticSelf  #BeYou  #confidence  #lelakisejati  #BelieveInYourself  #loveyourskin  #selfawareness  #giftideas  #organicskincare  #gadismelayu  #busybodysubang 

. Masihkan korang blur mengenai Mask dan Ampoule? Ishhhh, ini merupakan satu kerugian buat anda. . Yang jauh marilah dekatkan, Yang dekat marilah rapatkan, Yang blur ayuh kita clearkan. Ampoule ni adalah perkakas atau senjata untuk syantik pantas ya sayangkuu 😍 . Apa kebenda Ampoule ni❓ Haaa,sejenis super serum yang mengandungi bahan aktif dan molekul yang lebih halus. Ampoule ni bertindak lebih pantas dari serum atau essence dengan kadar serapan yang lebih bagus dan cepat. So,sesuai ke idok dengan uols yang tidok syabar mau syantik tu? Nak lagi meletoppp,combine la dengan Mask BB uolss. Kata mau syantikk. Mau syantik sila ghajinkan diri yaa. Let's beautiful together2 giteww! ♥️ . #busybodybwc  #busybodykotabharu  #busybodykl  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitsihatdancantik  #kulitcantikgebu  #flawless  #busybodymask  #busybodyampoule  #busybody  #fairskin  #loveyourself  #goodskinforlife  #bestproducts  #Kindness  #Focus  #skincare  #healthyskin  #AuthenticSelf  #BeYou  #confidence  #lelakisejati  #BelieveInYourself  #loveyourskin  #selfawareness  #giftideas  #organicskincare  #gadismelayu  #busybodysubang 

Hi everyone ... join us here at Musclecity Barbell Monday May 27th at 10 am as we come together to honor and remember our servicemen and women who sacrificed their lives for our freedom.. We will be doing the Murph WOD.. for those who arent familiar with this workout.. it is a 1 mile run.. 100 pull ups.. 200 pushups.. and 300 air squats followed by another 1 mile run.. This is a FREE EVENT.. so bring your friends and your appetite because we will be cooking out after the workout.. #strong  #humble  #memorialday  #grateful  #fitfam  #barbellgym  #strong  #proud  #believeinyourself  #protecteachother  #bodybuilding  #strongman  #powerlifting  #crossfit  #wehonorourfallen  #military 

Criticism is like .. just another photo.. not my style...ugly.. show off.. etc.. good and bad... Nobody says what's your story.. just assume..so that's why I'm not doing what others do... IM ME.. NOBODY ELSE... ME... YOU LIKE ME OR HATE ME .. BuT HERE IS THE MILLION DOLLAR QUESTION..💥💥DO YOU KNOW ME???💥💥🔥🔥YOU WANT GET TO KNOW ME .. THEN ASK FOR ME.. NOT WHAT EVERYONE ELSE 💯💯.not bad for a guy that's 38...genuine with no manipulation!!!!...🔥🔥🔥#one  #lasvegas  CAREFULLY...VERY CAREFULLY...Read it.. write it...REPEAT🔥🔥🔥💯PROOF💯💯#gymaddict  #noexcuses  #genuine  #losangeles  🔥💪💯Believe!#longbeach  #gymlifestyle  #handsome  #spontaneous  #gymrat #focus #confidence #believeinyourself #motivation #newyorkcity  #inlandempire  #rideordiechick  #onelife  #grateful  #gymaholic  #truth  #gains101  #art  ...I NEVER PLAY HARD TO GET... I PLAY HARD TO FORGET!!! #minimalist  #dedication  #humble  #grateful  #truthhasnotemperature  #fun 

You don’t drown by falling into water... You drown by staying there... Don’t get caught drowning in sorrow. Trust that God has you exactly where you are in life for a reason. God’s biggest blessings for you usually come after your biggest pain. Your blessing is disguised as a setback, but is really your comeback. When you face challenges, seek to know what God wants you to do, then do it, confident that he will do his part. You don’t know ahead of time how he will accomplish his will in your life. Trust God and prepare to be surprised by the ways he demonstrates his trustworthiness..🙏🏼😇

. Masihkan korang blur mengenai Mask dan Ampoule? Ishhhh, ini merupakan satu kerugian buat anda. . Yang jauh marilah dekatkan, Yang dekat marilah rapatkan, Yang blur ayuh kita clearkan. Ampoule ni adalah perkakas atau senjata untuk syantik pantas ya sayangkuu 😍 . Apa kebenda Ampoule ni❓ Haaa,sejenis super serum yang mengandungi bahan aktif dan molekul yang lebih halus. Ampoule ni bertindak lebih pantas dari serum atau essence dengan kadar serapan yang lebih bagus dan cepat. So,sesuai ke idok dengan uols yang tidok syabar mau syantik tu? Nak lagi meletoppp,combine la dengan Mask BB uolss. Kata mau syantikk. Mau syantik sila ghajinkan diri yaa. Let's beautiful together2 giteww! ♥️ . #busybodybwc  #busybodykotabharu  #busybodykl  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitsihatdancantik  #kulitcantikgebu  #flawless  #busybodymask  #busybodyampoule  #busybody  #fairskin  #loveyourself  #goodskinforlife  #bestproducts  #Kindness  #Focus  #skincare  #healthyskin  #AuthenticSelf  #BeYou  #confidence  #lelakisejati  #BelieveInYourself  #loveyourskin  #selfawareness  #giftideas  #organicskincare  #gadismelayu  #busybodysubang 

To pursue your dreams, you need a good job, you need to be strong willed, and have an open mind on what your peers can teach you. Make as many connections you can along the way. Licencing in Top Fuel, is right around the corner for me. If I, an apprentice in a labor union can fuel a passion through a little hard work, and believing in yourself, you can do it too. #lookoutworld  #hereicome  #nhra  #supercomp  #dragster  #dragracing  #dreamchasing  #believeinyourself  #topfuel  #funnycar  #sendit  #union  #unionstrong  #local150  #trades  #careers  #empoweranidea  #nitrojaketf 

Day Four I know I'm late but it's better late than never! I hope everyone's day has exceptional. Let's excel together y'all! • • • #toyagnatural  #toyagdoesmyhair  #chaihdamoury  #affirmations  #excel  #success  #winning  #hairstylist  #makeup  #mua  #selfcare  #selflove  #30daychallenge  #naturalhair  #noquitting  #greatness  #glossgenius  #believeinyourself  #speakitintoexistence  #youcandoit 

Always remember you are braver than you believe stronger then you ever seem smarter then you think and loved more then you ever known 🦋 Primer @elfcosmetics  poreless Foundation @colourpopcosmetics  no filter concealer Concealer @tartecosmetics  shape tape Setting powder @maybelline  loose finishing powder Bronzer @physiciansformula  butter bronzer Blush @ulta  Highlighter @carlibel  @bhcosmetics  Eyeshadows @ultacosmetics  Eyelashes @elfcosmetics  Eyebrows @elfcosmetics  brows and locket lines Lip @katvond  bow n arrow . . #elfcosmetics  #colourpop  #maybelline  #ultacosmetics  #tartecosmetics  #physicisnsformula  #carlibybelxbhcosmetics  #katvond  #instamakeup  #instabeauty  #smallbeautyinfluencer  #influencer  #underratedmua  #featuremua  #arizonamua  #makeuplover💄  #flawlessdolls  #beautyqueen  #noedit  #makeupselfie  #underratedmua  #undiscover_muas  #eyebrows  #mua  #selftaught  #Positivethoughts  #believeinyourself 

Tenía 29 años y mi mayor placer era escribir en cada Cafeteria de Madrid. Hay personas que te enamoran a la primera vista y también hay ciudades que te enamoran apenas pisas una de sus calles y eso fue Madrid para mi. Amor a primera vista! ___ También pasa en la vida real.:: unos amores duran toda la vida y otros no. Hace 9 años que no vivo entre sus calles y yo aún sigo amándola. ___ Entiende que nada es permanente y que todo en la vida tiene un propósito divino. Algunas cosas permanecerán y otras se alejarán de tu vida cuando el propósito ya se haya cumplido. Agradece porque somos el resultado de todas las experiencias que vamos recopilando en nuestro trayecto y gracias a ello logramos encontrarnos a nosotros mismos. ____ Vive desde el Amor y el Desapego... no hay nada que pueda darte más libertad que ello. Permite que se vaya a quien no haga nada para quedarse y dale la bienvenida a todo lo que bueno que estés creando para ti. ____ Si vas a echar la vista hacia atrás... que sea para amarte aún más. ✨ Gracias Madrid ____________________________________________ #sandraishappylife  #love  #lovemadrid  #dreamscometrue  #nomorefear  #believeinyourself  #nolimits  #eligete  #namaste  #goals  #madrid  #happy  #lovemyworld 

Fat stripe Friday!!! All done for the week. Have a great memorial day weekend. A don't forget to remember those brave men and women who gave the ultimate sacrifice for this great country that affords us so many great opportunities. #thanksforyourservice  #memorialday  #lawncontrol  #ferrisz3x  #ferrismowers  #showyourstripes  #lawncare  #lawnservice  #growyourbusiness  #believeinyourself  #greenindustry  #lawncarenation 

Criticism is like .. just another photo.. not my style...ugly.. show off.. etc.. good and bad... Nobody says what's your story.. just assume..so that's why I'm not doing what others do... IM ME.. NOBODY ELSE... ME... YOU LIKE ME OR HATE ME .. BuT HERE IS THE MILLION DOLLAR QUESTION..💥💥DO YOU KNOW ME???💥💥🔥🔥YOU WANT GET TO KNOW ME .. THEN ASK FOR ME.. NOT WHAT EVERYONE ELSE 💯💯.not bad for a guy that's 38...genuine with no manipulation!!!!...🔥🔥🔥#one  #lasvegas  CAREFULLY...VERY CAREFULLY...Read it.. write it...REPEAT🔥🔥🔥💯PROOF💯💯#gymaddict  #noexcuses  #genuine  #losangeles  🔥💪💯Believe!#longbeach  #gymlifestyle  #handsome  #spontaneous  #gymrat #focus #confidence #believeinyourself #motivation #newyorkcity  #inlandempire  #rideordiechick  #onelife  #grateful  #gymaholic  #truth  #gains101  #art  ...I NEVER PLAY HARD TO GET... I PLAY HARD TO FORGET!!! #minimalist  #dedication  #humble  #grateful  #truthhasnotemperature  #fun 

Ok now I have posted this already but not sure where my post has gone 🤭My impression of Compass 🧭 which I’m quite sure isn’t 💯 correct but WTH! If in doubt, change something out! That’s the Jay Way 🙋🏽‍♀️🤣@pole.divas  #believeinyourself  #divasambassadors  #imdoingit  #bekindtoyourself  #poledivasmornington  #poledivas 

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 𝒷𝑒𝓁𝒾𝑒𝓋𝑒 𝓎𝑜𝓊 𝒸𝒶𝓃, 𝒶𝓃𝒹 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝒽𝒶𝓁𝒻𝓌𝒶𝓎 𝓉𝒽𝑒𝓇𝑒.⭐️ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #believeinyourself  #youarestrongenough  #strongwomenquotes  #womensupportingwomen  #wellnesscoach  #wellnessblogger  #wellnessjourney  #healthyminds  #healthyliving  #healthylifestyle  #positivityquotes  #positivemindset  #entrepreneurgoals  #healthandwellnesstips  #healthandfitnesscoach  #healthandwellness  #fitnessgirl  #fitnesscoach  #mindsetcoaching  #arbonneliving  #mentalhealthawareness  #anxietysurvivor  #anxietywarrior  #arbonneindependentconsultant  #tattoos  #tattoolover  #rosetattoo 

Early morning light & a new day.

I get asked this often, "what's your 1 word advice for dealing with panic and anxiety attacks?" I'm not a medical professional and I'm giving my personal advice on what's helped for me. As most of you know or may not know, I've dealt with anxiety for over 30 years and panic attacks for over 24 years. My one word advice would be....destration. Our mind is an amazing thing and truely impacts our overall health and wellbeing. When you are having an attack your mind is racing, you can feel out of control, your heart starts pounding, you feel lightheaded, nervous, scared, sweaty, shakey, have trouble breathing, feel like you're going to die, feeling that something bad is going to happen. Those are just some of the things I experienced. Something that I found helpful and can be hard when you're dealing with an attack, destract yourself. Listen to music, journal, count, say positive affirmations, look at a picture, count, scribble, find a relaxing app., go for a walk...call someone. Find whatever what works for you. If one thing isn't working, try something else. Get your mind to focus on something else which is key to kind of snap you out of the attack, verses getting yourself more worked up and feeding into it. Hopefully that makes sense... Oh and breathe! When I was having an attack I would hold my breath, and get myself all tense. I found apps that helped me with learning how to breath and focus on my breathing during an attack . I never thought I'd say this but, I haven't had a panic attack in years! My anxiety has decreased wayyyyy down, I don't remember the last time I had a bad anxiety attack as well. Thankfully I found an Vitalbiome that has been my "miracle in a bottle" and has truely helped me with those. It's taken me many years of practice, soul searching, learning and educating myself on how to deal with attacks, focus on my triggers, and learn out to relax, along with positive affirmations! You got this! For those of you that suffer from these things, what are some things that have helped you during an attack? I can't wait to see your answers.

Buzz Lightyear - who else is excited for #toystory4  ? 5 year difference in drawing ——————————————————————————— “You are a toy, t-o-y TOY...you are a child’s play thing!” It goes to show that with anything in life you should not just give up. If you do what you love then never think that you won’t get better at it over time. This is my own progress without drawing the same picture again since 5 years ago. We all get better at the things we love to do - #nevergiveup . ——————————————————————————— #art  #artistic  #buzzlightyear  #space  #toy  #toystory  #disney  #pixar  #disneypixar  #instadraw  #fanart  #drawing  #draw  #timallen  #colours  #illustration  #instaart  #picoftheday  #progress  #dontstop  #believeinyourself  #challenge  #anime  #cartoon 

يارب ها قد سعت كل روح على هذه الأرض صغارا وكبارا رجالا ونساءا طلابا وأساتذة ودكاترة ومحامون وصحفيون وعامة الشعب ومن كل ولاية في الوطن خرجوا ليغيرو منكرا بقلوبهم وباصواتهم وبحضورهم السلمي فمن أراد بجزائرنا سوءا وشرا فارنا فيه قدرتك الحق ينتصر بإذن الله _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme  #algeria🇩🇿  #alger  #manifestation  #peuple  #سلمية_سلمية 

رسالة اايوم 💙 في اي معركة تخوضها في الحياة تأكد من انتهاءها وفوزك ثم افرح وانت كلك ثقة بنجاحك لأن فرحك يمكن أن يجعلك تطمئن ولا تقدم أكثر هل حدث وان فرحت قبل انتهاءك؟ وكيف كانت النتائج؟ - - - - - - - - -- #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme  #positivevibes  #thinking  #الرسائل_اليومية 

#الجزائر  ما اخترنا حبك يا أوطان لكن الله قد اختارك حب الأوطان من الإيمان انا لنعلن اسرارا لا صوت يعلو على صوت الحق صبرا يا بلادي _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme  🙏💙 #algeria🇩🇿  #manifestation  #3mars  #2019  #Maroua_boumali  #algeria  #Dz  #سلمية_سلمية  #مسيرة 

رسالة اليوم 💙💫 الانسحاب فن حين يكون في الوقت المناسب ويدل على نضوج الشخص 👌🙏 _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme  bloggerstyle #blogger  #motivationalquotes  #lifequotes  #followmeto  #followers 

رسالة اليوم 💙 لا تحسد فيضيق قلبك وإذا رأيت شخصا أنعم الله عليه فادعوا أن يرزقك واجعل قلبك طاهرا💙 #انت_نفس_جديد  #الرسائل  #اليومية  #الايجابية  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme 

#الكتابة  اكتب كل ماتشعر به اليوم فغدا حين تقرأه ستجد أنه أصدق ماقد كتبت _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #books  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme 

رسالة اليوم "المشاكل جزء من الحياة يجب أن تكون لكن الهموم إذا حملت واثقلت كاهلك ولم تعرف كيف تتعامل معها ستعرقل حلمك إذا اجعل أحلامك عالية واتبعها وحارب من اجلها💙 #الرسائل  #اليومية  #الايجابية  #الحلم  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme  #motivation  #positivevibes  #maroua_boumali  #algeria🇩🇿 

ويمكن للعيون أن تتكلم لغة خاصة بها تحمل الف حديث💙 - - - - - - -- - - - #eyes😍  #sansmaquillage  #beautifulgirls  #pictures  #nikonphotography  _ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme 

#اليك_حواء  حبيبتي الفتاة أعلم أنك مهما كانت نجاحاتك فأنت تريدين عيش الحب كما في الأفلام ابشرك انه ممكن وان الحب موجود لكن حبي بعقلك فالحب اسمى شعور في الكون واجمله عندما يكون بالعقل واعلمي ان القلب مجرد عضلة تضخ الدم فلا توكلي لها مهمة الحب الصعبة أقبلي بذلك الذي يطرق باب بيتكم من يحترمك من يخاف عليك من يأخذ بيدك ليجعل منك امرأة عظيمة من يغار عليك من يشجعك في طموحاتك من لا يترك يدك من يبقى يحبك في كل احوالك من يفهمك حين تتواصلين معه من تكونين صديقته وزوجته وطفلته من تكونين بجنبه ومعه أقوى واسعد امرأة في العالم 💙 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #عرب  #تونس  #المغرب  #الجزائريات  _ _ _ _ _ _ _ _ __ #motivationalquotes  #words  #positivequotes #words  #believeinyourself  #be  #be_positive_to_be_stronger  #positivevibes  #followme  #ideas  #positivevibes  #bloggerstyle  #influencer  #thinking  #aroundtheworld  #contentcreator  #inspirationalquotes  #womensupportwomen  #womenpower  #love  #happiness  #followforfollowback  #following  #lifequotes  #life  #aroundtheworld