#chezzyfries Stroies

267 Posts

Top Posts

If you’re ever in Ktown and see this little colorful stand on 6th street you’d better pay a visit! @michin_dak  is a stand that I’ve been wanting to try for months and when I did man do I wish I took a tums before hand 😪my boyfriend and I are used to spicy food and the staff did warn us that spicy was pretty spicy but we proceeded to try it out anyway. Let’s just say the chicken sando went in really hot and came out even hotter 🤭🔥🔥🔥Take this as a warning as we wished we could’ve gotten something a little less spicy to enjoy more rather than experience pain on both ends. You can try their end game challenge if you’re really up for it. But you do have to sign a waiver. Be sure to check out 📍Michindak in Ktown! _______________________________________ If there are any restaurants, dessert places or food trucks you’d like me to check out! Be sure to leave a comment or DM me! ________________________________________ ▶️Subscribe to my YouTube channel: link in bio! 📺Check me out on IGTV 🐥Follow me on Twitter @basiqqbaguette  👍🏼 me on FB: Basiqq Baguette 💦Shop my water bottle in the link my bio . . . . . . . #spicychicken  #foodporn  #spicy  #chickenwings  #mssm  #friends  #goodfood  #friedchicken  #chickenchop  #michindak  #jdt  #ftjb  #foodstand  #foodtruck  #spicyfood  #ktown  #familiakitchen  #chicken  #jalanjalancarimakan  #johorbahru  #foodhunter  #goodpeople  #goodplace  #koreatown  #chezzyfries  #foodmaniac  #meatballgravy  #makanansedap  #korean 

kudapan anak2,kite tumpang skali😬😬 #chezzyfries  #lovecooking  #homecooked  #foodies  #foodporn  #alhamdulillah 

• hari terakhir terima kasih daun keladi jumpa lagi lain kali atlet² semua ~ … kejohanan olahraga MSSM 2019 21 - 25 april educity sports complex iskandar puteri . . . #familiakitchen  #foodtruckdesatebrau  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #jalanjalancarimakan  #educity  #mssm  #mssm2019  #makanansedap  #foodhunter  #foodmaniac  #goodfood  #goodplace  #goodpeople  #friends  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

Hari isnin 22/10/18 ni, kami open order untuk "cheezy fries bowl" berharga rm3.00 satu bowl. ✏ Last order selewat lewatnya hari ahad jam 3.00 petang 📦cas penghantaran ikot jarak. 💰80sen (1km)😁 kota bharu & sekitarnya #chezzy  #chezzyfries  #ghumohputeh  #baitunabyadhempire  #frenchfries  #kotabharu  #codkotabharu  #westernfood  #chezzynachos 

• mewakili ' atlet familia kitchen '🏃‍♀️🏃‍♀️ . alhamdulillah kami berjaya membawa pulang kenangan manissss 😅😅 . . tahniah MSSJoHor meraih 21pingat emas . terima kasih educity dan mssm terima kasih adik² dan cikgu² . terima kasih gigih beratur . terima kasih hari² menyinggah dan mencari kami selama enam hari ini . . kita jumpa lagi lain kali 😉 . . . . . . #familiakitchen  #foodtruckdesatebrau  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #jalanjalancarimakan  #educity  #mssm  #mssm2019  #makanansedap  #foodhunter  #foodmaniac  #goodfood  #goodplace  #goodpeople  #friends  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

Recent Posts

If you’re ever in Ktown and see this little colorful stand on 6th street you’d better pay a visit! @michin_dak  is a stand that I’ve been wanting to try for months and when I did man do I wish I took a tums before hand 😪my boyfriend and I are used to spicy food and the staff did warn us that spicy was pretty spicy but we proceeded to try it out anyway. Let’s just say the chicken sando went in really hot and came out even hotter 🤭🔥🔥🔥Take this as a warning as we wished we could’ve gotten something a little less spicy to enjoy more rather than experience pain on both ends. You can try their end game challenge if you’re really up for it. But you do have to sign a waiver. Be sure to check out 📍Michindak in Ktown! _______________________________________ If there are any restaurants, dessert places or food trucks you’d like me to check out! Be sure to leave a comment or DM me! ________________________________________ ▶️Subscribe to my YouTube channel: link in bio! 📺Check me out on IGTV 🐥Follow me on Twitter @basiqqbaguette  👍🏼 me on FB: Basiqq Baguette 💦Shop my water bottle in the link my bio . . . . . . . #spicychicken  #foodporn  #spicy  #chickenwings  #mssm  #friends  #goodfood  #friedchicken  #chickenchop  #michindak  #jdt  #ftjb  #foodstand  #foodtruck  #spicyfood  #ktown  #familiakitchen  #chicken  #jalanjalancarimakan  #johorbahru  #foodhunter  #goodpeople  #goodplace  #koreatown  #chezzyfries  #foodmaniac  #meatballgravy  #makanansedap  #korean 

• hari terakhir terima kasih daun keladi jumpa lagi lain kali atlet² semua ~ … kejohanan olahraga MSSM 2019 21 - 25 april educity sports complex iskandar puteri . . . #familiakitchen  #foodtruckdesatebrau  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #jalanjalancarimakan  #educity  #mssm  #mssm2019  #makanansedap  #foodhunter  #foodmaniac  #goodfood  #goodplace  #goodpeople  #friends  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

• mewakili ' atlet familia kitchen '🏃‍♀️🏃‍♀️ . alhamdulillah kami berjaya membawa pulang kenangan manissss 😅😅 . . tahniah MSSJoHor meraih 21pingat emas . terima kasih educity dan mssm terima kasih adik² dan cikgu² . terima kasih gigih beratur . terima kasih hari² menyinggah dan mencari kami selama enam hari ini . . kita jumpa lagi lain kali 😉 . . . . . . #familiakitchen  #foodtruckdesatebrau  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #jalanjalancarimakan  #educity  #mssm  #mssm2019  #makanansedap  #foodhunter  #foodmaniac  #goodfood  #goodplace  #goodpeople  #friends  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

• terima kasih ioi properties terima kasih orang² KULAI ! sampai berjumpa lagi 🤗 . 14 april 2019 10am - 5pm venice show house bandar putra kulai . johor . . . #familiakitchen  #foodtruckdesatebrau  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #jalanjalancarimakan  #johorland  #kompleksmutiara  #makanansedap  #foodhunter  #foodmaniac  #goodfood  #goodplace  #goodpeople  #friends  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

• terima kasih ioi properties terima kasih orang² KULAI ! sampai berjumpa lagi 🤗 . 14 april 2019 10am - 5pm venice show house bandar putra kulai . johor . . . . #familiakitchen  #foodtruckdesatebrau  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #jalanjalancarimakan  #bandarputrakulai  #kulai  #makanansedap  #foodhunter  #foodmaniac  #goodfood  #goodplace  #goodpeople  #friends  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

• yang selalu orang cari . yang selalu orang ulang beli . yang selalu orang suka makan tak mau kongsi² . yang selalu orang tapau balik bila tak puas makan kat sini . . ahaa , itu lah dia semua menu kami . yang sedap dan selalu orang puji² . eh . awak belum cuba lagi ? tak apa . esok lusa tulat kami ada jek ni . bebila masa singgah la kalau free . . . . #familiakitchen  #foodtruckdesatebrau  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jalanjalancarimakan  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #jalanjalancarimakan  #fullhouse  #makanansedap  #foodhunter  #foodmaniac  #goodfood  #goodplace  #goodpeople  #friends  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

Selamat petang ... Terima kasih support frizzeslab setiawangsa...hari ini kami buka tau ...mai datang lepak-lepak makan sambil layan frizzeslab ....meatball #bbqchezzy  #hotpepperonichezzy  #meatballchezzy  #spaghettichezzy  #chezzyfries  mai Kalau yg duduk kawasan danaukota boleh g danau kota Kalau duduk kawasan langkawi boleh g di kedawang Ok!!!😝😝😝😝😝😝

• malam jumaat lepak mana boss ku 😎 . . food truck desa tebrau @ ikea & autobacs 7.30mlm - 12tengahmalam isnin hingga ahad . . . . #familiakitchen  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #foodpanda  #foodpandamalaysia  #jalanjalancarimakan  #fullhouse  #foodtruckdesatebrau  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

• FOOD PANDA kita onzz macam biasa ehh . mana yg lazy buzy nak keluar . atau malas nak drive . atau tak kuasa nak lepak . atau tak mau kene embun malam . haaa . molek sgt la order menu kita thru apps Food Panda . 7.30pm - 12am . kita tunggu order awak masuk tau . tau awak tau . tau ! 😜 . . . #familiakitchen  #foodtruck  #foodtruckjb  #jbfoodtruck  #ftjb  #jdt  #jdtfamily  #johorbahru  #desatebrau  #ikeatebrau  #singapore  #foodpanda  #foodpandamalaysia  #jalanjalancarimakan  #fullhouse  #foodtruckdesatebrau  #spicychicken  #chickenwings  #meatballgravy  #chickenchop  #chezzyfries  #takoyaki  #chickengravy 

Timo kasih abe eyi buatkn kakak chezzy fries 🍟🧀😋. Papa @kuyie_sixtythree  jgn trliur 😁 #chezzyfries  #homemade  #sayamasak  #burgerking 

kudapan anak2,kite tumpang skali😬😬 #chezzyfries  #lovecooking  #homecooked  #foodies  #foodporn  #alhamdulillah 

Petang-petang nih layan fries chezzy sedap gak ni ada plak taburan chili flakes jgn tak cukup sorang 🙈 hehe. Then makan plak sambil layan movie 🎥 layan ! #chezzyfries  #lapar  #sedap  #uthmpagoh  #muar  #bukitgambir  #pagoh  #delaparo 

Hari isnin 22/10/18 ni, kami open order untuk "cheezy fries bowl" berharga rm3.00 satu bowl. ✏ Last order selewat lewatnya hari ahad jam 3.00 petang 📦cas penghantaran ikot jarak. 💰80sen (1km)😁 kota bharu & sekitarnya #chezzy  #chezzyfries  #ghumohputeh  #baitunabyadhempire  #frenchfries  #kotabharu  #codkotabharu  #westernfood  #chezzynachos 

Set TALAM 3 (known as Set Loyang before) ********************************************* Jangan terkejut plak bila pergi kat kedai, da xde Set Loyang.. Sebab kami da rebranding balik semua set Talam kami. So bile nk order set Loyang je, uols ckp je Set Talam 3. Boleh makan 2-3org. Set ni dilengkapi #LambGrill /#ChickenGrill , #Spaghetti , #NasiGoreng , #Meatball , #ChezzyFries .. Harga RM49.90. InshAllah puashati.. Makan sampai kenyang.. Utk makluman kami ada 3 cawangan: 1) A&J Sg.Buloh - 0147322518 2) A&J Sg. Merab - 0193236424 3) A&J Shah Alam - 0192880209 Boleh lawati page kami A&J Burger Grill #anjburgergrill  #sgbuloh  #sgmerab  #shahalam  #jb 

1st customer order ❤ Loaded Cheese Fries 😋 #yourfirstbite  #burgerstation  #foodporn  #foodhunter  #chezzyfries  #viral 

Tq sis...masa tengah buat meal sis ni dia sempat record our staff tengah touch #chezzyfries  ... happy 🤩🤩🤩

Setelah sekian lama mencuba dan terus mencuba, akhirnya kami telah memutuskan untuk mengeluarkan hidangan terbaru daripada A&J Burger Grill.. Memperkenalkan Menu Terbaru dari kami.. Nama masih xde lagi.. Tetapi didalam set ini kami menghimpunkan beberapa hidangan LAMB. #LambGrill  + #FriedLambChop  + #LambScrewer  + #ChezzyFries  + #Coleslaw  Dihidangkan dengan Homemade Sos Blackpaper kami.. Apa agaknya nama yang sesuai utk hidangan ini ye? Cer kwn2 suggest pada kami.. #anjburgergrill  #sgbuloh  #sgmerab  #jb 

Di atas permintaan yang yg sangat menggalakkan ketika dibulan Ramadhan sebelum ini, kami telah masuk SET LOYANG ini ke dalam Menu Rasmi A&J. Set ini sesuai untuk dimakan 2-3org yang berharga RM45.90 sahaja. Didalam set ini terdapat #LambGrill /#ChickenGrill  + #NasiGoreng  + #Spaghetti  + #Meatball  + #ChezzyFries  Mari datang ke cawangan A&J yg terdekat dengan anda. Sg Buloh atau Sg Merab, Bangi. Akan datang inshaAllah di Shah Alam.. Buka: 12tghari-11.30mlm. Setiap Selasa-Ahad. 0147322518/0107144708 - A&J Sg Buloh 0193236424 - A&J Sg Merab, Bangi #anjburgergrill  #sgbuloh  #sgmerab  #jb  #ShahAlam  #Soon 

Thanks sis...lepak-lepak sambil menikmati #chezzyfries 

Supper time... Homemade Chezzy fries & nuggets for me an @khayrin_arini  ... #chezzyfries  #cheesefries  #nuggets  #fitricooking 

Probably just me telling another hilarious joke x no worries guys x #indioGs  #rashwithaPwasntkeen  #chezzyfries  #peens  #GOAt 

After Church... #ChezzyFries  #KalamansiJuice  DORA feels 💃💃

Today's dinner ➡️ fried chicken ➕chezzy fries #texaschicken  #chezzyfries  #orangejuice  #fastfood  #foodie  #foodporn 

[[ RASTA MIXED ]] - RM35.90 ***************************** Set untuk COUPLE atau BERPASANGAN.. (Suami+Isteri, Ibu+Ayah, Abg+Kakak, Kawan Baik, Rakan Serumah, Kawan Tempat Kerja.) Set ni sesuai untuk 1-2org makan.. Better makan berdualah. Baru sweet2 gitew.. Ada 6 items dlm set terbaik ini.. #LambGrill , #ChickenGrill , #PattyBurger , #SausageMonster , #ChezzyFries , #Coleslaw  Kami buka jam 12pm-11.30pm.. Hari Selasa-Ahad. Isnin Cuti.. Tahun Baru Cina kami BUKA seperti biasa ye.. *Jumaat ni sahaja kami Buka 4pm-11.30pm untuk Cawangan Sg.Merab sahaja. 0192880209 - Sg.Buloh 0193236424 - Sg.Merab #anjburgergrill  #SgBuloh  #SgMerab  #JB 

Nak lunch apa tengahari ni? Haruslah the yummy chicken chop with blackpepper mushroom sauce 😋 #fooddeliverydungun  #westernfooddelivery  #Dungun  #UiTMDungun  #politeknikdungun  #Terengganu  #carbonara  #chezzyfries  #chickenchop  #bolognese  #burgegor  #foodporn  #houseofwest  #foodCODdungun  #CODmakanan 

[[ Rasta Mixed ]] ***************** Antara Set Western Mixed yg terawal A&J buat dalam menu kami.. Kalau tak salah, tahun 2015.. Ketika kami berniaga stall di sebelah Dewan Komuniti Sg.Buloh.. Set ini terdapat 6 item western yg berbeza.. #ChickenGrill  #LambGrill  #PattyBurgerMonster  #SausagesMonster  #ChezzyFries  & #Coleslaw  Untuk set ini, anda boleh makan 1-2org.. Harganya hanya RM35.90 sahaja.. Klau minat nk blackpaper sos lebih, request jer kat Staff.. Kasi banjirpun boleh.. 😁 Waktu operasi kami bermula 12tghari-11.30mlm. Setiap hari niaga kecuali Isnin Cuti.. 0192880209 - Sg.Buloh 0193236424 - Sg.Merab #anjburgergrill  #RastaMixed  #WesternMixed  #SgBuloh  #SgMerab  #JB 

[[ Set Talam Mini ]] ******************* Ramai yang bertanyakan kepada kami, ada x set Talam yg kecik sikit.. Sebenarnya ada.. Kami perkenalkan Set Talam Mini yang sesuai utk makan 1-2org.. Di dalam set ini, anda akan mendapatkan 5 item. Antaranya #NasiGorengKambingPanggang , #ChickenGrill , #LambGrill , #PattyMonster  & #ChezzyFries  Harga untuk set ini hanya RM35.90 sahaja.. Anda boleh dapatkan menu ini di kedua2 cawangan kami. #SgBuloh  & #SgMerab . Call kami utk maklumat lanjut 0192880209 - Sg Buloh 0193236424 - Sg Merab #anjburgergrill  #anjwestern  #SetTalamMini 

Dulang combo chicken... recommend 👍 terbaik!!! Loc : Bazaria Mini Uptown Sri Rampai #ChickenChop #MeatBall #chezzyFries #FetuciniSpgaheti #SosejJumbo #Veg #FoodPorn #FoodLover #KakiMakan #HappyTummy #Yummy 

Begegorr.. Hujan2 lapar hujan2 lapar 😓 Cepat2 oder kami hantar.. Takde caj COD Whatsapp kami +6013 4923206 +6019 9218615 #fooddeliverydungun  #westernfooddelivery  #Dungun  #UiTMDungun  #politeknikdungun  #Terengganu  #carbonara  #chezzyfries  #chickenchop  #bolognese  #burgegor  #foodporn  #houseofwest  #coddungun  #freecod 

Giant meal @houseofwestdungun  yang laku keras setakat ni. Super duper licious plus harga memang umphhh berbaloi🙈😘 #fooddeliverydungun  #westernfooddelivery  #Dungun  #UiTMDungun  #politeknikdungun  #Terengganu  #carbonara  #chezzyfries  #chickenchop  #bolognese  #burgegor  #foodporn  #houseofwestdungun  #coddungun 

Feedback customer😘 Alhamdulillah. Mereka sudah, anda bila lagi?😏 Esok ws sis untuk order tau bukan mintak resepi 😂😂😂 #sisgurau  #fooddeliverydungun  #westernfooddelivery  #Dungun  #UiTMDungun  #politeknikdungun  #Terengganu  #carbonara  #chezzyfries  #chickenchop  #bolognese  #burgegor  #foodporn  #houseofwest 

Antara menu yang HOW ada . Burgegarss . Haaa lapar2 order je ngn kteorg. Gerenti hntar dpan pntu rumah korg.. Cmna nak order? . Whatsapp kami +6013 4923206 kak nisa +6019 9218615 syasya . #fooddeliverydungun  #westernfooddelivery  #Dungun  #UiTMDungun  #politeknikdungun  #Terengganu  #carbonara  #chezzyfries  #chickenchop  #bolognese  #burgegar  #foodporn  #houseofwest 

Assalamualaikum.. Hai semuaa.. Lapar tak? KAMI HOUSE OF WEST 👮👷🏇🏇 Ada menyediakan penghantaran makanan western sampai depan pintu rumah anda!! 😱😱😱 . Makanan western panas dari dapur . Free delivery area dungun sahaja Open order setiap hari +6019 9218615 (syasya) +6013 4923206 (kak nisa) 💕💕

Chezzy Fries 🍟🍟🍟🍟🍟🧀🧀🧀🧀🧀🧀#unclejoestreetburgers  #unclejoeburger  #kotakinabalu  #sabah  #kkcitybah  #chezzy  #grilledcheese  #cheese  #chezzyfries