#food Stroies

343,937,903 Posts

Top Posts

Could you smash this in 15 minutes? (not pictured is the two servings of super saucy fries you will also need to consume 😳😳😳)⠀ 〰️⠀ Take on the BIG KAY'S CHALLENGE today! @fromanjones  did it in nine minutes and four seconds! Reckon you could do better? We would like to see you try 😏 Regram @misskaysburgerbar 

Все пирожные и шоколадки в этом мире делаются для того, чтобы вы не грустили ❤️ утро понедельника перестанет быть злым, если вы добавите к своему кофе наши шоколадные шалости ☺️ А мы тебе в этом поможем: 📍Санкт-Петербург 📲 - what’s app 89062641414 📦Доставка курьером 350 рублей по Питеру. 💌Доставка по России - 500 рублей. Бесплатная доставка от 5000 рублей ❤️

. ★今日のお弁当🥪 . サンドイッチ🥪 . わんぱくサンドみたいにしたかったけど、具材が足りなかった😅 . この次チャレンジしてみる😁 . .トマトジュース🍅うんまぁーい😋😋😋 . #お昼 #お弁当 #サンドイッチ #手作りサンド #かごめトマトジュース #ブランパン #健康活 #健康志向 #野菜好き #パン好き #たべすたぐらむ #クッキンググラム #料理記録 #日常記録 #food #sandwich #cookingrecord #tomatojuice #샌드위치 #점심식사 #토마토주스 #요리 #요리그램 #음스타그램 #좋아요그램 #일상스타그램 

- 개업한지 10년 조금 넘은 대구 동구 반야월 #신라  자동차 매매단지에 위치한 #신세계모터스  입니다. ! 최근 5년간 민원,소비자 분쟁,허위매물없는 안심거래 업체입니다. 신라매매단지와 걸어서 3분거리인 바로 뒤쪽 반야월 매매단지 약 3만평의 넓은 대지에 40여개 상사가 자리 잡고있습니다. 약 3000여대 이상의 중고차 매물을 한눈에 볼수있는 대구에서 가장 큰 중고차시장입니다 ! 국산차량 ,수입차량 할것없이 손님 원하시는 금액대,옵션에 맞추어 발품후 가까운 정비소에가셔서 진단후 구매하실수있도록 근처에는 현대서비스센터,기아서비스센터,쉐보레,BMW,혼다 등등 중고차를 위한 동네라해도 과언이 아닐만큼 각종 서비스센터 ,카센터, 정비공장이 위치해있습니다 . 쉽게 말씀드리면, 차량 발품부터 할부진행,보험가입, 차량검사 및정비까지 원웨이로 진행 하실수있습니다 !!! 차량만 결정해주신다면 출고까지 30분채 안걸립니다. 국산.수입.경차.중형차.대형차.튜닝카 할것없이 원하시는 매물 분명히 있으실겁니다ㅎㅎ 만약 원하시는 매물이 없으시다면 다른 카매니져분들과는 조금 다르게 고객님 원하시는 차량 발품해드리겠습니다. ​ ​ 1등 중고차 상사로 거듭나기위해 항상 발로 뛰는 믿음직스럽고 정직한 딜러가 되기위해 노력하겠습니다 ​ 차에 관한 모든것 제가 알고있는 부분에선 24시간 친절 상담 해드린다고 약속할수있습니다 ㅎㅎ 언제든지 연락주세요 ☎010 .2191. 8707☎ 신세계모터스 이부장

Her pazartesi diyete başlayanlar canınız tatlı mı çekiyor?Diyetteyim Şekerim😉tam size göre 👍Hamurumuzda#0yağ0şeker  olduğu için bitter çikolata ve meyve seçeneği ile günahsız bir #waffle  molası verebilirsiniz!😋#bittercikolata  #bitter #wafflelove #diyetteyim #diet #delicious #diyetekibi #tatlıkrizi #food #çikolata #pazartesi #happy #deserts #photography  #foodphotography  @gordionwafflestop 

Все просто! Каждый понедельник мы дарим набор роллов 🍣 Для участия отмечай по одному другу в комментарии, количество комментариев не ограничено! В любой момент мы скажем СТОП 🛑 и чей коммент будет последний, тот выиграет набор роллов 🍱 Я думаю будет честно, если этот набор вы съедите с тем кто принесёт вам удачу 😅 Полетели 🧚‍♀️

Oggi per iniziare bene la giornata vi suggerisco dei #brownie  salati al prosciutto e ricotta. Molto semplici che potete mangiare sia tiepidi che freddi. Una ricetta per l’estate che vale la pena realizzare...

Recent Posts

If #pizza  is your thing, here's #sixways  to make it healthier. #lowercalorie  #lowcalorie  #ww  #food  #pressforprogress  #foodie 

今日のランチ❤️ 近くのスシローがリニューアルオープンしたので長女と行ってきました😊✨ ✩ #お昼ご飯  #ランチ  #lunch  #food  #foodstagram  #instafood  #スシロー  #回転寿司  #寿司  #リニューアルオープン  #美味しかった😋💕 

. 다시운동중 음 이번엔 헬스니까 무선이어폰이 꼭 필요하더라 ㅎㅎ 요거 선정되야 다여트 성공할텐데~~~ 건강한 아빠가되기위해 제손을잡아주세요~^^ #JBL이어폰  #완전무선이어폰  #tune120  #jbl이벤트  #나에게tune120이필요한이유  . . #빨간먹깨비  #럽스타그램  💗💗💗 #일상  #일상스타그램  #주말  #부부  #부부스타그램  #행복  #데이트  #맛있다  #맛집추천  #먹방  #맛스타그램  #food  #instafood  #여행  #여행중독  #골프  #소확행  #여행은즐거워  #소통  #맞팔  #선팔  #좋아요반사  #취미 

MANCHURIAN PIZZA ❤️ . Everyday after work why binge on anything else but to have NAMO SANDWICH which are wholesome, extremely delicious and mouth watering. . They now have a whole new range of Icecreams which is the only thirst in the rising temperatures. So enjoy the chill and the meal only at NAMO SANDWICH. . #PLACE : Namo Sandwich #ADDRESS : 610, Narendra Tiwari Marg, Usha Nagar Extension, Indore . #indore  #indorefoodexplorer  #huffposttaste  #dessertporn  #yummyfood  #dailyfoodfeed  #foodgasm  #foodblogger  #mumbaifoodie  #delicious  #hungry  #yummy  #travelblogger  #foodphotography  #foodvideo  #food  #foodporn  #instafood  #amazing  #instagood  #sweet  #dinner  #lunch  #breakfast 

In questo lunedì di esami di terza media facciamo colazione con biscotti di pasta frolla con marmellata homemade!!! Pasta frolla per 6 medaglioni: 125 gr farina 40 gr zucchero di canna 30 ml di acqua fredda 30 ml di olio di semi Marmellata In bocca al lupo a tutti o ragazzi!!! #healthyeating  #gustoesalute  #nutrizionista  #dottssaornella  #nodietbutlifestyle  #food  #foodporn  #foodlover  #foodphotography  #healthyfood  #diet  #breakfast  #dottssaornella  #sugar  #fit  #good  #benessereesalute  #esami  #dolci 

번호도바뀌었는데 건너건너 연락온 예쁜잉 여전히예쁘고 발랄 조잘조잘 행복바이러스 뿌리구 갔네 . . 좋아하는걸 자꾸주려는 마음,, 이게 진심이란거구나 싶었던,, 받기만했엉흐엉흐엉 여까지왔음서 자꾸 계산하려구하문 어뚜케 감동에감동이 .. 선물준다구들구온건또...그냥오래두말안듣는내사람들.. 오늘 ,선물받은 코랄립스틱 바르구 왔오요캬캬 🌳🙏🏻캐나다생활 화이팅 (누워있는 어피치 넘깜찍🥰고마워 빛나두담엔 오래봐요💜) . . . . #사랑해 #얘들아 #내눈엔 #애기  #선물 #어피치 #티#립스틱 #커피  #파스타 #이야기 #토닥토닥 #이해  #고마워 #감사 #글썽글썽 #폴바셋  #우드앤브릭 #삼청동 #광화문맛집  #food #diary #picture #love #tea  #latte #together #smile #mood  분위기땜에 들어갔다가 음식이 기대이상이었어요 💋

Gunaydin❤Dünden kalan bugun ekmek arasi degerlendirildi😊 #kahvaltı  #breakfast  #eatclean  #eat  #food  #instagram  #instafood  #bread 

🍓Доброе утро 🍓 ᅠ -Пшенная каша -Клубника Нектарин Черешня -Кокосовая стружка -Зелёный чай -Варенье инжира ᅠ Как у вас проходит день? ❤️ ᅠ #взаимныелайки #взаимнаяподписка  #интуитивноепитание #ппзавтрак  #взаимныйпиар  #рекламавинстаграм  #Фудпорн  #eating  #foodblogger  #love  #food #foodporn  #eatbeautiful  #foods  #eatblogger  #goodmorning  #eat  #eatblog 

Waduhh ngrokoti ceker sambel ijo @karuniakitchen04  emang nggarai kudu nambah sego ben wareg, ceker e empuk bumbune sedep sedep pedesss~ ° lek kepedesen leren mimik sek rek, terus makan dessert salad buah ny juga di @karuniakitchen04  ben pedes e ilang. Yuhuuuu selamat mencobaaa👌 ° 🍭 Place: @karuniakitchen04  💰IDR 10k Ceker Lombok Ijo 💰IDR 15k/450ml Salad Buah 💰IDR 32k/650ml Salad Buah •• #Kulinermojo  #kulinerindonesia  #kulinermojokerto  #mojokertokuliner  #mojokertokekinian  #mojokertohits  #kabarmojokerto  #aslimojokerto  #foodsgram  #likeforlike  #needlike  #followforfollow  #kulinernusantara  #foodstagram  #foodgasm  #food  #foodlporn  #foodblogger  #foodlover  #strawberrycheesecake  #beverage  #dessert  #saladbuah  #salad  #ceker  #cekerayam 

A bit late, but thanks for the delicious birthday meal @var_midjord  ❤️ #food  #birthday  #dinner  #lunch  #foodie  #photography  #delicious 

Moje antyoksydanty. Lekko osłabione kroplą mleka ale taką lubię najbardziej. #kawa  #insta  #instafoto  #look  #food  #work  #happy  #love  #goodday  #smile  @tvn24.pl 

. معرفي استارت آپ صنايع غذايي اكيم ( EKIM ) 💢💢💢💢💢💢💢 يكى از خوش آيندترين سرگرمى هاى امروز بسيارى از ما، رفتن به رستوران مورد علاقه مان است. بيشتر مردم دنيا بخصوص جوانترها حداقل ٢١٦ ساعت در سال را در رستوران مى گذرانند. معيارهاى انتخاب رستوران براى افراد مختلف، متفاوت است. عده اى صرفا غذا، برخى فضاى رستوران ، بعضى قيمت ، تعدادى سرويس ارائه شده در رستوران و بيشتر افراد هر چهار مورد را معيار اصلى انتخاب مى دانند. اما در واقعيت كمتر پيش مى آيد كه بتوان همه اين چهار مورد را با هم يافت. يكى از مهمترين دلايل عدم كارايى در رستورانها معمولا به عدم كفايت كاركنان آن باز مى گردد. عدم درك صحيح خواسته مشترى، عدم سرويس دهى به موقع، كم و زياد شدن مواد لازم غذا، انتظار طولانى براى آماده شدن غذاو.... تنها برخى از مشكلاتى است كه توسط نيروى انسانى بوجود مى آيند. استارت آپ صنايع غذايى اكيم (EKIM) با ايده جالبى در همين زمينه در سال ٢٠١٢ تاسيس شد. خالقان اين استارت آپ صنايع غذايى جوان ، سباسشن روورزو و سيريل همو باور دارند كه ربات ها قادرند مشكلاتى از اين دست را برطرف كنند. استارت آپ صنايع غذايى اكيم پس از هفت سال تلاش بى وقفه قرار است در سال ٢٠١٩ اولين رستوران كاملا اتوماتيك خود را در پاريس با نام پازى( PAZZI) افتتاح كند. در اين فقط پيتزا به همراه نوشيدنى ، سالاد و دسر سرو مى شود. ربات هاى پيزالو، جلوى چشم مشترى سفارش وى را آماده مى كنند. به گفته خالقان اين استارت آپ صنايع غذايى، در اين رستوران بهترين پيتزاها با بهترين مواد غذايى و بهترين قيمت باسرعت و كيفيت غيرقابل رقابت ( از لحاظ دقت و پاكيزگى) سرو مى شود. پيتزا در رستوران، بيرون بر، و در فوت كورت ارائه مى شود. ساخت اين ربات ها از سال ٢٠١٢ آغاز شد و اولين مدل فول سايز آن در سال ٢٠١٤ تكميل شد. 👈🏻مطالعه متن كامل در وب سايت تامين آنلاين: 🔺www.taminonline.com . ❇️ تامين آنلاين، وب سايت تخصصي صنايع غذايي . 👈🏻لينك كانال تلگرام تامين آنلاين: 🔺 https://t.me/Tamin_Expo . 💢💢💢💢💢💢💢 #تامين_آنلاين  #وبسايت_تخصصي_صنايع_غذايي  #استارت_آپ  #صنايع_غذايي  #استارت_آپ_صنايع_غذايي  #استارتاپ  #رستوران_رباتیک  #رستوران_اتوماتیک  #tamin_online  #foodstartup  #foodindustry  #startup  #foodstartups  #robaticrestaurant  #automaticrestaurant  #ekim  #startups  #food 

Hallo meine Lieben 🙋‍♀️🌷⚘ Neue Woche neuer Versuch😔 Diese Woche starte ich mit meinem geliebten #Porridge . Oh man ich bekomme es einfach nicht hin. Es klappt 2 Tage und zack bin ich wieder raus aus dem Konzept. Ich muss abnehmen, ich will abnehmen. Die gesundheitlichen Probleme kommen immer näher und näher. Mein Rücken, meine Kniee und meine Füße waren dankbar wenn ich weniger wiegen würde. Also heißt es jetzt: Ran an den Speck Habt einen schönen Tag 🌸🌸 #abnehmen2019  #abnehmenmitgenuss  #abnehmen  #kampfdenpfunden  #kochenmitliebe  #kochenmachtspaß  #kalorienzählen  #kampfdenkilos  #fddb  #foodblogger  #fürmehrrealitätaufinstagram  #frühstück  #food  #wenigeristmehr  #wwdeutschland 

Vågnet op med nerve i klemme 😭😭 Så må man forkæle sig lidt med lidt hyggelig morgenmad 😍 .. Jeg fik faktisk prøvet med hytteost i æggene i dag.. Det blev SÅ lækkert. Blød konsistens 😍😍 Det skal klart prøves igen 😍 .. .. Nu må dagen stå på hjemmearbejde- halv liggende på sofaen når nerven driller 🙈🙈 .. .. #kostvejleder  #sundmad  #sund  #vægttab  #deldinmad  #livsstilændring  #lifestyle  #inspiration  #motivation  #sundbalance  #diet  #sundevaner  #follow  #food  #health  #healthyfood  #balance  #eating  #sundhedsrejse  #minkampmodkiloene  #minkamp  #fit  #getfit  #eatclean  #sense  #sensekost  #slankmedfornuft  #kampenmodkiloene  #healthylifestyle 

•오늘의 간식 😋 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ - interior / branding / 3d ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ 인테리어 / 브랜딩 디자인하는 #디자인헌터  DM이나 카카오톡으로 문의주세요오🙌⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀

I have an important test tommorow and instead of studying I’m making onion juice 😂😂- for more memes like this follow @plain.humor  . . . . . #shrek  #onion  #onionjuice  #food  #yum  #quality  #thegoodstuff  #mustget  #edit  #shrekedit  #meme  #memes  #memesdaily  #ha  #hah  #haha 

А у вас бывает неловкие ситуации?)😂 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @_b.e.s.t_videos_  for more🔥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #musically  #bts  #koreastyle  #challenge  #followme  #tiktok  #korea  #dorama  #blackpink  #love  #jenni  #suga  #jin  #follow  #food  #fake  #fakelove  #anime  #fancam  #itzy  #bighit  #exid  #lisa  #like  #iu  #jisoo  #sexy  #Seoul  #videos  #dance  #followme 

Eine schöne sonnige Woche euch!♡🌞♡🌞♡ ************************************************** #summer  #Holiday  #Urlaub  #sun  #gutenmorgen  #goodmorning  #happygirl  #happyday  #happy  #Wellbeing  #fitness  #fitnessmodel  #fitnessmotivation  #fit  #luck  #healthy  #healthyfood  #gym  #frühstück  #breakfast  #gesund  #picoftheday  #food  #essen  #abnehmen  #goodday  #abnehmen2019  #nopainnogain  #instagood  #nature 

I've started to spend more time with my #meals  lately. Just like everything else, the more energy u put into ur #food , the more u get out of it. This is my #Vegan  Chick Peas Gravy With Chapatis for #Breakfast .. So Simple Yet so #Delicious  😋😊 . #vegans  #veganrecipes  #veganfoodshare  #healthy  #foodphotography  #healthyliving  #healthyeating  #cleaneating  #eatclean  #healthyfood  #instafood  #instapicture  #instagram  #instadaily  #eating  #morning  #veganbreakfast  #dubai  #dxb  #onthetable  #nomnomnom  #foodporn  #foodies  #foodlovers  #instagood 

Portuguese Chicken #homemade  #yummy  #food  #portuguesechicken 

Pendant, Jade, Perfect, 0613 🌍We ship internationally. ➡️WeChat 👉jade19930316 *If you are interested in our products, please feel free to contact me. #jade  #bracelet  #bracelet  #pretty  #love  #beautiful  #fashion  #jewelry  #accessories  #usa  #japan  #taipei  #taiwan  #china  #chinese  #fun  #food  #nature  #dog  #hair  #sunset  #beach  #friends  #hot  #funny  #life  #art  #photo  #cool  #pink  #clouds 

❗️❗️❗️反送中❗️❗️❗️ 相信過去果個星期大家都攰 兩次嘅大型遊行同唔同嘅集會 雖然林奠話暫緩 但係事情未完結嘅 三罷 不合作運動 等等 作為普通市民/foodie 嘅我地 仍然有野可以繼續做 希望反送中嘅你 可以一齊抵制呢啲撐黑警/撐送中嘅店舖 個list嘅店舖都係曾經開過聲/扮中立彈出彈入嘅 個list會繼續更新 詳情如下 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ak4Hw9c01cfi_RAlMxI4PSiMK2H2WO9vJtmFd2hdwx0/htmlview 遲啲會出多個po list返反送中嘅店舖 希望大家可以多多支持小店 . . . . . #相機食先  #likes  #黑店  #hongkong  #eat  #restaurant  #Korea  #foods  #food  #hk  #foodporn  #hkeats  #love  #hkig  #l4l  #anti  #셀카  #likeforlikes  #맞팔  #소통  #선팔  #맞팔환영  #맞팔해요  #팔로잉  #소통해요  #일상  #反送中  #얼짱  #얼스타그램  #팔로워 

Друзья, второй день у Робера Брюнеля. ______________________________ Меню: - запеченные устрицы в шампанском - огромные мидии - судак с фаршированными кальмарами - террин из ягненка с овощами - крепы с печеным яблоком. __________________________________ Хочу сказать, что это все блюда, которые вы можете приготовить сами пр наличии ингредиентов. Все было сказочно вкусно: - устриц мы выкладывали на подушку из шпината и запекали в соусе с карри - мидий варили и смешивали с куриным фаршем - ягненка томили три часа в бульоне, снимали ароматной мясо, машали с грибам и делали террин - судка жарили со стороны кожи и доводили до идеальной консистенции в печи на пару, кальмаров фаршировали фаршем из индейки с травами. НО! Особый шедевр - это хрусткие апельсиновые крепы с нежнейшим яблоком из печи внутри. Для них мы мешали апельсиновую цедру, сок, миндальные лепестки с мукой и сахаром, выпекали хрусткие блинчики, обжаривали яблоки в масле и томили в печи, варили домашнюю сладко-соленые карамель. ________________________________ Изумительный, БОЖЕСТВЕННЫЙ десерт, с ярким апельсиновым тоном, тающим яблочным блаженством внутри. _______________________________ #хожуием  #food  #foodbloggerph  #food #гдепоестькраснодар  #крд  #krd  #nvrs  #новороссийск  #пашот  #террин  #вкусно  . Спасибо @robertbrunel.chef  @andreymatviyuk 

You can now order from our website as well. Go check it out now and Saman Mangwate rahiye Mangwao se. Happy Ordering. #startup  #vashi  #mangwao  #food  #delivery  #services  #stationary  #dailyneeds  #groceries  #sanpada  www.mangwao.co.in

Exam study? Haven’t heard of her.

Semalam hari bapa rupanya.. sungguh aku lupa.. seharian bawak anak-anak berjalan.. jalan dekat-dekat je pun dah selama ni asyik la duduk rumah.. . Jadi malam tadi gigih la masak nasi lembik buat nasi impit.. dengan kisar rempah untuk rendang ayam.. pagi ni sambil bangun sahur sambil menumis rendang.. siap masak pun bila dah lepas azan.. risau jugak tak tau apa rasanya.. aku tumis dan masak guna pressure cooker je ni.. maka jadilah rendang ayam hancur 😅 . tadi pagi kakak dah tunjuk jempol kata sedap.. ni alhamdulillah dapat call dari orang yang sambut hari bapa semalam kata sedap jugak.. syukur.. terima kasih la semua ahli keluarga yang sentiasa hargai apa yang aku masak.. . #laukraya  #rendangayamhancur  #food  #sayasukamasak  #sayamasak  #ceritaita 

We all need a little bit of freedom in our lives. The @kleine.freiheit  Café is the perfect hideaway right in the middle of town. Blink and you‘ll miss it. Go there once and you will always come back for more. Take a break from your daily grind and routine, and put your feet up with a hint of freedom . . . . . . . . . . . . . . #ilovezurich  #blog  #bloglife  #foodblog  #blogger  #bloggerlife  #foodblogger  #blogger_ch  #blogger_de  #bloggers  #blogging  #swissblogger  #influencer  #travelblogger  #zurich  #züri  #Zürich  #Schweiz  #Swiss  #suisse  #switzerland  #mycity  #citylife  #bartender  #bar  #food  #cocktail  #travel  #photographer  #cafe 

#proteinhousephx  #ProteinShakes  #ColdPressJuice  #ColdCoffee   #Espresso  #TitanShot  Tumeric, Ginger, Apple Cider Vinegar, Orange, Honey and Black Pepper #VanillaGorilla  Almond Milk, Espresso, Vanilla Whey and no Sugar Added Frappé #CaramelMacchiato  #GreenBeast  Almond Milk, Vanilla Whey, Kale, Spinach, Pears, Coconut Oil, Almond Butter, Agave #TropicalTease  Pineapple, Coconut Milk, Banana, Vanilla Whey and Non Fat Yogurt #PeanutButter  Protein #food  #foodporn  #foodie  #instafood  #foodphotography  #yummy  #delicious   #foodstagram  #foodgasm  #foodlover   #foodies 

J'avais une vie infinie Comme le printemps s'étendant sur les prairies Mon cœur battait la chamade à chaque minute Comme s'il y'avait le feu dans ma poitrine Je suis des fois à la lumière des fois dans le brouillard Des fois au dessus d'une poitrine qui m'aime Je suis des fois porté d'une main des fois emprisonné Comme un vent s'engouffrant partout Tes mots, tes poèmes sont parfaits Celui qui en aime d'autre que toi est fou Ton visage est le plus beau des fleurs Tes yeux sont comme un monde inconnu Garde ta tête sur ma poitrine mon amour Que mes mains se perdent dans tes beaux cheveux Pleurons un jour, rions un autre jour Comme des vilains enfants qui s'aime Lorsque j'ai ressenti mon amour pour toi J'ai compris combien je suis fatigué Combien je me suis calmé, je suis devenu serein Comme une fontaine coulant dans la mer Maintenant, poème est ton visage Maintenant, mon trône est ton genou Le bonheur que j'aime est nous deux Comme un cadeaux venu des cieux Tes mots, tes poèmes sont parfaits Celui qui en aime d'autre que toi est fou Ton visage est le plus beau des fleurs J'ai pensé à toi, hier, toute la soirée, en brûlant J'a même pensé, à un moment, que mon cœur allait s’arrêter Mes mains se sont enflammées en caressant ton désir Comment je te voulais, je te voulais comme les fous j'imaginais ton souffle brûlant en dormant Je t'en prie viens, viens une dernière fois m'aimer Viens me prendre dans tes bras, viens je te veux Je ne sais pas pourquoi tu me manques, donne moi tes mains Non! ce n'est pas un mensonge, ça suffit! dorénavant, je ne vais plus nier Il est même probable que je t'aime, si tu veux Viens cette nuit, repars demain si tu veux Tu peux même oublier ce que tu m'as donné, l'emporter et partir ton odeur restera dans la maison, ta voix sur les murs Tu peux même oublier où tu étais la nuit passée et avec qui tu as fait l'amour. ⛵💟💯 🌷#SezenAksu♥️♥️♥️⚓  #SerkanDemirezen  🕊️🕊️🕊️🥀 #BeautyArtGallery  #paris  #france  #photooftheday  #fashion  #beautiful  #happy  #cute  #tbt  #picoftheday  #me  #selfie  #summer  #art  #instadaily  #friends  #repost  #nature  #girl  #fun  #style  #smile  #food  #instalike  #family  #travel  #fitness  #SeanDean 

Vackert konstverk, ni måste se sista bilden, snyggt? @h.snickerier.ab 

🥟HEALTHY DIM SUM RECIPE🥟 🇺🇸A while ago I made those dim sum and you were a lot to ask me for the recipe so I decided to post it on my blog👨🏼‍🍳 For 1 portion it’s only 320kcal so it’s a really low fat recipe📊 If you don’t like dim sum you can also put them in tomato sauce and it’s just like raviolis🥟 📖The healthy dim sum recipe is now available on my blog in bio➡️ @maxime_lrnt  🔎If you try out my recipes, tag me with the hashtag #maxrecipe  so I can see your creation and even share it in my story if it looks epic😉 —————————————————— 🇫🇷Il y a quelque temps, j'ai préparé ces dim sum et vous avez été beaucoup à me demander la recette donc j'ai décidé de la publier sur mon blog👨🏼‍🍳 Pour une portion, c’est seulement 320 kcal, donc c’est une recette vraiment faible en gras📊 Si vous n’aimez pas les dim sum, vous pouvez aussi les mettre dans une sauce tomate et c’est comme des raviolis🥟 📖La recette des dim sum sains est sur mon blog en bio➡️ @maxime_lrnt  . 👨🏼‍💻Coaching, suivi personnalisé par mp🏋🏻‍♂️ . 🔎Si tu testes mes recettes, n’hésite pas à me taguer avec mon hashtag #maxrecipe  afin que je puisse voir et peut être partager ta recette dans ma story😉 ——————————————————

💓Love choose fav💓 . . Follow me 🙋🙋🙋🙋 @paglu_pagli_osm_page  Yar all really impressed plz one time check my post 💕💕💕💕💕💕💕💓keep supporting . . .https://www.instagram.com/tv/BxxdlfcFLXf/?igshid=ivrqnlouqfjdLike💓 Comment🔜🔙 Share📲 Keep supporting Follow @paglu_pagli_osm_page  . . Like💓 Comment🔜🔙 Share📲 Keep supporting📲 Follow @paglu_pagli_osm_page  . #Tagsomeone  #TagsForLikes  #tagindian  #love  #followback  #instagramers  #envywear  #tweegram  #photooftheday  #20likes  #amazing  #smile  #follow4follow  #like4like  #look  #instalike  #igers  #picoftheday  #food  #instadaily  #instafollow  #followme  #girl  #instagood  #bestoftheday  #instacool  #envywearco  #follow 

6월17일 월요일 납품일이 내일까지 미뤄저서 감자 캐고 저녁 밤샘 선별 작업이다ㅠㅍ 위 사진은 흑동자 수박 지주재배 기장군에서는 우리가 첫번째 이지 않을까 싶소😉

Приветик🌸 . #завтрак  : - шоколадные овсяноблинчики + карамельный пудинг .

like i mean we all know you didn’t work out if you didn’t selfie it. 📸 trying to get my a in to gear with working out again. “ today be the badass girl you were too lazy to be yesterday. “ 💦

b peaceful at your own space. A design with #b3_by_bulthaup  by @levinpacker_architects  & #bulthaup_designer  Iris Engel

b peaceful at your own space. A beautiful take on #b3_by_bulthaup  using the Tall Unit in soft toch Laquer Clay & Under Counter in Solid Oak with a Stainless Steel Worktop. A design by @levinpacker_architects  with #bulthaup_designer  Iris Engel ph by @amitgeronphotographer 

Olá! Don’t mind me just blending in to this beautiful little fishing village, Alvor along the Algarve. Sunset and dinner last night was sublime✨🙏♥️ In other news: why do I always look like a local wherever I go 🤷🏻‍♀️ #vacationmode  #justmeandmylove  #specialtimes  #luckygirl  #sunsets  #love  #food  #freshseaair  #cataplana  #alvor  #algarve  ##bomdia  #portugal  🇵🇹

Car selfies with bae❤️❤️

Grabbing some Tenom Coffee at Khidmat Supermarket before returning home. Tenom coffee is made from Robusta coffee beans. The beans are processed using traditional firewood & drum rotation methods without any artificial ingredients or colourings. #Yummy  #NomNom  Tenom is a town south of KK. The British started coffee plantation in Tenom as early as 1910. The building of a railway line between Melalap & KK, previously known as Jesselton, help to increase the production. Chinese were brought in from China to Tenom by the British as labourer in coffee plantations. Coffee continues to thrive & become one of the major source of agriculture economy for Tenom. Local government started to help address the shortage of Tenom coffee supply in local & export market as the coffee becomes more & more aware by the outside world. #咖啡  #丹南咖啡  #益和咖啡  沙巴咖啡 #コーヒー  #커피  #Kopi  #TenomKopi  #YitFohKopi  SabahCoffee #Coffeeholic  #TenomCoffee  #YitFoh  #YitFohCoffee  #YitFohTenomCoffee  #Dinner  #Breakfast  #Lunch  #CoffeeBreak  #喝咖啡  #美食  #Cooking  #Food  #好吃  #FoodPorn  #Foodie  #Foodgasm  #Foodstagram  PCTravelLog PCFoodLog #MalaysianFood  #KKFood 

I am obsessed with butterfly pea tea 😍❤️ it’s so pretty ! And I love how it change its color ! When you added to the water (hot or cold) it’s blue/purple but when you add lemon juice it turns red/pink 😍 🍵 the color depends on the ph of the liquid ❤️😍 . . Me encanta este té que es típico de Tailandia 🇹🇭! Se llama té guisante de mariposas 🦋 y su color cambia de acuerdo al pH del líquido, entonces cuando está en agua su color es azul/morado, pero si se le añade limón su color cambia a rojo/rosado. 😍 lo has probado ? . . . . . . . . . . . #vegan  #veganfood  #veganfitness  #veganfoodshare  #veganfoodporn  #veganfoodpics  #veganrecipes  #instagood  #food  #foodporn  #foodphotography  #healthyfood  #healthy  #healthylifestyle  #wellness  #fatfoodie  #ayurveda  #healing  #recipes  #plantbased  #foodie  #veganlifestyle  #comida  #recetas  #bienestar  #tasty  #followforfollow  #whatveganseats  #herbaltea  #tea