#glassskin Stroies

146,739 Posts

Top Posts

I FILMT a lil #glassSKIN  tutorial using the @fentybeauty  hydrating foundation and primer! I used my regular shade 370, and concealer in 330. when should I release the video! Also lashes are @hudabeauty  Lottie, @bitebeauty  agave lip mask in maple, did my signature MF #spock  brows with my @morphebrushes  mocha brow pomade. Contacts lenses are @desioeyes  attitude collection in rebel grey

⚡️ summer favorites (part 1) 🤤: just a snippet of my favorites this summer 🤪 ya girl goes back to the c̶i̶r̶c̶u̶s̶ school on Monday so summer is coming to a close 😔 here’s (part of) my list of goodies that served me well during dis hot girl summer 😤😤 - ✨ @herbivorebotanicals  lapis oil: so if you haven’t yet heard the amount of times i complain about the blue tansy smell then you must be new here 🤔 this facial oil has made my skin feel smoother & look visibly nicer. i get a lot of redness around my nose & enjoyed the way the redness died down when i was consistent with this product. ✨ @playa  endless summer spray: having naturally wavy hair, i always run into sea salt sprays that make my hair frizzy & crunchy 💀 not only does this stuff not dry out my hair, it can also be used as a protectant against the suns harsh rays on your poor lil scalp. ✨ @koraorganics  noni glow oil: another facial oil i would probably make love to 🤡 i use this during the day to give a slight glow underneath my makeup. in addition to making my skin smooth, it makes my face look woken up (if that makes sense. if not, i am so sorry). ✨ @supergoop  unseen sunscreen: supergoop sunscreen. need i say more????? ✨ @mariobadescu  facial spray: yea, also, mario badescu facial sprays for the summer heat. do i HAVE TO say more??? ✨ @glossier  mint balm dot com: i included this lil sh*t in here bc ive been using it everyday since i got it so it needs some recognition! ✨ @lumeneusa  Nordic-C serum: i didn’t really notice the effects vitamin c serums have on your skin until i purchased this lil bottle of Heaven 😌 my skin has been brighter & much more hydrated once i included this. ✨ @youthtothepeople  kale + green tea spinach vitamins cleanser: i am proud to declare this cleanser as a holy grail! the freshness, consistency, & how clean my skin gets/feels is a feeling like no other.

Welcome to my “I filmed a video but I didnt get it done on time so heres a cheap copout instead”😬 Hope u like ittt check the original post for detailssss #modelmalay  #dewyskin  #glassskin  #editorialmakeup  #avantgarde  #underratedglam  #neonmakeup  #abstractmakeup  #glowymakeup  #benefitbrowsearch  #veganmakeup  #illusionmakeup 

Glass skin makeup (oily skin approved) ✨ . Poinnya di sini adalah base makeup dan harga emang ga bisa bohong sih 😂. But i know ada yang belum mau mengeluarkan uang sebanyak itu untuk sebuah produk jadi solusinya adalah : SHARE IN JAR 🙌🏻 . Products (all from @sharewithkayla ) : - Fenty Beauty Filt'r Instant Primer - MAC Strobe Cream Goldlite - Benefit Soft Blur Foundation '4' - Make Up For Ever Translucent Loose Powder - Glossier Paint Cloud Blush 'Haze' - Stila Liquid Eyeshadow 'Kitten Dust' - Urban Decay All Nighter Setting Spray . 👀 : Dubai 3 Tone Brown @kawaigankyu  🎶 : D2ear - Eureka . . #tampilcantik  #ivgbeauty  #indobeautygram  #tutorialmakeup  #makeuptutorial  #glassskin  #koreanglassskin  #glassskinmakeup  #makeupnatural  #makeupremaja  #koreanmakeup  #makeupkorea 

Recent Posts

Sakan Gadis Boonga ni show off skin die yang berkaca nih. Hasil bercinta dengan Minyak Boonga memang tak mengecewakan gais. Bila kulit dapat nutrisi dan vitamin yang cukup. Sebab tu la orang kata Minyak Boonga ni YOUR REAL SKIN FOOD. Korang nak tengok je ke? 😝 #MinyakBoonga  #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #Halal  #Luluskkm  #TeamJujuHebat 

WATERWIPES, as Toalhitas para Bebé com 99,9% de Água e uma gota de Extracto de Fruta que ajudam a limpar suavemente a pele delicada do bebé! 👶👶 📲 COMPRAR AQUI: www.farmacianaweb.pt #pregnancylife  #preggo  #weekspregnant  #momtobe  #mommyoftwo  #parenthumor  #childbirth  #mommies  #healthiermoms  #motherchild  #mom  #scrub  #bodylotion  #moisturizing  #garnierskinactive  #porecleansing  #fdaapproved  #glassskin  #pinkclay  #sunlotion  #scincare  #skincare  #nvmb  #sadaudios  #feels  #loveedit  #moodquotes  #lovedits  #brokenheartclub  #baby 

Promo buat kamu yang ingin memiliki kulit sempurna ala Korea! 3 perawatan premium KHL hanya untuk Rp 1,499,000. Tunggu apa lagi, sahabat? Jangan sampai kehabisan yaa. Untuk reservasi dan pertanyaan lebih lanjut hubungi KHL di (021)7208152 atau WhatsApp kami di +628111600143. Pancarkan pesona cantik sehatmu! #klinikkecantikanjakarta  #klinikjakarta  #promomenarik  #promojakarta  #promo  #cantik  #facials  #lasertreatment  #glassskin  #gooddeal  #beautypackage  #dryskin  #perfectskin 

Alhamdulillah rezeki petang ni pulak. Adik maniees Zara Mia nak try pakai #MinyakBoonga . G solat tadi terus COD kat dia. Tq adik maniees sudi beli dengan hakakk. Nanti bagi feedback tau. Tapi tunggu abis sebotol baru tau kesan dia leh g jauh mana hehe. Tapi kalau bau dia memang buat orang #jatuhcinta  tau. Chenta bergolek golek lagi. Memang wangi yakmat oiitt. Boleh termimpi mimpi gittew. Taknak ke? Jom kita memBoonga sesama. Bagi kulit penuh nutrisi dan shilaw like a bride 💖. www.wasap.my/60149985262/NakMinyakBoonga #miaWD  #AgentMinyakBoonga  #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #cubadulubarutahu  #tqAllah  #HazaMinFadhliRabbi  #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan 

Apa yang best sangat Herv Essence ni sampai muka jadi makin bersinar glass skin. . Ini lah kesan bila korang guna herv essence : . 🌸Melembapkan kulit . 🌸memberi effect calming 🌸Mengecilkan liang pori . 🌸Menjadikan wajah awet muda 🌸merawat kulit kemerahan . 🌸Mencerahkan kulit kusam/ sunburn 🌸menjadikan kulit glow( glas skin ) 🌸merawat kulit sensitif yg mudah iritasi 🌸menghalang pigmentasi 🌸mengurangkan jerawat dan parut . #hervnatural  #hervskincare  #hervampang  #hervbeauty  #hervampang  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare  #herv  #hervpatiorange  #hervoilcleanser  #hervscrub  #hervkulitpantul  #glassskin  #hervessence  #essencekorea  #essenceairsaka  #doublecleansing  #patiorange  #scrubpeach  #hervskincare  #hervampang  #hervkl  #hervkualalumpur  #codampang  #selfpickup  #hervset  #premiumcombo  #hervskin  #naturalskin  #skinbogel  #beautifulskin 

DARI KERANA MATA Yang benar. Mata pun lebam. Eyebag sekilo. Ehhh. Tuuuu garis halus tuuuu. Haaa. Kalau anda ada masalah masalah mata yang macam ni. Boleh ikhtiar dengan SOOTHING EYEGEL niii. Merawat masalah mata dengan efektive, lembut , sejuk dan berkesan. Nora 0183584674 Independent Beauty Consultant #marykayklang  #MaryKaySelangor  #MaryKayShahAlam  #SkinGoals  #GlassSkin  #DreamFearlesly  #DramaSweetDreams  #soothingeyegel  #SkinvigorateSonicMySG  #skinanalyser  #skinbrightening  #healthyskincare  #MakeoverByMe  #makeupideas 

Our former beautiful bride @scorpionchild06  for her baby’s birthday photoshoot! So happy to do her makeup again! Doesn’t she look like @andieigengirl  Andi Eigenmann ? Timeless Beauty ❤️❤️♥️ Traditional Natural Makeup by yours truly Hair by @criseldavaldoz  #timelessbeauty  #beautiful  #andieigenman  #naturalmakeup  #lessimore  #cleanmakeup  #curls  #muaph  #makeupartistph  #motd  #eotd  #makeuplooks  #glassskin  #glowing 

Fungsi susuk kulit *mengurangkan kedutan dan garis halus *melembapkan kulit *memudarkan parut jerawat *mengecutkan jerawat *melicinkan kulit *anti bakteria *membuang sel kulit mati *mengurangkan garis halus/kedutan *mengurangkan minyak. rm35 10ml @nbkrimsabah  @krim.jerawat.nb  #krimsaka  #krimjerawat  #krimNB  #kulitlicin  #kulitlembap  #glassskin  #glowing  #nakcantik  #breakout  #Ramadhan  #barangmakeup  #ubatkulitbreakout  #ubatjerawat  #krimberubat  #KrimPuaka  #krimjeragat  #krimNBhq  #nbkrimstokis  #nbkrim  #nbcream  #nurfellabeautyhq  #nurfellabeauty  #nurfellahq  #nurfellabeautyofficial  #NBScarAcneTherapyCream  #nbkrimperlis 

Masih fikir fikir nak beli Minyak Boonga ke tu chuols. Tak ya la fikir lelama. Kang orang laen shilaw dulu. . Awak jugak yang tak shilaw shilaw. Sebab lama sangat dok fikir. . Jom chuols. Hari ni jugak pinang Minyak Boonga yang magic ni dari Lia. . 📲 www.wasap.my/60197382428/MinyakBoonga . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Untuk dapatkan hasil make up yang tahan lama, smoothhhh and shining bright like a diamond ni tak susah pun chuols. . Jadikan Minyak Boonga ni sebagai primer kepada mekap korang. Then lepas setel mekap dap dap sket supaya cinggggg gittuww. . Jom memBoonga. . 📲www.wasap.my/60197382428/MinyakBoonga . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Apa yang best tentang Minyak Boonga ni kan selain daripada manfaat die yang memang ramai da tau sangattt wowwwmazing, . adalah harga die. Sangattttt mampu milik. Tapi die punya kualiti brand terkenal pun kalah. . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

The new ✨𝑮𝑳𝑶𝑾 𝑴𝑨𝑲𝑬𝑹✨! Everyone can’t get enough of this miracle skin repairing & perfecting water. Glossy Skin Serum Toner benefits include⠀ . ✅ Exfoliate dead skin⠀ ✅ Brightens skin⠀ ✅ Hydrating⠀ ✅ Clear acne⠀ ✅ Shrink pores⠀ ✅ Makes skin more plump/soft⠀ ✅ Better skin texture⠀ .⠀ 👉🏻BEST if pair with Lovera Complete Cleanser and Magic Jelly for an awesome skin routine⠀ .⠀ . 📲To Order +6014-7319858 atau Tekan link dekat bio . 🚗 COD: KAJANG, BDR BARU BANGI, SEMENYIH . 👯‍♂️ WALK-IN : Butik @vanillavendor  (Bandar Baru Bangi) . . #greenbeautyproducts  #nontoxicskincare  #nontoxicliving  #beautycare  #beautybox  #beautytime  #skincareroutine  #beautyblogger  #skincareregime  #loveramalaysia  #cashondelivery  #codkajang  #codbandarbarubangi  #codsemenyih  #glassskin  #koreanbeauty  #naturalskincareproducts  #beautyhacks  #beautytips  #nontoxicbeauty  #nontoxicmakeup 

Tu diaaaaaa. Skali memBoonga, merelips muka tak leh bawak bincang da ni. . Dap dap Minyak Boonga memang recommended bakhang. Bukan je dapat suap nutrisi berkhasiat kat kulit tapi siap dapat pakej wajah berkaca cam awek Korea. . Terboekkkkk kan. . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Gadis Boonga dengan wajah cinggggg bashah bashah mintak laluan ye gais. . Alaaa. Tak susah pun nak wajah berkaca cam nih. Jadikan #FacialOil  Minyak Boonga sebagai rutin penjagaan wajah harian. . InsyaaAllah memang shilaw jadinye kulit chuols. . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

‼️GIVEAWAY TIME‼️ It’s been a while since I’ve done a giveaway so here’s the @sephoraaus  pro pallete 😍 I’m absolutely obsessed with this pallete and immediately knew I wanted to give this beauty away! I bought this thinking of you guys before myself as a way to say THANK YOU! ❤️I’m super grateful for all the love and support over the last year and a half!! Thank you again to all my loyal clients, family and friends! Thank you to my day 1 supporters (they know exactly who they are) always the first to like, comment or view my stories! 😍 GOODLUCK guys! The pallete will be posted out Australia wide. . . ❗️TO ENTER THIS GIVEAWAY❗️ 1. LIKE THIS POST! 2. TAG 3 FRIENDS (friends must follow @makeupbyikhlas ) 3. SHARE THIS ON YOUR STORY AND TAG ME! . . #shepparton #makeupbyikhlas #eyeshadow #fashion #glam #gorgeous #hairstyle #hairstyles #hudabeauty #instabeauty #instamakeup #lashes #lips #lipstick #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #anastasiabeverlyhills #FENTYBEAUTY #glassskin #sheppartonmua #sheppartonmakeupartist #australia #hudabeauty 

Aduhaiiii. . Tak tertahan rase hati Lia dok tengok skin kakak sorang ni hasil memBoonga. Kemaen halusss. Kemaen glowinggg. . Ye gais. Pakai je Natural Floral Oil ni memang otomatik boleh dapat efek nur memancar si wajah. . Pakai mekap tebal ke nipis ke atau tak pakai mekap langsung pon tetap bole buat orang shilaw. . Kalau nak kekal cantik dan awet muda, Minyak Boonga is your real SKIN FOOD. 😍 . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Assalamualaikum semua 🌸 Live bersama Pengacara TV3, Dayah Bakar Slot Bersama Natural with Herv 22 August 2019, Khamis , 9 Malam Malam ni ! Live serentak di FB Pages Herv Natural & Video Make Up MUA ! Please alert gaiss ada hadiah menanti utk korg yg bertuah.. tolong share dan like.. spread love ❤️❤️❤️ Anda juga dijemput hadir utk jd penonton dalam studio 🤗 . . . Selamat digunakan, tiada bahan terlarang 🙅🏻‍♀️ Product Natural Kami akan guide anda, jangan segan bertanya 💕 Berminat utk sama2 merelits click link kat bio 💕 #teamkulitcermin  . . . #hervlover  #hervklang  #kulitcantiksihat  #bosshervklang  #hervskincare  #hervnatural  #herv  #berherv  #kulitcermin  #feedbackherv  #syjual  #teamyanababe  #skincare  #hervbanting  #hervklang  #glassskin  #hervshahalam  #hervsijangkang  #kekedoyouloveme  #hervselangor  #hervmalaysia  #photooftheday  #bareface  #roadtohealthyskin  #trustedseller  #RoadToGlassSkin  #KempenLessMakeup 

Sakan Gadis Boonga ni show off skin die yang berkaca nih. Hasil bercinta dengan Minyak Boonga memang tak mengecewakan gais. . Bila kulit dapat nutrisi dan vitamin yang cukup. Sebab tu la orang kata Minyak Boonga ni YOUR REAL SKIN FOOD. . Korang nak tengok je ke? 😝 . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Antara yang BEST pasal #MinyakBoonga  ni kan adalah #kandungan  bahan die. Semuanya #natural . Semuanya alami gitchew. . Bahan minyak bersaka bukan yasher yasher tau chuols. Kite tak maen kutipp je kat memana. Semua kualiti #PREMIUM . Dipilih yang thorbaek di antara yang thorbaek. . Contohnya #AlmondOil  dan #SunflowerOil  kita import khas penuh kasih sayang dari OSAKA. Dedua jenis minyak ni bole dianggap BFF till jannah untuk kulit kita. . Sunflower oil kaya dengan Vitamin E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci lembapan. Manakala sweet almond oil pulak kerja die untuk melembabkan kulit chuols yang kering dan mengurangkan garis halus/penuaan di wajah. . So, no wonder la gadis BOONGA ni cecantik belaka kan. Bukan je cantik. Awet muda plak tu. . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Sape suka mekap yang bashah bashahhh camni. Amoh lekas laju grab Minyak Boonga. . Bukan je sihat untuk kulit wajah tapi bole bagi efek cinggg bashah bashah lagu ni. Segakkk aihhhh. . 📲 www.wasap.my/60197382428/MinyakBoonga . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Apa yang best sangat Herv Essence ni sampai muka jadi makin bersinar glass skin. . Ini lah kesan bila korang guna herv essence : . 🌸Melembapkan kulit . 🌸memberi effect calming 🌸Mengecilkan liang pori . 🌸Menjadikan wajah awet muda 🌸merawat kulit kemerahan . 🌸Mencerahkan kulit kusam/ sunburn 🌸menjadikan kulit glow( glas skin ) 🌸merawat kulit sensitif yg mudah iritasi 🌸menghalang pigmentasi 🌸mengurangkan jerawat dan parut . #hervnatural  #hervskincare  #hervampang  #hervbeauty  #hervampang  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare  #herv  #hervpatiorange  #hervoilcleanser  #hervscrub  #hervkulitpantul  #glassskin  #hervessence  #essencekorea  #essenceairsaka  #doublecleansing  #patiorange  #scrubpeach  #hervskincare  #hervampang  #hervkl  #hervkualalumpur  #codampang  #selfpickup  #hervset  #premiumcombo  #hervskin  #naturalskin  #skinbogel  #beautifulskin 

Chuolssss. Chuols wajib tau yang #MinyakBoonga  ni salah satu skop pekerjaan die adalah untuk mengetatkan #liang_pori . So sesape yang ada pori besar tu say hai sket kat Minyak Boonga ni. . Rugi tau kalau korang sombong dengan dia. . Sebab kalau jadikan #FaceOil  ni sebagai rutin memang liang pori korang semakin #halusss  je. Segan die nak nganga luas luas. Skin jadi #smooth  je. Nak nak kalau apply mekap. . Kulit pun jadi #anjal  tau. Sebab Minyak Boonga ni kaya dengan #antioksidan  dan #vitaminE . So kulit yang kendur tu selamber je die kasi melantun semula. Tu pasal tetiba nampak #awetmuda . . Best kan. Jom memBoonga jom. 🌹 . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Lepas tengok dan rasa sendiri #Syioknye  pakai #MinyakBoonga  ni, terus decide nak setia add on facial oil thorbaek dari ladang ni dalam #skincareroutine . . Mana taknye. #Kelembapan  kulit #terjaga . Nampak sihat #berseriiiii  je. Macam seri orang nak naek pelamin. . #Shilaw  kan. Bashahhh bashahhhhhh gitchew. Tergugat sis tengok ni ha. 😝 . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Maiii la ajak kawan beli sama. Dapat Free satu Lipstick 😍 . 💋 MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋 . ====================== 💋Formula gel yang ringan 💋Melembabkan bibir 💋Glossy & Shinning 💋Tidak keringkan bibir 💋Kesan focus yang lembut 💋Menutupi masalah bibir gelap 💋Menutupi masalh tona tak sekata 💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba 💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window . Ada 9 warna hebat! 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER . Sally Ismail Mary Kay Malaysia +6012 732 0594 . #marykaykl  #marykaysubangjaya  #marykayklcc  #marykay  #marykayash  #marykayseremban  #marykaysegamat  #marykaymelaka  #marykaymysg  #makeupartist  #like4like  #f4f  #marykaymalaysia  #blackheadremover  #flawless  #baazarpaknil  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualkosmetik  #breakouts  #glassskin  #merdekasale  #gemas 

[ REVIEW ] Jumiso Yes I Am Toner AHA 5% 125ml This exfoliating toner contains alpha hydroxy acid (AHA) 5% in the form of Glycolic acid and lactic acid to wipe off dead cells and debris on the skin’s surface while maintaining the skin’s moisture. Notable ingredients: 🔹Houttuynia cordata - rich in antioxidants for anti-aging 🔹Polyphenols - helps to reduce inflammation. 🔹Lemon myrtle extract & Panthenol - booster, water-oil balancing properties. 🔹Rice ferment filtrate - keep skin clear and moisturized, even out skin tone, reduce hyper-pigmentation It comes in sturdy tall frosted plastic bottle, screwed cap with pin hole applicator. The light watery, Alcohol-Free formulation is fast absorbed and surprisingly soft on skin! It doesn't irritate my skin, stings a bit only on the first time used, not sting on next application, it leaves my skin hydrated and moisturized, not drying at all. I'm glad that this exfoliating toner has no strong scent, just a mild citrusy pleasant scent💛 There's a time when I excessively used a product, and it cause massive sebaceous filaments on the nose area and bumpy skin texture, this AHA toner was my saviour during that gloomy day. It lifted up all the gunk and dead skin cell in just a few wipes, helps smoothen the bumpy skin texture, getting rid of all the sebaceous filaments just only in second. They're completely gone just in few blinks of eyes without any sting or skin irritation. I have better skin complexion, brighter tone each time after exfoliating sessions without any discomfort feelings. I would recommend this exfoliating toner to people with sensitive skin, rough skin texture, and whoever wants to give a quick fix to the skin. But always patch test first, note that sunscreen is a must when using this toner! I love this exfoliating toner day by day, so gentle and soft on skin yet so effective 💙 Psst. I'm reaching this more often than the pixi glow tonic 🤫 . . . *PR kit from @jumiso_official  for Malaysian reviewer recruitment event. Available at @wynora  @lazada_my  @shopee_my  #jumiso  #helloskin  #exfoliatingtoner  #aha  #moisturizing  #exfoliate  #toner  #skincareblogger  #productreview  #malaysianbeautyblogger  #beautyblogger 

Korang korang yang da join jadi geng Boonga ni Lia nak #pesan  satu benda. . Lepas korang dap dap #FacialOil  penuh #nutrisi  ni kat muka, korang jangan bazirkan lebihan lebihan #MinyakBoonga  kat tapak tangan korang tu. . Sebab Minyak bersaka ni bukan je elok untuk muka korang tau. Tapi untuk rambut, kuku dan kulit bahagian laen pun bole dapat #manfaat . . So lepas dap dap and buat urutan manja kat muka korang, lebihan kat tangan tu korang sapu je kat rambut atau rata kan kat tangan. Macam sapu losyen. . Best tau. Sebab Minyak Boonga kaya dengan #antioksidan  dan #vitamin . So memang rugi sangat kalau korang bazirkan camtu je. . So, ingat tau pesanan kakak boonga ni. 🌹 . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

My Favourite Skincare Set Won the Direct Selling Association 2019 Product Innovation Awards 😍🔥. . . Baru tahun lepas launch , tahun ni dah dapat awards produk Mary Kay bukan beshe beshe okay 😝 jom consult kulit wajah anda secara percuma ♥️ I’m happy to assist you alls. . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . Sebarang pertanyaan boleh whatsap farra 😍😘🥰 . Berminat boleh contact farra 😘 LINK ON BIO 📲 FREE COD 🚗 FREE SAMPLE MARY KAY 🛍 FREE POSTAGE 📫 . #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykayfarra  #tipskulitsihat  #tipskulitcantik  #produkpemutih  #kulitsihat  #merawatjerawat  #atasimasalahjerawat  #glassskin  #masalahmata  #atasijeragat  #atasipenuaan  #caramerawatkulit  #hantarankawin  #skincareroutine  #penjagaankulit  #likeforlikeback  #codjohorbahru  #codjohor  #codayerhitam  #muajohorbahru  #dramasweetdreams  #artismalaysia  #likeforlikes 

. 💙Glow Intensive Bubble Toner💙 . Para sa clear, smooth and glowing skin from within. Naglalaman ito ng: . 💧5 layers of Hyaluronic acid na nagpoprovide ng natural moisture sa skin . 💧Amino Acid Complex na nag papanatili ng moisture level ng skin at nakakatulong sa pag balance ng oil at water level ng skin. . 💧Vita 10-Complex na naglalaman ng 10 type ng vitamins na nagpepenetrate sa skin para ito ay maging clear at smooth. . 💧Bubble type toner na nagiging watery texture at mabilis nag aabsorb at nagpepenetrate sa skin. . #Glassskin  Goals with Glow Intensive Bubble Set!🥰💕 . Grab yours at Nacific PH Official Shopee Store! 💯🛍 . . 💕Shopee ID: @nacificofficial.ph  📲 . For price and how to order details ⬆️ CLICK THE SHOP LINK IN BIO ⬆️ . For more info, i-like ang post na ito at i-follow ang aming pages: 👍🏻👍🏻😍. . ✔️ FB www.facebook.com/nacificofficial.ph ✔️ IG @nacific.ph  ✔️ TW @nacific_ph  . 🇵🇭🇵🇭🇵🇭 #nacific  #naturalpacific  #nacificofficial  #nacificph  #nacificphilippines  #koreanbeauty  #kbeauty  #kbeautyskincare  #kbeautylover  #kbeautyaddict  #cosmetics  #skincare  #skincareroutine  #koreanskincare  #smoothskin  #holygrail  #musthaves  #fairskin  #moistskin  #koreancosmetics 

Bangga kan bila lipstick kita pakai tu Top 3 💋. Saya pakai, saya jual. 😉 . . *MARY KAY MALAYSIA* 📌 Ranked 6th out of 38 markets in Mary Kay World 📌 2nd biggest market in Asia Pacific 📌 Highest growth country in Asia Pacific Be proud of *Mary Kay Malaysia* 💪🏻💪🏻💪🏻 . Sally Ismail Mary Kay Malaysia +6012 732 0594 . #marykaykl  #marykaysubangjaya  #marykayklcc  #marykay  #marykayash  #maskulin  #marykayseremban  #marykaysegamat  #marykaymelaka  #marykaymysg  #makeupartist  #like4like  #f4f  #saynochemicalproduct  #blackheadremover  #flawless  #baazarpaknil  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualkosmetik  #breakouts  #glassskin  #hijabsta  #merdekasale  #gemas 

Ramai je orang yang kulit tak banyak masalah pun. Tapi #kusam  die memang tak leh bawak bincang. Kire kalau tak mekap la orang bole tanye ehhh ko ok tak ni. Ko sakit ke? . Sebab muka takde seri. . Tapi nak ubat masalah ni senang je. Very da kacang goreng. Tak perlu spend reratus pun chuols. Just jaga #SkincareRoutine . Pastu add on #MinyakBoonga . . Kompem orang keliling gigit jari. Pemilihan #FacialOil  yang tepat memang boleh jadikan wajah lebih segar tau. Naek #seri  orang kata. Siap glowing memancar mancor lagi tuh. . So kalau korang ada masalah yang sama, meh add on facial oil thorbaek dari ladang ni. InsyaaAllah jatuh chenta dari pandangan pertama. Zupppp. Terus masuk ke hati chuols tau. . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Apa yang best sangat Herv Essence ni sampai muka jadi makin bersinar glass skin. . Ini lah kesan bila korang guna herv essence : . 🌸Melembapkan kulit . 🌸memberi effect calming 🌸Mengecilkan liang pori . 🌸Menjadikan wajah awet muda 🌸merawat kulit kemerahan . 🌸Mencerahkan kulit kusam/ sunburn 🌸menjadikan kulit glow( glas skin ) 🌸merawat kulit sensitif yg mudah iritasi 🌸menghalang pigmentasi 🌸mengurangkan jerawat dan parut . Tergugat ke ? . Saiz kecil baru RM 39 je korang tapi kalau obsess cantik baik ambil botol besar. Tahan lama😄 . Wa 01137396420 . #hervnatural  #hervskincare  #hervampang  #hervbeauty  #hervampang  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare  #herv  #hervpatiorange  #hervoilcleanser  #hervscrub  #hervkulitpantul  #glassskin  #hervessence  #essencekorea  #essenceairsaka  #doublecleansing  #patiorange  #scrubpeach  #hervskincare  #hervampang  #hervkl  #hervkualalumpur  #codampang  #selfpickup  #hervset  #premiumcombo  #hervskin  #naturalskin  #skinbogel  #beautifulskin 

“5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 🌼UNTUK KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. ✨UNTUK GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 🌼KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 🌼SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 🌼KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Nak Order⤵️ ☎️http://www.wasap.my/60195934796/nakoderherv #hervkeramat #hervtaman  melawati#hervgombak #hervtamanpermata #hervkeramat #hervessence #sakahervnatural  #hervkemensah #hervwangsamaju #hervksetapak #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

✨The perfect duo for #GlassSkinGoals , glossy skin serum toner & magic jelly! If you are not the kind that can be patience with 10 steps korean skincare routine, try this set for smooth and glass skin. 😍 Order? Directly whatsapp: 013-6864921 (Siti MJTG18 DS04) or just click the link above ⬆️ COD & postage everyday to all Malaysia (except public holiday). And extra FREE GIFTS special for every puchase. 😉 COD: - Kemaman - Kuala Terengganu - Kuantan #glassskin  #koreanbeauty  #naturalskincareproducts  #beautyhacks  #beautytips  #nontoxicbeauty  #nontoxicmakeup  #loveramalaysia  #loveraterengganu  #loverakemaman  #codloveraterengganu  #skincareroutine  #skincareproducts  #nontoxicskincare  #healthyskin  #radiantskin  #glowingskin 

Tak tipu tau. Bila Lia cakap #konsisten  je. Lama lama pasti korang akan nampak #perubahan  yang ketara. Jangan percaya tapi buat je. . Tengok apa jadi kat sis ni. . Diam diam konsisten. Sedar sedar da lapan botol bakhang. Die buat je tanpa ragu. Alhamdulillah memang da di laluan helok kat misi kulit #shilaw  berkaca. . Memang best #MinyakBoonga  ni. Walau pun nama Minyak tapi tekstur sangat #ringan  dan tak berminyak. Mudah meresap. Sebab pakai #nonGreasy  formula. So memang takde pun berselemuih cam tepek Minyak kelapa kat muka. . Kunci nak kulit sihat camni, jaga #SkincareRoutine . Make sure add on facial oil cam Minyak Boonga ni agar kulit kita balance kandungan Minyak dan air. Lembapan yang mantop tip top. Baru depa hepi and tak meragam. . Jom shilaw sesama. . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

HELLO HEALTHY & FLAWLESS SKIN! 👰 . Tak perlu sampai 10 steps skincare pun dah boleh dapat kulit idaman korea tauuu 😉 . Nak tau caranya? Ke korang dah tau? 😍 . . #zatyloveraleader  #loveradreamgirls  #loverasuperangels  #teamzatylovera  #loveramalaysia  #merdekachallenge  #loveramerdekachallenge  #naturalskincare  #naturalskincareproducts  #naturalproducts  #glassskin  #healthyskin  #flawlessskin 

Hai Gadis Boonga sekalian. . Minyak Boonga korang da surut belum tu? Da lama guna pun tak habis habis kan? Cam Lia cakap la. Kita guna 2 3 titis je tiap kali. . Sebab Minyak saka ni #CONCENTRATED . . Dalam setitis tu full of love tau. Cukup untuk melembabkan dan bagi kulit korang #KENYANGGG  dengan #zat  dan #khasiat . . Nanti da habis MB ni jangan pi buang. Weiii. Rugi teroks chuols. #RoseBuds  tu korang bole hancur kan dan buatkan sebagai #MASKER . Rata kan kat muka. Biakan seketika. Rose buds banyak khasiat chuols. . Nanti lagi cinggggg kulit korang tau dak. Lagi melantun #tegang  die. Cer cuba cer cubaaa. . #MisiKulitShilawBerkaca  #GlassSkin  #FacialOil  #NaturalFloralOil  #MinyakBoonga  #MinyakBoongaJohor  #Jerawat  #Jeragat  #kulitKusam  #ParutJerawat  #Cod_SeriAlam_Masai_PasirGudang  #posseluruhmalaysia  #codjohor  #AgenMinyakBoongaJohor  #AgenMinyakBoonga 

Pimples and acne problem? Don't stress yourself! Glamset is here to help you!!! Try it to believe it! GLAMSET BENEFITS: 💎 Pimple Killer 💎 Smoothens Skin 💎 Brightens Skin 💎 Tightens Pores 💎 Firms Skin 💎 Healthy-Glowing Skin 💎 Glass skin effect 💎 Removes Pimple Marks 💎 Removes Discoloration There's more!!! It's also: 🌱hypoallergenic 🌱organic 🌱applicable to all skin types 🌱safe and proven by thousands #glamsetfeedbacks #amazingskintransformation #bestskincare #boostyourconfidence #glowingskin #glassskin #skincareformen #menskincare 

Ice Cell Treatment Pertama di Indonesia !! . Menggabungkan Iontoforesis dan Ice Cell Teknik untuk mengecilkan pori, Merangsang serat kolagen, Membuat kulit wajah cerah dan fresh seketika . Only 360 K / 1 xTreatment 708 K / 3 x Treatment WA : 0812 9544 3080 Telp : 021 - 7871075 #wijayaplatinum  #wijayaplatinumskincare  #wijayaskincare  #wijayaskincaredepok  #glowing  #glassskin  #facialmurah  #skincaremurah  #icecell  #iontoforesis  #treatmentkorea  #skincaremurah  #babytreatment  #depokhits  #promodepok  #activefollowers  #klinikkecantikandepok  #agechallenge  #skincaredepok  #depokhits  #beautyclinic  #skincareaman  #klinikkecantikanjakarta 

Apa itu Cerepron-F? 🤔 . Ramai betul curious nak tahu pasal ingredient Youkachi yang ni kan 😉 . Cerepron-F merupakan nama saintifik bagi yis. . Antara kebaikan yis Jepun ini adalah: ✨ Mencerahkan kulit kusam ✨ Melambatkan proses kedutan di muka ✨ Melindungi kulit daripada sinaran UV ✨ Mengelakkan pigmentasi . Jom cuba Youkachi 📲 017-8892479 (Link in bio) - - - - - #ApatuYoukachi  #constipation  #glowingskin  #flawless  #pimple  #pigmentation  #antioxidant  #antiaging  #prunes  #pomegranate  #dates  #foodsupplement  #healthyeating  #healthyliving  #healthylife  #healthyfood  #healthy  #nutrition  #lifestyle  #health  #glowing  #glassskin  #pretty  #cantik  #jomcantik  #testimoniyoukachi  #teamhanimarrissa  #skincare 

Korang jangan nyesal jugak kalau lambat cuba. Kata nak gelas skin. Harus la pakai saka ponti mummy Hera Helmi ni. Alaaa harga dia korang pejam mata macam beli topup jerrr. Itupun korang tak pakai topup dah sekarang kan kan. Nak cantik tak boleh tunggu. #teamhervwanee  #herv  #hervnatural  #skincare  #roadtoglassskin  #glassskin  #hervluxeessence  #essence  #hervdeep &glowexfolitor #exfoliator  #mildcleansing  #glowing  #hervbrighteningcleansingoil  #cleansingoil  #brightening  #soothehydracleanser  #hervipoh  #agenhervipoh 

- BASIC SKINCARE ROUTINE👇🏿 - Weiiiiihaaaaa sebelum nak kukuh skincare routine untuk mengejar #glassskin  macam minah KPOP mata sepet korang kena tahu beberapa perkara macam konsep bina rumah lah nak bina rumah kena ada basic buat rumah ! Bukan main bedal ke akakkkk woi 🤯. - #1.IDENTIFY YOUR SKIN TYPES ✅. #2.ADDING NEW PRODUCTS INTO YOUR ROUTINE✅. #3.EATING A SKIN HEALTHY DIET✅. #4.UNDERSTANDING PRODUCT BRANDING✅. - Okeyyy dah kukuh semuaaa ni barulah boleh tepek semua dekat mukaaa akak,harini boleh hadam selumatnyaa gambar yang akak share ❤️

День без моих красоток пустой и неинтересный! Моя прекрасная работка, мое вдохновение🙌🏻♥️

Sharing with you the ingredients to a clean and fresh face. ✨ Resurfacing bar, everyone! ☺️ This is included in the Resurfacing Set. Avail this product for only P370. 🧖🏻‍♀️ You glow girl! 😉

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60178859914 . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

Merawat kulit secara rutin cukup penting untuk mencegah penuaan dini dan selalu menjaganya tetap cantik, sehat serta bebas masalah kulit wajah.⁣⁣ .⁣⁣ Namun kesadaran wanita sekarang untuk merawat kulit secara maksimal tampaknya harus ditingkatkan lagi karena sadar akan kebutuhan kulit yang perlu diketahui lebih dini⁣⁣.⁣. . Karena untuk mendapatkan kulit wajah yang indah dan sehat, perlu merawatnya secara menyeluruh baik pada rangkaian pagi/siang maupun malam hari.⁣⁣ ⁣⁣ #Ulthyme  #skincare  #localskincare  #skin  #skincareindonesia  #glowingskin  #skincarelokal  #selflove  #motivation  #beauty  #beautyisyou  #women  #womenempowerment  #love  #skinaddict  #beautyaddict  #instabeauty  #instagood  #skincaretips  #happy  #aesthetic  #instadaily  #lifestyle  #glassskin  #beautyskin  #happylife  #selfimprovement 

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

Hi guys, just to remind yang Mary Kay dah berbaik hati extend sale Merdeka sampai 31 Ogos tapi while stock last je tauuu!! . Hot items skinvi cleansing device and blusher yang dah OUT OF STOCK tu takde restock tau 😭😭😭 . So jangan nangis dekat bucu katil kalu kalini terlepas pulak 😝 . Link on my bio 📱 Love💛, Najwa Suardi #marykaymysg  #marykaykuantan  #marykaymentakab  #marykaylanchang  #marykaytemerloh  #marykaypahang  #marykaypantaitimur  #marykaypahangbeautyconsultant  #marykay  #flawlessskin  #flawless  #healthyskin  #healthyskincare  #skincare  #skincareproducts  #skincareroutine  #glassskin  #freeconsultation  #beautytips 

5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV😍 Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ http://www.wasap.my/60179527278 . #hervkuantan  #hervpahang  #hervtamantas  #hervjayagading  #hervdgambang #hervpermatangbadak  #hervbandarkuantan  #hervinderamahkota  #hervinderasempurna  #hervkuantan  #hervpahang  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervkuantanteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 

Peripera girl 🥰💄💋

Mary kay top 3 cosmetics brand in Malaysia💋 Bukan biasa biasa okayy! Sama taraf dengan product international yang lain cuma, di Mary Kay menawarkan harga yang mampu milik untuk uolls😍 Harga mampu milik, kualiti terbaik, selamat dan diuji secara berkali kali untuk memastikan keselamatan dan kualiti sesuatu product itu terbaik! Lipstick Mary kay ada promo! BELI 3, LISA BELANJA AWAK 1 LAGI LIPSTICK😍 #lipstickmarykay  #lipmatte  #makeupcantik  #glassskin  #maryk .lisa #letscantik  #skincare  #kulit  #sayajual  #sayapakai 

Farra suka sangat pakai Foundation Mary Kay ni .. Sebabkan tekstur foundation ni sangat2 ringan .. Tak sama dengan foundation dekat luar sana bile lepas pakai muke melekit , berat , tak selesa dan bercapuk .. . . Foundation Mary Kay ni boleh tahan 9bulan tau walaupun pakai hari2 .. Tiubnya kecik je .. Tapi kite pakai sikit dah cukup cover 1 muka .. Memang best lah pakai .. Lepastu makin lama pakai kulit kite berpeluh tekstur kulit kite makin jadi lawa sampai nak buang makeup pon sayang 😆 . Uols kene cuba 😍 . Berminat boleh contact farra 😘 LINK ON BIO 📲 FREE COD 🚗 FREE SAMPLE MARY KAY 🛍 FREE POSTAGE 📫 . #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykayfarra  #tipskulitsihat  #tipskulitcantik  #produkpemutih  #kulitsihat  #merawatjerawat  #atasimasalahjerawat  #glassskin  #masalahmata  #atasijeragat  #atasipenuaan  #caramerawatkulit  #hantarankawin  #skincareroutine  #penjagaankulit  #likeforlikeback  #codjohorbahru  #codjohor  #codayerhitam  #muajohorbahru  #dramasweetdreams  #artismalaysia  #likeforlikes 

R E V I E W Eyenlip Jeju Volcanic Pore and Black Peel Off Pack . ✨About the Product✨ +Jeju Volcanic Pore Peel Off Pack ~Moisturizing ~Removes dead skin and sebum ~Notable Ingredients: volcanic ash, tea tree, coconut water +Black Peel Off Pack ~Moisturizing ~Makes skin smooth ~Notable Ingredients: rapeseed extract, quinoa extract, lentil seed extract, moringa seed extract, evening primrose extract, peach extract, snail secretion filtrate, saccharomyces ferment *Both contains alcohol and promises to remove facial hair . ✨How to Use✨ 1. Apply to clean face except eyes, eyebrow and mouth. 2. Leave until fully dry. 3. Peel off the mask. 4. Apply toner. . ✨My Thoughts✨ Texture- I really like the texture of this peeling mask. It is not too runny and adheres to skin well when applied. It dries up fast too! Experience- These variants are not painful to remove at all. Meaning, it failed to remove my facial hair as promised but it's not an issue for me at all. I like that both are non drying to my skin. It left my skin feeling soft and smooth but not that moisturized. Both also have this glue-like scent that I do not like. Overall, I'll give this product a 3/5 🌟 rating. 💵2.90usd discounted at 0.99usd 🛒Beautynetkorea . These were sent by @beautynetkorea  and @eyenlip  in exchange for an honest review. . #BeautynetKorea  #eyenlip  #eyenlipreview 

Tutorial fake smile☺️ . . Golden hour + highlighter #glassskin