#goldenchild Stroies

352,119 Posts

Top Posts

hyunjin adalah temenku, ketika aku nyoba aegyo๐Ÿ˜‚ >>>>๐ŸŒŒ๐Ÿ”ฅyuk follow @areakpopers , supaya kamu lebih terhibur dengan postingannya. Ga percaya? Mampir aja dulu @areakpopers  ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒŒ<<<< -asha ______ Remake and edited by @areakpopers  Source. iheartkds Repost? tag us @areakpopers  ______ . โฃโฃ Click Tags : #fyi_areakpopers  #fakta_areakpopers  #areakpopers  #videokpop  #kpopfunny  #kpop  #beritakpop  #korea  #kdrama ย  #kpopmeme  #memekpop  #kpopfact  #faktakpop  #dramakorea  #exo  #bts  #day6  #straykids  #bigbang  #superjunior  #seventeen  #twice  #redvelvet  #goldenchild  #blackpink  #ateez  #got7  #theboyz  #txt  #nct  โฃ

you're my world โค๏ธ you've proven yourself bub and you even exceeded our expectations. you worked hard. let's meet soon ใ…ก #ํ™ฉ์œค์„ฑ  #์šธ๋ฆผ  #ํ”„๋กœ๋“€์ŠคX101  #producex101  #hwangyunseong  #yunseong  #yoon๐Ÿ’˜yunseong 

fangirl mah kere kere - โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐“๐”๐‘๐ ๐Ž๐ ๐˜๐Ž๐”๐‘ ๐๐Ž๐“๐ˆ๐…๐ˆ๐‚๐€๐“๐ˆ๐Ž๐๐ŸŒป - @kpopmemeindo_  #exo  #ikon  #momoland  #straykids  #goldenchild  #producex101  #kimyohan  #kimwooseok  #wannaone  #chajunho  #bts  #shinee  #bigbang  #btob  #blockb  #bigbang  #redvelvet  #seventeen  #nct  #highlight  #suju  #twice  #gfriend  #blackpink  #nctdream  #got7  #ioi  #mamamoo  #vixx  #astro 

Prediksi tahun lalu, kita tinggal nunggu t13 debut๐Ÿ‘ ยฐ ยฐ ยฐ[Owner: Teri(๏ฝฅเธดฯ‰๏ฝฅเธด)ใƒŽ] โš repost?keep ยฉยฎ and tag๐Ÿ˜˜ โœ”follow @bakterinya_bias  ๐Ÿ” akun fandom terlebih [EXO,BTS,SVT,NCT,SKZ,iKON,TXT,T13] ๐Ÿ”œcek out my previous post ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@bakterinya_bias  โคLIKE ๐Ÿ’ฌCOMMENT AND ๐Ÿ“ŒTAG YOUR FRIEND ยฐ ยฐ ยฐ โคโคโคโคโคโคโค #exo  #bts  #seventeen  #ikon  #nct  #nct127  #nctu  #nctdream  #straykids  #treasure13  #theboyz  #goldenchild  #btob  #pentagon  #monstax  #got7  #ateez  #1the9  #kpop  #korea  #memekpopindo  #kpopmeme  #beritakorea  ยฐโคโคโคโคโคโคโค

Bahagiyaaa bgt sih Paoooo ๐Ÿ˜„ _ .[๐ŸŽฌNeighborhood Album] โ€ขโ€ขโ€ข [Jangan lupa TAP โค Tinggalkan KOMEN ๐Ÿ’ฌ TAG temen ๐Ÿ‘ฅ] โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– FOLLOW akun ini kalau kamu beneran kepo fakta seru tentang Lovelyz! _๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ [@zona.lovelyz ] ๐Ÿ”ดPartner [@lovelinus.berflower ] โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #LOVELYZ  | #LOVELINUS  | #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  | #BABYSOUL  | #JIAE  | #JISOO  | #MIJOO  | #KEI  | #MYUNGEUN  | #JIN  |#SUJEONG  | #YEIN  | #ZONALOVELYZ  | #LOVELYZINFO  | #FAKTALOVELYZ  | #KPOP  |#GIRLGROUP  | #WOOLLIM  | #LEEJUNGYEOP  | #WOOLLIMGIRLS  |#WOOLLIMBOYS  | #INFINITE  #GOLDENCHILD  | #LOVELINUSINDONESIA  #ONCE_UPON_A_TIME  #BEAUTIFULDAYS  #ALWAYZ2 

Hello! National Producers, I am Woollim Entertainment's Trainee Hwang Yunseong ^_^ Did you watch the final episode well? I'll be delivering my thanks and love throughout the 4 months of Produce X 101. At first, I seemed to have only showed a lack of confidence and really lacking image, because of the tremendous support and love I received, it became a hug source of energy for me, I was able to pull myself up! I wanted to repay National Producer's support with an amazing stage performance, at every competition, I practised really hard. This time I really worked hard and showed a performance as a center, I wonder if it turned out well? If it was a good stage, I'm satisfied. Now that I can't meet National Producers that often, I'm sad and its a pity. But Produce X 101 is not the end! Now we will return with the rest of Woollim friends soon, so I'll be thankful if you can wait for us. I'll show you an even more amazing appearance as petit hwang yunseong. National Producers, thank you and I love you ใ…ก translation ยฉ twitter itswooseong #ํ™ฉ์œค์„ฑ  #์šธ๋ฆผ  #ํ”„๋กœ๋“€์ŠคX101  #producex101  #hwangyunseong  #yunseong  #yoon๐Ÿ’˜yunseong 

Untuk malam senin kamu ๐Ÿ˜‰ - โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐“๐”๐‘๐ ๐Ž๐ ๐˜๐Ž๐”๐‘ ๐๐Ž๐“๐ˆ๐…๐ˆ๐‚๐€๐“๐ˆ๐Ž๐๐ŸŒป - #exo  #ikon  #momoland  #straykids  #goldenchild  #producex101  #kimyohan  #kimwooseok  #wannaone  #chajunho  #bts  #shinee  #bigbang  #btob  #blockb  #bigbang  #redvelvet  #seventeen  #nct  #highlight  #suju  #twice  #gfriend  #blackpink  #nctdream  #got7  #ioi  #mamamoo  #vixx  #astro 

YANG BANGUN BANGUN MATA NYA BENGKAK SINI KUMPUL DULU๐Ÿ˜ญ - โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐“๐”๐‘๐ ๐Ž๐ ๐˜๐Ž๐”๐‘ ๐๐Ž๐“๐ˆ๐…๐ˆ๐‚๐€๐“๐ˆ๐Ž๐๐ŸŒป @panncafe  #exo  #ikon  #momoland  #straykids  #goldenchild  #producex101  #kimyohan  #kimwooseok  #wannaone  #chajunho  #bts  #shinee  #bigbang  #btob  #blockb  #bigbang  #redvelvet  #seventeen  #nct  #highlight  #suju  #twice  #gfriend  #blackpink  #nctdream  #got7  #ioi  #mamamoo  #vixx  #astro 

dear my love, petit hwang yunseong. i love you means that i will love you and stand by you even through the worst times your smile is the sunlight in my world, your eyes are the stars in my sky night, your voice is the soft wind that blows delicately and your beautiful existence is the source of the life, happiness and pure sweet love in my heart. our hwang yunseong did so well! i'll wait for you, we'll wait for you โค๏ธ

Recent Posts

Happy Birthday Jordynn Baby #Big5  everybody wish my niecey pooh a happy bday.... #GoldenChild 

and also i Miss my lovely jihoon ๐Ÿ˜˜๐Ÿงก ยฐ Ya udah la ya namanya juga pengen ngedit gitu kan, jadi edit apa aja yang bisa di edit gitu kan... ยฐ Love you all... ^ ร— Panggil yaak, oke... โ€ข โ€ข โ€ข -yaaak๐ŸŽ โ€ข โ€ข โ€ข #wannaone  #wannable  #parkjihoon  #kangdaniel  #ongseongwoo  #hwangminhyun  #hasungwoon  #laikuanlin  #leedaehwi  #baejinyoung  #yoonjisung  #parkwoojin  #kimjaehwan  #bts  #exo  #ongniel  #bunssodan  #produce101season2  #producex101  #produce101  #theboyz  #seventeen  #goldenchild  #sf9  #astro  #straykids  #verivery  #monstax  #pentagon 

ASHIAPPP ๐Ÿ˜† _ .[ยฉ๐ŸŽฌKOMS] โ€ขโ€ขโ€ข [Jangan lupa TAP โค Tinggalkan KOMEN ๐Ÿ’ฌ TAG temen ๐Ÿ‘ฅ] โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– FOLLOW akun ini kalau kamu beneran kepo fakta seru tentang Lovelyz! _๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ [@zona.lovelyz ] ๐Ÿ”ดPartner [@lovelinus.berflower ] โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #LOVELYZ  | #LOVELINUS  | #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  | #BABYSOUL  | #JIAE  | #JISOO  | #MIJOO  | #KEI  | #MYUNGEUN  | #JIN  |#SUJEONG  | #YEIN  | #ZONALOVELYZ  | #LOVELYZINFO  | #FAKTALOVELYZ  | #KPOP  |#GIRLGROUP  | #WOOLLIM  | #LEEJUNGYEOP  | #WOOLLIMGIRLS  |#WOOLLIMBOYS  | #INFINITE  #GOLDENCHILD  | #LOVELINUSINDONESIA  #ONCE_UPON_A_TIME  #BEAUTIFULDAYS  #ALWAYZ2 

Daniel ig update, udah lama si Tapi aku mau ngeditnya baru hari ini, karena lagi mood aja hehe ๐Ÿ˜˜ Maap ya Niel aku ambil dari ig kamu, soalnya aku lagi pengen ngedit aja, kira kira boleh gak ya? Takut niiih... ๐Ÿ˜ญ ยฉ ยฎ โ˜๏ธ to me and Niel ^ Salangheo ๐Ÿ˜˜ (kata dreamies gitu) ร— โ€ข โ€ข โ€ข -yaaak๐ŸŽ โ€ข โ€ข โ€ข #wannaone  #wannable  #parkjihoon  #kangdaniel  #ongseongwoo  #hwangminhyun  #hasungwoon  #laikuanlin  #leedaehwi  #baejinyoung  #yoonjisung  #parkwoojin  #kimjaehwan  #bts  #exo  #ongniel  #bunssodan  #produce101season2  #producex101  #produce101  #theboyz  #seventeen  #goldenchild  #sf9  #astro  #straykids  #verivery  #monstax  #pentagon 

190722 STARK ๆ›ดๆ–ฐ #๐Ÿฎ๐ŸžMC่จ˜  ๆœ€ๅพŒ็š„ๅ€‹ไบบ็…ง๏ผ ๅœจไธๅฎ‰็š„ๆƒ…็ท’ไธญ ้ ๅญฉๅญ็š„ๅธฅๆฐฃๅฎ‰ๆ’ซไธ€ไธ‹่‡ชๅทฑ ๅฅฝๆœŸๅพ…ๅ‘€ ๆดปๅ‹•็š„ๅƒฎๅƒฎโค๏ธ Cher_ #golden_child  #goldenchild  #gncd  #๊ณจ์ฐจ  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #้‡‘ๅƒฎ  #jaehyun  #jangjun  #์žฅ์ค€  #์ด์žฅ์ค€  #์žฌํ˜„  #๋ด‰์žฌํ˜„  #้•ทๅŸˆ  #ๅฎฐ้‰‰ 

190722 Hi_Goldenness ๆ›ดๆ–ฐ #็ตฆGoldenness็š„ไฟก๐Ÿ“  ไปŠๅคฉๆ˜ฏไธญไผๅ‘ขๅคงๅฎถ้ƒฝๆœ‰ไฟ่บซไบ†ๅ—Ž ? ๆˆ‘ๅˆฐไปŠๅคฉ็‚บๆญขๅƒ็‚ธ้›ž็š„่ฉฑ็”ฑๅˆไผ่ตทไธ€ๅคฉไธ็•™็š„ๅƒๅˆฐๆœซไผ็‚บๆญขๆ€•ๆœƒๅ‰ตไธ‹ๆ–ฐ็ด€้Œ„ๆ‰€ไปฅๆฒ’ๆœ‰ๅƒ ๅ‘ต ๅฆฎๆ–ฏๅ€‘ๆ›ฟๆˆ‘ๅฅฝๅฅฝๅƒ้›žๅง ~ ๅ‘จ็‡ฆๆ›ฒๆ˜ฏๅ็‚บไฝ ็š„่ฉฉ๐Ÿ‘ ์˜ค๋Š˜ ์ค‘๋ณต์ธ๋ฐ ๋‹ค๋“ค ๋ชธ๋ณด์‹  ํ•˜์…จ๋‚˜์š” ? ์ €๋Š” ์˜ค๋Š˜๊นŒ์ง€ ์น˜ํ‚จ ๋จน์œผ๋ฉด ์ดˆ๋ณต๋ถ€ํ„ฐ ํ•˜๋ฃจ๋„ ๋น ์ง์—†์ด ๋จน์–ด์„œ ๋ง๋ณต๊นŒ์ง€ ์‹ ๊ธฐ๋ก ์„ธ์šธ๊นŒ๋ด ์•ˆ๋จน์—ˆ์–ด์š” ใ…Ž ๋‹ˆ์Šค๋“ค ๋Œ€์‹  ๋‹ญ ๋ง›์žˆ๊ฒŒ ๋จน์–ด์š” ~ ์ถ”์ฒœ๊ณก์€ ๊ทธ๋Œ€๋ผ๋Š” ์‹œ๐Ÿ‘ - - - - - - - - - - ๆˆ‘ไนŸๆƒณ่ฆๅƒ็‚ธ้›žๅ‘ข ๆƒณ่ตทไพ†ๅˆๆœ‰้ปž้ค“ไบ† Cher_ #goldenchild  #goldenchildhk  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #๊ณจ์ฐจ  #้‡‘ๅƒฎ 

STARK twitter ๆ›ดๆ–ฐ ๅฎฐ็‚ซ็›ธๅ…ณ ๅŽŸๆ–‡๏ผš [#STARK_STARWARS๐ŸŒ ] ํ”„๋กœํ•„ ์‚ฌ์ง„ ์ฐ์œผ๋žฌ๋”๋‹ˆ ํ™”๋ณด ์ฐ๊ณ ๊ฐ„ ๋ด‰๋ธ”๋ฆฌ,, โค๏ธํ˜€๋‹ˆโค๏ธ ์˜์–ด๋Š” ๋˜ ์–ผ๋งˆ๋‚˜ ์ž˜ํ•˜๊ฒŒ์š”~? ๋ด‰์ดํ‹ฐ๋ธŒ์Šคํ”ผ์ปค์˜ ๋ชจ์Šต๊นŒ์ง€! ๐Ÿ‘๐Ÿป ๋‹ค์–‘ํ•œ ํ˜€๋‹ˆ ๋ชจ์Šต ๊ธฐ๋Œ€ํ•ด์ฃผ์„ธ์š”! #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #๋ด‰์žฌํ˜„  #์žฌํ˜„  @official_gncd11  ่Œ่Œ็š„bongvely๐Ÿ’› #goldenchild  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #goldenness  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #์ด๋Œ€์—ด  #์ตœ์„ฑ์œค  #์ด์žฅ์ค€  #์†์˜ํƒ  #๋ฐฐ์Šน๋ฏผ  #๋ด‰์žฌํ˜„  #๊น€์ง€๋ฒ”  #๊น€๋™ํ˜„  #ํ™์ฃผ์ฐฌ  #์ตœ๋ณด๋ฏผ  Kwโ€”

โ€โคต๏ธŽ .... โ€GOLDEN CHILD - 190722 - - [ ุตูˆุฑ ] ุชุญุฏูŠุซ ุญุณุงุจ Star wars ุนู„ู‰ ุชูˆูŠุชุฑ: ุณุชุงุฑ ูˆุฑุฒ ูƒุดูุช ุนู† 3 ู…ู‚ุฏู…ูŠู† ุฌุงู†ู‚ุฌูˆู† ูˆุฌุงูŠู‡ูŠูˆู†(ู‚ูˆู„ุฏู† ุชุดุงูŠู„ุฏ) ูƒูŠู†ุชุง(JBJ95) ุฅุนุชุจุงุฑุงู‹ ู…ู† ุงู„ูŠูˆู…! ุญุฑุจ ู…ู†ุงุณุจู‡! ู…ู‚ุฏู…ูŠู† ุฑุงุฆุนูŠู† ูˆู„ุทูŠููŠู† ุฌูˆู†ูŠ ู‡ูŠูˆู†ูŠ ูˆูƒูŠู†ูŠ ุงู„ุฐูŠู† ุนู…ู„ูˆ ุจุฌุฏ ู…ุจุงุฑูƒ ุนู„ู‰ ุนู…ู„ูƒู… ุงู„ู…ู†ุชุธู… ู…ู† ูุถู„ูƒู… ุชูˆู‚ุนูˆู‡ ูƒุซูŠุฑุงู‹! ุณูˆู ูŠุนุฑุถ ูŠูˆู… ุงู„ุฃุฑุจุนุงุก! - - - - #Golden_Child  #goldenchild  #gncd #golcha  #woollim  #daeyeol  #Y #Jangjun  #TAG  #Seungmin  #Jaehyun  #Jibeom  #Donghyun  #Joochan  #Bomin  - [ @saz.x4  ]

โคต๏ธŽ .... โ€GOLDEN CHILD - 190722 - - [ ุตูˆุฑ ] ุชุญุฏูŠุซ ุฌุงู†ุบุฌูˆู† ุนู„ู‰ ุญุณุงุจ ู‚ูˆู„ุฏู† ุชุดุงูŠู„ุฏ ููŠ ุงู„ุงู†ุณุชู‚ุฑุงู… - - - - #Golden_Child  #goldenchild  #gncd #golcha  #woollim  #daeyeol  #Y #Jangjun  #TAG  #Seungmin  #Jaehyun  #Jibeom  #Donghyun  #Joochan  #Bomin  - [ @saz.x4  ]

โคต๏ธŽ .... โ€GOLDEN CHILD - 190722 - - [ ููŠุฏูŠูˆ ] โ€ุชุญุฏูŠุซ ุญุณุงุจ Lilybyred ููŠ ุงู„ุงู†ุณุชู‚ุฑุงู… ู…ุน ุจูˆู…ูŠู†: ู‡ู„ ุชู… ุฅุนุงุฏุฉ ุดุญู† ู…ุณุชูˆู‰ ุงู„ุณูƒุฑ ุงู„ุฎุงุต ุจูƒู…ุŸ ู„ุง ู„ุงุŸ ู‡ู†ุง ูŠุฃุชูŠ ุฏูˆุฑ ุงู„ู„ุทูŠู ุงู„ุญู„ูˆ ุจูˆู…ุดุญู†๐Ÿ™‚ ๐ŸŒธ ๏ธ๐Ÿ‘ผ๐Ÿป - - - - #Golden_Child  #goldenchild  #gncd #golcha  #woollim  #daeyeol  #Y #Jangjun  #TAG  #Seungmin  #Jaehyun  #Jibeom  #Donghyun  #Joochan  #Bomin  - [ @saz.x4  ]

โคต๏ธŽ .... โ€GOLDEN CHILD - 190722 - - [ ุตูˆุฑู‡ ] ุจูˆู…ูŠู† ู…ู† ุชุญุฏูŠุซ ุญุณุงุจ Lilybyred ููŠ ุงู„ุงู†ุณุชู‚ุฑุงู… - - - - #Golden_Child  #goldenchild  #gncd #golcha  #woollim  #daeyeol  #Y #Jangjun  #TAG  #Seungmin  #Jaehyun  #Jibeom  #Donghyun  #Joochan  #Bomin  - [ @saz.x4  ]

Out Nowโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Lmk what ya favorite jams are in the comments!! And tell a friend for me ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ช๐Ÿพ๐Ÿ’ช๐Ÿพ #YKTN  #GoldenChild  #PortSide  #RARE  #pittsburgh  #pghhiphop  #pghmusic  #music  #newmusic  #spotify  #applemusic  #googleplay  #Tidal  #mckeesport  #monvalley  #undergroundhiphop  #unsignedartist  #unsignedhype  #musicartist 

๋‚˜๋Š” ์˜์›ํžˆ ๋‹น์‹ ์˜ ๊ฒƒ์ž…๋‹ˆ๋‹ค. #bts  #๋‚˜ #straykids  #goldenchild 

Oke,, kalau gini caranya seandainya Minnie dapet kesempatan main ke Gedung Woollim, harus siapin Tisue yang banyak,, bisa mimisan lama-lama,, anak papih yeob astagaaaa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . . . ยฉstark_official โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โœจPluviophile #goldenchild  #golcha  #daeyeol  #bomin  #joochan  #y #jangjun  #donghyun  #jibeom  #jaehyun  #tag  #seungmin  #woolliment  #woollimfamily  #stark_official 

Silahkan memilih bias ye zheyenk๐Ÿคฃ kalian udah tau belum member Rocket Punch? ___________________________________________________ ๐Ÿ“Follow @rocketpunch_id  untuk mengetahui lebih banyak tentang Rocket Punchโค Nantikan update terbaru "Rocket Punch" disiniโค ___________________________________________________ ๐Ÿ“Informasi update tentang ROCKET PUNCH Follow @rocketpunch_id ~ ___________________________________________________ #์šธ๋ฆผ  #Woollim  #๋กœ์ผ“ํŽ€์น˜  #rocketpunch  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #์ธํ”ผ๋‹ˆํŠธ  #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  #lovelyz #infinite #goldenchild #woollim #kpop #music #redvelvet #bts #snsd #exo #blackpink #itzy #straykids #twice #mamamoo #produce48 #weibo #china #apinkfive #apink #dancecover #plana #cover 

hi_goldenness twitter ๆ›ดๆ–ฐ ๅŽŸๆ–‡๏ผš ์˜ค๋Š˜ ์ค‘๋ณต์ธ๋ฐ ๋‹ค๋“ค ๋ชธ๋ณด์‹  ํ•˜์…จ๋‚˜์š” ? ์ €๋Š” ์˜ค๋Š˜๊นŒ์ง€ ์น˜ํ‚จ ๋จน์œผ๋ฉด ์ดˆ๋ณต๋ถ€ํ„ฐ ํ•˜๋ฃจ๋„ ๋น ์ง์—†์ด ๋จน์–ด์„œ ๋ง๋ณต๊นŒ์ง€ ์‹ ๊ธฐ๋ก ์„ธ์šธ๊นŒ๋ด ์•ˆ๋จน์—ˆ์–ด์š” ใ…Ž ๋‹ˆ์Šค๋“ค ๋Œ€์‹  ๋‹ญ ๋ง›์žˆ๊ฒŒ ๋จน์–ด์š” ~ ์ถ”์ฒœ๊ณก์€ ๊ทธ๋Œ€๋ผ๋Š” ์‹œ๐Ÿ‘ ็‡ฆ็‡ฆไปŠๅคฉ็š„ๆŽจ่ๆญŒ๐Ÿ’› ็…ง็‰‡ๅฅฝๅฅฝ็œ‹(๏ฝก๏ฝฅฯ‰๏ฝฅ๏ฝก)๏พ‰โ™ก #goldenchild  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #goldenness  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #์ด๋Œ€์—ด  #์ตœ์„ฑ์œค  #์ด์žฅ์ค€  #์†์˜ํƒ  #๋ฐฐ์Šน๋ฏผ  #๋ด‰์žฌํ˜„  #๊น€์ง€๋ฒ”  #๊น€๋™ํ˜„  #ํ™์ฃผ์ฐฌ  #์ตœ๋ณด๋ฏผ  Kwโ€”

Now #eye  know the #true  #meaning  of the #goldenchild  we #simply  separate #false  #thoughts  from the #true 

The Golden Child in full effect! DM me for the hidden secret ingredient... #juicing  #juicerecipes  #kaitsplates  #juicecleanse  #juicediet  #sandiegojuice  #littleitalysandiego  #goldenchild 

์Šคํƒ€์›Œ์ฆˆ MC ๋ฐœํƒ!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ ํ™”์ดํŒ…!! . . . . . . Hair @bit.boot_soochan 

Orang ganteng malu-maluin aja tetep mempesona :) >>>>๐ŸŒŒ๐Ÿ”ฅyuk follow @areakpopers , supaya kamu lebih terhibur dengan postingannya. Ga percaya? Mampir aja dulu @areakpopers  ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒŒ<<<< -asha ______ Remake and edited by @areakpopers  Source. iheartkds Repost? tag us @areakpopers  ______ . โฃโฃ Click Tags : #fyi_areakpopers  #fakta_areakpopers  #areakpopers  #videokpop  #kpopfunny  #kpop  #beritakpop  #korea  #kdrama ย  #kpopmeme  #memekpop  #kpopfact  #faktakpop  #dramakorea  #exo  #bts  #day6  #straykids  #bigbang  #superjunior  #seventeen  #twice  #redvelvet  #goldenchild  #blackpink  #ateez  #got7  #theboyz  #txt  #nct  โฃ

Lets support our MC's Jangjun Jaehyun and Kenta #starwars  #stark  #goldenchild  #leejangjun  #bongjaehyun 

STARK twitter ๆ›ดๆ–ฐ ้•ฟ้ช็›ธๅ…ณ ๅŽŸๆ–‡๏ผš [#STARK_STARWARS๐ŸŒ ] ์•„๋‹ˆ ์ด๋Ÿฐ ๋งŒ๋Šฅ์บ๊ฐ€ ์–ด๋””์„œ ํŠ€์–ด๋‚˜์™”์„๊นŒโ€ผ๏ธ ์Šคํƒ€์›Œ์ฆˆ๊ฐ€ ์ฃผ๋‹ˆ ๋“คํŠ€๋“คํŠ€๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป ์ฃผ๋‹ˆ์˜ ๋งนํ™œ์•ฝ! ์„ธ์ƒ ๊ธฐ๋Œ€ํ•ด์ฃผ์„ธ์š”!โค๏ธ #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #์žฅ์ค€  @official_gncd11  ่ถ…ๅฅฝ็œ‹ไนŸ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ #goldenchild  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #goldenness  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #์ด๋Œ€์—ด  #์ตœ์„ฑ์œค  #์ด์žฅ์ค€  #์†์˜ํƒ  #๋ฐฐ์Šน๋ฏผ  #๋ด‰์žฌํ˜„  #๊น€์ง€๋ฒ”  #๊น€๋™ํ˜„  #ํ™์ฃผ์ฐฌ  #์ตœ๋ณด๋ฏผ  Kwโ€”

โœจTomorrow at lastโœจ๏ปฟ ๏ปฟ ๏ผœ2019 JAPAN Live Tour๏ผšๅคข(ใ‚†ใ‚)๏ผžใŒใ€๏ปฟ ใ„ใ‚ˆใ„ใ‚ˆๆ˜Žๆ—ฅใซ่ฟซใฃใฆใใพใ—ใŸ๏ผ๏ปฟ ๏ปฟ ใ‚คใƒ™ใƒณใƒˆใงใฏMOMOLANDใŒใ€๏ปฟ ไปŠๅ›žใฎใ‚คใƒ™ใƒณใƒˆใฎใŸใ‚ใ ใ‘ใฎ้™ๅฎšใ‚ฐใƒƒใ‚บใ‚„ใ€๏ปฟ ใƒˆใƒผใ‚ฏ๏ผ†ใƒ•ใ‚กใƒณใ‚ฟใ‚คใƒ ใ‚’็”จๆ„ใ—ใฆใใ‚Œใพใ—ใŸ๏ผ๏ปฟ ๏ปฟ ่‹ฅๅนฒใงใ™ใŒใ€ๅฝ“ๆ—ฅๅˆธใ‚‚ใ”็”จๆ„ใ—ใฆใŠใ‚Šใพใ™ใฎใงใ€๏ปฟ ๆ˜Žๆ—ฅใ‚ใ•ใฃใฆใฏใ€ใœใฒZepp Osaka Baysideใธ๏ปฟ ใŠ่ถŠใ—ใใ ใ•ใ„โ™ช๏ปฟ ๏ปฟ ใƒผใƒผใƒผใƒผใƒผใƒผใƒผใƒผใƒผใƒผ๏ปฟ ๏ปฟ ๏ผผใƒ—ใƒฌใ‚ผใƒณใƒˆใ‚ญใƒฃใƒณใƒšใƒผใƒณ้–‹ๅ‚ฌไธญ๏ผ๏ปฟ๏ปฟ ๏ปฟ๏ปฟ 7/19๏ผˆ้‡‘๏ผ‰ใ‹ใ‚‰ใ€Œใ‚นใƒฏใƒญใƒ•ใ‚นใ‚ญใƒผใ€ใ‚’๏ปฟ 100ๅๆง˜ใซใƒ—ใƒฌใ‚ผใƒณใƒˆใ™ใ‚‹ใ‚ญใƒฃใƒณใƒšใƒผใƒณใ‚’๏ปฟ ้–‹ๅ‚ฌใ—ใฆใŠใ‚Šใพใ™๏ผ๏ปฟ ๏ปฟ๏ปฟ ใ€Œใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผใ€ใ ใ‘ใงๅฟœๅ‹ŸใŒๅฎŒไบ†ใ™ใ‚‹๏ปฟ ็ฐกๅ˜ใชใ‚ญใƒฃใƒณใƒšใƒผใƒณใงใ™โ™ช๏ปฟ ๏ปฟ ่ฉณ็ดฐใซใคใ„ใฆใฏใ€7/19๏ผˆ้‡‘๏ผ‰ใฎๆŠ•็จฟใ‚’๏ปฟ ใ”็ขบ่ชใใ ใ•ใ„ใพใ›ใ€‚๏ปฟ๏ปฟ ๏ปฟ ใŸใใ•ใ‚“ใฎใ”ๅฟœๅ‹Ÿ๏ผˆใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผ๏ผ‰๏ปฟ ใŠๅพ…ใกใ—ใฆใŠใ‚Šใพใ™โ™ก

์Šคํƒ€์›Œ์ฆˆ MC ๋ฐœํƒ!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ ํ™”์ดํŒ…!! . . . . . . Hair @bit.boot_soochan 

190722 #ๅƒฎๅฎ˜ๆ–นigๆ›ดๆ–ฐ  [#้•ทๅŸˆ  say] ๆฏ”ๅนณๆ™‚ๆ›ดๆ™š็š„็œ้–‹ไบ†็œผ็› 'ๅ“‡ ๅฎŒ่›‹ไบ† ้ฒๅˆฐไบ†! '่ฆบๆ‚Ÿๅˆฐๅณๅฐ‡ๅˆฐไพ†็š„ๅคงๆ…˜ๆกˆ้€™ๆฎ˜้…ท็š„็พๅฏฆๅฐฑๅ˜†ไบ†ๆฐฃ๐Ÿ’จๆ™‚็ช็„ถๅ†ๆฌกๆƒณๅˆฐ 'ๅ•Š ไปŠๅคฉๆ˜ฏๆ˜ŸๆœŸๆ—ฅๅ‘€โค๏ธ'็š„ๆ„Ÿ่ฆบไธ€ๆจฃๅˆบๆฟ€ๆบซๆš–็ตฆๆˆ‘ๆ„›็š„ๆˆ‘ๅ€‘Goldenness!!!โ™ก ็ต‚ๆ–ผๅ…ฌ้–‹STARKไบ†ๅ‘ข.ๅŸˆๅฐผๅ’Œ้‰‰ๅฐผ็š„ๅŒ–ๅญธๅๆ‡‰่ซ‹ๅคšๅคšๆœŸๅพ…โ™กไธ–็•ŒไธŠ1004ๅคฉไฝฟ็š„ๅฅๅคชๅ“ฅไนŸ่ซ‹ๅฅฝๅฅฝ้—œ็…งไบ†ๅ”ทโ™ก - Hashtag็ฟป่ญฏ็ญ‰็ญ‰ๅ†่ฃœๅฎŒ๐Ÿ™ˆ ๆˆ‘ๅ€‘ๅŸˆๆ•ดๅ€‹็™ผๆ–‡ๆ’’ๅฌŒ่ชžๆฐฃๆปฟๆปฟๅ‘€๐Ÿ’•็œ‹ไบ†้ƒฝๅนธ็ฆไบ†๐Ÿ˜ -ๆณฐๆณฐ- Cr.@official_gncd11  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #GoldenChild  #GoldenChild_Taiwan  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #Goldenness  #๋Œ€์—ด  #daeyeol  #์„ฑ์œค  #Y #์žฅ์ค€  #jangjun  #์˜ํƒ  #TAG  #์Šน๋ฏผ  #seungmin  #์žฌํ˜„  #jaehyun  #์ง€๋ฒ”  #jibeom  #๋™ํ˜„  #donghyun  #์ฃผ์ฐฌ  #joochan  #๋ณด๋ฏผ  #bomin 

Klo x1 debut hyungjun masuk nih๐Ÿ˜… Penggemar mengatakan mereka terlihat cantik dan bersinar. Bersinar Mereka tidak membutuhkan sorotan, mereka bersinar sendiri. . Berikut 10 idola K-pop pria ini sangat cantik, mereka bahkan tidak perlu sorotan. mereka bersinar sendiri. . 1. Cha eunwoo Astro 2. New The boyz 3. Kang Daniel 4. Minhyun Nuest 5. Minhyuk Monsta X 6. Jeno NCT DREAM 7. Jungwoo NCT 8. Ha sungwoon Hotshot 9. Jeonghan Seventeen 10. Jin BTS . . siapa favoritmu?๐Ÿ˜ . cr koreaboo trans,rewrite,via kpop.indonesian ยฐ ยฐ ยฐ[Owner: Teri(๏ฝฅเธดฯ‰๏ฝฅเธด)ใƒŽ] โš repost?keep ยฉยฎ and tag๐Ÿ˜˜ โœ”follow @bakterinya_bias  ๐Ÿ” akun fandom terlebih [EXO,BTS,SVT,NCT,SKZ,iKON,TXT,T13] ๐Ÿ”œcek out my previous post ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰@bakterinya_bias  โคLIKE ๐Ÿ’ฌCOMMENT AND ๐Ÿ“ŒTAG YOUR FRIEND ยฐ ยฐ ยฐ โคโคโคโคโคโคโค #exo  #bts  #seventeen  #ikon  #nct  #nct127  #nctu  #nctdream  #straykids  #treasure13  #theboyz  #goldenchild  #btob  #pentagon  #monstax  #got7  #ateez  #1the9  #kpop  #korea  #memekpopindo  #kpopmeme  #beritakorea  ยฐโคโคโคโคโคโคโค

๐Ÿ–ค๐Ÿ’ซ

Kalo visual ya pasti SM dan aku. - โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐“๐”๐‘๐ ๐Ž๐ ๐˜๐Ž๐”๐‘ ๐๐Ž๐“๐ˆ๐…๐ˆ๐‚๐€๐“๐ˆ๐Ž๐๐ŸŒป - @kpopmemeindo_  #exo  #ikon  #momoland  #straykids  #goldenchild  #producex101  #kimyohan  #kimwooseok  #wannaone  #chajunho  #bts  #shinee  #bigbang  #btob  #blockb  #bigbang  #redvelvet  #seventeen  #nct  #highlight  #suju  #twice  #gfriend  #blackpink  #nctdream  #got7  #ioi  #mamamoo  #vixx  #astro 

Lovelyz'in Mamamoo, AOA, Oh My Girl (G)I-dle, Park Bom ile birlikte Mnet'in varyete ลŸovu olan "Queendom" a katฤฑlacaklarฤฑ onaylandฤฑ. ------------------------------------------------------------------------------------------- #lovelyz  #girlgroup  #kpop  #infinite  #goldenchild  #rocketpunch  #woollim  #mamamoo  #parkbom  #aoa  #ohmygirl  #gidle 

190722 Hi_Goldenness ๆ›ดๆ–ฐ #็ตฆGoldenness็š„ไฟก๐Ÿ“  ???? - - - - - - - - - - ็พ…ๅฏ†ๆญ่ˆ‡่Œฑ้บ—่‘‰ๅ‘ข ๆ‰€ไปฅๆ€Ž้บผไบ†???๐Ÿ™ˆ ๅ–ฎ็ด”ไพ†่ณฃ่Œ๏ผŸ Cher_ #goldenchild  #goldenchildhk  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #๊ณจ์ฐจ  #้‡‘ๅƒฎ 

hi_goldenness twitter ๆ›ดๆ–ฐ ๅŽŸๆ–‡๏ผš ???? ๆˆ‘ๅช็Ÿฅ้“ไฝ ็š„่ฟ›้ขœๅฅฝๅฅฝ็œ‹๐Ÿ™ˆ ็ฝ—ๅฏ†ๆฌงไธŽๆœฑไธฝๅถๆ˜ฏๅ•ฅ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #goldenchild  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #goldenness  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #์ด๋Œ€์—ด  #์ตœ์„ฑ์œค  #์ด์žฅ์ค€  #์†์˜ํƒ  #๋ฐฐ์Šน๋ฏผ  #๋ด‰์žฌํ˜„  #๊น€์ง€๋ฒ”  #๊น€๋™ํ˜„  #ํ™์ฃผ์ฐฌ  #์ตœ๋ณด๋ฏผ  Kwโ€”

โšœ๏ธGiangi Gangโšœ๏ธ ๐Ÿ’Ž ะœะฝะต ะฟะปะตะฒะฐั‚ัŒ ะฝะฐ ั…ะตะนั‚ - ัั‚ะพ ะผะพั ะถะธะทะฝัŒ. ะะฐ ั„ั€ะธัั‚ะฐะนะปะต ะฟะพะด ั‚ะฐะฑะปะตั‚ะบะพะน - ะผะพั ะถะตะทะฝัŒ. ๐Ÿค‘๐Ÿ’ต๐Ÿ‘‘ ๐Ÿ’Ž I don't care about Haight , it's my life. On freestyle, under the pill is my and. ๐Ÿค‘๐Ÿ’ต๐Ÿ‘‘ ๐Ÿ’ŽVideo by - @christopher_lourdes  โšœ๏ธ Destroy your self-esteem.โšœ๏ธ

[NEWS] Idol wanita populer MAMAMOO, AOA, Lovelyz, Oh My Girl, (G) I-DLE, dan Park Bom dikonfirmasi akan berpartisipasi dalam program variety baru Mnet 'Queendom.' - Dalam 'Queendom', 6 tim akan melakukan 'Comeback Battle,' dan masing-masing tim akan merilis lagu baru secara bersamaan, lalu akan dilihat tim manakah yang akan berkuasa di chart musik. Acara ini akan dipandu oleh aktris Lee Da-Hee, dan akan tayang di bulan Agustus. - - โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Follow @lvlzgncd_id  untuk berita terbaru seputar Lovelyz & Golden Child โ™ชโ™ช โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . . #LOVELYZ  #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  #Lovelinus  #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ๋„ˆ์Šค  #BABYSOUL  #๋ฒ ์ด๋น„์†Œ์šธ  #JIAE  #์ง€์•   #JISOO  #์ง€์ˆ˜  #MIJOO  #๋ฏธ์ฃผ  #KEI  #์ผ€์ด #JIN  #์ง„ #SUJEONG  #์ˆ˜์ •  #YEIN  #์˜ˆ์ธ  #goldenchild  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #goldenness  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #๋™๋„ค์•จ๋ฒ” 

Train up a child in the way he should go, And when he is old he will not depart from it. ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ May you be blessed by the Lord, Who made heaven and earth Mwana wanjye #loveyouson  #godprotectus  #goldenchild  #godchild 

[INFO] 190722 - Girlgrup dan soloist yang akan berpartisipasi dalam 'Queendom' : . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mamamoo, AOA, Lovelyz, Oh My Girl, (G)I-DLE dan Park Bom Masing-masing dari mereka akan merilis lagu di waktu yang bersamaan, 'Queendom' akan disiarkan pada bulan agustus. . ยฉLovelyz in Us . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– @official_lvlz8_  #LOVELYZ  | #LOVELINUS  | #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  | #BABYSOUL  | #JIAE  | #JISOO  | #MIJOO  | #KEI  | #MYUNGEUN  | #JIN  |#SUJEONG  | #YEIN  | #FAKTALOVELYZ  | #LOVELYZINFO  | #FYILOVELYZ  | #KPOP  |#GIRLGROUP  | #WOOLLIM  | #LOVELYZISBACK  | #INFINITE  |#GOLDENCHILD  | #WOOLLIMGIRLS  #BEAUTIFUL_DAYS  #ONCE_UPON_A_TIME 

hyunjin adalah temenku, ketika aku nyoba aegyo๐Ÿ˜‚ >>>>๐ŸŒŒ๐Ÿ”ฅyuk follow @areakpopers , supaya kamu lebih terhibur dengan postingannya. Ga percaya? Mampir aja dulu @areakpopers  ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒŒ<<<< -asha ______ Remake and edited by @areakpopers  Source. iheartkds Repost? tag us @areakpopers  ______ . โฃโฃ Click Tags : #fyi_areakpopers  #fakta_areakpopers  #areakpopers  #videokpop  #kpopfunny  #kpop  #beritakpop  #korea  #kdrama ย  #kpopmeme  #memekpop  #kpopfact  #faktakpop  #dramakorea  #exo  #bts  #day6  #straykids  #bigbang  #superjunior  #seventeen  #twice  #redvelvet  #goldenchild  #blackpink  #ateez  #got7  #theboyz  #txt  #nct  โฃ

190722 lilybyred ๆ›ดๆ–ฐ #ๆ™ฎ้–”  ็›ธ้—œ #้‡‘ๅƒฎๅปฃๅ‘Š็ˆ†็™ผ็ณปๅˆ—  ๆœฌ้€ฑไปฝ็š„lilybyredๅฎฃๅ‚ณ๏ฝž ไปŠๅคฉ้ƒฝๆ˜ฏๅๅ‘ๆƒน็ซ็š„ๅ“ˆๅ“ˆ ๅคช่ฟทไบบไบ†ๅ› ็‚บ ็œŸ็š„ๅฐฑ้ ๅญฉๅญๅฎ‰ๆ’ซๆˆ‘็š„ๅฟƒไบ† Cher_ #golden_child  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #goldenchild  #gncd  #๊ณจ์ฐจ  #๋ณด๋ฏผ  #ๆ™ฎ้–” 

190722 ๅฎ˜ๆ–นins ๆ›ดๆ–ฐ ไพ†่‡ชๅคฉไฝฟๅŸˆ็š„่ฉฑโค๏ธ ็œŸ็š„ๅพˆ้•ทไปŠๅคฉๅฐฑ็„กๆณ•ไธ€ไธ€็ฟป่ญฏไบ† ๆˆ‘ๅ€‘ไนŸๅฐฑๅฅฝๅฅฝๅฎˆๆ’ญโค๏ธโค๏ธ Star Wars ๅคง็™ผ๏ผ Cher_ #้‡‘ๅƒฎ  #golden_child  #goldenchild  #gncd  #๊ณจ์ฐจ  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ 

Iwas Cursed๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ & Gifted At Dasame Time , Iwas Hert๐Ÿ’” & Injured But Istayed Down ๐Ÿคซ๐ŸฆโœŠ๐Ÿพ๐Ÿ™๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ #GoldenChild  Bama ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™‡๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ

Wah wahhhhh gasabarrr๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mimin sbnernya masih rada tkt buka ini akun, krna tkt ini bukan project buat Woollim girls, dan ternyata setelah liat ini jd yakin๐Ÿคฃ Nantikan update terbaru Rocket Punch disini ya~ ~ ___________________________________________________ ๐Ÿ“Follow @rocketpunch_id  untuk mengetahui lebih banyak tentang Rocket Punchโค Nantikan update terbaru "Rocket Punch" disiniโค ___________________________________________________ ๐Ÿ“Informasi update tentang ROCKET PUNCH Follow @rocketpunch_id ~ ___________________________________________________ #์šธ๋ฆผ  #Woollim  #๋กœ์ผ“ํŽ€์น˜  #rocketpunch  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #์ธํ”ผ๋‹ˆํŠธ  #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  #lovelyz #infinite #goldenchild #woollim #producex101 #kpop #music #redvelvet #bts #got7 #snsd #exo #blackpink #itzy #straykids #twice #mamamoo #produce48 #weibo #china 

2019 07 31ใ…ฃ#ๅฎ˜ๆ–นๅ”‰ๅฑ…็š„ๅฐๆ—ฅๅธธ๐ŸŽณ  GoldenChildๅฎ˜ๆ–นinstagramๆ›ดๆ–ฐ๐Ÿ’“ #GoldenChild  #Golden_Child  #GoldenChild_Taiwan  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  - ็ฐก็•ฅ็ฟป่ญฏ๏ผš [้•ทๅŸˆSAY]ๅƒๆ˜ฏๆฏ”ๅนณๅธธๆ™š็œ้–‹็œผ็› "ๅ“‡ๅฎŒไบ† ้ฒๅˆฐไบ†๏ผ"ไน‹ๅพŒ้ฆฌไธŠ่ตทๅบŠ ไผด้šจ่‘—ๅ˜†ๆฐฃไน‹ๅพŒๆƒณๅˆฐ"ๅ•Š! ไปŠๅคฉๆ˜ฏๅ‘จๆ—ฅๅ•Šโค"็š„ๆ„Ÿ่ฆบไธ€ๆจฃ ไธ–็•ŒไธŠๆœ€้›ป ๆœ€ๆบซๆš–็š„ๆˆ‘ๅ€‘GOLDENNESS!!!โ™ก ๆˆ‘ๅ€‘็š„STAR WARS็ต‚ๆ–ผๅ…ฌ้–‹ไบ†!!! #ๅฅ‰็ด…็š„ๆ€ๆ˜ฅๆœŸ  - ๆˆ‘ๆฒ’ๆœ‰ๆตฎ่ช‡ๆŽ้•ทๅŸˆ็œŸ็š„้€™ๆจฃๅฏซไบ†ใ…‹ใ…‹ใ…‹ ๅพŒ้ข้‚„ๆœ‰ไธ€ไบ›hashtagๅฐฑไธ็ฟป่ญฏไบ†โค senseๅฆ–็ฒพไปŠๅคฉไนŸๅนฝ้ป˜็š„่กจ้”ๆ„›ไบ†ๅ‘€๐Ÿ’“ ็œŸๅฅฝ็œ‹!! ๐Ÿ“้…’็ชฉ.

Starwars MC Jangjunie, Jaehyunie and JBJ95 Kenta #starwars  #talkshow  #kfans  #goldenchild  #leejangjun  #bongjaehyun 

He is such a prince ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’– โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” - - - - - - - -[#woollimboys #producex101 #woollim #wooolliment #lovelyz #infinite #goldenchild #chajunho #hwangyunseong #kimdongyun #joochangwook #kimminso #moonjunho #์ฐจ์ค€ํ˜ธ #ํ™ฉ์œค์„ฑ #๊น€๋™์œค #์ฃผ์ฐฝ์šฑ #๋ฌธ์ค€ํ˜ธ #๊น€๋ฏผ์„œ #kimyohan #leeeunsang #kimmingyu #kimwooseok #kangminhee #hamwonjin #sondongpyo #songhyungjun  #x1  #by9  ]

Golden Child Jang Jun, Jaehyun dan JBJ95 Kenta terpilih sebagai MC Star Wars yang diluncurkan oleh saluran hiburan digital SPOTV, STAR K. Jae Hyun dan Jang Jun adalah anggota Golden Child yang dicintai oleh penggemar global sebagai 'idola sempurna' dengan visual, penampilan, dan keterampilan menyanyi yang sempurna. Seperti kata "idola global generasi berikutnya," ia menggabungkan keterampilan bahasa Inggris dan bahasa asing lainnya. Secara khusus, Jae Hyun dan Jang Jun akan debut MC pertama mereka setelah debut mereka melalui . Dalam cinta penggemar global, harapan dua orang yang bermain sebagai MC dari menjadi lebih besar. STAR K Star Wars akan disiarkan setiap hari Rabu di saluran YouTube resmi STAR K mulai tanggal 24. . . . . . ๐Ÿ’ Reporter Yujejin 8823@kyunghyang.com  ๐Ÿ’ ยฉhttps://n.news.naver.com/entertain/now/article/144/0000622228 ๐Ÿ’ Pict : STARK_OFFICIAL & Hi_Goldenness โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โœจPluviophile #goldenchild  #golcha  #daeyeol  #bomin  #joochan  #y #jangjun  #donghyun  #jibeom  #jaehyun  #tag  #seungmin  #woolliment  #woollimfamily  #jbj95  #kenta 

Kenta, Golcha Jangjun and Jaehyun will be MC for Stark Starwars!โœจโœจ . . . . . Cr. Stark__Offiial W๐ŸŒธ ------ Turn on post notification so you don't miss out any updatesโœจ -tags- #produce101  #produce101season2  #takadakenta  #kimsanggyun  #jbj  #jbj95  #goldenchild  #jangjun  #jaehyun 

[INFO]220719 Golden Child Jangjun and Jaehyun as MCs for Stark Starwars with JBJ95 Kenta. โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Yeahhh ..... but its not comeback ใ€’_ใ€’ fighting~ #jangjun  #jaehyun  ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ [Jangan lupa ๐Ÿ’— , di "follow" dan share ke teman2 kalian ] ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ Info-info seputar : @official_lvlz8_  @official_ifnt_  @official_gncd11  @official_izone  @official_rcpc_  โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #goldenness  #golden_child  #goldenchild  #lovelinus  #lovelyz  #woollimentertainment  #woollimstan  #woollim  #infinite  #inspirit  #koreanupdate  #faktakpop  #kpopindonesia  #artikelkorea  #korean  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  #์ธํ”ผ๋‹ˆํŠธ  #woollimrookie  #izone  #wizone  #kpop  #f4fkpop  #l4l  #jbj95 

bukannya ngantuk malah ga jadi tidur๐Ÿ˜‚ . . . . โฃโฃ Click Tags : #fyi_areakpopers  #fakta_areakpopers  #areakpopers  #videokpop  #kpopfunny  #kpop  #beritakpop  #korea  #kdrama ย  #kpopmeme  #memekpop  #kpopfact  #faktakpop  #dramakorea  #exo  #bts  #day6  #straykids  #bigbang  #superjunior  #seventeen  #twice  #redvelvet  #goldenchild  #blackpink  #ateez  #got7  #theboyz  #txt  #nct  โฃ

EXO- SC "What A Life"..๐Ÿ’ƒ๐ŸŽน๐ŸŽถ๐ŸŽต #EXO  #Sehun  #OhSehun  #Chanyeol  #ParkChanyeol  #WhatALife  #songs  #exol  #kpopboy  #boygroup  #straykids  #nuestw  #jbj  #crossgene  #sf9  #txt  #goldenchild  #got7  #teentop  #nct127  #unb  #btob  #bts  #ace  #lfl๐Ÿ’™  #f4f  #KPop 

STARK STARWARS๐ŸŒ ๋ด‰๋ด‰ ์ •๊ทœ์ง ์ถ•ํ•˜ํ•ด์šฉ~ ๅœจๆŽ’1TEAM็”Ÿๆ”พๆ™‚็™ผ็พๆœ‰ไธ€ๅ †ๅฆฎ็ตฒ... "ไบบๅฎถ็š„ๆ‰‹็‡ˆ้ƒฝๅพˆๅฅฝ็œ‹ๆˆ‘ๅ€‘...ไฟ้ฝก็ƒ็“ถ?" "ๅ—ฏ?้›ฃ้“ๆ˜ฏ..Golden..Child?" "้›ฃ้“ไฝ ไนŸๆ˜ฏๅฆฎ็ตฒๅ—Ž?" ็ตๆžœ้š”ๅคฉๅƒๅŠ ็”Ÿๆ”พ,ๆŽ’้šŠๆ™‚ๅฐฑ่ขซ็ตฆไบ†ๅ‘จ็‡ฆ็š„ๅฐ็‹็‹ธๆ‰‹ๆฉŸๆ”ฏๆžถ่ทŸ้กๅญไน‹้กž็š„ๅฐ็ฆฎ็‰ฉไบ†ใ€‚ ๅ—ฏ๏ผŒไธ็Ÿฅ้“ๅ•ฅๆ™‚ๅ€™ๆ‰่ƒฝๅ›žๆญธ... ๆœไธปๆŒ็•Œ่ทŸๆŠ–้Ÿณ็•Œ็™ผๅฑ•็š„ๆฆ‚ๅฟต??? #GoldenChild  #JAEHYUN  #์žฌํ˜„  #ๅฎฐ้‰‰  #ๅฅ‰ๅฅ‰  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #๋ด‰์žฌํ˜„  @official_gncd11 

โšœ๏ธGiangi Gangโšœ๏ธ ๐Ÿ’Ž ะ—ะฐ ั‚ะตั… ะบะพะณะพ ะฝะตั‚, ั ะบะธะฝัƒะป ะฝะฐ ะฟั€ะพะฒะพะด ะฟะฐั€ัƒ ัะฒะพะธั… ะบะตะด. ๐Ÿ™๐Ÿค‘ ๐Ÿ’Ž For those who do not, I threw on the wire a couple of their ked.๐Ÿ™๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ŽPhoto by - @alexandr_kardasov  โšœ๏ธ Destroy your self-esteem.โšœ๏ธ

Kuy follow ~ ~ ___________________________________________________ ๐Ÿ“Follow @rocketpunch_id  untuk mengetahui lebih banyak tentang Rocket Punchโค ___________________________________________________ ๐Ÿ“Informasi update tentang ROCKET PUNCH Follow @rocketpunch_id ~ ___________________________________________________ #์šธ๋ฆผ  #Woollim  #๋กœ์ผ“ํŽ€์น˜  #rocketpunch  #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #์ธํ”ผ๋‹ˆํŠธ  #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ์ฆˆ  #lovelyz #infinite #goldenchild #woollim #producex101 #kpop #music #redvelvet #bts #got7 #snsd #exo #blackpink #itzy #straykids #twice #mamamoo #produce48 #weibo #china 

๐Ÿ‘‰ โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ[SUJEONG | #์ˆ˜์ • ]โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ Brand : Satin & RachelChox โฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃโฃ Event : 190709 - TV Chosun Neigborhood Album Press Con

190722 STARK ่Žซๅ่ฆบๅพ—ๆ—้‚Šๅ…ฉไฝ่‡ชๅธถๅธฅๆฐฃๆฐ›ๅœไธญ้–“ๅปๅพˆๆ‡ต๐Ÿ˜‚ ๅคงๅฎถ็ฌ‘้–‹ๆ‡ท้‚ฃๅผต่ถ…็”œ่ถ…ๅฏๆ„›๐Ÿ’•ๆ„Ÿ่ฆบๅฅถๅฅ‰ไปฅๅพŒๆœƒ่ฎŠๅœ˜ๅฏต๐Ÿ˜ณ ็œ‹ๅˆฐๆœ‰ๅฐผๆ–ฏ่ชช้€™ๆ˜ฏไธ€็ต„ ้Ÿ“ๆ–‡ไธๆ˜ฏๅพˆๅฅฝ็š„ๆ—ฅๆœฌไบบ ้ƒฝ่ฌ›ๅฅ‡ๆ€ช้Ÿ“ๆ–‡็š„้Ÿ“ๅœ‹ไบบ ่ทŸๅฎณ็พžไธๅคช่ชช่ฉฑ็š„้Ÿ“ๅœ‹ไบบ๐Ÿคฃๆ„Ÿ่ฆบๆœƒๆ˜ฏๅพˆๅฅ‡็‰น็š„ๅŒ–ๅญธๆฐ›ๅœใ…‹ใ…‹ -ๆณฐๆณฐ- Cr.STARK__OFFICIAL #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #GoldenChild  #GoldenChild_Taiwan  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #Goldenness  #๋Œ€์—ด  #daeyeol  #์„ฑ์œค  #Y #์žฅ์ค€  #jangjun  #์˜ํƒ  #TAG  #์Šน๋ฏผ  #seungmin  #์žฌํ˜„  #jaehyun  #์ง€๋ฒ”  #jibeom  #๋™ํ˜„  #donghyun  #์ฃผ์ฐฌ  #joochan  #๋ณด๋ฏผ  #bomin 

The way Yunho got so excited about the baby ๐Ÿ™„ he's so precious๐Ÿ’— #Yunho  #JeongYunho  #Mingi  #Hongjoong  #Seonghwa  #Wooyoung  #Jongho  #San  #Yeosang  #ateezlogbook28  #ATEEZ  #boygroup  #straykids  #nct127  #sf9  #nuestw  #crossgene  #monstax  #got7  #exo  #txt  #goldenchild  #unb  #lfl๐Ÿ’™  #f4f  #KPop 

190722 #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  ์žฅ์ค€ , ์žฌํ˜„ ์ผ„ํƒ€ ์Šจ๋ฐฐ๋‹˜ will be debut as MC on Starwars Choose your Favourite . . . #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #GNCD  #Golden_Child  #goldenchild  #LeeDaeYeol  #ChoiSungYoon  #Y #ParkJaeSeok  #LeeJangJun  #SonYoungTaek  #TAG  #BaeSeungMin  #BongJaeHyun  #KimJibeom  #KimDongHyun  #HongJooChan  #ChoiBoMin  #Kpop  #KPOPIDOL  #WoollimEnt 

190722 ๆ—ฉๅฎ‰้ซ”โœจ้‡‘็Ÿฅ็ฏ„๐Ÿ‘ถ๐Ÿป ้‡‘็Ÿฅ็ฏ„็š„ๆ‰‹็ญ‹่ทŸๆ‰‹ๆŒ‡้ ญ็œŸ็š„่ถ…ๅฏไปฅ็š„๐Ÿ˜ ๆ„Ÿ่ฆบ้˜ฟๅƒฎๆ…ขๆ…ข่ฎŠ็˜ฆ็š„้Ž็จ‹ไธญๅชๆœ‰ๅนพ่นฆไพ็„ถๆ˜ฏๅฐ่‚š่‚‰ๅฏŒไบบใ…‹ใ…‹ ไฝ†ๆฏ”่ตท็˜ฆ็˜ฆ้˜ฟๅƒฎ่‚š่‚‰ๆ›ดๅฏๆ„›๐Ÿ™ˆ -ๆณฐๆณฐ- Cr.medianaranja_33 #๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“œ  #GoldenChild  #GoldenChild_Taiwan  #๊ณจ๋“œ๋‹ˆ์Šค  #Goldenness  #๋Œ€์—ด  #daeyeol  #์„ฑ์œค  #Y #์žฅ์ค€  #jangjun  #์˜ํƒ  #TAG  #์Šน๋ฏผ  #seungmin  #์žฌํ˜„  #jaehyun  #์ง€๋ฒ”  #jibeom  #๋™ํ˜„  #donghyun  #์ฃผ์ฐฌ  #joochan  #๋ณด๋ฏผ  #bomin 

Someone had a bad case of Monday-itis this morning - and someone is a little too big for his bed! (This bed is actually massive!) #mondayitis  #goldenretriever  #goldenchild 

โ–ถ ์…€๋Ÿฝ : ๊ณจ๋“ ์ฐจ์ผ๋“  ๋ณด๋ฏผ โ–ถ ์–ด๋”” : ๋ฎค์ง๋ฑ…ํฌ 989ํšŒ โ–ถ ๋ธŒ๋žœ๋“œ : ๋น ํ (PARS) โ–ถ ๋ชจ๋ธ๋ช… : PARS A PARIS MINT SHORT SLEEVE T-SHIRT โ–ถ ๊ฐ€๊ฒฉ : 52,000์›

โšœ๏ธGiangi Gangโšœ๏ธ ๐Ÿ’Ž ะ’ ะผะพะตะน ะถะธะทะฝะธ - ะดะตะฝัŒะณะธ ะธะผะตัŽั‚ ะณะปะฐะฒะฝะพะต ะทะฝะฐั‡ะตะฝะธะต. ะ˜ะผะตะฝะฝะพ ะฟะพัั‚ะพะผัƒ ัƒ ั‚ะตะฑั ะฝะธ ะณั€ะพัˆะฐ ะฒ ะบะฐั€ะผะฐะฝะต, ะฐ ัƒ ะผะตะฝั ะฝะพะฒั‹ะน ะ“ะตะปะธะบ. ๐Ÿ˜น๐Ÿ’ต ๐Ÿ’Ž Money is the most important thing in my life. That's why you're broke and I have a new Gelentvagen. ๐Ÿ˜น๐Ÿ’ต ๐Ÿ’ŽPhoto by - @anisonkate  โšœ๏ธ Destroy your self-esteem.โšœ๏ธ

ๆœ€่ฟ‘็œŸ็š„ๅพˆๅ–œๆญกๆ™ฎ้–”่ทŸๅจœๆฉ๐Ÿ•Š๏ธ A-TEEN 2่ถ…ๅฅฝ็œ‹ ็œ‹ๅฎŒๆˆ‘่ฆ็œ‹ๆˆ€ๆ„›ๆ’ญๆ”พ็ณปๅˆ— #ๆ™ฎ้–”  #ๅด”ๆ™ฎ้–”  #bomin #์ตœ๋ณด๋ฏผ #๋ณด๋ฏผ  #bomingoldenchild #goldenchild  #้Ÿ“ๅ›ฝๅฅฝใใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„  #ateen2  #ateen  #instagram  #ins  #follow  #followfollow