#ina Stroies

291,050 Posts

Top Posts

Hendry Saputra: Anthony Harus Kurangi Kesalahan Sendiri ㅤㅤㅤ ————————————————————— ㅤㅤ (Jakarta, 17/6/2019) ㅤㅤ "Saya suka bilang sama Anthony, standard dan kualitas dia bagus banget. Jangan lihat dia kalah menangnya sekarang, waktu di China Open 2018, banyak yang bilang dia tampil perfect, pemain masa depan, sekarang dia kalah jadi jelek? Tidak, dia bagus kok, tapi ada kelemahannya, mati sendirinya masih banyak," ujar Hendry saat diwawancara Badmintonindonesia.org. ㅤㅤ "Dia melakukan kesalahan yang tidak tepat waktunya, di angka-angka yang penting. Saya bilang, kamu harus lebih sabar, lebih ulet, lebih safe. Ini perlu, jadi kalau mengalami lagi, bisa digunakan senjatanya. Kalau sedang poin kritis, smash tipis-tipis, di-challenge hasilnya nol koma sekian mm ternyata out, itu sering terjadi," tambahnya. ㅤㅤ Dituturkan Hendry, Anthony harus bisa memperbaiki kekurangannya tersebut karena ini merupakan persiapan awal untuk meningkatkan performanya. Hendry juga telah menyiapkan latihan dan program khusus untuk melatih fokus dan konsentrasi agar Anthony bisa mengurangi kesalahan-kesalahan sendiri saat bertanding. ㅤㅤ "Ada latihannya kalau mau fokus dan ada faktor kecerdasan juga, ini sangat berpengaruh, saya nggak bilang nggak pintar, tapi kecerdasannya harus ditambah. Tidak boleh melakukan kesalahan, implementasinya harus dari latihan, feeling-nya dan cara-cara latihannya yang saya tidak bisa jabarkan di sini, latihan lebih safe," ujar Hendry. ㅤㅤ "Saya sudah diskusi sama Anthony, dia harus menyadari apa kesalahannya. Harus mengubah dan meningkatkan, contoh yang tadinya satu game 11-13 kali mati, bisa nggak di bawah 10? Saya rasa ini perjuangan, ini yang mesti dilatih. Coba dicek sama-sama, kalau Anthony menang satu game dengan satu pemain, pasti kesalahannya di bawah delapan kali, tapi kalau kalah, bisa 11 ke atas kesalahannya. Detilnya lagi 11 keatas itu matinya di mana? Di kanan apa di kiri? Di depan atau belakang?" tutur Hendry. ㅤㅤ Meskipun demikian, Hendry mengaku optimis dan senang dengan peningkatan performa baik Anthony maupun Jonatan Christie. Jonatan berhasil meraih gelar di kejuaraan New Zealand Open 2019 dan Australia Open 2019. ㅤㅤㅤ —————————————————————

(Blibli Indonesia Open 2019) Tiga Sektor Jadi Tumpuan ㅤㅤㅤ ————————————————————— ㅤㅤ (Jakarta, 13/6/2019) ㅤㅤㅤ Indonesia mengandalkan tiga nomor di ajang Blibli Indonesia Open 2019. Nomor ganda putra masih menjadi andalan lewat kokohnya posisi Kevin Sanjaya Sukamuljo/Marcus Fernaldi Gideon di peringkat satu dunia. ㅤㅤㅤ Akan tetapi, progres yang ditunjukkan sektor tunggal putra dan sektor ganda campuran membuat Kepala Bidang Pembinaan dan Prestasi PP PBSI Susy Susanti juga menaruh harapan besar. ㅤㅤㅤ "Kalau bicara target, peluangnya memang di ganda putra. Tapi kalau bicara progres, tunggal putra sudah mulai ada, walau di beberapa pertandingan masih belum konsisten, tapi saya rasa tunggal putra bisa diandalkan," kata Susy yang dijumpai di Pelatnas Cipayung. ㅤㅤㅤ Sementara itu, dua ganda campuran diharapkan mampu tampil lebih baik, apalagi dengan dukungan penonton di negeri sendiri. Praveen Jordan/Melati Daeva Oktavianti dan Hafiz Faizal/Gloria Emanuelle Widjaja merupakan dua kekuatan di sektor binaan kepala pelatih Richard Mainaky. ㅤㅤㅤ Praveen/Melati merupakan runner up India Open 2019, New Zealand Open 2019 dan Australia Open 2019. Sedangkan Hafiz/Gloria meraih gelar juara di Thailand Open 2018 dan runner up di German Open 2019. ㅤㅤㅤ "Kans-nya ada, ganda campuran tetap ada kans kok. Walau Praveen/Melati masih belum nembus gelar juara, mudah-mudahan dengan jadi tuan rumah, mereka jadi lebih pede, lebih semangat, lebih mau membuktikan," tutur Susy. ㅤㅤㅤ "Praveen/Melati, kalau lawan Zheng (Siwei)/Huang (Yaqiong) juga ditakuti. Lawan Yuta (Watanabe)/Arisa (Higashino) nggak pernah kalah. Praveen/Melati ini punya kelebihan, nah kelebihannya ini yang harus digunakan, jangan cuma fokus ke kelemahan yang membuat jadi nggak yakin, ragu-ragu," imbuh Susy. ㅤㅤㅤ "Semoga semua wakil ganda campuran bisa termotivasi, sebetulnya mereka bisa. Untuk Hafiz/Gloria, power-nya harus ditambah lagi," beber Susy. ㅤㅤㅤ Tak mengesampingkan sektor ganda putri dan tunggal putri, Susy masih memiliki keyakinan kalau kedua sektor ini berpotensi untuk membuat kejutan dengan mengalahkan lawan yang lebih diunggulkan. ㅤㅤㅤ Lanjut di komentar

Huge thanks to @thepridela  for putting my interview in their printed version of the magazine 🙏🏼 and mega hugs to @enriquejhmusic  & @beautifulhollywood  for making it happen ⚡️you can find the magazine all around Weho/LA/Long Beach and also read it online 🖤 . . . . . #thepridela  #pride  #losangeles  #kingqueen  #ina  #equality  #band  #singer  #swedish  #musician  #weho 

They get sad ,I feel bad Some miss the brother Few miss the father For some I am the son Husband of a special one I love you sweetheart Be brave, strong and smart I love you my father Will definitely call from the border! Take care of Mom For her I know it's harder! Please follow- @army_of__india  #army  #navy  #airforce  #love  #dogs  #motivation  #care  #bollywood  #hollywood  #navyseals  #fashion  #bloging  #cars  #india  #ima  #ota  #nda  #ina  #afa  #armylife  #workhard  #officers  #military  #soldiers  #brave  #motivation  #instagram  #marriage  #travel  #tour  #olivegreen 

Update Result Semi Final Australia Open 2019 🇦🇺 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ JOJO GOES TO FINAL! ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ AKHIRNYAA JOJO BISA MELAJU KE BABAK FINAL SETELAH MEMENANGI LAGA RUBBER SET MELAWAN UNGGULAN SATU, CTC! KEREEN JOOOO 😭 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ HELLO, ALL INDONESIAN FINAL!! Siapapun yang menang besok, yang penting Indonesia sudah memastikan satu gelar di tunggal putra. Hehe. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Mohon doa dan dukungannya untuk wakil Indonesia yang berlaga di Australia! ❤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #BadminzoneID  #INA  #sport  #Jkt  #Eaa  #Indonesia  #atlet  #Kitabisa  #Raket  #TeamInaJuara  #Badminton  #BadmintonIna  #Bulutangkis  #Shuttlecock  #Winner  #Champion  #Australia  #Sydney 

Recent Posts

18/6/2019 ============================= ============================= HOUSE FOR RENT LOCATION BUNJU B MTAA WA KIONZIRE #STAND  #ALONE  #INA  V 3 VYA KULALA #SITTINGROOM  #DINING  ROOM #JIKO  #1bedroomself  #publicktoilet  BEI TZS 350,000/= FIXED PRICE MALIPO YA MIEZI SITA 6 NA KUENDEREA #SERVICE  #CHARGE  TZS 15000/= KAMA UKILIPIA NYUMBA KODI YA MWEZI MMOJA WA DALALI KIMBUNGA CONTACT NO 0713 355828 ============================ ============================ what's spa no +255 0713 958553 ============================ ============================ @DALALIKIMBUNGA  @DALALIKIMBUNGA  @DALALIKIMBUNGA  ============================ ============================ kwa matangazo ya kibiashara wasiliana nami kwa simu no 0692 549245 #Karibunisana  #wateja  #thanks 

Quand tu te fous de tout 😬⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #INA  #voxpop  #gardener  #fun  #Instafun  #Videooftheday 

... 🔹بلبرینگ های سری NSKHPS 🔹 مدیرعامل کمپانی NSK امروزه اعلام کرده بلبرینگ  های سری NSKHPS خود را، استاندارد و با عملکرد بالا برای ماشین آلات صنعتی تولید کرده است. این سری از بلبرینگ های کمپانی NSK هزینه های تعمیر و نگهداری پایین تر را تأمین می کند و موجب کارایی بالا می شوند. از مزایای مهم  سری NSKHPS به عمر طولانی تر و سرعت بیشتر برای پشتیبانی هزینه های تعمیر و نگهداری می توان اشاره کرد. به تقاضای جهانیان برای کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه جویی در قدرت بیشتر ماشین آلات صنعتی در حال افزایش در بهره وری از طریق کاهش و به حداکثر رساندن قابلیت های تجهیزات خود هستند و برای رسیدن به این امر بلبرینگ ها باید طولانی تر عمل کنند و با سرعت بیشتری کار کنند و گشتاور را از قبل کاهش دهند. کمپانی NSK برای پاسخ به نیاز جهانیان مواد و تکنولوژی تولید خود را برای معرفی اولین محصول در سری NSKHPSدر سال 2004، در یک غلتک کروی، به کار برده است.  #آرسس_صنعت #بلبرینگ #بیرینگ #رولبرینگ #ریل  #واگن #گیربکس #سنسور #یاتاقان #گریس #روانکار  ‏#Scheaffler #bearing #rail #skf #fag #ina #rexroth 

ライラック ラベンダー ラズベリー あなたには何色に見える? #mielselect  #夏服コーデ  #ワンピース  #ina  #onepiece  #lavender  #raspberry  #lilac  #denier  #overseasshopping  #japan  #saitama 

GOOD MORNING WORLD❗️ #WAACKY  & #INA  en 3 semanas en EVOLUTION DANCE CENTER👊🏾 . . . 12/13 JULIO (8 horas con ellas) 🗣WAACKING/HOUSE DANCE & LOCKING❗️ . . . AÚN HAY PLAZAS❗️ Daleeeeeeeeeee👊🏾

GOOD MORNING WORLD❗️ #WAACKY  & #INA  en 3 semanas en EVOLUTION DANCE CENTER👊🏾 . . . 12/13 JULIO (8 horas con ellas) 🗣WAACKING/HOUSE DANCE & LOCKING❗️ . . . AÚN HAY PLAZAS❗️ Daleeeeeeeeeee👊🏾

Happy birthday mudra! Your always in my heart and never been forgotten! I love you.😘❤❤❤ #ina  #mama  #mommy 

I could count the ways I wish I could describe my love for you and it still wouldn’t convey the depth of my feeling. You’re the one I can envision being with since the beginning. The one I put my whole trust on. Because of you, I wake up braver each day. Because of you, I am unapologetically and totally myself. Because of you, my days are purposeful Because of you, I want to better myself. Your little gestures speak volume about how deeply you care for me and having my good interest as your priority. Your resolute dedication to take care of me the best way you can mean the whole world to me. Your steely commitment to building a forever with me has been set in motion as you work your hardest to give me a better life. Loving you is more than just mutual admiration for one another.Although its safe to say life can really suck, I barely ever notice. I spend too much time observing how you handle life with such grace and being grateful to have someone like you to have by my side.Thank you for being someone others can look up to, including me. Thank you for your strength and resilience. Thank you for the kindness you show to everyone in our lives.Thank you for always telling me to guard my focus, and reminding me of what life should be about. Thank you for such selfless love 🌹 . . . . Image Courtesy : dweenpaul . . #indianarmy  #indiannavy  #indianairforce  #indiancoastguard  #armylover  #parasf  #marcos  #nsg  #bsf  #ssb  #crpf  #ghatak  #paracommando  #garud  #sukhoi  #tejas  #fauji  #indianarmedforces  #chinarcorps  #rashtriyarifles  #paramvirchakra  #nda  #ota  #ima  #ina  #afa  #adgpi  #militarycouples  #iawives 

#Mashine  ya kukamulia matunda jamii ya machungwa #warranty  mwaka mzima #Kenwood  original🔥 #inatumia  umeme kidogo sn 40W #ina  kamua ktk kiwango chake #tsh  68000/= #Dar  usafiri bure na malipo ni baada ya kupokea mzigo #MIKOA  yote tunatuma #0718654445 

UNFINISHED HOUSE (PAGALE) FOR SALE. __________ BEI: TSH 50.000.000 MILIONI AMSINI TU #negotiable  ____________ Location: MBWENI MALINDI ________________________________ UKUBWA WA KIWANJA : SQM 980 maji umeme vinapatikana ____________________ Umiliki: INA HATI MILIKI. ___________________________________ #INA  4BEDROOMS V2 NI SELF #SITTING  ROOM #KITCHEN  #GARAGE  #PUBLIC  TOILETS ____________________________________________ #kuja_kuona_nyumba_hii_ni_tsh_elf_15  Kwa maelezo zaidi ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ Piga :📞#0759415833☎  #0788377773  #0712968728📠  #DALALILEONARD  #WELCOME  #KIPEKAREALESTATE🙏 

INA wins Bakshi Cup 😉 Follow us @indianarmybrat  Credit @abhishekverma6594  You can DM us your pics/memes Credits will be given to you *Only Related to Armed Forces #indianarmy  #fauji  #faujibrat  #indianairforce  #ssb  #ima  #ota  #ina  #indianparasf  #CRPF  #indianmilitaryacademy  #indiancommandos  #indianarmybrat  #indianarmybrats 

Five-panel cap, also popularly known as camper cap! Reigns during the 80s and 90s, now making a comeback!! xNBNK CLOTHING ROOMx Jl.Hercules Raya No.22 Komplek.Melong Green Garden - Cijerah /BDG More info : WA 089617345273 Line @asx4424l  #nubenk  #limited  #5panel  #brand  #cloth  #premium  #localbrand  #bandungclothing  #hype  #casual  #hypebeast  #tshirt  #tees  #beanie  #authenticwear  #nbnk  #cap  #bandung  #black  #hat  #bucket  #streetwear  #ina  #unisex  #white  #buckethat  #polocaps  #night  #club  #bandungclubbers 

Megaaaaaa Knaller am frühen Morgen 😍📢💥💥💥 Du möchtest auch geLIFTet werden ? 👉🏻 GRATIS ? Kurze Nächte dank deiner Kiddies? Nachtschicht? Jeder Lieferung ab HEUTE 🚚 die kein Lift beinhaltet, werden 2 Lift Einzelportionen in einem Umschlag beigelegt🍊 Egal ob es unser Complete ist um in Form zu kommen und sich optimal zu versorgen, oder unsere Kapseln für deine Abwehr und einer optimalen Versorgung mit vollreifem Obst und Gemüse. Ach....,.wir haben so tolle Produkte die dir helfen können deinen Alltag gesünder zu machen. Bestelle ab HEUTE und 2 Proben gehen auf’s Haus. #bäm  So kannst du unseren neuen natürlichen Energy Drink 🍸 probieren und dich selber überzeugen. Melde dich 👍 Ps: gilt nur im Monat Juni 2019 #gesundeernährung  #natürlicheenergie  #schlafentzug  #nachtschicht  #mamablogger_de  #mamablogger_at  #mamablogger_ch  #mamaleben  #einetochter  #mutterliebe  #arbeitenvonüberall  #arbeitenvonzuhause  #instapic  #instagood  #daily  #businessmama  #happylife  #ina 

X-COUNTRY SPECIAL🏃🏃 ML 🤣 follow @india.with.love  ___________________________ #just_NDA_things  #NDA  #IMA  #OTA  #AFA  #INA  #memes  #defence  #fauj  #army  #run  #love  #life  #medal  #race  #vines  #instagram  #funny  #laugh  #tiktok  #dance  #motivation 

Desperation Won't Help you Preparation Does 😎 Follow us @indianarmybrat  You can DM us your pics/memes Credits will be given to you *Only Related to Armed Forces #indianarmy  #fauji  #faujibrat  #indianairforce  #ssb  #ima  #ota  #ina  #indianparasf  #CRPF  #indiancommandos  #indianmilitaryacademy  #indianarmedforces  #IndianMilitary  #indiannavalacademy  #indiannavy⚓ 

ANGULAR CONTACT BALL BEARINGS Single-row angular contact ball bearings are self-retaining units with solid inner and outer rings and ball and cage assemblies with polyamide, sheet metal or brass cages. The raceways of the inner and outer rings are offset from each other along the bearing axis. The bearings are available in open and sealed designs. Their angular adjustment facility is very limited. Double-row angular contact ball bearings can support axial loads in both directions and high radial loads. They are particularly suitable for bearing arrangements in which rigid axial guidance is required. Bearings of X-life quality have an improved raceway geometry and optimized surfaces. This provides a significant increase in the fatigue limit load of the bearings. When calculating the expanded adjusted service life, values up to 50% higher are achieved. In certain applications, this means that a smaller bearing arrangement can be designed. FAG X-Life Angular Contact Ball Bearings are available now at Auto Sales Private Limited. Contact us to get your quote! #schaeffler  #fag  #ina  #aspl  #ascbearings  #autosales  #engineering  #bearings  #india  #mumbai  #maharashtra  #manufacturing  #mfg  #factories  #generationC  #industrial  #automotive  #genuine  #products  #XLIFE  #ballbearings  #angularcontactballbearings  @schaefflergroup 

APATMENT INAPANGISHWA IPO-DAR-ES-SALAAM Tz ENEO-KIMARA TEMBON VIA-(morogoro road) ______________ UMBALI-NI KM (1) TOKA BARABARA KUBWA YA LAMI ___________ ZIPO APARTS (3) SEHEMU (1) (1) NDIO IPO WAZI __________ YENYE/ #Chumba  Sebule Jiko Na Choo #Ina  Tiles Gypsum Slide Windows #Maji  Yapo Ya Bomba 24Hrs #Luku  Ni Ya Kujitegemea #Car  Parking Space Ipo __________ KODI NI TSH-LAKI 200,000/=KWA MWEZI MALIPO NI MIEZI (6) nk... PAMOJA NA MALIPO YA KODI YA MWEZI (1) YA @dalalileonard  __________ mpendwa mteja wangu, chochote utakachoona kwenye page yangu, kama ndio hitaji lako, Tafadhali piga simu moja kwa moja, #uki  comment unaweza kuchelewa kujibiwa _________ KWA MAWASILIANO PIGA/ #0759415833☎  #0712968728📠  ________ KWA MATANGAZO YA BIASHARA/ Call/Whats App No #0788377773  ______ #WELCOME  #KIPEKAREALESTATE🙏 

HOUSE FOR RENT IPO DARE ES SALAM DATE 18/6/2019 MBEZI BEACH RENIBO INAJITEGEMEA #INA  VYUMBA V3 KIMOJA MASTER #SIITINGROOM ,DANGROOM,TAILIZI #GPSUM ,KICHENI YENYE MAKABATI,A/C #PECBLOCK ,LUKU YAKO,MAJI YA DAWASCO #MADIRISHA  YA ALLUMINIAM,GETI YA GARI #INAPANGISHWA  KWA MWEZI #MILIONI  1.5 MALIPO YA MIEZI 12 #GARAMA  YA KUONA NYUMBA ELFU #20  BILA YA KUKUCHAJI TENA CKU #NYENGINE  ENDAPO HUTOIPENDA #NYUMBA  HII PIA BILA KUSAHAU #KODI  YA MWEZI MMOJA YA DALALI #ALLY  PINDI ULIPIAPO NYUMBA #KWA  MAWASILIANO ZAIDI PIGA SIM #0718809744  #0762447173  DALALI TEGETA

・ 昨日ご紹介したフリルブラウス。 ノースリーブなのに、ほんの少しフレンチスリーブっぽくなるところが嬉しい(笑) ・ ほどよいAラインに短めの着丈。 パンツでもスカートでもバランスが取りやすく コーディネートにも悩みません。 ブローチなんか付けても素敵… ・ 夏、涼しくて可愛い一着です♡ ・ ブラウス ¥9,000+tax パンツ ¥16,800+tax 帽子 ¥9,500+tax ・ #ina #イナ #sarahwear #サラウェア #encachette #アンキャシェット #フリルブラウス #リネンブラウス #coordinate #今日のコーデ #着画 #シンプルコーデ #大人の日常着 #insideherhead #インサイドハーヘッド #福井セレクトショップ #福井 #越前市 #通販可 

"La casa de Dios" de Marco Antonio de la Parra, puesta en escena del tercer año de teatro de la EIA4 . . . . . . . . #teatromexicano  #teatromexico  #teatro  #teatrocontemporaneo  #teatroinba  #teatros  #teatrero  #marcoantonoidelaparra  #lacasadedios  #puestaenescena  #contrast  #theater  #eia4  #loco  #crazy  #manicomio  #hospital  #sick  #sickness  #actor  #actores  #ina  #inbal  #nuevoteatro 

aisa nasha chaiye mjhe 😂 follow @india.with.love  #NDA  #IMA  #OTA  #AFA  #INA  #memes  #defence  #fauj  #army  #military  #life  #difference 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

HAI SEMUANYA! AKU MAU KASIH TESTI NIH😍😍😍 👇👇👇👇 Kamu masih sekolah? Belum punya penghasilan sendiri tapi mau beli semua barang yang kamu mau tanpa ngerepotin orangtua? Atau sudah kerja tapi mau punya penghasilan tambahan? Aku kasih solusi nih kak, bisnis jual data hips yang modalnya sedikit tapi untungnya banyak Modal 1x untung berkali-kali, penghasilannya bisa kamu belikan semua barang yang kamu mau 100% TRUSTED & HALAL Yuk cek @vale.store88  #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

. 🔸紫芋天使 M79 精挑細選花蓮小農芋頭 配上台東初鹿牧場直送鮮乳 香醇濃郁喝的到 . —————————————————— 台北大安店 📍地址:台北市大安區大安路一段51巷21號 📞外送專線:(02)27766187 —————————————————— . #ina  #inatea  #boba  #bobamilktea  #blacktealatte  #queen  #milktea  #飲拿創茶  #東區飲料  #忠孝復興飲料  #忠孝復興  #文旦  #飲拿綠茶  #冷泡現萃  #臺灣茶  #初鹿拿鐵  #初鹿鮮奶  #四季烏龍  #Ingenuity  #Naturalness  #Appreciation  #外送  #外送服務  #忠孝復興站  #忠孝復興  #東區  #飲料控  #台北市大安區大安路一段51巷21號  (02)27766187

Come join me this Sunday, June 23 @ 2pm for a HEADSTAND 101 WORKSHOP at Fusion Mind Body Studio in Elgin, Illinois #8steps  #8stepstohealth  to a #headstandpractice  #overcomingthefear  #ofbeing  #upsidedown 

dia siapa ? kek kenal~ - cr. on to owner/on pict/vid ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ 🍑peach #zonabucins  ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ #perthppe  #tanapon  #perthppetanapon  #ppe  #perth  #lovebycathydoll  #lovebychance  #thestranded  #cute  #trigon  #tigergang  #tiger  #love  #thailand  #boy  #boyslove  #ina  #yaoi  #series  #thaiseries  #perthsaint  #pinson  #iplann  #meanplan  #tanaponsukumpantanasan  #perthtanapon  #plan  #tincan 

BREE BREEZE TOP - LIGHTSKY #inA  #inAroom  #인에이  #인에이룸 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

HAI SEMUANYA! AKU MAU KASIH TESTI NIH😍😍😍 👇👇👇👇 Kamu masih sekolah? Belum punya penghasilan sendiri tapi mau beli semua barang yang kamu mau tanpa ngerepotin orangtua? Atau sudah kerja tapi mau punya penghasilan tambahan? Aku kasih solusi nih kak, bisnis jual data hips yang modalnya sedikit tapi untungnya banyak Modal 1x untung berkali-kali, penghasilannya bisa kamu belikan semua barang yang kamu mau 100% TRUSTED & HALAL Yuk cek @vale.store88  #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

19 SS - Emma Black✔️

#REPOST  #ASIANGAMES2018  #CHN  #🇨🇳  ( Peoples Republic of China VS #INA  #🇮🇩  ( Republic of Indonesia ) ... I sing the national anthem of PRC #marchofthevolunteers  😉 & I sat in the line of the Chinese Supporters Team because the tickets for the Garuda Indonesia team 💪👏 were gone, even though there were still many seats!🙎😕 #tiongkok  #HK  #hkprotesters  #xijinping  #China  #beijing  #中国  #天安门广场  #tiananmensquare 

Vormir and Ina, his partner in crime that didn’t trust him at first (and ended up betraying him) . . . . . . . . . . . . #vormir  #ina  #oblivion  #tesoblivion  #oblivionoc  #elf  #bosmer  #sketch  #digitalart  #azulalvarez 

'02年出版のhide DAYS。 付属のCDは多分聴いていない気がします。。。 #2002  #hidedays  #hide  #pata  #kyo  #tetsu  #ina  #xjapan  #運命共同体  #宝島社 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

HAI SEMUANYA! AKU MAU KASIH TESTI NIH😍😍😍 👇👇👇👇 Kamu masih sekolah? Belum punya penghasilan sendiri tapi mau beli semua barang yang kamu mau tanpa ngerepotin orangtua? Atau sudah kerja tapi mau punya penghasilan tambahan? Aku kasih solusi nih kak, bisnis jual data hips yang modalnya sedikit tapi untungnya banyak Modal 1x untung berkali-kali, penghasilannya bisa kamu belikan semua barang yang kamu mau 100% TRUSTED & HALAL Yuk cek @vale.store88  #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

HAI SEMUANYA! AKU MAU KASIH TESTI NIH😍😍😍 👇👇👇👇 Kamu masih sekolah? Belum punya penghasilan sendiri tapi mau beli semua barang yang kamu mau tanpa ngerepotin orangtua? Atau sudah kerja tapi mau punya penghasilan tambahan? Aku kasih solusi nih kak, bisnis jual data hips yang modalnya sedikit tapi untungnya banyak Modal 1x untung berkali-kali, penghasilannya bisa kamu belikan semua barang yang kamu mau 100% TRUSTED & HALAL Yuk cek @vale.store88  #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

No sábado, tivemos um Jantar de Casais em comemoração ao Dia dos Namorados. Aprendemos um pouco sobre Conjugalidade com o nosso Pr. Braga, nos divertimos e agradecemos a Deus por ter alguém para caminhar junto. ⠀ Foi um momento muito especial para celebrar o amor de cada casal ♥️ (As fotos estão em nossa página no facebook, link na bio) #jantardecasais  #diadosnamorados  #INA 

✨✨✨✨✨ Beli semua barang yang kamu mau hanya dengan uang 100rb? Dapat hasil jutaan perhari hanya dengan pencet-pencet hp aja? GIMANA CARANYA? HIPSTER PRO WITH @vale.store88  SOLUSINYA #bisnishalal  #fangirlbussines  #ina  #hipsterpro  #valestore88 

's post. «I'm not perfect, I'm flowed and if you don't like that: get lost» 📷: @heyitsme_mochi  ✨ ✨ ✨ #photography  #BlueEyes  #Lovely  #OhWowLovely  #ImEffy  #InaPan  #Ina  #ReginaMontoya  #Fly  #PeterPan  #📷 #Colors  #Colorido  #Arte  #Art 

High-end two-class cylindrical roller bearings, two types of large, medium and small bearings, non-standard bearings and split bearings. Bearings are bainite quenching, blue edge blue angle, black edge black corner, imported process. The following models are available: N1012EM--N1064EM, NU1012EM--NU1056EM, NJ1012EM--NJ1056EM, N208EM--N256EM, NU206EM--NU284EM, NJ206EM--NJ284EM, N308EM--N348EM, NU306EM--NJ348EM, NJ306EM--NU348EM, N408M--N428M, NU406M--NU426M, NJ406M--NJ430M, N2207EM--N2256EM, NU2207EM--NU2272EM, NJ2207EM--NJ2272EM, N2309EM--N2344M, NU2306EM--NU2372M, NJ2306EM--NJ2356M, NU3213EM--NU3240EM, NJ3213EM--NJ3240EM, RN206M--RN336M, NU2026M--NU2056M, NF220EM--NF248M, NF3320M--NF3328M, NU3315M--NU3330M, NU3026M--NU3064M, NU1919M--NU1996M, NJ2924--NJ29/560M, NJ1832M-- NJ1988M, NU3140M--NU3192M, NJ2226WX2, NJ2228WX2, NJ232WX2, NJ2238WX2, NJ1022WX3, NJ1038WX3, the above models N, NJ, NU, RN, NUP, NF type, complete model, reliable quality, contact ☎️13668856192 WeChat with mobile phone number [ Handshake][handshake][handshake][handshake] #bearing  #bearings  #ina  #ina  #fag  #skfbearings  #replaceable  #bearingsupplier 

After a very short wait and much anticipation, @marlenemccohen  's new bird food arrived. Pearl loves it, but Cirrus is refusing to try it because he just wants to be stubborn. - - - - - - - - - @marlenemccohen  - #engagednotcaged  #parrotheroes  #marlenemccohen  #budgie  #budgies  #parrots  #pearl  #cirrus  #birds  #chicken  #chickens  #ina  #agnes  #chickensofinstagram  #chickenlovers  #birdsofinstagram  #birdlovers  #birb 

O jogador de basquete Gabriel Jaú, após ser submetido a cirurgia de ligamento, ficou sob os cuidados médicos e fisioterápicos no Instituto do Atleta por 4 meses. Gabriel agora retorna a Bauru, cidade e time onde ele atua, em ótimas condições! 👊🏼🏀 Desejamos uma ótima recuperação e que volte a quadra o mais breve possível! . #InstitutodoAtleta  #INA  #Basquete  #Bauru  #Recuperação  #Lesão  #MedicinaEsportiva  #Fisioterapia 

#mondaylistings  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mondays are meant to be enjoyed! Live in a LIKE NEW 3 Bedroom, 3 Bath, 2950SF home in gated Las Sendas. Gorgeous private cul-de-sac lot backing to open space. Brand new Trane A/C, too! This is the perfect home to enjoy all year round. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Bedrooms | 3 Bathrooms 2,950 SF Offered at $639,900 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ https://bit.ly/2IFhf8P For more information: 📞 Natascha Karadsheh 602-909-4995 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #starteveryday  #ina  #beautifulhome  #vacationhome  #arizona  #mesa  #AZ  #lassendas  #gatedcommunity  #phoenix  #luxury  #luxuryhome  #luxuryrealestate  #arizonarealestate  #mesarealestate  #mesaarizona  #gilbertrealestate  #mesarealtor  #realestate  #phoenixrealestate  #phoenixhomes  #phoenixhomesforsale  #mesahomes  #mesahomesforsale 

Do you have an idea for a great workshop that you would like to share? Do you know a professional whose knowledge and skills would benefit our conference attendees? We are now accepting workshop proposals for the INA 35th Annual Conference in Montreal, Canada April 30th - May 3rd, 2020. For details on how to submit your proposal, please check out today's blog. ⠀ ⠀ *link to blog in bio*⠀ ⠀ #internationalnannyassociation  #INA  #Nanny  #Nannylife  #Nannylove  #Nannying  #Nannyprobs  #Nannyproblems  #NannyAgency  #Manny  #nannyagencies  #NCS  #NCSlife  #INA35  #INA2020  #INAConference  #INAConference2020  #ElevatetheExperience  #smallbiz  #workshopproposals 

There's only a few hours left to take advantage of special sale prices + an extra 15% off timing belt kits during our flash sale! OEM kits for your Audi or VW have never been a better value! Use code "TBELT2X" before midnight to save. #blauparts  #flashsale  #ina  #oem  #oemparts  #carrepair  #timingbelt  #timingbelts  #timingbeltreplacement  #timingbeltkit  #timingbeltchange  #audilove  #audiservice  #audimaintenance  #audirepair  #audi  #vwlove  #vwservice  #vwmaintenance  #vwrepair 

#scam  #radiofrance  #paris  #ina  #nuitdelaradio  un'ora in mezzo A questo bordello con le cuffie sul temanonmiricordoquale

300 pages sans la moindre lettre "E"... Georges Perec raconte comment il a écrit "La disparition" (1969) 📚 . Faire disparaître la lettre "E" de tout son roman, c’était aussi pour lui une manière d’exprimer le deuil et l’absence de ses parents morts durant la guerre. . Comme si écrire un roman sans "E" était un moyen d’apprendre sa propre vie et vivre sans « Eux ». . Car la littérature répare. . Et comme une sorte de réponse à cela, il écrivit plus tard "Les Revenentes", roman où cette fois-ci, il joua avec la surabondance du "E". 📖 • • • #Perec  #GeorgesPerec  #INA  #Littérature  #Literature  #CaresseLittéraire  #Bookstagram  #BookAddict  #Books  #Writer  #Reading  #Inspiration  #Inspire  #InspirationalQuotes  #Instaquote  #Quotes  #Citation  #Instamood  #Mood  #Lifestyle  #EntreLesMaux  #AccorderLesMots  #Poetry  #Poesia  #Poems  #Picture  #Video  #VideoOfTheDay  #Instalike  #CarpeMomemtum