#instaseleb Stroies

181,278 Posts

Top Posts

Lagi males keluar, diluar banyak butiran debu. Aku takut terjatuh dan tak bisa bangkit lagi😂 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl  #cewekimut  #bidadariselfie  #instaseleb 

Thank you 💞 . #AmyraRosli  #artismalaysia  #guess 

My little family 💞 . #AmyraRosli  #Amyramar  #artismalaysia 

My handsome man 💞 . #AmyraRosli  #Amyramar  #artismalaysia 

Wany doakan semua dimurahkan rezeki buat diri serta keluarga dan paling penting cepat-cepat dapat jodoh 💜💜🤭🤭 #artismalaysiaawesome  #wanyhasrita  #wanyhasnizers  #wany  #hasrita  #teamwanyhasrita  #tv3malaysia  #astro  #artismalaysia  #artis  #jellytabywanyhasrita  #kekasihpaksarela  #instaseleb  #artismalaysia 

Jatuh cinta mungkin senang . untuk tetap setia mencintai itu satu perjuangan 🤪🤪 boleh ke? #artismalaysiaawesome  #wanyhasrita  #wanyhasnizers  #wany  #hasrita  #teamwanyhasrita  #tv3malaysia  #astro  #artismalaysia  #artis  #jellytabywanyhasrita  #kekasihpaksarela  #instaseleb  #artismalaysia 

Music is all about melody Sometime music is all about memory #wahabgolokempire  #padu  #kaubidadari  #ootd  #night  #dream  #kedah  #kualanerang  #singer  #insta  #instaseleb 

Recent Posts

Nak lagi resepi? Follow @resepimudahmy  . Menu untuk berbuka, siapa suka sotong?? Jom cuba resepi ni hari ni . Tengah geram bibiķ cuci sotong buang telur, dah le kita pilih punya susah, salah kita juga la tak bagi tahu😊Apa pun geram tetap geram. Nah menu untuk berbuka atau sahur. Share untuk resepi nya disimpan. Sotong Goreng Kunyit. Tumis bawang putih, bawang merah dan hirisan halia, sehingga garing kekuningan. Masukkan ubi kentang potong nipis dan sangat sedikit air sekadar tidak menghangitkan kentang dan bawang. Masukkan sotong, sedikit serbuk kunyit dan serai ketuk, gaul sebati dengan semua bahan tumisan, biarkan sehingga lembut sotong. Masukkan hirisan cili merah dan bawang besar potong bulat. Untuk tambah melazatkannya, masukkan sedikit air perahan asam jawa. Masakan ini bukan masakan berkuah. Kuahnya ialah minyak tumisan. Syed Mohd Nazli Syed Ahmad . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #minuman  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #sahur  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepi_ala_kampung 

Nak lagi resepi? Follow @resepimudahmy  . Menu untuk berbuka, siapa suka sotong?? Jom cuba resepi ni hari ni . Tengah geram bibiķ cuci sotong buang telur, dah le kita pilih punya susah, salah kita juga la tak bagi tahu😊Apa pun geram tetap geram. Nah menu untuk berbuka atau sahur. Share untuk resepi nya disimpan. Sotong Goreng Kunyit. Tumis bawang putih, bawang merah dan hirisan halia, sehingga garing kekuningan. Masukkan ubi kentang potong nipis dan sangat sedikit air sekadar tidak menghangitkan kentang dan bawang. Masukkan sotong, sedikit serbuk kunyit dan serai ketuk, gaul sebati dengan semua bahan tumisan, biarkan sehingga lembut sotong. Masukkan hirisan cili merah dan bawang besar potong bulat. Untuk tambah melazatkannya, masukkan sedikit air perahan asam jawa. Masakan ini bukan masakan berkuah. Kuahnya ialah minyak tumisan. Syed Mohd Nazli Syed Ahmad . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #minuman  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #sahur  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepi_ala_kampung 

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung  . Resepi Lala Kam Heong . Bahan-bahan : - 1/2 kg Lala - 1 sudu besar udang kering ( cincang ) - 1 sudu kecil bawang putih ( cincang ) - 1 sudu kecil bawang merah ( cincang ) - 6 tangkai cili kering ( potong halus ) - Beberapa tangkai daun kari - 1 sudu besar rempah kari ikan - jadikan pes - 1 biji bawang besar ( potong besar ) - 1 sudu besar kicap . Cara-cara : 1. Panaskan minyak 2. Masukkan udang kering, bawang kecil dan bawang putih. Goreng sampai naik wangi. 3. Kemudian masukkan daun kari dan cili kering. 4. Masukkan pes kari ikan tadi. Goreng sampai wangi. 5. Letakkan garam, gula dan serbuk perasa mengikut kehendak anda. 6. Masukkan lala dan bawang besar tadi. 7. Goreng sehingga anda rasa lala masak. 8. Masukkan kicap dan gaulkan sekali lagi. . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie  #sedap  #makanan  #ibu  #terbaik  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #delish  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #masak  #minuman  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #omnomnom  #breakfast  #kuihraya  #tag  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung 

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung  . Resepi Lala Kam Heong . Bahan-bahan : - 1/2 kg Lala - 1 sudu besar udang kering ( cincang ) - 1 sudu kecil bawang putih ( cincang ) - 1 sudu kecil bawang merah ( cincang ) - 6 tangkai cili kering ( potong halus ) - Beberapa tangkai daun kari - 1 sudu besar rempah kari ikan - jadikan pes - 1 biji bawang besar ( potong besar ) - 1 sudu besar kicap . Cara-cara : 1. Panaskan minyak 2. Masukkan udang kering, bawang kecil dan bawang putih. Goreng sampai naik wangi. 3. Kemudian masukkan daun kari dan cili kering. 4. Masukkan pes kari ikan tadi. Goreng sampai wangi. 5. Letakkan garam, gula dan serbuk perasa mengikut kehendak anda. 6. Masukkan lala dan bawang besar tadi. 7. Goreng sehingga anda rasa lala masak. 8. Masukkan kicap dan gaulkan sekali lagi. . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM . www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ www.instagram.com/resepi_ala_kampung/ . Berminat viralkan perniagaan di instagram kami? Boleh DM kami . #instaselfie  #sedap  #makanan  #ibu  #terbaik  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #delish  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #masak  #minuman  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #omnomnom  #breakfast  #kuihraya  #tag  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung 

Nak lagi resepi? Follow @resepimudahmy  Resepi Puding Karamel @travel_physio  Esok je lah menjala.. Petang ni memuding 😂😂 Gula hangus dah siap 3 hari lepas. Hari ni baru sampai seru. Resipi: 1 1/2 cawan gula 3 cawan air -buat gula hangus, masukkan air. Masak sehingga gula hancur. Tutup api dan sejukkan. 1 tin susu cair 1/2 tin susu pekat 1 tin air 5 biji telur gred A (buang yg macam bertali tu) Esen vanilla -pukul telur bagi sebati. Jangan pukul beriya sangat sebab nanti bila kukus, puding nampak berlubang-lubang. Kendian masukkan semua sekali dan kacau bagi sebati. -Tuang air gula hangus dulu, then baru tuang adunan telur susu. Tuang pelan-pelan. Kukus 10-15 minit kalau bekas besaq ni. Boleh dapat 20-22 bekas. Kredit Resepi : rozy mohd saleh LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepiorangkita  . #instaselfie  #sedap  #instapic  #ibu  #catsofinstagram  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #cake  #instagram  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #instashare  #foodreview  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #foodrecipes  #breakfast  #resepi  #sedap  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  #resepisedap  #resepiorangkita  . Jangan lupa follow @resepiorangkita 

READY STOCK!! #9669  DENIM PINAFORE #denimpinaforebyfitrisya769  . 🌸 Material Cotton Denim (Strechable +1in) 🌸 Front and back pocket 🌸 With Attachable Sash 🌸 5 colours . 🌸AVAILABLE SIZE 36 40 45 . 🌸 Label 36 Waist 36-48in Butt 44-50in Bottom Width 56in Length 38in . 🌸 Label 40 Waist 39-50in Butt 46-54in Bottom Width 58in Length 39in . 🌸 Label 45 Waist 43-54in Butt 49-56in Bottom Width 62in Length 40in . . 🚫 No Booking ✅ Fast Payment . 💰Price : RM75 SM, ADD IN RM5 SS . ————————————————————————— 🌸Cara nak order : ☑️ Salam sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH. . ☑️ Send screenshot gambar & wasap ke 018-2626 119 @ Tekan link wasap di BIO IG @fitrisya769_collection  . . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance 💃 Jasmine wearing label 36 and Eida wearing label 40 . . . #denimpinaforebyfitrisya769  #denimpinaforemurah  #denimpinafore  #denimpinaforeskirtbyfitrisya769  #koleksipinaforeskirtbyfitrisya769collection  #rippedjeansmurah  #denimjeansmurah  #palazzopantsmurah  #plussizeboutique  #plussizemalaysia  #projekstg  #fashionicon  #instaseleb  #muslimahsuit  #ootdpinafore  #muslimahwear  #fitrisya769_collection  #wedding  #terapiinstagram  #ajimaura  #followforfollow  #igshotz  #blouse  #overalskirt  #sayajualpakaianmuslimahplussize  #sayajualmurah2 

Bulan Agustus belum selesai 🚗🚗 Dapatkan Free Special Agustus 💥 7 voucher belanja 💥 4 parcel kemerdekaan Mau nanya2 dulu? SHOWROOM Hari Minggu/ Tgl Merah 🚗BUKA🚗 . . . . . . . . #viral  #infosemarang  #infokejadiansemarang  #infopromosemarang  #semaranghits  #selebgram  #selebgramhits  #instaseleb  #newhondamobilio  #hondasemarang  #hondamobilioindonesia  #newhonda2019  #newhondacrvjateng  #promosemarang  #promomenarik  #jatengayeng  #semarang 

10 slots available NOW !! Khas untuk settelkan azam kurus 2019 !! No more delay !! SAYA nak guide 10 orang yang serius — EXTRA SLOTS !! . . . . Yang serius nak turun 10-15 kg dlm 3 bulan NI, jom sy guide anda ,, get ready je . . . Coach Syuhada 018 408 9311 . . Click link di profile IG utk direct WhatsApp kpd Coach Syud. . . . . #bukancintaaku  #kauyangterindah  #babysayang  #khaibaharsmule  #sitinordiana  #ctdk  #akasia  #tv3malaysia  #adamchempaka  #lestary  #ajariplayboyitu  #utusancintabuatadam  #teamrijuna  #teamrisma  #dsssquad  #instaseleb  #ceterahatidiya  #kariahcakpong  #satukanrasa  #icsyvmy  #dramasweetdreams  #tuandanial  #MakCun5  #onlyadamforaireen  #keranadiamanusiabiasa  #semuasalahku  #kauyangpertama 

Ada yg mau pelihara hewan ini gak gaess ...?? 😂😂😂 . . Jangan Lupa follow 👇👇👇 ig : @die_yh  . . ========================== . #viral  #videoviral  #viralvideo  #viralvideos  #videotrending  #videohits  #videolucu  #instagram  #instagramer  #instagramers  #lagiviral  #lagitrending  #tutorial  #videounik  #videotiktok  #instaseleb  #fff  #videohot  #lagihits  #jamannow  #trendmasakini  #selebgram  #selebgramhits  #pp  #paidpromotemurah  #videoselebgram  #infoheboh  #faktadunia 

Ada betul jugak Meran sembang. Haih risau admin dengan kestabilan politik sekarang. . .JOM USYA IG STORY MIN!! . . TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @lawak_hammbarr  . . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . 🔎Jemput Follow :🔍 📌@kelakar_betul  . 📌@youneedacutz  . 📌@khan_betta0  . . .________________________________ #lawaking  #viralvideos  #viralmemes  #lawakterkini  #lawakterkini  #lawak  #videolawak  #lawakhangit  #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder  #mudahterhibur  #lawaktroll  #malaysia  #paidreviewmurah  #malaysiatrending  #instaseleb  #brocuba  #indolawak  #brocuba  #mudahterhibur  #lawaktahapdewa  #lawakhambar  #motifviral  #penghiburbawahan  #iglelakivsperempuan  #lawakhangit  #atukpesan  #syoktube  #kiniviral  #madlipz  #tiktokmalaysia  #madlipzmalaysia  #madlipzmalaysian  #lawak_hammbarr 

🔹 SELAMAT DATANG DI AKUN OFFICIAL SELEBGRAM INDONESIA RESMI ✔ ________________________________ #Repost  @chitandaeru29  Lewat Jalur Hastag #selebindoresmi  . • • • • • • Lebih kangen mana sekolahnya apa maen? 😊❤ • • • • • • . ________________________________ ayo like sebanyak-banyaknya ya teman teman😍, kalau teman teman juga mau, teman teman bisa cek info selengkapnya di sorotan atau bisa baca info sekilas nya di bawah ini! MAU DI REPOST POSTINGAN MU?/ MAU DI PROMOT? DM📩 AJA KAMI & TAG KAMI DI FOTO, SYARAT LAINNYA WAJIB FOLLOW AKUN KAMI @selebgramindonesiaresmi  ________________________________ All. Account Official Follow @selebgramrepostofficial  🔴 EMAS Follow @selebgramindonesiaresmi  🔵 PERAK Follow @riwayatmuslim_  Follow @repost_shalihah  Supporter Account For @selebgramindonesiaresmi  Hastag Repost For #selebindoresmi  . ............................................................... . Paid Promote / Endorsement DM📩 Check My Talent ↙ . 📷 Gallery Talent @talent_sro  ............................................................... ________________________________ #anakhitsbanget  #anakhitskekinian  #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl💙💙  #anakikutikutan  #remajahitsmasakin  #fff😊  #fff💋  #fffu1  #follow4followback  #followersluar  #followersaktif  #instagood  #instaphoto  #instaseleb  #instafollowers  #instalike  #instagram  #likeforlikes  #ngumpulbareng  #photooftheday  #photoshoot  #selebgramhits  #selebgramindonesia  #selebgramjateng  #sma  #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl 

Haaa ini laaa kemeriahan di premis @nasiahmadkd  👍🏻👍🏻👍🏻 Spesel diorang katanya kambing dan sotong disamping pelbagai pilihan goncang iman yang lain.. Korang wajib singgah ni.. Sekali singgah terus tak nak balik.. hahhahaha 😳😳🤭 . Lokasi mereka di 👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻 KB 25,Jalan Cecawi 6/19A,Kota Damansara Petaling Jaya, Malaysia . . Jom serbu @nasiahmadkd  @nasiahmadkd  @nasiahmadkd  😳🍉 . . Video kacau jiwa setiap hari di 👉🏻👉🏻👉🏻 @encik_samurai  😳 . . . #akuamysearch  #artismalaysia  #slotakasia  #fashasandha  #astrogempak  #silatolahraga  #akhirzaman  #noradanish  #mirafilzah✨  #zahirahmacwilson  #misterinusantara  #bazarpaknil  #meletop  #motifviral  #nasiahmad  #dakwahislam  #beritaterkini  #thehaidars  #hannahdelisha  #instamalaysia  #jangankecamsaya  #siscuba  #subangjaya  #nelydiasenrose  #instaseleb  #atikahsuhaime  #kitaok  #ikutcarakita  #igersmalaysia 

Credit to from @resepimudahmy  (@get_regrann ) - Nak lagi resepi? Follow @resepiorangkita  . Resepi untuk sarapan esok . Sape penah try buat .. roti gardenia celup tepung bistari pedas..sedap rupanya 🤭🤭 Nota : Sy edit ye sbb ramai mintak resepi .. Roti gardenia tu sy potong2 , tpulanglah byk mna nk mkn .. bancuh tepung bistari tu agk2 cair boleh utk celupkan roti tu..sy x tmbh apa2 ye sbb tepung tu dh ckup rasa masinnya ..masa nk grg bru celup roti dlm tepung,takut terendam lama2 roti jd lembik dan trus grg myk panas.. myk agak2 utk tenggelamkan roti tu ..dh agak2 garing blh trus angkat..siap😊😊 . Kredit Rosmaizatul Abza . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #instapic  #ibu  #catsofinstagram  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #cake  #instagram  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #instashare  #foodreview  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #foodrecipes  #breakfast  #resepi  #sedap  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepimudahmy 

Klau bende lain laju je korang like ❤️ Moga Al-Quran sentiasa menjadi petunjuk untuk kita 😊 Komen Amin . Follow @lawak_harey  . . Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_  atau klik link di bio @fadhli_amin_  untuk info . . #lawak  #videolawak  #lawakhangit  #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder  #mudahterhibur  #lawaktroll  #malaysia  #paidreviewmurah  #malaysiatrending  #instaseleb  #brocuba  #indolawak  #lawaktahapdewa  #lawakbatak  #lawak  #lawakbodoh  #lawakterkini  #lawakmedan  #lawak_harey  #lawakkampus  #lawakkeder  #lawak_hambar  #lawakminang  #lawakmalaysia  #lawaking  #himpunanbahanlawak  #lawakhangit  #zonlawak  #videolawak  #lawaktwitter 

Sekarang engkau di atas tanah mungkin esok tanah di atas engkau..ingat mati hanya sekali hidup pun hanya sekali sobat #aceh  #acehardwareindonesia  #fotoaceh  #kotabandaaceh  #bandaaceh  #calang  #geurutee  #acehbesar  #acehbesar  #acehlonsayang  #hambaallah  #naganraya  #acehbarat  #acehtamiang  #fotoaceh  #acehtimur  #selebgramaceh  #selebgram  #selebgramindonesia  #selenagomez  #instaseleb 

Al fatihah.. Sedih. Sehidup semati. Video penuh kat link PANAS di bio @encik_samurai  🔥🔥🔥 . . . Video penuh di link PANAS kat bio @encik_samurai  🔥🔥🔥 . . . . Video kacau jiwa setiap hari di 👉🏻👉🏻👉🏻 @encik_samurai  😳 . . . #akuamysearch  #artismalaysia  #slotakasia  #dakwahislam  #astrogempak  #silatolahraga  #akhirzaman  #silatmalaysia  #mirafilzah✨  #zahirahmacwilson  #seram  #bazarpaknil  #meletop  #motifviral  #kapcaimalaya  #dakwahislam  #beritaterkini  #thehaidars  #hannahdelisha  #instamalaysia  #jangankecamsaya  #siscuba  #lawa  #nelydiasenrose  #instaseleb  #atikahsuhaime  #kitaok  #ikutcarakita  #igersmalaysia 

Nak lagi resepi? Follow @resepimudahmy  Resepi sambal kentang @travel_physio  Bahan2 Kentang (gaul kunyit.. goreng) Ikan bilis (goreng) Cili padi * Bwg merah* Bwg putih* Belacan* Bwg besar potong bulat Air asam jawa Garam -kisar @tumbuk  bahan2 bertanda (kasar2 pun takpe) -tumis bahan yg ditumbuk guna minyak goreng kentang n bilis td -masukkan air asam n goreng smp garing -masukkan bwg yg dipotong bulat td.. rasakan dgn garam - bila sambal dah sejuk sikit br masukkan kentang n ikan bilis.. gaul rata credit : Zaimah Zakaria‎ LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepiorangkita  . #instaselfie  #sedap  #instapic  #ibu  #catsofinstagram  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #cake  #instagram  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #instashare  #foodreview  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #foodrecipes  #breakfast  #resepi  #sedap  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  #resepisedap  #resepiorangkita  . Jangan lupa follow @resepiorangkita 

Semoga bermanfaat utk member yang pelat "R" !! @kelakar_betul  JOM USYA IG STORY MIN!! ADA BAHAN MENARIK GUYS!! 👻😍 . TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @kelakar_betul  . . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . Jemput Follow : @lawak_hammbarr  . @lawak_pecahovari  @youneedacutz  . . .________________________________ #lawaking  #viralvideos  #viralmemes  #lawakterkini  #lawakterkini  #lawak  #videolawak  #lawakhangit  #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder  #mudahterhibur  #lawaktroll  #malaysia  #paidreviewmurah  #malaysiatrending  #instaseleb  #brocuba  #indolawak  #brocuba  #mudahterhibur  #lawaktahapdewa  #lawakhambar  #motifviral  #penghiburbawahan  #iglelakivsperempuan  #lawakhangit  #atukpesan  #syoktube  #kiniviral  #madlipz  #tiktokmalaysia  #madlipzmalaysia  #madlipzmalaysian  #adminlama 

Nak lagi resepi? Follow @resepiorangkita  . Bismillahirahmanirahim memandangkan ramai yg minta resepi sambal ayam penyet ni, azi dgn ikhlas share resepi, ni resepi azi sendiri tau,resepi reka sendiri😂maaf jika ada yg terkurang tak sama dgn resepi asal, resepi reka sendiri sbbnya azi ni suka mencuba dan derhaka pada resepi😝 Resepi Sambal Ayam Penyet cara Nur Azie Bahan-bahan -cabai hidup* -cabai melaka* -belacan -bawang besar* -bawang merah* -bawang putih sebiji cukup* -tomato* Sukatan bahan terpulang pada hampa semua naa, nak makan utk ramai buh bahan banyak, nak bagi pedas buh cabai melaka bagi byk Cara-cara Goreng bahan yg bertanda * dgn sedikit minyak sehingga layu,belacan kena bakar tau...kemudian tunggu bahan digoreng sehingga sejuk...bila dah sejuk tumbuk semua bahan diatas termasuk belacan hingga lumat,klu hampa nak blend pun tak pa..tapi azi suka tumbuk guna lesung lagi..biar pecah peluh perempuan Melayu terakhir😂...(ok serius balik) last sekali goreng balik sambal yg dah ditumbuk..masukkan garam, gula dan perahan limau..air buh sikit tau jgn byk pulak....siapppp Nur Azie😘 Di izinkan share 😊 . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #adabi  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepimudahmy 

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung  . Bismillahirahmanirahim memandangkan ramai yg minta resepi sambal ayam penyet ni, azi dgn ikhlas share resepi, ni resepi azi sendiri tau,resepi reka sendiri😂maaf jika ada yg terkurang tak sama dgn resepi asal, resepi reka sendiri sbbnya azi ni suka mencuba dan derhaka pada resepi😝 Resepi Sambal Ayam Penyet cara Nur Azie Bahan-bahan -cabai hidup* -cabai melaka* -belacan -bawang besar* -bawang merah* -bawang putih sebiji cukup* -tomato* Sukatan bahan terpulang pada hampa semua naa, nak makan utk ramai buh bahan banyak, nak bagi pedas buh cabai melaka bagi byk Cara-cara Goreng bahan yg bertanda * dgn sedikit minyak sehingga layu,belacan kena bakar tau...kemudian tunggu bahan digoreng sehingga sejuk...bila dah sejuk tumbuk semua bahan diatas termasuk belacan hingga lumat,klu hampa nak blend pun tak pa..tapi azi suka tumbuk guna lesung lagi..biar pecah peluh perempuan Melayu terakhir😂...(ok serius balik) last sekali goreng balik sambal yg dah ditumbuk..masukkan garam, gula dan perahan limau..air buh sikit tau jgn byk pulak....siapppp Nur Azie😘 Di izinkan share 😊 . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #adabi  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepimudahmy 

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia  #malaysian  #malaysiaigers  #sketsa  #luqman  #lawak  #ujian  #luqmanpodolski  #spm  #viral  #pmr  #pt3  #sijilpelajaranmalaysia  #lawakmalaysia  #mudahterhibur  #singapore  #heighupmalaysia  #ubattinggi  #malaysianig  #dubsmashmalaysia  #smulemalay  #instaseleb  #meletop  #hotfm976  #kualalumpur  #radiomalaysia  #sinarfm  #mk5  #mkv  #tiensmalaysia 

Nak lagi resepi? Follow @resepiorangkita  . RESEPI SOTONG PHAT PHET BAHAN A ************ (KISAR/BLENDER KASAR) Cili api/cili merah - ikut kepedasan sendiri Bawang putih Bawang merah Kunyit hidup Serai Belacan Lada hitam- letak sikit ja *Kuantiti bahan bgantung kepada kuantiti sotong... BAHAN B ********** Sotong Asam keping 1batang serai (titik) Sedikit garam dan gula Daun limau purut Bahan sayur ( kalu tak letak pun tak pe) Kacang panjang Carrot Bunga kobis CARA-CARA ************** -panaskan minyak, tumis bahan kisar dan masukan serai yg di titik sehingga naik bau dan pecah minyak... setelah kering tumisan tadi, masukkan sedikit air(jgn terlampau bny) -kemudian masukkan sotong, asam keping, daun limau purut dan garam serta gula... -akhir sekali masukkan kacang panjang, carrot, bunga kobis... kacau rata dan biarkan layu sedikit, pastu angkat... - siap dan hidangkan dgn nasi panas Selamat mencuba... Kredit resepi ini kpd Juna Natull . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #adabi  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepimudahmy 

Nak lagi resepi? Follow @resepimudahmy  . RESEPI SOTONG PHAT PHET BAHAN A ************ (KISAR/BLENDER KASAR) Cili api/cili merah - ikut kepedasan sendiri Bawang putih Bawang merah Kunyit hidup Serai Belacan Lada hitam- letak sikit ja *Kuantiti bahan bgantung kepada kuantiti sotong... BAHAN B ********** Sotong Asam keping 1batang serai (titik) Sedikit garam dan gula Daun limau purut Bahan sayur ( kalu tak letak pun tak pe) Kacang panjang Carrot Bunga kobis CARA-CARA ************** -panaskan minyak, tumis bahan kisar dan masukan serai yg di titik sehingga naik bau dan pecah minyak... setelah kering tumisan tadi, masukkan sedikit air(jgn terlampau bny) -kemudian masukkan sotong, asam keping, daun limau purut dan garam serta gula... -akhir sekali masukkan kacang panjang, carrot, bunga kobis... kacau rata dan biarkan layu sedikit, pastu angkat... - siap dan hidangkan dgn nasi panas Selamat mencuba... Kredit resepi ini kpd Juna Natull . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #adabi  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepimudahmy 

Nak lagi resepi? Follow @resepiorangkita  . First time buat Kerang Thai Style Pedas Masam🔥😍 Resepinya 10 biji Cili Padi Merah kalau nak kurang pedas boleh kurangkan atau nak lagi pedas boleh tambah lagi.(Ditumbuk halus) 5 biji limau nipis atau ikut suka masam, dan ambik airnya 5 biji bawang putih dicincang halus 2 sudu kecil gula pasir ikut suka 1 biji Tomato dibuang bijinya dan dipotong kecil-kecil Daun Ketumbar dicincang halus Timun kecil potong 2 dan rendam dahulu dalam air (hiasan) 1 sudu kecil Ajinomoto atau Maggi cukup rasa Semua bahan dicampurkan sekali letak tepi. Kerang 1 kilo dicuci bersih direbus sekejap separuh masak, dan buang kulit sebelah sahaja. Kemudian dah siap kerang curahkan semua bahan-bahan tadi atas kerang. ~Selamat Mencuba~ . Kredit Anna N Zara . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #adabi  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepimudahmy 

Nak lagi resepi? Follow @resepimudahmy  . First time buat Kerang Thai Style Pedas Masam🔥😍 Resepinya 10 biji Cili Padi Merah kalau nak kurang pedas boleh kurangkan atau nak lagi pedas boleh tambah lagi.(Ditumbuk halus) 5 biji limau nipis atau ikut suka masam, dan ambik airnya 5 biji bawang putih dicincang halus 2 sudu kecil gula pasir ikut suka 1 biji Tomato dibuang bijinya dan dipotong kecil-kecil Daun Ketumbar dicincang halus Timun kecil potong 2 dan rendam dahulu dalam air (hiasan) 1 sudu kecil Ajinomoto atau Maggi cukup rasa Semua bahan dicampurkan sekali letak tepi. Kerang 1 kilo dicuci bersih direbus sekejap separuh masak, dan buang kulit sebelah sahaja. Kemudian dah siap kerang curahkan semua bahan-bahan tadi atas kerang. ~Selamat Mencuba~ . Kredit Anna N Zara . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung  . #instaselfie  #sedap  #bazar  #ibu  #iftar  #viral  #resepi  #resepimudah  #seafood  #delicious  #ramadan  #instashare  #cooking  #malaysia  #western  #foodporn  #instagood  #puasa  #adabi  #cuisine  #instaseleb  #mahn  #ramadhan  #breakfast  #kuihraya  #berbuka  #sayangketatsendatpadat  #resepi_ala_kampung  . Jangan lupa follow @resepimudahmy 

Nampak kan beza kulit dia sebelum & selepas 😍 Berseri sangat! Timun & Asparagopsis Armata adalah bahan yang ada dalam Ainaa Serum 🌈 Antara kelebihan 2 bahan tersebut adalah untuk sekatakan tona wajah, membantu membersihkan kulit dari dalam, menyegarkan kulit muka, melegakan sunburn, mengurangkan eyebag & melembabkan kulit ❤️ Penggunaan Ainaa Serum secara konsisten boleh membuatkan kulit kita semakin sihat & bebas daripada kerosakan kulit 💛

. SALE!!! SALE!!! SALE!!! . . Set Adam Hawa ni antara set combo yang paling top top meletopp tauuu! Dalam satu kotak ada dua wangian tau. Utk cik abg satu, cik adik satu. Jimat 😍 Dalam 1 kotak, ada 40ml perfume. Dalam 1 kotak ada rasa cinta. Dalam 1 kotak boleh beri bahagia. Ehh ehh ehh.. . Harga asal : RM110 Harga Promosi : RM99 . . Jimat banyak. Mmg rugi tak grab😅 . . Dm atau ws tya lelaju di no 0127585848 (click link di bio) sekarang! . . #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandrajohor  #dexandramelaka  #dexandrapenang  #dexandrakl  #dexandrashahalam  #dexandrakuantan  #hantarandexandra  #dexandrabytya  #teamdywanzsxandra2u  #waveyourscent  #neelofarhijab  #guccimalaysia  #nur2  #meletop  #senafasrindu  #donde  #malaysia  #neelofa  #curicuricinta  #sepahtureunionlive  #fattzura  #ctdk  #viralmalaysia  #uneed4raya  #utusancintabuatadam  #Instaseleb  #setelahterlafaznyaakad  #dramasweetdreams 

"Betapa sempurna dirimu di mata hatiku Tak pernah ku rasakan damai sedamai bersamamu. . . . . •Studio Edited Technicolour Ltd.Pathe Publication.2019 •Model Cover : Wafiy Zainal @wafiyzainal  •Photographer : Harry.S.Haryanto. . . . . --------------------------------------------------------------------------------- . . . #InstaHits  #LagiHits  #OOTD  #instagram  #friends  #PakaianSeragam  #KerjayaBerseragam  #UnitBeruniform  #labuanphotographer  #VinylRecords  #KualaLumpurPhotographer  #Labuan  #Jakarta  #BandungHits  #Bandung  #Jogjakarta  #InstaSeleb  #instaHits  #LabuanPhotographer  #KualaLumpurPhotographer  #BandungPhotographer  #Fiksyenfoto  #peanutzin 

Haaa pagi ni ada barang baikkk punyaaaa... Teringat filem Sayang era 80an dulu.. korang ingat tak awek cun yang nak belajar piano ngan Cikgu Rizal @aku.amysearch  tu? Haaaaa kak @rajaema  .. petang semalam dia ada citer pasal Acar Fadangg Fasirunn kat @encik_samurai  .. Ini la sempena Merdeka ni kak @rajaema  nak kasi tawaran baekk punya.. @rajaema  buat sendiri ni.. tanpa pengawet resepi original orang dedulu👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Rugi tak cuba!! BESTSELLER !! Merdeka SALE : 2 FOR Rm65 only ( SM / SS ) Normal price Rm70 !! . . Acar ikan masin + kurma + nenas + mangga . . Nyumm nyumm... Sedapp 😋 550 gram !! Puas makan 👍🏻 . . WhatsApp kekma sementara stok masih ada 😍🌹💝 . . +60109226750 🌹 @rajaema  . . Video kacau jiwa setiap hari di 👉🏻👉🏻👉🏻 @encik_samurai  😳 . . . #akuamysearch  #artismalaysia  #slotakasia  #phewiiitbyamysearch®  #astrogempak  #silatolahraga  #coffeelovers  #silatmalaysia  #mirafilzah✨  #zahirahmacwilson  #kekasihpaksarela  #bazarpaknil  #meletop  #motifviral  #rajaema  #dakwahislam  #beritaterkini  #thehaidars  #hannahdelisha  #instamalaysia  #jangankecamsaya  #siscuba  #acarbuah  #nelydiasenrose  #instaseleb  #atikahsuhaime  #kitaok  #ikutcarakita  #igersmalaysia 

GUNA TANGAN SENDIRI BUKAN TANGAN JIRAN SEBELAH YE 😆 . Panduan untuk korang masa nak lunch nanti Kalau makan kat kedai tu...agak² dah la jangan pulak korang letak penumbuk kat nasi nanti terkejut lak semua orang pehal nak tumbuk nasi 😂😂 . NASI TAK BERSALAH 🤣🤣🤣🤣 . Intake Sept telah dibuka untuk yg serius nak turun berat 3-9kg . Klik link whatsapp di bio ig untuk info program 📲 ====================================== @coach_nanimizi  . #sarapansihat  #satukanrasa  #dramasweetdreams  #makeupvideos  #makeuptutorial  #sitinordiana  #khainana  #khaibahar  #khaibahar94  #infosihat  #utusancintabuatadam  #bukancintaaku  #kauyangsatu  #ctdk  #akasia  #adamchempaka  #icanseeyourvoicemalaysia  #keranadiamanusiabiasa  #semuasalahku  #resepi  #instaseleb  #selebritimalaysia  #mirafilzah  #benamirr  #intermittentfastingmalaysia  .

Amin Ya Rabbal Alamin....

Amin Ya Rabbal Alamin....

Reposted from @skyloversfansclub  - Malam ni dah start. Masih boleh dapatkan tiket sekaranggggg! . . #Repost  From @muzikmuzik_official  (@save.repost )Teater Pawana Isabella yang akan menemui anda semua di Istana Budaya bermula pada 21 Ogos hingga 31 Ogos 2019. Dapatkan tiket anda secara online di www.istanabudaya.gov.my atau boleh dibeli di Panggung Sari, Istana Budaya sekarang! @teaterpawanaisabella  @syafiqkylez  @jannanick  @jozlynnhanania  - #regrann  . . #syafiqKyle  #syafiqkylez  #teatermalaysia  #teaterpawanaisabella  #PawanaIsabella  #JannaNick #jozlynnhanania  #instaseleb #instamalaysia #artismalaysia #selebriti #hotfm #erafm #johanrajalawak  #radiusone_official  #radiusone  #DramaSangat  #officialdramasangat 

𝐍𝐄𝐖 𝐍𝐄𝐖 𝐍𝐄𝐖 ❤️❤️✨✨✨ . KEMEJA BUNGA PRINTED . 🌼🌹🌿🌼🌹🌿🌼🌹🌿🌼🌹🌿🌼🌹🌿🌼🌹. .​ 📏SIZE : M - XXXL (Slim Fit). 👕FABRIC : POLYESTER COTTON _____________________________ 🏷️Price : RM65 .​ 🚚Postage : 🔹Semenanjung : RM8 🔸Sabah&Sarawak : RM13 . 🎉FREE POSTAGE untuk pembelian 2 pcs ke atas 🆓🚚 ______________________________ 📲Wasap : 01124762906, atau klik link di bio😘 . . #kemejalelaki  #kemejastylo  #kemejamurah  #kemeja  #PrintedShirts  #KemejaBatik  #poslaju  #zjstore_  #astrogempak  #bajuraya  #bajuraya2019  #raya2019  #zaloramy  #jualbeli  #padu  #padubeb  #lawakhambar  #instaseleb  #igshopmalaysia  #kemejabunga  #bajubunga  #maluapabossku  #bossku 

📣MERDEKA SALES 🌺MARHA KURUNG RIAU . . 🌿MATERIAL SB LINE KUALITI TERJAMIN 🌿CUTTING KURUNG RIAU LOOSE 🌿CORAK BATIK YG UNIK 🌿KAIN DUYUNG •🌿BUTANG DEPAN 🌿•5 COLOR YG MEMUKAU 🌿SIZE S-2XL . . whtsapp 017-4008659 RM94SM RM99SS . . #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #aidiladha2019 #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2019 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #koleksibajuraya2018 #kebarung #kebaya #kurungriaumoden #kurungriau 

ada yang boleh bagi #Pikatline  lagi power dari @lopz_wala  ? #instaseleb 

"Daftar langkah panjang Tentang Bahagia Melangkah keluar menyerbu Kota . . Aku siapkan diri Menantang apa Arti hidupku...." . . . . •Studio Edited Technicolour Ltd.Pathe Publication.2019 •Model Cover : Wafiy Zainal @wafiyzainal  •Photographer : Harry.S.Haryanto. . . . . --------------------------------------------------------------------------------- . . . #InstaHits  #LagiHits  #OOTD  #instagram  #friends  #PakaianSeragam  #KerjayaBerseragam  #UnitBeruniform  #labuanphotographer  #VinylRecords  #KualaLumpurPhotographer  #Labuan  #Jakarta  #BandungHits  #Bandung  #Jogjakarta  #InstaSeleb  #instaHits  #LabuanPhotographer  #KualaLumpurPhotographer  #BandungPhotographer  #Fiksyenfoto  #peanutzin 

CADAR EXCLUSIVE : 🐰 BABY RABBIT BEDDING PREMIUM 🐰 PRE ORDER 🚛 ✅ Boleh deposit ✅ Boleh ansuran (Tempoh maximun 3 month) NORMAL PRICE : RM800 utk all size 🙅 CLIK WHATSAPP ON BIO TO GET SPECIAL PRICE ONLY AT @CADARCOMEY  💕😎 . SET INCLUDED : 2 pcs pillowcase 1 pcs selimut jenis quilt cover 1 pcs cadar 🛍 Special gift . Utk order, SCREENSHOT gambar ni berserta CODE & hantar ke WHATSAPP LINK DI BIO (0179379186 -Ana) 👌🛍 . #cadarmurah  #cadarmalaysiamurah  #cadarhotel  #cadarsingle  #cadarqueen  #cadarking  #cadarmampumilik  @cadarcomey  #cadarpengantin  #cadarviralmalaysia  #utusancintabuatadam  #ajariplayboyitu  #semuasalahku  #sweetdreams  #blackpink  #puteriyangditukar  #mirafilzah  #remyishak  #khaibahar  #neelofa  #dominasibbnu  #bts  #sitinordiana  #icanseeyourvoicemalaysia  #icsyvmy  #bigstage2019  #meletop  #instaseleb  #runningman  #muzikallawaksuperstar 

👁️ 1minuteMiracleEyebrow . RM28/BOX . . ❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #mata  dlm 1 batang ❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #warna  dlm 1 batang ❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte) ❤ harga tersangat lah mmpu milik . Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata . ✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown ✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown ✏include spoolie Brush dan angle Brush . DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio) . . #eyebrows  #eyebrow  #1mmeyebrow  #1minutemiracle  #makeup  #sayajualmakeup  #makeupaddict  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #lipmattemurah  #wawabeauty  #sobella  #muabellaz  #naelofarhijab  #pia  #nur2  #meletop  #donde  #malaysia  #syafiqkyle  #zizanrazak  #fattzura  #ctdk  #viralmalaysia  #utusancintabuatadam  #Instaseleb  #setelahterlafaznyaakad  #dramasweetdreams 

Gemuk air aka water retention . 7 TIPS CARA ATASI ... . . 1.Kurangkan berat badan Jika anda bersenam untuk membuang lemak, air juga akan turut terbuang . 2. Minuman Berkafein Minuman seperti kopi, teh dan lain-lain adalah duiretik iaitu ia membantu anda membuang air. Elakkan pengambilan dengan gula dan susu, kerana teh o kosong dan kopi o kosong tidak mempunyai kalori dan anda selamat . 3.Kurangkan Garam Garam ni umpama pasir yang menyerap air. Kurangkan garam dalam setiap masakkan. Ini membantu anda kurangkan masalah hypertension atau tekanan darah tinggi. . 4. Tambah Serat (fiber) Badan anda tidak dapat menghadamkan serat dan terpaksa membuangnya melalui sistem perlawasan. Tapi untuk membuang serat yang sememangnya kering, ia memerlukan banyak air. Ini “rahsia” kebanyakkan diet detoxification . . 5.Minum air Kenapa mesti takut minum air kalau gemuk air? Anda perlu banyakkan minum air untuk membuang lebihan air yang tidak perlu dalam badan. . 6.Potassium Ia adalah musuh kepada (sodium) garam. Potassium penting untuk mengawal keseimbangan lendiran badan. Pisang memang sering menjadi makanan kegemaran atlet-atlet kerana ia kaya dengan potassium untuk stabilkan lendiran badan. . 7.Kurangkan Karbohidrat Setiap gram karbohidrat (nasi, roti, buah, mee dan lain-lain) perlulah lebih kurang 3g air untuk dihadamkan. Jadi, kalau diet anda tinggi dengan karbohidrat, sememangnya badan anda terpaksa mengurangkan air berlebihan. Sebagai panduan, elak gula ringkas, pilih yang mengandungi banyak serat dan jangan lebih dari segenggam untuk pengambilan nasi. . . . Yang serius nak turun 3-10kg bulan SEPTEMBER NI, jom sy guide anda ,, get ready je . . . Coach Syuhada 018 408 9311 . . Click link di profile IG utk direct WhatsApp kpd Coach Syud. . . . . #bukancintaaku  #kauyangterindah  #babysayang  #khaibaharsmule  #sitinordiana  #ctdk  #akasia  #tv3malaysia  #adamchempaka  #lestary  #ajariplayboyitu  #utusancintabuatadam  #teamrijuna  #teamrisma  #dsssquad  #instaseleb  #ceterahatidiya  #kariahcakpong  #satukanrasa  #icsyvmy  #dramasweetdreams  #tuandanial  #MakCun5  #onlyadamforaireen  #keranadiamanusiabiasa  #semuasalahku  #kauyangpertama 

. 올 해 마지막 여름💙 좋아하는 스커트인데 넘나 여름패턴이라서 진짜 여름 훌쩍 가버리기전에 입었어용~내 년에 다시 만나 치마야~👗 잇님들 맛점하셔용🍼 . . #여름안녕 #가을 #오오티디 #패션 #뷰티 #코디 #쇼핑몰 #lotd #ootd 

SPECIAL Untuk Peminat Setia Wangian De'Xandra😍 Kini Dilancarkan, DE'XANDRA WAVIN' SCENT SALES, Untuk mengharumkan anda dengan semangat Kemerdekaan yang lebih membara, lebih jitu dan lebih menggamit jiwa serta raga 💪 3 pakej menarik untuk anda. Lepasni, dimana sahaja anda boleh spray dan mewangi dengan De'Xandra tau😍 Pastikan dapatkan yang original ya ! Dm atau ws tya lelaju di no 0127585848 sekarang! Best sangat tauuuu 😍😍 . . #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandrajohor  #dexandramelaka  #dexandrapenang  #dexandrakl  #dexandrashahalam  #dexandrakuantan  #hantarandexandra  #dexandrabytya  #teamdywanzsxandra2u  #waveyourscent  #neelofarhijab  #guccimalaysia  #nur2  #meletop  #senafasrindu  #donde  #malaysia  #neelofa  #curicuricinta  #sepahtureunionlive  #fattzura  #ctdk  #viralmalaysia  #uneed4raya  #utusancintabuatadam  #Instaseleb  #setelahterlafaznyaakad  #dramasweetdreams 

👁️ 1minuteMiracleEyebrow . RM28/BOX . . ❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #mata  dlm 1 batang ❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #warna  dlm 1 batang ❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte) ❤ harga tersangat lah mmpu milik . Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata . ✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown ✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown ✏include spoolie Brush dan angle Brush . DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio) . . #eyebrows  #eyebrow  #1mmeyebrow  #1minutemiracle  #makeup  #sayajualmakeup  #makeupaddict  #lipmatte  #lipmattemalaysia  #lipmattemurah  #wawabeauty  #sobella  #muabellaz  #naelofarhijab  #pia  #nur2  #meletop  #donde  #malaysia  #syafiqkyle  #zizanrazak  #fattzura  #ctdk  #viralmalaysia  #utusancintabuatadam  #Instaseleb  #setelahterlafaznyaakad  #dramasweetdreams