#jdt Stroies

1,142,429 Posts

Top Posts

Crunchy, creamy, salty & melty, all in ONE.. Whodattt?! πŸ˜¬πŸ˜‹ β€’ Viennese #cookie  β€’ . #kwbcookie  #kwbcookieraya  . . . . . . . . . . . #kiswonderbake  #homemade  #premiumingredients  #baking  #celebration  #birthday  #cake  #dessert  #johorbahru  #singapore  #sg  #singaporecakes  #singaporecake  #johorbahrucakes  #jbbaker  #bakerjb  #jdt  #jbcakes  #jbcake  #igdaily  #cakeoftheday  #halalcake  #supportlocal  #cakeoftheday  . . . . . .

"Y ahora su guardia ha terminado." (Juego de tronos, 2011-2019) #BuenosDΓ­as 

Happy birthday coach πŸ”₯ @l19f  {feliz cumpleaΓ±os entrenadorπŸ”₯😍} ________________ @soccermalaya7  @brotherhoodjohor  @officialjohor  @johordarultazimfc  @semuanya_jdt  @johordtfc  @johordt.fc  _____________________ #johorsoutherntigers  #johordtfc  #jdt  #melakaunited  #melakaunited  #melakaunited  #johor  #JDTforall  #nike  #jb 

PKNSFCπŸ†šJDT πŸ”₯😍 ______________________ { @safawirasid29  goal first} {Second is @diogoluis_santo  }πŸ”₯ _______________________ @diogoluis_santo  @akhyarrashidfc  @safawirasid29_  @soccermalaya7  @brotherhoodjohor  @jdt_4ever  @tudia.bola  @officialjohor  @msl.golazo  @mslgoals1  @mslgoalsx  @amn_studiomsl  @darkhuntstyle  _________________________ #johorsoutherntigers  #johordtfc  #melakaunited  #melakaunited  #jdt  #mslgoals7x  #jdtvideo 

LIGA SUPER 2015 KELANTAN 4-1 JDT ⚽️ Gilmar Filho @gilmarfilho9  ⚽️ Badhri Radzi @captain_piya16  ⚽️ Mahali Jasuli @mahali2489  ⚽️ Norfarhan @norfarhan_muhammad  Tajaan : @setiajersi  Jersi Murah Untuk Sahabat #videobolasepakmalaysia  #infosohehbolasepak  #setiajersi  #kelantan  #kelantanfa  #gomokelategomo  #jdt  #jdtfamily  #johor  #ligasuper  #ligamalaysia  #majulahsukanuntuknegara  #bolasepakmalaysia  #teammalaysia  #malaysia 

Recent Posts

Selamat sejahtera dan selamat tengah hari bossku... Hampa yg ada msalah bateri kereta kong..hubungi..BATERIKU.COM penang Atau anda boleh datang ke kedai kami yg beralamat di: NO63 JALAN SEANG TEIK 10400 GEORGETOWN PENANG. BATERIKU.COM PENANG beroperasi seperti biasa 8 pagi hingga 12 tengah malam. Hantar | Diagnos | Pasang PERCUMA FREE Delivery | Diagnose | Installation . .TOLL FREE : 1 300 22 2324 PENANG DIRECT: 0124703072 (saiful) OPIS PENANG:0182026019(OPIS) WHATSAPP : http://www.wasap.my/+60124703072 WEB : Bateriku.com Or download Bateriku.com application http://onelink.to/kcpyve #baterikong  #baterikereta  #carbattery  #kedaibateri  #hantarperiksapasang  #delivercheckinstall  #shahalam  #nibongtebal  #butterworth  #batuferringhi  #kualaLumpur  #bayanlepas  #georgetown  #kl  #balikpulaupenang  #cheras  #seremban  #melaka  #jdt  #penang  #n9  #kuantan  #baterimurah  #amaronbattery  #batterydelivery 

TRUSHAPE ESSENCE🍊 Trushape essence ialah essence yang diformulasikan untuk membakar lemak dibahagian perut, lengan, peha dan menghilangkan selulit. TruShape juga dapat membantu anda untuk mendapatkan bentuk badan yang anda idamkan dan menghilangkan kesan selulitπŸ”₯ . RM79 SM RM85 SS 30$ SGD 30$ BND . . #trudollyhq  #trudollybyfazura  #fattzura  #vdolly  #trufitz  #trufitzbyfazura  #johorbahru  #codmelaka  #codmasjidtanah  #pasirgudang  #codpasirgudang  #cantikputih  #putihinstant  #putihgebu  #trufitzjohorbahru  #jdt  #TruWhite  #TruShape  #chocojarsedap  #trushapetruwhite  #kurus  #sihat  #putih  #likeforlikes  #likeforfollow  #like4likes 

TRUSHAPE ESSENCE🍊 Trushape essence ialah essence yang diformulasikan untuk membakar lemak dibahagian perut, lengan, peha dan menghilangkan selulit. TruShape juga dapat membantu anda untuk mendapatkan bentuk badan yang anda idamkan dan menghilangkan kesan selulitπŸ”₯ . RM79 SM RM85 SS 30$ SGD 30$ BND . #trudollyhq  #trudollybyfazura  #fattzura  #vdolly  #trufitz  #trufitzbyfazura  #johorbahru  #codmelaka  #codmasjidtanah  #pasirgudang  #codpasirgudang  #cantikputih  #putihinstant  #putihgebu  #trufitzjohorbahru  #jdt  #TruWhite  #TruShape  #chocojarsedap  #trushapetruwhite  #kurus  #sihat  #putih  #likeforlikes  #likeforfollow  #like4likes 

Terima kasih puan 😘 saya jual ya . Puan ni grab combo daim+toblerone . Puas tengok muka customer senyum lebar macam ni . Sesiapa nak grab harga promo lekasss dm/whatsapp . Promo ends 4 Jun tauuuuu . #coklatmurah  #makansedapjohor  #johorean  #kekdaimviral  #kekdaimjohor  #larkin  #pasirgudang  #senai  #kulai  #johordt  #jdt 

alhamdulillah cust happy design cantik kata nya.. alhamdulillah allah kurniakan kelebihan untuk memudahkan urusan orang lain.. jom sapa nak buat design meh roger2 0189096836 #raya  #ramadan  #ramadhan  #selamathariraya  #malaysia  #kualalumpur  #kolumpo  #kl  #johorbahru  #johor  #jb  #jdt  #design  #grafikdesign  #grafik 

Gracias por estos 8 aΓ±os. Me encantΓ³ de inicio a fin. Thanks for these 8 years. I loved it from the beginning to the end. NO SPOILER! #gameofthron  #juegodetronosespaΓ±a  #got  #jdt  #gameofthrones  #hboseries  #juegodetronos  #stark  #targaryen  #lannister  #7reinos  #7kingdoms  #sevenkingdoms  #sietereinos 

Biasanya kita lihat wanita yang sukakan kecantikan dan bidang kecantikan sinonim dengan wanita. . Kali ini, bidang ini boleh saja dipelopori oleh kaum ADAM. Malah ianya mendapat permintaan yang tinggi, sebab konsep kami adalah Home Mobile Spa. . Adakah ada kaum ADAM nak facial? Eh, pasti ada malahan tak cukup kaki tangan nak ambil tempahan. . Nak tahu detailsnya? Pm ika ya 0198125900 0198125900 0198125900 . #RaudhahBeautySpa  #beautycartel  #mulus  #makeupartist  #designer  #cash  #jdt  #ELYSYLEFigurePerfect  #ElysyleAdvancedAgeRecovery  #kerja  #kerjasampingan  #cantikskincare  #muslimahfacialspa  #perkahwinanmelayu  #fashiondesigner  #ELYSYLEMobileFacialSpa  #MobileHomeSpaJB  #ramadan2019  #rezeki 

Jersey Team πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . Price: RM30/pcs . Minimum order: 8pcs . Size: S, M, L & XL . FREE Printing Name & Number βœ…βœ…βœ… FREE Postage Semenanjung Malaysia. Sabah/Sarawak +RM2/pcs ✈️ . Call/whatsapp to 0109012868 πŸ“² . Atau tekan link di profile. #jersimurah  #jersiborong  #jersiberkualiti  #jerseyteam  #jersirare  #jerseybola  #jerseyfutsal  #printingjersey  #printjerseymurah  #printingbaju  #bajukelas  #jersisukan  #ligaipt  #uitm  #utm  #upsi  #jdt  #terengganu  #sabah  #sarawak  #perak  #kakibola  #bangsabola  #ligaipt  #masiswa  #jersibaru  #jersicun  #bolasepak  #jersiclub  #sukanrakyat 

EEE MCM MANA NI NAK BERAYA TAPI MASALAH JERAWAT TAK SELESAI LAGI 😭 . Siapa ada masalah jerawat yang tak pernah selesaikan tu? Eee mesti segan kan nak beraya nanti. Tahu tak korang yang di Hannan Medispa kami boleh selesaikan masalah jerawat korang sampai ke akar!! Hah so Sara nak bantu korang selesaikan masalah jerawat tu Yang terawal komen β€œNAK” Sara akan pm laju2β€Ό . πŸ“ž 010-2437337 πŸ“ž 010-2437337 πŸ“ž 010-2437337 . 5 orang yang klik link di bio Sara akan belanja RM50 OFF utk buat treatment di HM Batu Pahat! Klik now!! . #hannanmedispa  #hannanskincare  #hannancosmetics  #spabatupahat  #facialmurah  #spamurah  #facialtreatment  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #noweveryonecancantik  #hmbp  #nakcantik  #feedbackpositive  #jdt  #bangsajohor  #cantikawalraya 

Mi cara al ver el capΓ­tulo final de Juego de Tronos 😳 |β€’β€’β€’πŸΎβ€’β€’β€’| My face when I saw the final chapter of Game of Thrones 😳

Penyokong setia Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT) terutama yang berada di sekitar daerah Kota Tinggi kini boleh mendapatkan produk-produk rasmi #JDT  keluaran Southern Tigers Sdn Bhd (STSB) di JDT Store, Desaru. Pelbagai produk menarik disediakan dan jangan ketinggalan peluang untuk memiliki barangan rasmi #JDT  sebagai tanda sokongan anda terhadap kelab. Hidup Johor Demi Johor #HarimauSelatan  #PermataSelatan  #JDTuntukSemua  #JDTstoredesaru 

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Posted @withrepost  β€’ @chocofit_delicious_jb  ❀️Alhamdullillah. Thank you Nabila promote betapa bestnya ChocoFit kat Mummy dia😍 makanya hari ini, mummynya Sis Lis greb 3 box ChocoFit terus. Betol betol cinta pandang pertama ni. Gara2 Nabila semakin Meletops Cun 😍😍😍 . ❀Assalammualaikum Saya NURMALA Agent ChocoFit *ID : KPA027 (JB)* πŸ’°CHOCOFIT RM79 πŸ’°LEMONFIT RM48 πŸ’°CHOCOCURVE LOTION RM48 πŸ’°CHOCOBAR SOAP RM58 πŸ’°EXCLUSIVE SHAKER RM8 COD (Taman Impian Emas, Setia Tropika, Kempas, Dato Onn, Adda Height,Setia Indah, Taman Daya, Taman Mount Austin, Taman Johor Jaya, Taman Molek, Pandan) Lunch Hour COD (Tmn U, MPJBT, UTM Skudai) POS setiap hari seluruh Malaysia *FAST REPLY WATSAPP KAKAK* www.wasap.my/60127502258/chocofit Cc @drbeau.chocofit.honeyda  @chocofit_runnerjb  @chocofit_official  @chocofithq  #teamchocofithoneyda  #chocofitjb  #jdt  #johor  #chocofitjohorbahru  #chocofit  #chocofitjohor  #chocolista  #chocofitaustin  #chocofitskudai  #coklatbelgium  #chocofitmalaysia  #fitnessmalaysia  #cabarankurus  #nakkurus  #chocofitsingapore  #nakcantik  #chocofitsingapura  #chocofitsg  #chocolateforfitness  #pinggangramping  #pehakecil  #slimmingproductmalaysia  #slimmingproduct  #slim  #chocolate  #miniagentwanted  #dropshipwanted 

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

- Assalamualaikum. Ini saya sewaktu gemuk. Tak perasan pun bila badan tu membesar. Bila dah turun 16kg... tngk gambar lama..baru tau diri ni gemuk, pipi pau dagu berlapis.. . 3 bulan setelah join program... Alhamdulillah mmg nmpk perubahan yg ketara. . Saya dulu semasa badan berat.. mengalami sakit lutut... nak berjogging pun kaki terasa berat.. selalu kena gastrik(sebab x boleh lapar.. tu yg badan bagai di pam2.. membesar dgn jayanya.. lemak sana sini.. 😭😭 . SAYA DAH BUKTIKAN.. ANDA BILA LAGI.... . Jom join befitprogram Intake June Special Edition . Saya bantu anda utk kurus & sihat 😍 . Clik link di bio ig utk maklumat lengkap program . #befitonlineprogram  #beftprogramonlinecoaching  . Coach Bariah +0127558742 . #makansedap #resepisedap  #coachturunberat #NakKurus  #nakdiet  #perutbuncit #jdt  #asalkandiabahagia #kelasngaji  #jodohjodohanissa  #perak  #pahang  #kuantan #melaka  #kedahsuper  - #regrann  - #regrann 

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Alhamdulillah, Selesai menyelamatkan bumbung rumah di kawasan Kota Masai dari di serang Anai-Anai . . . Tuan rumah telah pun buat Treatment Anai-Anai tapi dah lama dulu, bila saya buat checking hanya 10 Lubang di bahagian depan rumah dan 10 Lubang bahagian belakang rumah ( Bahagian dalam rumah tak ditebuk ) . . . Tak sampai beberapa tahun Anai-Anai datang lagi dan kali ni dia serang bahagian bumbung Tuan Rumah yang risau akan bumbungnya runtuh, dia telah bersetuju untuk Treatment bahagian bumbung rumah sahaja . . . . Ada tak insan di luar sana yang dah buat Treatment Anai-Anai tapi masih datang lagi Anai-Anainya tu ? dan nak kami bantu selamatkan rumah dia boleh komen β€˜ ADA β€˜ atau boleh terus tekan link ni untuk FREE CONSULTATION & INSPECTION okay πŸ‘ŒπŸΌ : - . . http://tolongbantuselamatkanrumah.wasap.my/ http://tolongbantuselamatkanrumah.wasap.my/ http://tolongbantuselamatkanrumah.wasap.my/ . . #linecheker  #tipslipas  #tipstikus  #tipsanaianai  #lipas  #tikus  #anaianai  #abangpest  #pestcontrol  #UsahawanJohor  #johor  #jb  #johorbahru  #jdt  #kotatinggi  #skudai  #kulai  #senai  #pasirgudang  #pontian  #Bertindakakanberjaya 

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

Bismillahirrohmanirrohim.. Assalamualaikum.. . Order your Ready Made Money Packet today. Luxurious graphics and design elements exclusively curated with love. Exclusive, Stylish and Elegant. . Any enquiries kindly dm me πŸ’›πŸ’›πŸ’› . Order Sampul Raya anda sekarang. Sentuhan grafik dan design yang mewah, kami usahakan dengan penuh kasih sayang khas untuk anda. Eksklusif, Bergaya dan Elegant. . Untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami πŸ’›πŸ’›πŸ’› . #aurasilara  #aurasilaralovers  #aurasilaragemilangsolution  #sifuprinting  #professorstandard  #businessforummah  #sampulraya2019  #moneypacket  #sampulrayamurah  #offsetprinting  #inkjetprinting  #sampulduitraya  #sampulduitrayamurah  #moneypacket2019  #babysayang  #kelantan  #selangor  #kualalumpur  #kedah  #sabah  #sarawak  #malaysia  #perak  #johor  #jdt  #cantik  #designmenarik  . One stop media advertising and printing solution. One stop offset and inkjet printing solution. πŸ’•πŸ’•

NAK NAMPAK UP TO DATE DALAM FESYEN mcm @mfmirafilzah  dan @asyalliee  pkai GM Absente dari KRBM . Memang Spek KRBM ni Viral2 semuanya sesuai Bawa Pergi Melancong😍 . INILAH Gentle Monster Absente (Polarized) yg menjadi Viral Dan mendapat Jualan 17800 unit dalam 3 minggu pertama Sahaja! Memang Giler! . Nampak tak Bingkai Gold Absente yg nampak Mewah! Pakai tudung pun x kembang . Lens Polarized yg mmg best giler!Protect mata dari UV, so Polarized mmg CUT 100% UV . Design ni sesuai dgn semua bentuk muka, muka lebar pun sesuai . Kami bagi FREE Polarized Test Card, so korang boleh check btul tak Polarized lens . Nak Order WS 0177128074 atau click link kat Bio😘 #krbmonline  #instashop  #krbmonline  #specviral  #jdt  #moodraya 

#lunaxpert  #whiteningcream  Dropship agent restocked πŸ’•πŸ’•πŸ’• C. O. D to Tun Aminah, Skudai, Johor😍😍😍 Tuesday - 21/05/2019 . . . . Produk laku keras!!!Nak naikkan lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah πŸ‘‡ . . https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB) https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB) https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(DB) . Call: +60146115433 WhatsApp: 0146115433 . . LIKEβ”‚SHAREβ”‚COMMENT #lunaxpert  #dropship  #dropshipneeded  #ejendropship  #duitextra  #surirumah  #carimakan  #lunaxpertwhiteningcream  #deluxebeautycream  #produklakukeras  #pendapatanlumayan  #testimoni  #kulitlicin  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #kulitglowing  #kulitputih  #lunaxpertjohor  #royalpakistan  #bangsajohor  #jdt  #productterlajaklaris  #skincareroutine  #skincaretips  #skincareterbaik  #nomercury  #singapore  #codsingapore 

Rain or shine, our staffs are prepared to make your Ramadan Buka Puasa experience an amazing one! Walaupun di kala musim hujan, The Katerina Hotel sentiasa melindungi dan memayungi anda dalam memastikan pengalaman berbuka puasa bersama kami adalah yang terbaik! BUFET RAMADAN, THE KATERINA HOTEL BATU PAHAT 2019 . BERBUKA DI HOTEL 4 BINTANG & DIJAMIN HALAL ! The Katerina Hotel, menawarkan Fiesta Iftar yang dinanti ramai dengan pelbagai jenis hidangan yang menyelerakan. Ini adalah cara terbaik dalam menjaga hubungan dan berkongsi kegembiraan Ramadan. Para tetamu akan dijamu dengan makanan istimewa yang disediakan oleh pakar kulinari kami sempena bulan istimewa Ramadan ini. βœ… RM 68.00 dewasa & RM35.00 kanak-kanak (4-12) βœ… Parking Percuma & Surau Disediakan βœ… Tel No: 07-4337111 βœ… Website: www.katerinahotel.com βœ… Email: info@katerinahotel.com  βœ… Whatsapp: 013-7563734 (Hamdan) 016-7881119 (Sharon) 013-7926464 (Masliah): 019-7904070 (Humaira) #ramadanatkaterina  #thekaterinahotel  #ramadan  #ramadhan  #ramadanbuffet  #4starhotel  #halacertification  #iftar  #bukapuasa  #sedap  #yummy  #delicious  #batupahat  #halal  #puasa  #padu  #jdt  #johorean  #makanansedapdikaterina  #jangancakapabangtakpayung 

Reposted from @bariah_jeff  - Assalamualaikum. Ini saya sewaktu gemuk. Tak perasan pun bila badan tu membesar. Bila dah turun 16kg... tngk gambar lama..baru tau diri ni gemuk, pipi pau dagu berlapis.. . 3 bulan setelah join program... Alhamdulillah mmg nmpk perubahan yg ketara. . Saya dulu semasa badan berat.. mengalami sakit lutut... nak berjogging pun kaki terasa berat.. selalu kena gastrik(sebab x boleh lapar.. tu yg badan bagai di pam2.. membesar dgn jayanya.. lemak sana sini.. 😭😭 . SAYA DAH BUKTIKAN.. ANDA BILA LAGI.... . Jom join befitprogram Intake June Special Edition . Saya bantu anda utk kurus & sihat 😍 . Clik link di bio ig utk maklumat lengkap program . #befitonlineprogram  #beftprogramonlinecoaching  . Coach Bariah +0127558742 . #makansedap #resepisedap  #coachturunberat #NakKurus  #nakdiet  #perutbuncit #jdt  #asalkandiabahagia  #jodohjodohanissa  #perak  #pahang  #kuantan #melaka  #kedahsuper  - #regrann 

I HAVE NOT SEEN THE LAST EPISODE YET SO NO SPOILERS ❀ ❀ ❀ podrick payne "i told you i could fight!" β—‹ β—‹ β—‹ β—‹ β—‹ β—‹ #asoiaf  #asongoficeandfire  #agameofthrones  #aclashofkings  #astormofswords  #afeastforcrows  #adancewithdragons  #thewindsofwinter  #adreamofspring  #georgerrmartin  #gameofthrones  #got  #juegodetronos  #jdt  #canciondehieloyfuego  #cdhyf  #podrickpayne  #housepayne 

Assalamualaikum...hi gusy.. Buntu untuk iftar di mana??πŸ€” Ada berita baik di Restoran LobstamVIRAL JOHOR memberi harga serendah rm35 untuk anda merasa sendiri seafood segar yang kami hidang kan.. Menu yg beberapa menjadi kesukaan pelanggan πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 🎯SHELLOUT 🎯SET SIAKAP GORENG ASAM 🎯MEE LOBSTAM 🎯LOBSTER BLACK PAPPER 🎯TELUR IKAN MASAK LEMAK 🎯NASI GORENG LOBSTER 🎯TOMYAM banyak lagi menu yang kami ada..yang pasti nye rasa tidak mengecewakan, dan paling best kami akan buka sepanjang Ramadhan,. πŸ‘‡ ⏰ 5 petang - 10 malam πŸ“Œ lokasi : NO 34 Jalan nusaria 11/4, tmn nusantara 81550 gelang patah, johor Www.wasap.my/60177080450/tempahan #Restoranlobstamviraljohor  #makanansedap  #shelloutfresh  #jjcmjb  #jomcuba  #jjcmjohor  #makananviral  #jdt  #feedbackcustomer  #freshdarilaut  #lobster  #jomrasa  #jomtry  #kakimakan  #lobstermasihoffer  #ikansegar  #hargamampumilik  #seafoodviral  #shelloutviral  #telurikantenggiri  #birthdayparty 

The sun is up, the sky is BLUE. It's beautiful, and so are You.πŸ˜Šβ›… . Ramadhan Sale is still on!πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰ . Feathers Babydoll Kurung comes in 2 colors. 🌸 Dodger Blue (Grey feather) 🌸 Dim Grey ( Peach feather) 🌸 Dim Grey ( White feather) . Description: πŸ‘—Babydoll cutting kurung (Top with skirt). πŸ‘—Material : cotton πŸ‘—Hidden back zipper πŸ‘—Feathers embellishment on top of right side shoulder. . ❌No buttons, no beaded embellisment for child safety. . Price: RM 70 only. N/p RM 89. Size S (1-3yrs) Size M (4-6yrs) Size L (7-9yrs) * excluding postage. . DM us or was ap at 017 3911509 for order.. Please measure to fit mummy. Refer our size chart on previous post. . #bajuraya2019  #bajukurung  #bajubaby  #selangor  #johorbahru  #kualalumpur  #shahalam  #bajukanakkanak  #bajukurung2019  #bajuraya  #lebaran2019  #bajukurung2019  #bajukurungkanakkanak  #bajukurungbaby  #klonlineshopping  #lebaran  #kidsraya2019  #kidsbajuraya  #kidsbajukurung  #kurung2019  #kidsbajumelayu  #lebaran2019  #jdt  #bajurayabiru  #bajuraya  #bajurayababy