#kotakinabalu Stroies

1,601,460 Posts

Top Posts

Beautiful things happen when we live without expectations. #Sunset  #Ctytravelmap  #Kotakinabalu  #Sabah 

Hey guys. Let me know if you like this new ethnic style by @missa_more_clothing  If you guys are interested in the collection you might win one of my outfits from my next giveaway. Photo credits @harrysphotographyofficial  . . . #yellowdress  #fashion  #yellow  #dress  #summerdress  #style  #ootd  #bodycondress  #onlineboutique  #fashionblogger  #longdress  #wrapdress  #fancydress  #kotakinabalu  #offshouldertop  #photography  #goodquality  #magalongmall  #donggongon  #sumandaksabah  #kkcity  #flareskirt  #sabah  #topmurah  #photooftheday  #summer  #bhfyp  #ethnic  #fusion  #indianwedding 

Yeah !!New drink in town!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅFIRE BROWN SUGAR PEARL FRESH MILK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Roasted fragrant Taiwanese brown sugar on cream mouse + 100% local fresh milk +chewy tapioca pearls make a splendid combination. Come and have one! We open daily 10:45AM-11PM ่ฟ™ไธชๆœˆ ไธ‡ไผ—็žฉ็›ฎ๐Ÿ’ฅ Sharetea KK ใ€Šๆญ‡่„šไบญๆฒ™ๅทดไบšๅบ‡ๅˆ†่กŒใ€‹ ้š†้‡ๆŽจๅ‡บ้ฃŽ้กๅ…จ็ƒๅ„ๅœฐ่ถ…ๅคฏ็š„ไธ€ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ็‚™็ƒง้ป‘็ณ–็็ ้ฒœๅฅถ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ้ป‘็ณ–+็็ +้ฒœๅฅถ+็†Š็†Š็ƒˆ็ซไผšๆƒณๅˆฐไป€ไนˆๅ‘ข๏ผŸ ไปฅๅคง็ซ็‚™็ƒงๅ‡บๆต“ๆต“็š„้ป‘็ณ–้ฆ™ๆต“้ƒ่Šฌ๐Ÿ”ฅ้…ไธŠๅฃๆ„Ÿ้ฆ™้†‡็š„ๆœฌๅœฐ้ฒœๅฅถ ๏ผŒๅŠ ไธŠQ็”œๅผน็‰™็š„็็ โ˜„๏ธโ€”โ€”๐Ÿฅฐ ็‚™็ƒง้ป‘็ณ–็็ ้ฒœๅฅถ๐ŸŒŸ๏ผŒ้ฆ™ๅ‘ณไธŽๅฃๆ„Ÿ็žฌ้—ดๆๅ‡โค๏ธโค๏ธ ๅ“Žๅ“Ÿ๏ผŒ ไฝ ่ฟ˜ๅœจ็ญ‰ไป€ไนˆ ๏ผŒ้ป‘็ณ–ๆŽงไปฌ ่ตถๅฟซๅˆฐSharetea KK ็•…้ฅฎไธ€ๆฏๅง๏ผ #Qๅผน้ป‘็ณ–็็  #้ฆ™้†‡ๅฐๅ†œๅœบ้ฒœๅฅถ  #ๆœฌๅœฐๆ–ฐ้ฒœ #ecoyapfreshmilk  #่„†็šฎๅธƒ้›ท้ป‘็ณ–  #bobameup  #cremebrulee  #shareteakk #kotakinabalu #boba  #brownsugarfreshmilk  #firebrownsugarpearlfreshmilk  #ๆฒ™ๅทดไบšๅบ‡ๆญ‡่„šไบญ  #้ป‘็ณ–ๆŽง  #็‚™็ƒง้ป‘็ณ–็็ ้ฒœๅฅถ  #ๆญ‡่„šไบญ  #sharethelove  #sharethehappiness  #newdrinks  #launching2019 

So here I am posing with my newly made yoga mat strap. This one was requested by my customer so I could not refuse. Being a first, it took me 2 tries, the first one being too short in length as I underestimated the amount of string require by 3 metres each strand!! I suppose we all learn by trial and error. I loved the way it turned out!!! . #macrame  #macramedesign  #macramelove  #macrameyogamatstrap  #yogamatstrap  #handcrafted  #KotaKinabalu  #yogaaccessories  #fiberart_community  #modernmacrame  #macramemakers  #makersmalaysia  #handmademalaysia  #macrameyogastrap  #macramemovement 

From our latest task for Shaferra & Luken wedding. The decoration is by our partner in crime @urweddingstory  . Light by @megaboogiesb  . . Dress by @ezuwanismail  . #kkcity  #kotakinabalu  #kotakinabalusabah  #malayweddingdress  #malayweddingguide  #sandakan  #tawau  #brunei 

Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™, kan kujaga sampai kapanpun.. love you so much. Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil... Amiiin... . . . Follow: @mysolusi_hamil  @mysolusi_hamil  ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kehamilan, Program hamil & Tips hamil ๏ธโœ” contact person : ๏ธ ๐Ÿ“ฒWA: 087786731769

์–ด์ œ ๋„ˆ๋ฌด ์žฌ๋ฐŒ์—ˆ์–ด์šฉ>.< hair&makeup in sabah @hernameisangel 

Recent Posts

MENTALITI ! aduiiii.. siapa bah juga yang guna Padang Hoki di Stadium Likas ni. TOLONG lah bah jaga kebersihan. Sampai bila otak simpan di lutut? Nota: ini gambar hari ini 24.8.2019 (Sabtu)- 8.00 pagi #jagakebersihan  #sayangisabahku  #stadiumhokilikas  #kkcity  #kotakinabalu  #stadiumlikas 

- ๊ฐ€๋Š”๊ณณ ๋งˆ๋‹ค ๊ท€์—ฝ๋‹ค๊ณ  ๋‚œ๋ฆฌ๋‚ฌ๋˜ ์šธ๋‘˜์ฐŒ๋‹˜๐Ÿป ์—ญ์‰ฌ ๋„ˆ์˜ ์‚ฌ๋ž‘์Šค๋Ÿฌ์›€์€ ์–ด๋””์„œ๋‚˜ ๋‹ค ํ†ตํ•˜๋Š”๊ตฐ์•„๐Ÿฅฐ ํ˜„์ง€์ธ ์Šคํƒ€์ผ์ธ๊ฐ€?๐Ÿคฃ ๊ทผ๋ฐ ์ฝœ๋ผ์ข€ ๊ทธ๋งŒ๋จน์ž ๋”ธ์•„๐Ÿ˜… . . #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ  #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ์—ฌํ–‰  #kotakinabalu  #์ƒน๊ทธ๋ฆด๋ผํƒ„์ค‘์•„๋ฃจ  #์ˆ˜์˜์žฅ์ฃฝ์ˆœ์ด  #๊ท€์š”๋ฏธ #๋‘˜์ฐŒ๋‹˜ #๋Ÿฌ๋ธ”๋ฆฌ #2ํ˜ธ๋‹˜ #ํ•‘ํฌ๊ณต์ฃผ #5์‚ด #์• ๊ต์Ÿ์ด  #๋ˆˆ์›ƒ์Œ์Ÿ์ด  #์ฝœ๋ผ๋ฅผ์œ„ํ•œ  #ํ•„์‚ด๊ธฐ  #1์ผ1์ฝœ๋ผ์ค‘  #์ธ๊ธฐํญํŒ” #ํ˜„์ง€์ธ์Šคํƒ€์ผ์ธ๊ฐ€๋ด„ #๋‘˜์งธ๋Š”์‚ฌ๋ž‘์ž…๋‹ˆ๋‹ค๐Ÿ’• 

Thalia Plume in Marigold Material premium chiffon crepe. Mudah bentuk, senang iron, tak iron pun boleh terus pakai. Kainnya pun lembut. Whatsapp 0139647123 untuk order sekarang!

์ €๊ฑฐ ๋‚˜๋ฆ„ ํ•˜ํŠธ์ž„๋‹ค...๐Ÿ’™ . #ํ•˜์ง„์ด๋ž‘๐Ÿ‘ญ 

REVERSIBLE CITY TOTE IN SIGNATURE CANVAS WITH VANDAL GUMMY (COACH F76651) RM550 Deposit RM350 Signature coated canvas and smooth leather| Reversible| Removable pouch | Handles with 9 1/2" drop| 13" (L) x 11 1/2" (H) x 6 1/4" (W) . . #coachfactoryoutlet  #portdickson  #cameronhighland #tiktok  #tiktokmalaysia  #musically  #musicallymalaysia  #terimaakuseadanya  #johor  #kelantan  #kedah  #pahang  #kualalumpur  #selangor  #perak  #melaka  #sabah  #sarawak  #labuan  #kekasihhalal  #weddingku  #suami  #hantarankahwin  #feedbackcustomer  #penapisair  #cuckoo #sisfikah #kotakinabalu  #kundasang 

REVERSIBLE CITY TOTE IN SIGNATURE CANVAS WITH VANDAL GUMMY (COACH F76651) RM550 Deposit RM350 Signature coated canvas and smooth leather| Reversible| Removable pouch | Handles with 9 1/2" drop| 13" (L) x 11 1/2" (H) x 6 1/4" (W) . . #coachfactoryoutlet  #portdickson  #cameronhighland #tiktok  #tiktokmalaysia  #musically  #musicallymalaysia  #terimaakuseadanya  #johor  #kelantan  #kedah  #pahang  #kualalumpur  #selangor  #perak  #melaka  #sabah  #sarawak  #labuan  #kekasihhalal  #weddingku  #suami  #hantarankahwin  #feedbackcustomer  #penapisair  #cuckoo #sisfikah #kotakinabalu  #kundasang 

์ง€์˜ฅ๊ฐ™์•˜๋˜ ์ž…๊ตญ์‹ฌ์‚ฌ๋•Œ๋ฌธ์— 3์‹œ๊ฐ„๋ฐ–์— ๋ชป์ž๊ณ  ํ•˜๋ฃจ๋ฅผ ์‹œ์ž‘! ์•„๋ฌด ๊ธฐ๋Œ€์—†์ด ์™”๋˜ #์ดํŽ‘๋ฝ์‚ฌ  ์ƒ๊ฐ๋ณด๋‹ค ๋„˜๋‚˜ ๋ง›์žˆ์—ˆ๋‹น๐Ÿ‘๐Ÿปโฃ๏ธ ํŠนํžˆ ์ฝ”์ฝ”๋„›๋ฝ์‚ฌ๊ฐ€ ์ƒˆ์ฝค์ƒˆ์ฝคํ•˜๋ฉด์„œ ์งญ์ชผ๋กฌํ•˜๊ณ  ํŠน์ดํ•ด์„œ ๋„˜ ๊ธฐ์–ต์— ๋‚จ์„๋“ฏ๐Ÿ‘ ๋ธ”๋ž™์ปคํ”ผ์— ์™œ ์—ฐ์œ ๋ฅผ ๋„ฃ๋Š”๊ฑธ๊นŒ...์•„๋ฉ”๋ฆฌ์นด๋…ธ๊ฐ€ ๋จน๊ณ ์‹ถ์€ ์•„์นจ์ด๋Œœโ˜•๏ธ - #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„  #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ  #์—ฌํ–‰์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ 

Happy Saturday โ˜€๏ธ๐ŸŒป Start my ๐Ÿš—๐Ÿ’ญ journey with #ylaromaease  ๐Ÿฅณ . . Join me today Women & EO today @ Wangsa Maju 10am - 12.30pm. See U ๐Ÿ‘‹๐Ÿป . . To know more โคต๏ธ ๐Ÿ“ฒ http://cheerfuleoilers.wasap.my/ . . #youngliving  #puchong  #malaysia  #Melaka  #puretherapeuticalgrade  #essentialoil  #kotakinabalu  #iloveoil  #100pureoil  #pureessentialoil  #younglivingessentialoil  #instagood  #essentialoils  #kuching  #instaphoto  #younglivingpsk  #yllanterndiffuser  #younglivingpremiumstarterkit  #ylpsk  #ylpeppermint  #ylgentlemistdiffuser  #yllemon  #ylfeathertheowl  #ylpurification  #ylfrankincense  #ylthieves  #ylsavvymineral  #ylkidscents  #ylowldiffuser 

Happy Saturday โ˜€๏ธ๐ŸŒป Start my ๐Ÿš—๐Ÿ’ญ journey with #ylaromaease  ๐Ÿฅณ . . Join me today Women & EO today @ Wangsa Maju 10am - 12.30pm. See U ๐Ÿ‘‹๐Ÿป . . To know more โคต๏ธ ๐Ÿ“ฒ http://cheerfuleoilers.wasap.my/ . . #youngliving  #puchong  #malaysia  #Melaka  #puretherapeuticalgrade  #essentialoil  #kotakinabalu  #iloveoil  #100pureoil  #pureessentialoil  #younglivingessentialoil  #instagood  #essentialoils  #kuching  #instaphoto  #younglivingpsk  #yllanterndiffuser  #younglivingpremiumstarterkit  #ylpsk  #ylpeppermint  #ylgentlemistdiffuser  #yllemon  #ylfeathertheowl  #ylpurification  #ylfrankincense  #ylthieves  #ylsavvymineral  #ylkidscents  #ylowldiffuser 

์ฒซ๋ฒˆ์งธ๐ŸŒ…

Hello Good Morning! Kimberly Here saying to all Happy Weekend ๐Ÿ˜. August is still going strong but why does time gone so fast? ๐ŸŒผ #hadiahbirthday  #hadiahspecial  #hadiahharijadi  #hadiahgirlfriendmerajuk  #hadiahanniversary  #seni  #benangkait  #tuaran  #kotakinabalu  #kraftangan 

Chiu's is a firm favorite for us, thanks mainly to its healthy menu for adults and kids. - The kids' menu is extensive with healthy takes on the usual offering such as cheeseburger with sweet potato fries plus the most delicious 3-cheese sandwich weโ€™ve tasted. - #KYLEMAKAN  favorite: Beef Bolognese Spaghetti, Popcorn Chicken and 3-Cheese Sandwich - @chius.my  #eatwithchiu  #chillwithchiu  Photo credits to:@eatnhopsabah  . . . #linkinbio  #malaysia  #sabah  #kotakinabalu  #instagood  #photooftheday  #instamood  #holiday  #familyouting  #family  #sabahmummy  #sabahtravel  #familytravel  #bringthekids  #kidsfriendlyrestaurant  #food  #kidsfood  #parentsavenue  #parentsavenue 

- ์—ฌํ–‰ ์˜ค๊ธฐ์ „์— ๊ผญ ๊ฐ€๋ณด๊ฒ ๋…ธ๋ผ ํ–ˆ๋˜ ๋ธ”๋ฃจ๋ชจ์Šคํฌ๐Ÿ•Œ ํ™”๋ณด์ข€ ์ฐ์–ด์ฃผ๋ ค ํ–ˆ๋“œ๋‹ˆ ๋ฅ๋‹ค๊ณ  ์งœ์ฆ์ด ์งœ์ฆ์ด๐Ÿฅต ์ˆ˜์˜ ํ• ๋•Œ๋งŒ ๊ธฐ๋ถ€๋‹ˆ๊ฐ€ ์ข‹์€ ๋„ˆํฌ๋“ค ์ณ‡๐Ÿ˜ค ์ด๋ฟŒ๊ธด ์ด๋ฟŒ๋„ค๐Ÿ˜ . . #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ  #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ์—ฌํ–‰  #kotakinabalu  #๋ธ”๋ฃจ๋ชจ์Šคํฌ  #ํ•‘ํฌ๋ชจ์Šคํฌ๋Š”๋‹ค์Œ๊ธฐํšŒ์—  #์—„๋งˆ๋งŒ์‹ ๋‚œ๊ฑฐ๋‹ˆ  #์—„๋งˆ์ทจํ–ฅ #๋‹ˆ๋“ค์€์ˆ˜์˜์ด๋‚˜ํ•ด๋ผ๐Ÿ˜ค 

์ž”๋Œ์ด ์•ž์—์„  ๋‚˜๋„ ์ˆ˜์˜์„ ์ˆ˜๐Ÿ’ฆ

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Apa makna KEBAHAGIAAN bagi kita ? โค๏ธ .

๋ฐ”๋‹ค์ƒ‰๋ฏธ์ณค๋‹ค..์ด๋ž˜์„œ#๋ฉ์•Œ๋ฃธ  ํ•˜๋‚˜๋ด„ ํฐ์ด๋ฐ”๋‹ค์ƒ‰์€ ๋‹คํ‘œํ˜„๋ชปํ•ด๋ƒ„ใ…œใ…œ #kotakinabalu #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ  . . ์ง„์‹ฌํ˜„์‹ค๋ณต๊ท€ํ•˜๊ธฐ์‹ซ๋‹ค

CRUNCHYS COOKIES : RM10 (200g) satu balang kecil. 1) ๐Ÿ’ฏ pure butter โœ”๏ธ 2) tekstur so crunchysโœ”๏ธ 3) harga mampu milik โœ”๏ธ 4) setiap sebiji cookies , mesti ada badam๐Ÿ˜‰โœ”๏ธ Bah apa lagi jangan di kasi lama ๐Ÿ™‚ Tekan ja link untuk Order : http://www.wasap.my/60138864769 . COD : Putatan - kota kinabalu -penampang . Ada caj Cod . Tgk tempat . #crunchyscookies  #kotakinabalu  #putatan  #cookiessedap  #cookiessabah 

CRUNCHYS COOKIES : RM10 (200g) satu balang kecil. 1) ๐Ÿ’ฏ pure butter โœ”๏ธ 2) tekstur so crunchysโœ”๏ธ 3) harga mampu milik โœ”๏ธ 4) setiap sebiji cookies , mesti ada badam๐Ÿ˜‰โœ”๏ธ Bah apa lagi jangan di kasi lama ๐Ÿ™‚ Tekan ja link untuk Order : http://www.wasap.my/60138864769 . COD : Putatan - kota kinabalu -penampang . Ada caj Cod . Tgk tempat . #crunchyscookies  #kotakinabalu  #putatan  #cookiessedap  #cookiessabah 

- ์—๋ฉ”๋ž„๋“œ ๋น› ๋ฐ”๋‹ค๐Ÿ’™ 4์‹œ๊ฐ„ ์งธ ๋ฐ”๋‹ค์—์„œ ์•ˆ๋‚˜์˜ค๋Š” ์ค‘๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ๋ถ„๋ช… ๋†€๋‹ค ๋ฐ”๋‹ท๋ฌผ ๋ง›๋ณด๊ณ ๋Š” ์•ˆ๋“ค์–ด๊ฐ€๋ ค๋‚˜ ์ƒ๊ฐํ•˜๊ณ  ๋ชจ๋ž˜๋†€์ด ๋งŽ์ด ํ•ด์•ผ์ง€ ํ–ˆ๋Š”๋ฐ ์•„๋‹ˆ....๋ฐ”๋‹ท๋ฌผ๋จน์„๋•Œ๋งˆ๋‹ค ์ž… ์˜ค๊ธ€์˜ค๊ธ€ ํ•ด๋‹ฌ๋ผ ํ•ด์„œ ๋‚˜๋งŒ ํž˜๋“œ๋„ค?๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ - 2๋…„์ „ ๊ฐ”๋˜ ๋งˆ๋ˆ„์นธ ์„ฌ ํƒœ๊ต ์‚ฌ์ง„์ฐ์—ˆ๋˜ ๊ทธ๊ณณ์œผ๋กœ ๋‹ค์‹œ ๊ฐ€๋ ค๋Š” ๋ง˜๋„ ์žˆ์—ˆ์ง€๋งŒ ๊ณผ๊ฐํžˆ ํฌ๊ธฐํ•˜๊ณ  ์„ ํƒํ•œ ์‚ฌํ”ผ์„ฌ์€ ์ •๋ง ํƒ์›”ํ•œ ์„ ํƒ์ด์˜€๋‹ค๐Ÿ‘๐Ÿป - ์•„์ด์™€ ํ•จ๊ป˜๋ผ๋ฉด ๊ผญ ์‚ฌํ”ผ์„ฌ์œผ๋กœ! ์ˆ˜์‹ฌ๋„ ์–•๊ณ  ๋ฌผ๊ณ ๊ธฐ๋„ ์ •๋ง ๋งŽ๊ณ  ๋ฌด์—‡๋ณด๋‹ค ๋ฌผ์ด ๋„ˆ์–ด๋ฌด ๋ง‘์•„์š”๐Ÿ’™

DAY2-3 in KOTA KINABALU๐Ÿ ๐Ÿœ ๊ผญ๋‘์ƒˆ๋ฒฝ๋ถ€ํ„ฐ ์ผ์–ด๋‚˜์„œ ์Šค๋…ธ์ฟจ๋ง๋„ ํ•˜๊ณ  ๋ฐ”๋ฒ ํํŒŒํ‹ฐ๋„ ํ•˜๊ณ , ์ข‹์€ ์‚ฌ๋žŒ๋“ค์ด๋ž‘ ์ฆ๊ฑฐ์šด ์‹œ๊ฐ„์„ ๋ณด๋ƒˆ๋‹ค๐Ÿฅณ๋งˆ์ง€๋ง‰๋‚  ์ƒˆ๋ฒฝ์— ๋ฌผ๊ฐˆ์ด ๋•Œ๋ฌธ์— ๊ณ ์ƒ ์ข€ ํ–ˆ์ง€๋งŒใ…  ์‹œ๊ฐ„ ๊ฐ€๋Š” ๊ฒŒ ์•„์‰ฌ์›Œ์„œ ์—ด์‹ฌํžˆ ๋Œ์•„๋‹ค๋…”๋‹ค๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ์„ธ๊ณ„ 3๋Œ€ ์„ ์…‹์ด๋ผ๋Š” ํƒ„์ค‘์•„๋ฃจ ๋น„์น˜ ์„ ์…‹์€ ์ฆ๋ง ์ตœ๊ณ ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

๋‚ด ์† ์•ˆ์— ๋ฐ˜๋”ง๋ถˆ์ด๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ๋‹ด์•„์„œ เท† ์† ์•ˆ์ด ๋ฐ˜์ง๋ฐ˜์ง๐Ÿ’ซ ๋น›๋‚˜๋Š” ์†Œ์ค‘ํ•œ ๊ฒฝํ—˜๐ŸŽ„๋ฐ˜๋”ง๋ถˆ์ด ๋†“์•„์ค„ ๋•Œ ๋‚ด ์†์—์„œ ํ•˜๋Š˜๋กœ ๋น›์ด ๋ฝ•์‹ค๋ฝ•์‹คเน‘ โ€บโ—กโ€น เน‘ ๋„ˆ๋ฌด ์˜ˆ๋ปค์–ด์š”๐ŸŒ ๐Ÿ’› (ํœด๋Œ€ํฐ ๋น›์„ ๋ณด๋ฉด ๋ฐ˜๋”ง๋ถˆ์ด๊ฐ€ ๋„๋ง๊ฐ€๊ธฐ ๋•Œ๋ฌธ์— ์‚ฌ์ง„์ดฌ์˜์€ ํ•˜์ง€ ๋ชปํ•ด์š”๐Ÿ˜‡) . . . . . #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ #kotakinabalu  #kk  #์—ฌํ–‰ #์—ฌํ–‰์—๋ฏธ์น˜๋‹ค #travel #์—ฌํ–‰๋‹ค๋…€์™”์Šต๋‹ˆ๋‹ค #์œ ๋””๋‹ˆ #photograph #๋ถ€์‚ฐ #์…€์นด #์…€ํ”ผ #์ผ์ƒ #์†Œํ†ต #ํŒ”๋กœ์šฐ #์ธ์นœ #๋งžํŒ” #ํŒ”๋กœ์šฐ #์—ฌ๋ฆ„ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #์ข‹์•„์š” #daily #likeforfollow #selca  #selfie #ootd #like #likeforlike #instagood #f4f 

Tanjung Aru Beach, Sabah - Borneo Holiday! . . ๐Ÿ“ธ by @kal_jet  . . ๐ŸŽˆFor more affordable yet uniquely crafted packages: ๐Ÿ“ง info@borneoholiday.com.my  โ˜Ž๏ธ +6088-216/217 634 ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60168300635 . . โ–ถ๏ธ Browse and book your next exciting trip with us instantly via our website ๐Ÿ‘‰๐Ÿปwww(dot)borneoholiday(dot)com(dot)my โ–ถ๏ธ Follow us on Instagram: @borneo.holiday  โ–ถ๏ธ LIKE us on Facebook/ WOWBorneo โ–ถ๏ธ Tweet us on Twitter/ WOW_Borneo . . . . #borneoholidays  #borneoholiday  #kotakinabalu  #sabah  #travel  #malaysia  #photography  #adventure  #exploresabah  #kkcity  #travelholic  #gopro  #gopromalaysia  #wanderlust  #malaysiatrulyasia  #borneo 

ํ•ด๋ฆฌํฌํ„ฐ ๋ณธ ์‚ฌ๋žŒ์ด๋ผ๋ฉด ์•„๋Š” ๋งน๊ทธ๋กœ๋ธŒ ์ˆฒ๐ŸŒณ ๋ฟŒ๋ฆฌ๊ฐ€ ๋•… ๋ฐ–์œผ๋กœ ์žˆ๋Š” ์‹๋ฌผ์ด์—์š” แƒฆ'แด—'แƒฆ ๊ฐœํ•™ํ•˜๊ณ  ์šธ๋ฐ˜ ๋•…์ฝฉ์ด๋œํ•œํ…Œ ๋ณด์—ฌ์ฃผ์•ผ์ง€๐Ÿ˜‡๐Ÿ’š . . . . . #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ #kotakinabalu  #kk  #์—ฌํ–‰ #์—ฌํ–‰์—๋ฏธ์น˜๋‹ค #travel #์—ฌํ–‰๋‹ค๋…€์™”์Šต๋‹ˆ๋‹ค #์œ ๋””๋‹ˆ #photograph #๋ถ€์‚ฐ #์…€์นด #์…€ํ”ผ #์ผ์ƒ #์†Œํ†ต #ํŒ”๋กœ์šฐ #์ธ์นœ #๋งžํŒ” #ํŒ”๋กœ์šฐ #์—ฌ๋ฆ„ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #daily #likeforfollow #selca #selfie #ootd #like  #likeforlike #instagood #f4f 

Nah Ini ada feedback customers !! So yaa? Whatโ€™s u waiting for? Do whatsapp me nowww ๐ŸŒธ๐ŸŒธ #keningau  #sabahangirl  #luxeperfectcoverfoundation  #cantik  #sabahanonlineshop  #kotakinabalu  #sabah 

She flies to #Kuching  We flies to #KotaKinabalu  Fight towards Dream! Lisa Tan Jia You ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป #BeInternationalEntrepreneur  #WeAreBeians  #WeAreFightingSantorini  #WeAreFightingTopAmbassadorsProducer 

The biggest nightlife brand in Kota Kinabalu RUNKKC proudly presents special guest dj, DJ REEVE @djreeve.my  for Malaysia Independents Day ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พcelebrations ! Come and join us for our merdeka day celebration on Saturday 31/08/19 as 6IXTY9INE bringing nuthin but the best artist down for RUNKKC!. Itโ€™s the party you donโ€™t wanna missed. Only at the number #1 Hiphop & R&B club in #kkcity . Letโ€™s Run Kota Kinabalu City #runkkc  this Saturday fellas! Holla!! For table reservation please call us at 010-9772806 Mr Jon (Normal table reservations) 014-6764419 Mr davis (VVIP/VIP table reservations) Minimum spending for table reservation Normal table -2 tower or 1 btl (4 pax) VIP Table - 2 btls (8 pax) VVIP corner Table -6 btls (24 pax) VVIP 3 area table -8 btls (32 pax) Please note for RUNKKC special event -No custody bottle -No sandal & No Shorts -Strictly No Drug #6ixty9inekk  #runkkc  #nightliferedefined  #kkcity  #clublife  #kotakinabalu  #exclusiveclub  #hiphop  #rnb  #anotherone  #allthewayup  #wekeepit100  #waterfront 

A very good morning from Mesilau, Kundasang โ™ฅ๏ธ #landscapephotography  #landscape  #nature  #naturelover  #mountain  #mountains  #world_beautifulshots  #kkcity  #kotakinabalu 

Hi guysss ๐Ÿ‘‹ For Sabahan people, here we go โ€œLuxรฉ Perfect Cover Foundationโ€. For those yg mau order boleh lah directly whatsapp sy(link) ada di bio okeeyyy โค๏ธโค๏ธ From now on, xperlu sdh beli jauh2 skrg sdh ada di Sabah ๐Ÿ‘๐Ÿป Mari kita sama2 cantikkk. ๐ŸŒธ Bha apa tunggu lagi? Boleh whatsapp skrg utk order ๐Ÿ˜˜ โ€ขRM89 + 4 free gifts ๐ŸŽโ€ข #luxeperfectcover  #sabahangirl  #sabahonlineshop  #keningau  #kotakinabalu  #luxeperfectcoveragent 

Meet me halfway.๐ŸŒฒ๐ŸŒณ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #road  #hillroad  #sabah  #sabahan  #kotakinabalu  #hillsandvalleys  #kkcity  #kokol  #nature  #jungle  #jungleofborneo  #jelajahsabah  #inborneo  #sabahan  #sabahtourism  #sabahtravel  #hellosabahmy  #exploresabah  #sabahsarawak  #borneo  #sabahtanahairku  #sabahpotd 

As #kotakinabalu  builds up to #nationalday  the country comes alive with the rich colours of the state and national flags! Great time to visit ๐Ÿ˜Ž @adventures_borneo  #sabah  #borneo 

โœˆ๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ›ฑ

(( KULIAH SUBUH )) _Masjid Negeri Sabah, Sembulan, Kota Kinabalu_ Semoga Diberkati Allah.. Bantu perjuangan Majlis Rasulullah SAW Malaysia (Pimpinan Habib Nael Ben Taher) di atas nama *Pertubuhan Kebajikan dan Dakwah Rasulullah SAW Malaysia* *CIMB 8603662082* #school  #highschool  #mawlid  #rasulullah  #sholawatnabi  #event  #events  #cahaya #cinta #RasulullahSaw  #cahayaseluruhalam  #majelisrasulullahsaw  #sekolah  #ilmu  #alazhar  #alazharuniversity  #tarim  #darulmustofa  #college  #manfaat  #majlisilmu  #selawat  #sabah  #kotakinabalu  #ilmu  #iman  #islam  #24 /8/2019

- ๋‘๋Œ๋งž์ด ์—ฌํ–‰์ง€๋กœ ์ด๊ณณ ์ €๊ณณ ๊ณ ๋ฏผ ํ•˜๋‹ค ์šฐ๋ฆฌ ํƒœ๊ต์—ฌํ–‰ ํ•œ๊ณณ์œผ๋กœ?๐Ÿคญ - ๋ฑƒ์†์— ์žˆ์—ˆ๋˜ ๋„ˆ์™€ 2๋…„๋งŒ์— ๋‹ค์‹œ ์˜จ ์ด ๊ณณ์€ ์ž๊พธ๋งŒ ์šธ์ปฅ ๊ฑฐ๋ฆฌ๊ฒŒ ๋งŒ๋“ ๋‹ค- - ๋ฐ”๋žŒ์€ ์ด๋ ‡๊ฒŒ ์ฆ๊ธฐ...๋Š” ๋“ฏ ํ–ˆ์œผ๋‚˜๐Ÿคฃ 10๋ถ„๋งŒ์— ๐Ÿ‘ง๐Ÿป โ€œ์—„๋งˆ ๋ฐ”๋žŒ ์•„๋‹ˆ์•ผ ๋ฐฐ ์•„๋‹ˆ์•ผโ€ ๋ฌผ์ด ์ˆ˜์˜์žฅ์ฒ˜๋Ÿผ ๋„ˆ์–ด๋ฌด ๋ง‘์•„๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Promil dengan menggunakan terapi BEE (Bio Enteropy Energy) sudah terbukti membantu para bunda dalam mengatasi penyebab sulitnya memperoleh keturunan dengan keberhasilan yang akurat dalam waktu yang relatif singkat, yuk bunda jangan tunda lagi karena KESUBURAN WANITA ada batas'nya ๐Ÿ˜‡. Untuk kehamilan anda Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA. #regrann  Follow: Pregnancy_momy Pregnancy_momy Pregnancy_momy ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga๐Ÿ’ฏ ๏ธโœ” contact person : ๐Ÿ“ฒWA: 082245407615

DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT. Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan. Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi. Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu. Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka. Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua. Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah. Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak: ุฑูŽุจู‘ู ู‡ูŽุจู’ ู„ููŠ ู…ูู†ูŽ ุงู„ุตู‘ูŽุงู„ูุญููŠู†ูŽ Rabbi hablii min ash-shalihiin. Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100). Follow: Pregnancy_momy Pregnancy_momy Pregnancy_momy ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga๐Ÿ’ฏ ๏ธโœ” contact person : ๐Ÿ“ฒWA: 082245407615

Hii semua..๐ŸŒธ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Teringin nak pergi ke spa salon tapi tiada masa yang mengizinkan... sekarang dah tak payah pening2.. boleh panggil beautician datang ke rumah or pejabat je.. Canggih kan zaman sekarang? Semua dah di hujung jariiii ๐Ÿ“ฒ Hampir 200 repeat customers suka sangat rawatan Vshape & Facelifting ni ๐Ÿ‘ Semuanya berpuas hati dengan hasil tangkapan kotoran pada rongga pori-pori yang degil terutamanya yang lama bertapak dalam kulit wajah bertahun lamanyaโ‰๏ธ BUKAN itu sahaja Pakej Rawatan merangkumi ๐ŸŒธFull facial-Scrub, toning, double cleansing dan removing blackhead/whitehead ๐ŸŒธWhitening - Kulit muka sekata dan flawless ๐ŸŒธFacelifting - Tegangkan kulit yang kendur ๐ŸŒธVShape - Meruncingkan bentuk muka dengan menggunakan ETERNAL BEAUTY MACHINE ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ MENGAPA PERLUNYA RAWATAN FACIAL MUKA?? Cuba tanya diri anda sendiri... Bilakah kali terakhir anda membuat rawatan facial muka?? 1 bulan lepas? 3 bulan lepas? Setahun yang lepas? Tidak pernah?! ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท JANGAN RISAU..... Kami akan bantu sis selesaikan masalah sis... jadi tunggu apa lagi? Booking slot anda sekarang. =============================== UNTUK SEBARANG TEMUJANJI DAN PERTANYAAN =============================== clicks link di bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ https://www.wasap.my/601136034106/sayanakfacial https://www.wasap.my/601136034106/sayanakfacial https://www.wasap.my/601136034106/sayanakfacial #beautycartel  #aroramobilespa  #mobilespa  #homefacial  #kotakinabalu 

์ฝ”ํƒ€ ์šฐ๊ธฐ๋ผ๊ณ  ํ•ด์„œ ๊ฑฑ์ •ํ–ˆ๋Š”๋ฐ ๋‹คํ–‰ํžˆ(เน‘๏ฝฅฬ‘โ—ก๏ฝฅฬ‘เน‘) . #์—ฌํ–‰ 

Hello! . Ni jualan PRELOVED ya.. . . Bawal Aidijuma . . Conditions: 8/10 . . . RM5 sehelai . . Area KK sahaja ya.. ๐Ÿ˜˜ #sayajualpreloved  #aidijuma  #bawal  #useditem  #jualmurah  #bawalaidijuma  #kkcity  #kotakinabalu  #kkonlineshop  #bazaronline 

I still remember when we went to Sabah and hit this place, we've been grouped by this Korean people. And they only understand the word, "Yogi Yogi! (Idk how to spell but the pronounce is there)" which means 'Mari-Mari!'. Pastu acah nak sembang pasal Sabah, sekali rupanya yang aku sembang tu tourist guider dia, patut mcm rilek je dah tau semua๐Ÿ˜ญ . For those yang nak pergi Sabah, yang suka nature, i really recommend this place, even a bit pricey but its worth it to know this precious culture. No wonder orang Sabah hebat-hebat, independent, gagah lagi perkasa! ๐Ÿค— . Boleh bah kalau kau! #marimariculturalvillage  #shononcanon  #shotondslr  #sabah  #inanam  #kotakinabalu  #negeribawahbayu  #cuticutimalaysia  #bolehbahkalaukau  #naturephotography  #landscapephotography  #gogreen 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladyoriginal_asya  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladyoriginal_asya  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladyoriginal_asya  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladyoriginal_asya  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladymalaysia_official  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladymalaysia_official  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladymalaysia_official  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

๐Ÿ”ฅ SET MELETOP ๐Ÿ”ฅ PINK LADY BODY PERFECTION โž• PINK LADY HAPPY CREAM Sihat Dalaman, Cantik Luaran dengan gabungan dua produk utama pink lady iaitu Pink Lady Body Perfection dan Pink Lady Happy Cream ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป Pink Lady Body Perfection merawat dalaman wanita sambil menjadikan luaran anda lebih 'cantik' dan di tambah dengan Pink Lady Happy Cream, maka sempurna lah diri anda. MANTAP + ANJAL + MONTOK + SIHAT + BERTENAGA bersama pinklady body perfection dan pinklady happy cream.. Miliki set combo ini sekarang ladies . . . ๐Ÿ’ฏ % Herba Asli Semulajadi Terbaik โœ”๏ธ 500 % Kepuasan Terjamin โœ”๏ธ . Jangan tunggu lagi, dapatkan Pink Lady Jamu Moden Terbaik Masa Kini . . Grab Pinklady sekarang! . Komen โ€œNakโ€ untuk saya bantu . Macamana nak dapatkan Pink Lady niโ“Whatsapp saya utk dapatkan SPECIAL PRICE HARI INI ๐Ÿ˜˜ .. Klik link DI BIO ๐Ÿค— . FOLLOW ๐Ÿ“ท LIKE โค๏ธ @pinkladymalaysia_official  . Wassap ๐Ÿ“ฒ 01120987590 . . . . . . . . . . . #pinkladyviral  #perfume  #pinkladyoriginalmurah  #onlineshopsingapore  #body  #hormonestabilizer  #pinkladybodyperfection  #body  #cantik  #jelita  #gebugebas  #Johor  #JohorBahru  #Melaka  #NegeriSembilan  #Seremban  #Selangor  #Klang  #PulauPinang  #Georgetown  #Perak  #Ipoh  #Kedah  #SungaiPetani  #Kangar  #Pahang  #Kuantan  #Sabah  #Sarawak  #kotakinabalu 

Makeup Session ๐Ÿ“ธ โ€ข instagram.com/lialense.photography OP @lialense.photography  โ€ข for inquiry & booking Whtasapp us - 010 978 4041 โ€ข Whatsapp Link http://wasap.my/60109784041/lialensephotography โ€ข #wedding  #weddingphotography  #weddingdetails  #bride  #groom  #weddinggown  #weddingmoment  #sabahphotography  #malaysian  #prewedding  #kotakinabalu  #loveintentionally  #intimatewedding  #malaysiaweddingphotographer  #sabahweddingphotographer  #theweddingpic  #kkphotographer  #weddingsmalaysia  #signaturewedding  #lialensephotography  #sandakanwedding  #sandakan  #kotabelud  #weddingkb  #weddingkotabelud