#pendant Stroies

4,709,758 Posts

Top Posts

Everything starts with the gemstone. ⠀⁠ ⠀⠀⁠ This 13.34-carat pear-shaped blue sapphire communicates timeless elegance. Surrounded by a halo of diamonds, we designed this pendant to allow the wearer to emulate the personality of this striking gemstone as they wear it. ⠀⁠ ⠀⁠ Visit the link in our profile to find a retail partner near you where you can experience our jewelry designs. ⠀⁠ ⠀⁠ #omiprive  #onlyomi  #perfectlyprive  #luxury  #finejewelry  #statementjewelry  #masterpiece  #diamond  #pendant  #sapphire  #bluesapphire  #sapphirependant  #jewelry  #jewelrygram  #jewelry  #diamond  #diamonds  #luxuryjewelry  #finecraftsmanship  #jewelryofinstagram  #jewellery  #gemhound  #designerjewellery  #highendjewelry  #gemstonecollector  #brilliantdiamonds  #sapphiregemcollector  #gemcollector 

#Украшения  из эпоксидной смолы с цветами от мастера @eightacorns  😊. . Кусочек лета, который всегда с Вами 😉. . 🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿. .

***Available*** This beautiful Goldstone Copper Tree of Life is still available!! 🧡 I absolutely love the heart addition on the back of this one!🧡 . . . Link in my bio @creationsbycaryssa  . . Thank you! 🧡 . . . . . #treeoflifependant  #treeoflife  #wirejewelry  #wirewrapping  #wirewrap  #wirewrappedjewelry  #wirewrappedpendant  #pendant  #necklace  #handmade  #handmadejewelry  #handmadewithlove  #handcraftedjewelry  #handcrafted  #oneofakind  #oneofakindjewelry  #etsyshop  #etsy  #etsyjewelry  #etsyseller  #bohostyle  #bohonecklace  #bohochic  #bohovibes  #fromtheheart  #jewelrymaking  #goldstone 

Sitting on the dock of the bay watching the tide roll away... Jet Hot Stuff Rhodium Pendant @lulubell_bijoux  #maine  #naplesmaine  #lakelife  #pendant  #dogjewelry 

***SOLD*** New! Black Onyx and Rainbow Moonstone Silver Pendant! 🖤💙🖤 I’ve never added a little stone on top before and always wanted to try :) super happy how it came out! . . To purchase visit my Etsy Shop! Link in my bio @creationsbycaryssa  Thank you!! 🖤 . . . . . . . . . #wirejewelry  #wirewrapping  #wirewrap  #wirewrappedjewelry  #wirewrappedpendant  #pendant  #necklace  #handmade  #handmadejewelry  #handmadewithlove  #handcraftedjewelry  #handcrafted  #oneofakind  #oneofakindjewelry  #etsyshop  #etsy  #etsyjewelry  #etsyseller  #bohostyle  #bohonecklace  #bohochic  #bohovibes  #fromtheheart  #jewelrymaking  #wirewrappedstones  #stone  #stonejewelry 

Ancient Roman brown sardonyx intaglio in a gold modern mount depicting two fishermen, facing each other, each wearing characteristic wide-brimmed hats, kneeling on rocky outcrops, each with a basket at their knees, holding long fishing rods, with a small casket between. Date: 1st century BCE. Credits: Christie's. #gold  #ancient  #jewellery  #jewelry  #antiquejewelry  #art  #archaeology  #instagood  #photooftheday  #luxury  #design  #details  #cute  #cool  #tbt  #fashion  #accessories  #beautiful  #handmade  #history  #ancientrome  #romanempire  #intaglio  #sardonyx  #pendant  #fisherman  #christies  #masterpiece  #stunning  #master_pics 

Celebrating 100K today with this simple yet stunning entryway, complete with our pretty Archie chandelier.🖤 Thank you to all of our followers for your continued support and kind words! We appreciate each and every one of you✨ • Design: @thehouseofsilverlining  —Link in bio for Archie—

Recent Posts

🌟THANKYOU FOR TRUSTING US 🌟. . Another projects in Senayan ✴️💯✨🌟 . GO GET YOURS. & LET YOUR LIFE FILLED BY LIGHT 💡💡💡. . Info lebih lanjut : Telepon ☎ : 08111368201 / 021 647162978 Whatsapp 📱 : 08111368201 Instagram 📲 : @3plusprojects  . So, Tunggu apalagi terangilah hari mu dengan lampu dari @3plusprojects  Dan Biar lah Hidup Dan hari mu selalu bercahaya 💡💡💡💫💫💫. . 3PlusProjects menjadi solusi untuk lampu Anda baik Di commercial, residential maupun industrial. 🙌👍👏. . #supplierlampu  #spesialislampu  #konsultanlampu  #interiorjakarta  #interiorindonesia  #exteriorjakarta  #exteriorindonesia  #desaininterior  #desainexterior  #lampugantung  #lampuhias  #lampuplafon  #lampuled  #lamputaman  #lampumeja  #lampudinding  #bohlam  #homedecoration  #pendant  #ceiling  #outdoor  #indoor  #lights  #lamp  #architecture  #decoration  #led  #furniture  #lightingdesign  #3plusprojects 

Latest creation, very happy with the outcome, sterling silver pendant set with a beautiful labradorite, available on my Etsy store, dm me for details #silversmithing  #jewellery  #silverjewellery  #silver  #pendant  #silverpendant  #labradorite  #labradoritejewelry  #labradoritependant  #sterlingsilverring  #sterlingsilver  #monkeybling  #monkeyblingjewellery  @monkeyblingjewellery 

🔥18K白金鑽石吊墜頸鏈🔥 主石GIA💎30份更奪目 售價僅 hkd $7380/連頸鏈💌 💍大量GIA證書優質鑽石💎 💍提供專業設計及精湛鑲嵌服務 💎只售100%天然鑽石及優質寶石 🌐香港註冊鑽石出入口批發商 📲whatsapp:66569836 📲wechat ID:yauyau918 ❄專業團隊❄專業鑲嵌 ❄來石來鑲❄代更換戒指托 #GIA  #卡裝鑽戒  #鑽石  #首飾  #結婚戒指  #天然鑽石  #線戒  #藍寶石  #紅寶石  #珍珠  #鑲嵌  #批發  #Diamond  #耳環  #bling  #心形鑽石  #圓形鑽石  #18K  # 金 #珠寶設計  #最平  #最抵  #rings  #jewellery  #Pendant  #earrings ?

#copas  #testimoni  Sejak Mulai makan (MPASI) Izhar alergi sama telur, apalagi telur puyuh Umur 1thn coba lagi sama telur ayam tapi tetap alergi (bisul nya kecil2 mirip jerawat tapi banyak sekali, ditambah lagi jam tidur yg berubah ubah). Vonis dokter waktu Izhar opname, darah putihnya tdk normal..☹️ Tapi namanya emak-emak tidak cepat menyerah yee... Sembuh dari bisul, di coba lagi kasi makan telur, kejadian yang sama lagi akhirnya tidakk tega jadi Izhar stop makan telur. Percaya tidak percaya, saya coba pakein kalung biopendant MCI, minum Air Bioglass di umur 1thn 10bln, berharap bisa ilang alerginya. Was-was juga, tapi harus dicoba, akhirnya sampai hari ini bisa makan telur dadar, martabak telur, telur puyuh, di campur ke sop juga Alhamdulillah aman, bahkan tidak timbul lagi. Semoga makin besar bisa hilang selamanya alerginya nak😘 Sehat bersama MCI ❤️ Info produk MCI 📲081310667291 #bioglass  #bioglassds  #biomini  #biominids  #pendant  #biopendant  #pendantaura  #LSM  #LSW  #kesehatan  #healthylifestyle  #health  #online  #bisnisonline  #glucola  #greentea  #mci  #semarang  #testimoni  #alergi  #alergitelur  #ikhtiarsehat 

This gorgeous ring made of 18k gold, is accentuated with sparkling diamonds and rubies. The rubies are handset to form a blooming flower 🌸 R202 DM for price. #bridaljewelry  #diamonds  #indianwedding  #engagementring  #love  #pearls  #rubies  #emerald  #gold  #jewelrydesigner  #designerjewelry  #jewelsofinstagram  #classicjewelry  #traditionaljewellery  #finejewelry  #couplegoals  #bracelets  #pendant  #bangles  #earrings  #necklace  #jewellerydesign  #coral  #diamondjewelry  #bridaljewellery  #stylishjewelry  #wedding  #gemstones  #jewellery  #hakimijewellery 

Gli orecchini Asfodelo sarebbero dovuti essere un caso isolato, ma non ce l'ho fatta, mi è piaciuto così tanto creare l'effetto nido d'api che ho voluto realizzare anche un ciondolo. Lui si chiama Millefiori, e me ne sono talmente innamorata che lasciarlo andare sarà difficile! Effetto nido d'api con alcuni ad effetto traforo, ape e fiori in tecnica applique. Il tutto sostenuto da due anelli in acciaio inox e catena con doppio gancio. È disponibile ed un pezzo unico! Buona giornata! 💛 #RorySBijoux  #PolymerClay  #PastaPolimerica  #Handmade  #Applique  #Traforo  #Ciondolo  #Pendant  #Jewelry  #Bijoux  #MadeInItaly  #Handmade  #OneOfAKind  #MadeInItaly  #Gioielli  #Ape  #NidoDApi  #Bee  #Bees  #Millefiori  #Miele  #Honey  #Floral  #Flowers 

Latest creation, very happy with the outcome, sterling silver pendant set with a beautiful labradorite, available on my Etsy store, dm me for details #silversmithing  #jewellery  #silverjewellery  #silver  #pendant  #silverpendant  #labradorite  #labradoritejewelry  #labradoritependant  #sterlingsilverring  #sterlingsilver  #monkeybling  #monkeyblingjewellery  @monkeyblingjewellery 

Lengkapi koleksi si baby dengan Kalung Amber Bead.⁠ Kode: OL5X4MM1⁠ ⁠ AMBER BEAD INFO!⁠ ⁠ Produk Baltic amber boleh kok di bawa mandi, tapi ada hal yang harus diperhatikan!!! Sabun, shampo, telon, dll hanya akan memudarkan kilap pada ambernya, dan itu juga memerlukan waktu bertahun-tahun. Jadi gak langsung drastis memudar ya kilapnya. Yang spesial dari Baltic Amber yaitu walaupun kilapnya memudar tetapi zat (succinid acid) yang terkandung dalam amber dan khasiatnya tidak pernah hilang, karena Baltic amber adalah fosil. ⁠ ______________⁠ ⁠ GENUINE BALTIC AMBER - ORDERNYA VIA SHOPEE, KOLEKSI LENGKAP, MUDAH, AMAN & NYAMAN. ⁠ ______________⁠ ⁠ Jangan lupa juga follow IG kami di @amberbead.id , like fanpage FB kami juga di https://www.facebook.com/amberbead.id/⁠ ______________⁠ Tanya info seputaran produk Amber Bead Chat Whatsapp/Line (no call or sms): 081331916325⁠ ⁠ Mau beli produk amber bead kunjungi online shop kami: ⁠ _______________⁠ ⁠ Shopee: https://shopee.co.id/amber_bead ⁠ ⁠ Tokopedia: https://www.tokopedia.com/amberbead⁠ ⁠ Bukalapak: https://www.bukalapak.com/amberbead⁠ ⁠ Lazada: http://www.lazada.co.id/amber-bead/⁠ _____________⁠ ⁠ 100% Original & Bersertifikat⁠ *Promo Diskon ⁠ Free 1 Pouch dan Gift⁠ *(syarat & ketentuan berlaku)⁠ ⁠ Happy Shopping⁠ _______________⁠ #kalungamberbali  #amberasli  #amberoriginal  #hadiahunik  #kalungamberjakarta  #amberbead  #amberbeadid  #amberalami  #kalungamber  #gelangamber  #liontinamber  #ambersilver  #amberpendant  #liontin  #pendant  #kalungamberbead  #belikalungamberasli ⁠

Only 1 left - order today!!! Link in bio. Free shipping worldwide! 🤘🏼💀🤘🏽 Model: @oasisverhon 

🌟THANKYOU FOR TRUSTING US 🌟. . Another projects in Senayan ✴️💯✨🌟 . GO GET YOURS. & LET YOUR LIFE FILLED BY LIGHT 💡💡💡. . Info lebih lanjut : Telepon ☎ : 08111368201 / 021 647162978 Whatsapp 📱 : 08111368201 Instagram 📲 : @3plusprojects  . So, Tunggu apalagi terangilah hari mu dengan lampu dari @3plusprojects  Dan Biar lah Hidup Dan hari mu selalu bercahaya 💡💡💡💫💫💫. . 3PlusProjects menjadi solusi untuk lampu Anda baik Di commercial, residential maupun industrial. 🙌👍👏. . #supplierlampu  #spesialislampu  #konsultanlampu  #interiorjakarta  #interiorindonesia  #exteriorjakarta  #exteriorindonesia  #desaininterior  #desainexterior  #lampugantung  #lampuhias  #lampuplafon  #lampuled  #lamputaman  #lampumeja  #lampudinding  #bohlam  #homedecoration  #pendant  #ceiling  #outdoor  #indoor  #lights  #lamp  #architecture  #decoration  #led  #furniture  #lightingdesign  #3plusprojects 

Only 1 left - order today!!!!! Link in bio. 🤘🏼💀🤘🏽

💥18K白金鑽石吊墜頸鏈 主石GIA💎30份夠火夠閃 售價僅 hkd $6880/連頸鏈💌 🎊歡迎所有客戶朋友預約訂購或查詢。 📲whatsapp:66569836 📲wechat ID:yauyau918 🔥香港註冊公司,品質保証🔥 💎只售100%天然鑽石及優質寶石 🌐香港註冊鑽石出入口批發商 ➡️Room1304, 13F , Kimberley House 35 Kimberley Road,Tsim ShaTsui Kowloon, Hong Kong. ✏專業團隊設計🛠專業鑲嵌 ⚙來石來鑲⚙代更換戒指托 #GIA  #卡裝鑽戒  #鑽石  #首飾  #結婚戒指  #天然鑽石  #線戒  #藍寶石  #紅寶石  #珍珠  #鑲嵌  #批發  #Diamond  #耳環  #bling  #心形鑽石  #圓形鑽石  #18K  #玫瑰金  #珠寶設計  #最平  #最抵  #rings  #jewellery  #Pendant  #earrings 

Make the difference with this elegant spiral pendant #goldplated  #pendant  #sterlingsilver  #spiral  #jewels  #fashion  #modern 

Buat yang : 🌺 gampang capek 🌺 insomnia 🌺 gampang masuk angin 🌺 ga bisa tidur 🌺 aktifitas tinggi 🌺 gampang drop/sakit 🌺 suka pusing/migrain/vertigo 🌺 aktifitas dengan wifi/gadget setiap saat (ini kayaknya semua orang termasuk saya) *dll . Maka dengan memakai kalung kesehatan ini dapat : 🌻Melindungi dari bahaya radiasi elektromagnetik. 🌻Memperlancar peredaran darah 🌻Mencegah perlengketan darah karena kolesterol dan lemak 🌻Mencegah perkembangan penyakit degeneratif 🌻Menyeimbangkan metabolisme tubuh 🌻Menjaga kadar PH dalam tubuh . Cobain #pendant  nya deh, ion negatif dan mineralnya langsung kerja di 10 detik pertama ketika menempel ke kulit langsung berasa, pendant jg bisa buat tingkat radiasi jadi NOL. . . More info TIKA MCI WA 085758611696

Stunning chrysocolla tree of life pendant! 🌳 This has been hand-wrapped in Sterling Silver. The drop length is approximately 3”. She is super eye-catching! 🌿 #chrysocolla  #chrysocollajewelry  #jewelry  #jewelryshop  #jewelrydesigner  #treeoflife  #sterling  #sterlingsilverjewelry  #silverpendant  #silverjewelry  #silver  #handcrafted  #handmade  #handmadejewelry  #handcraftedjewelry  #statementpiece  #nature  #naturelovers  #wiccan  #wicca  #tree  #pendants  #pendant  #bluegreen  #bluejewelry 

Orb Pendant ✨✨✨ part of a Queen archetype collection Inspired by the queens orb, which in old days symbolised that the Monarch was God’s representative on Earth. But in Mocielli jewellery the orb reminds us that we are incarnated goddesses ourselves and we are here to live great lives #selfreminder  #talisman  #gold  #diamonds  #pendant  #women  #jewellery  #makeawish 

Nuevos colgantes!! Ojo de tigre, lapizlazuli. nacar con el dige de Mano de Fatima!! y mucho mas en nuestra Tienda en Torremolinos Calle San Miguel 6 👈👌 Todo al 50% off!! Visitanos!! . . . . . . #powerstone #piedraspreciosas #ofertasbisuteria #jewelry  #gemstone  #style  # yogaaccesories#jewelry  #jewels  #toptags  #jewel  #fashion  #gems  #jewellery  #gemstoneq  #bling  #pendant  #earrings  #trendy  #accessories  #jewelrydesign  #jewellerylover  #beautiful  #bracelet  #style  #necklace  #fancyjewelry  #instajewelry  #finejewelry  #cute  #jewelrygram  #fashionjewelry #jewelryaddict 

#Kok  bisa, pakai Kalung #Pendant  MCI kita merasakan tubuh kita lebih fit dan lebih segar? Jadi begini ... sel darah merah yang menumpuk dan lengket satu sama lain menyebabkan aliran darah tidak lancar. Oksigen pun jadi berkurang. Kalau ini sudah terjadi, orang menjadi lesu, ngantuk, pusing, daya tahan tubuh tidak maksimal dan tidak bertenaga ... 😩😌😪 Lalu, setelah menggunakan #Pendant  sel darah merah bergerak bebas karena adanya resonansi/getaran dari energi skalar yang dihasilkan oleh batuan #GERMANIUM . Akibatnya sel darah bisa bergerak bebas dan aliran darah menjadi lebih lancar. Karena tidak berlekatan lagi satu sama lain maka kemampuannya untuk membawa oksigen dalam darah pun meningkat. Jadi masuk akal ya ? Produk kita bukan produk mistis, klenik dan sejenisnya tapi melalui penelitian ilmiah dan juga telah diuji klinis. Keep healthy body and mind. Sharing is caring 😍 Betterlifewith_mci Wa me purnamadebimci 🌷 081383214765 Distributor Resmi MCI

En af vores favoritter er vores smukke TALIA vedhæng. Her ses vedhænget med en champagne farvet rå diamant. Få den også med en grå eller en sort. Se nogle af vores andre vedhæng i vores stories 🌚 #studioloma #jewelry #studiolomajewelry #details #jewelrydetails #rawdiamond #pendant #danish #design 

The balance and symmetry in this space created by the installation of this pair of SUPERLOOP HC pendants by @wearedeltalight  is simply #stunning ! Head to the link in our bio to find out more about this beautiful #residential  project ☝️ . . Project: Mulgoa Design: @mckimm  Photography: @davekulesza 

37.00 CRT RARE FLOWER COLOR PATTERN SPECIMENT INDONESIAN OPAL WOOD FOSSIL Dimensions (mm)29 x 17 x 13mm Weight (carats)37 carats Link website : https://www.opalauctions.com/auctions/3700-crt-rare-flower-color-pattern-speciment-indonesian-opal-wood-fossil-797218 #weloopals  #honeycombopal  #crystalopal  #kalimaya  #kalimayateh  #kalimayabanten  #naturalopal  #opalnatural #qualityopal #bestopal #uniqeopal #amazingopal #gemstone #agate #jewelry #jewelryopal #jewelrygemstone #rock #minerals #gemrock #pendant #nature #wholesellopal #naturalopal #opalauctions 

My wristwatches are here!!!!! 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 All very affordable, from. 8k above Click on the Link in. Bio to order 💍 #jewelry  #jewels  #instatags  @insta.tags  #jewel  #fashion  #gems  #jewellery  #gemstone  #bling  #pendant  #earrings  #trendy  #accessories  #jewelrydesign  #jewellerylover  #beautiful  #bracelet  #style  #necklace  #fancyjewelry  #instajewelry  #finejewelry  #cute  #jewelrygram  #fashionjewelry  #jewelryaddict  #charm  #jewelrydesign 

AVAILABLE #labradorite  cabochon hand polished natural gemstone 10 pieces Price $30 Shipping $5 Size: 7-14mm Comment MINE and it will be yours. No bitting. PayPal accepted. #delaragemstoneavailable #naturalgems #gemstone #gemstones #cabochon #gemsandjewelry #semipreciousstone #preciousstone #crystals #crystallove #handmadejewelry #necklace #ring #pendant #beautystone #bluestone #turquoisejewelry #whitestone #wiredjewelry 

Testimoni BIOGLASS UNTUK SYARAF KEJEPIT 👆 . Beliau mama dari mbak Fitri Yani budhe dari mbak Herlin Widiasari team tangerang. Mengalami syaraf kejepit yang sudah lama di derita. Hampir setiap minggu berobat ke dokter, obat selalu di konsumsi setiap hari. Untuk 1x suntik beliau harus merogoh kocek 700rb 😮 Lelah.. Capek.. Pastilah. Manusiawi.. Tapi tidak menghentikan langkahnya untuk tetap berihtiar sehat Alhamdulillah Allah sembuhkan dgn perantara Bioglass dan pendant, dari syaraf kejepit yg mulai mereda dan keluhan kesehatan lainnya pun lama lama mulai membaik. Semoga selalu di beri kesehatan ya bu.. Tidak anti obat dan dokter, tapi kalo kita sehat, ngga harus ke dokter maupun minum obat kan? Selama bisa dgn cara yg alami, dan alat yg bisa dipakai selama 20 th, kenapa milih yg kimia?? Jaga ginjal kita, jaga organ tubuh kita. Semoga bisa menjadikan informasi yg berharga buat kita semua. Sehat dimulai dari diri kita. Jika ada keluarga kita atau di sekitar kita mengalami hal yg sama, informasi yg anda berikan semoga menjadi ladang amal kalian 😊 #bioglass  #pendant  #syarafkejepit  #terapisyarafkejepit 

18.00 CRT BEAUTY NEON FLASH PLAY COLOR SPECIMENT INDONESIAN OPAL WOOD FOSSI Dimensions (mm)29 x 10 x 10mm Weight (carats)18 carats Link website : https://www.opalauctions.com/auctions/1800-crt-beauty-neon-flash-play-color-speciment-indonesian-opal-wood-fossi-797219 #weloopals  #honeycombopal  #crystalopal  #kalimaya  #kalimayateh  #kalimayabanten  #naturalopal  #opalnatural #qualityopal #bestopal #uniqeopal #amazingopal #gemstone #agate #jewelry #jewelryopal #jewelrygemstone #rock #minerals #gemrock #pendant #nature #wholesellopal #naturalopal #opalauctions 

TIDAK DIUAP LAGI SETELAH TERAPI #BIOGLASS  DAN #PENDANT  Si embul smg sehat selalu, berkat rutin pke kalung pendant dn minum air bioglass #asma  kronis dan didiagnosa #bronkitis  dan #sinus . Astungkara udh ga pernah nebul lg skrg karna sesak. Biasanya setiap 2 minggu psti kambuh atau saat pilek cpt bngt asmanya kambuh. Riwayat asma dr umur 1 1/2 taon. Bolak balik dokter anak konsultan paru trus tp tetap kambuh2an. Selalu dpt antibitotik dan puyer. Bayangkan dr umur 1 1/2 taon konsumsi obat trus. Smpet ragu n ga percaya sama bioglass dan pendant tp stelah dipake responnya sangat positive dan luar biasa. Yg biasanya kadang tiap minggu/2 minggu psti kambuh2an. Semenjak rutin pke kalung pendant dan minum air bioglas ga pernah nebul lg jd kebal terhdap bakteri dan virus. Thx u MCI Msh ragu sama produk MCI? makanya coba dlu dan buktikan sendri..👍👍👍 Klo ada yg lebih alami dlm proses pengobatan knp ga dicoba.. Ini REAL testi anak sy pribadi tidak dibuat2. Kadang jika kita blm sakit, kita merasa blm membutuhkannya, tp jika sudah sadar akan kesehatan baru kita akan merasa perlu.. Sharing is caring. Better life with MCI

9.00 CRT BROADFLASH PLAY COLOR SPECIMENT INDONESIAN OPAL WOOD FOSSIL Dimensions (mm)22 x 11 x 7mm Weight (carats)9 carats Link website : https://www.opalauctions.com/auctions/900-crt-broadflash-play-color-speciment-indonesian-opal-wood-fossil-797220 #weloopals  #honeycombopal  #crystalopal  #kalimaya  #kalimayateh  #kalimayabanten  #naturalopal  #opalnatural #qualityopal #bestopal #uniqeopal #amazingopal #gemstone #agate #jewelry #jewelryopal #jewelrygemstone #rock #minerals #gemrock #pendant #nature #wholesellopal #naturalopal #opalauctions 

For their luxurious skin products and perfumes, @skinscosmetics.sa  needed a suitably luxurious interior. We supplied them with Tom Dixon - a perfect fit. The Fan chair, Fan stool and Fan table look incredible below the Melt trio (with brand new LED fittings), no? All Tom Dixon scents, candles and balms are available from their store in the V&A Waterfront For furniture and lighting enquiries email information@cremadesign  .co.za

[NA ZAMÓWIENIE] Kolejna nowość w mojej ofercie! Zawieszka w kształcie geometrycznego serca w dowolnym kolorze czeka na właścicieli. Zapraszam do kontaktu, a na pewno uda nam się coś wspólnie wyczarować! . . 🌛💙🌜 . . . Cena: 40 PLN + koszt wysyłki #crystalheart  #pendant  #diy  #handmade  #resin  #epoxy  #epoxyresin  #heart  #craft  #magic  #polishartist  #jewellery  #jewelry  #glitter  #bluecrystal  #wisiorek  #laudanumartsandcrafts  #picoftheday  #laudanum_crafts 

Hey Student Lounge!!! Check out this beautiful restaurant!! It was designed by @sohohouse ! Thanks @urbanelectriccofir  the find. What do you think of the Urban Smokehouse pendant? 📷@rmariusb 

Hiya girls, you can tell us the design that you desire and we will work to make your dream jewelry come true 😍 Kamu juga bisa kasih desain yang kamu inginkan ya girls, dan kita akan membuat perhiasan impian sesuai desain kamu 😍 #pendant  #jewellery  #jewelrymakers  #turqoise  #larimar  #sirena  #sirenasilverbali  @sirenasilverbali  by @keyrendasilva  @chika_margrita 

Merhaba,boyaması bittiğinde paylaştığım kuşlu kolyemin çerçeveli hali 😇,gümüş çerçevesi @meltemsart ’tan💕 #porcelain  #porselen  #porselenboyama  #porcelainpainting  #silver  #handpainted  #handmade  #handcrafted  #pendant  #kolye  #necklace  #bird  #sanat  #elyapımı  #color  #tasarım  #design  #myart  #tbt  #atölye  #hobby  #gümüş  #unique  #mywork  #cute  #creative  #artistic  #hobi  #takı  #aksesuar