#regrann Stroies

62,672,904 Posts

Top Posts

Boa sexta 🌻 ___ Via ➡️ @guiadacozinha  - Delicioso e muito econômico, o porpetone à parmegiana fica pronto em apenas uma hora e rende até 6 porções! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tempo: 1h Rendimento: 6 porções Dificuldade: fácil ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ingredientes ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -2 fatias de pão de forma sem casca -1 xícara (chá) de água -800g de carne moída -1 pacote de pó creme de cebola (68g) -1 ovo -Sal, pimenta-do-reino e manjericão fresco a gosto -1 colher (sopa) de óleo -4 colheres (sopa) de cebola picada -5 colheres (sopa) de extrato de tomate -200g de queijo mussarela ralado -Óleo para untar ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Modo de preparo ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Umedeça as fatias de pão com metade da água, aperte até sair o líquido e desfaça o pão com as mãos. Em uma vasilha, misture a carne, o pão, o pó para creme de cebola, o ovo, sal, pimenta e manjericão até ficar homogêneo. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Divida em 6 porções e modele os porpetones, formando hambúrgueres altos. Aqueça uma panela com o óleo, em fogo médio, e refogue a cebola por 3 minutos. Adicione o extrato de tomate e refogue por 2 minutos. Acrescente o restante da água, sal, pimenta e cozinhe por 10 minutos, mexendo de vez em quando. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Aqueça uma frigideira untada com óleo, em fogo alto, e doure os polpetones por 3 minutos de cada lado.Coloque em um refratário, cubra com com um pouco de molho, polvilhe com o queijo e regue com o molho restante. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Leve ao forno médio, preaquecido, por 20 minutos ou até gratinar.Sirva em seguida, se desejar, acompanhado de salada. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ #comida  #amocomer  #receitas  #receitasfaceis  #amocozinhar  #foodporn  #guiadacozinha  #polpetonerecheado  #queijos  - #regrann 

Reposted from @martha.j.maness  (@get_regrann ) - para ter sua foto postada aqui na página é bem simples!😉 +++++++++++++++++++++++++ siga o administrador @mundodasbikes  ! 😀 ________________________________ #pedalandoefotografando #gopro #clicknabike #clicknopedal #quasebrutos # #mundodosciclistas #mundodasbikes #bikenafoto #borapedalar #mundociclismo #prefiropedalar #pedalendo #strava #mtb #stravabrasil  parceiros da página! @ronaldosilvamtb  @mundodasbikes  @mtbwearcustom  @fotografo_viajante  @julianobrounordeste  @mundodosciclistas  @bikenafoto_  @quasebrutos  @casalempedal  @rlinelubrificantes  @totalnutri 🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴 quer ter sua marca divulgada aqui entre em contato por Direct ou e-mail - #regrann 

@degournayrussia  - Роскошная вышивка канителью поверх ручной росписи на обоях ‘L’Eden’ @degournay  ✨ ⠀ #degournay  #degournayrussia  #обоиручнойработы  #обоисвышивкой  - #regrann 

• The Kiswah (cover of Ka'bah 🕋) was lifted and the Ihraam(white cloth) added in preparation for the Hajj season, 1440H. • Submit your Photos / Videos by using our Hashtag 🚩👉 #makkah__madinah  👈🚩

iraqi__designers iraqi__designers تصميم الـــــــــمبــــــدعـ/ة📵 ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ تعليقك دليل ع متابعتك 💬✒️ ⠀ ⠀👇 أدمـــنية البيــــج @izsj  @am1r.iq  @sjo.tv  ⠀ . ⠀ . 🎶{ #تصاميم_عراقية }•{ #تصاميم_خليجية  }، 🎶{ #تصاميمي  }•{ #ابداعي  }، 🎶{#رمزياتي  }•{ #تأثيراتي  }، { #مبدعين  } { #تمبلر  }•{ #فوتوشوب  }، { #كلك  }•{ #هاشتاق }، { #فونتو  }•{ #المصممين_العرب  }، 🎶 { #مواهب_عراقية  }•{#صور  }، 🎶 { #رمزيات_كتابية } •{ #رمزيات_انستجرام }، 🎶 { #رمزيات_منوعة  } •{ #دعم_المصممين } {#دمج_شغل_فون ) ‏@neymarjr  @leomessi  @cristiano  @instagram  @simonebiles  @selenagomez  @arianagrande  @katyperry  @taylorswift  @ddlovato  @zayn  @justintimberlake  @zacefron  @caradelevingne  @mileycyrus  @vanessahudgens  @kourtneykardash  @shakira  @jlo  @therock  @dr_m9rg3  @m5m5h_qtr  @darin00013  @haya_abdul_salam  @ahmadalshugairi  @nouf__fashion  @haifa_hassony  - #regrann 

Reposted from @ayutingting92  - 💛 luv - #regrann 

Recent Posts

Reposted from @frankrichboy  - Pls help . . #Thinkingoutloud  - #regrann 

from @egisyaeful_  - Dek, aku yo mung nduwe Honda C70 dudu Honda Jazz. Piye? 😂😁 #c70indonesia  #c70modifikasi  #c70racing  #honda70indonesia  #bekjul  #bekjulindonesia  #blue💙  #c70blue  #classicstyle  mau di repost? follow &tag @herex_cirebon_1200m  atau #herexcirebon  beri caption terbaikmu , tolong akun jangan di gembok... - #regrann 

Reposted from @koolboyhoodboticpuppets  (@get_regrann ) - IM BRINGING 2ND 11 NONE TO LAKE ELSINORE - #regrann 

from @bolajibig  - Thank you @lanreeshofilms  God bless you mighty thank you @ryuda1  and @broadnetconcepts  leggooooooo "It’s TURN IT UP with BigB 9.0 July 28 with @bolajibig  A cocktail of Music,Prayer , Comedy and more @Jogor  Event centre,Ibadan ,4pm .ticket/raffle 1k, VIP 5k, For table bookings contact 08071040087, 08050950894 Expect the unexpected. @pricherman116  @ibadanpride  @blingzmagazine  @darejustified  @mikeabdulnaija  @goke_bajowa  @isegunjohnson  @love_of_christ_generation  @ceed_official  @drsmilecomedian  @1stboncomedian  @iamremote  @ccioma  @roy_ige  @callmerotimijohnson  @wolesawe  @woliagba_ayoajewole  @deleomowoli_mideoladimeji  @boladiscovery  @akintayoakinwande  @splashfm1055 " - #regrann 

Reposted from @usanakorea_official  - . 뜨거운 코트의 함성과 열정! 겨울스포츠의 꽃, #한국프로농구 ! . 프로농구의 든든한 파트너이자 #공식뉴트리션후원사로 , #유사나헬스사이언스가  함께합니다! 유사나와 함께 하는 프로농구🏀🏀, 공식 뉴트리션 후원사로서 활동할 유사나를 많이 기대해 주세요. . 유사나헬스사이언스 KBL 공식 후원 영상은 유사나코리아 공식 SNS 계정을 통해서도 확인 가능합니다. . - 유사나 공식 유튜브 채널: https://youtu.be/gyFnmEMzcAo - 유사나 공식 카카오톡: pf.kakao.com/_uppHu - 유사나 공식 페이스북: facebook.com/USANAKOREA.ltd #유사나  #USANA  #유사나코리아  #USANAKOREA  #헬스팩  #비타민  #영양제  #뉴트리션  #유사나스포츠선수  #농구  #프로농구  #프로농구후원  - #regrann 

Reposted from @nesv_ori_hwi  (@get_regrann ) - - Gak Perlu panjang lebar lagi kan Jelasin manfaat Nesv,, udah sangat Booming dan dicari emak2 😂😂 . Intinya yg Mau keset Dan Rapet bebas keputihan jangan Banyak mikir, cusss order NESV sekarang,, siap2 suami Bilang AYLAVIEW sayangggg😍😍😘😜 . Ssstt, ada PELUANG BISNIS nya juga lohh💰💸 Yang Mau Ikutan Jualan... Bisa Chat saya..Saya BIMBING SAMPAI BISA..!! Modal 1x Seumur Hidup... Tp Hasil bisa di nikmati TANPA BATAS...!!👍👍 Info Order 📲WA : 082123940468 - #regrann 

Reposted from @millionaire_mindest  - ❤️Double TAP if You Agree❤️ COMMENT/TAG/SHARE . To stay always motivated and inspired by 👇Follow👇 🏆 @millionaire_mindest 🏆 🏆 @millionaire_mindest 🏆 🏆 @millionaire_mindest 🏆 Support Us and Be a Part Of Our Family! . Turn🔛Post Notification 🙏 - #regrann 

Reposted from @zaidulakbar  (@get_regrann ) - Seandainya Siti Hajar Tidak patuh pada perintah suaminya, Ibrahim Alaihisalam, saat Nabi Ibrahim meninggalkannya di tempat tandus bahkan pohon mati pun tiada, jangan pohon hidup, maka Hajar Alaihasalam, tidak akan panen pahala dari Jutaan atau Miliaran orang yang melakukan sai di safa marwa sbg salah satu rangkain ibadah umroh atau haji. . Hajar hanya bertanya kepada suaminya Ibrahim, “apakah Allah yang memerintahkanmu meninggalkan saya disini..?” Ibrahim alaihisalam mengangguk.. . Maka jawaban wanita sholehah seperti ibunda ismail alaihissalam itulah yang diukir dalam tinta emas sejarah.. “ jika demikian, maka Allah takkan meninggalkan kami , ujar Hajar. . Buah dari ketaaatan kepada Allah dan kepatuhan pada suami itulah yang membuat semua pahala sai di safa marwa pahalanya mengalir kepada Hajar Alaihasalam.. . Sebuah keikhlasan, sebuah pengorbanan berbasiskan keyakinan kpd Allah, Keimanan kepadaNya,’kepatuhan pada suami, menjadi asbab pintu keberkahan dan pahala yang tak putus2 bagi beliau.. . ‘Maka taatilah suami, apapun itu, sepanjang dalam hal ma’ruf, karena ketaataan tsb adalah pintu gerbang pahala dan surga buat sang istri.. . Semoga muslimah yang membaca ini, dibukakan hatinya, diberintaufik hidayah untuk mentaati semua yang ma’ruf atau baik dari suami, dan suamipun hendaknya menjadi suami yang taat dan patuh kpd Allah, maka rumah tangganya akn penuh kebaikan yang disana Allah mencurahkan surga dunia dari ketaatan tadi. . Semoga Allah jaga dan lindungi rumah tangga kaum muslimin dari fitnah dan dijadikan produsen pencetak kebaikan kebaikan besar dari rumah tangga tersebut. . Dan semoga rumah tangga anda semua bisa reuni lagi nanti di surga Firdaus Allah, إن شاء الله . إن شاء الله . #Zaidulakbar  #rumahtanggaIslami  #peradabanIslam  . Pic by google - #regrann 

Жамандаса ким бироо аялынды, Жамандаба дегенге татыдынбы? Ии чын эле аялым ошондой деп, Же кошулуп сен ага сасыдынбы? ------------------------------------------------- Жамандаса ким бироо жолдошунду, Андай эмес деп аны коргодунбу? Же кошулуп, ооба, чын, ошондой деп, Коз жашынды кол кылып боздодунбу? ------------------------------------------------- Коргобосо бир-бирин Эри-катын, Бакыт таппайт дуйнодо эки татым. Бир омурго кетчулор кол кармашып, Силерсинер сезгиле булоо баркын. - #regrann 

I'm not twisted, I'm just play my own rules Reposted from @kuluk_panakawan  - . Tyla abis dari @sunset_vet_bali  nih..abis vaksin lengkap yang ke-3 plus vaksin rabies. Kata emak abis disuntik mau diajak mejeng..happy donk kan yaaa...eh ga taunyaaaa dapet tugas jagain tas sama jagain sandal. Alamakkk!!! Tertipu aku 😪 . . #balidoglover  #balidogheritage  #balidogcantik  #balidogstory  #dogloversbali  #kulukcantik  #kulukbahagia  #kuluksehat  #anjingadopsi  #brilliantbalidog  - #regrann  #puppy  #anakanjing  #anakanjinglucu  #dogoftheday  #puppyofday  #twisted  #rules 

Reposted from @klin_parki  (@get_regrann ) - Друзья, прекрасная новость для всех жителей городского округа Клин и его гостей! Наши с вами усилия и старания оказались не напрасными. Итоги  интернет-голосования за лучший парк Подмосковья на портале Добродел показали, что самый лучший парк - наш! Клинский городской парк культуры и отдыха "Сестрорецкий" получит приз от Министерства благоустройства Московской области. Благодарим всех, кто не остался равнодушным, кто голосовал за парк. Ждём вас в гости и всегда рады вам. Спасибо всем! Вместе мы - сила! #Клин  #каникулывпарке  #каникулы  #летовпарке  #летовподмосковье  #летовклину  #клинзвучит  #Сокольская  #Воробьев  #Клинфест  #паркиподмосковья  #90летподмосковье  #нашеПодмосковье  #детивпарке  #прогулкавпарке  #фотовпарке  #тольковперед  #Сестрорецкийпарк  #министерствоблагоустройства  #добродел  #лучшийпаркподмосковья  #голосование  @alenasokolskaya  @mikhailkhaykin  @klin_parki  - #regrann 

Reposted from @complexomaraponga  - Vem pro bom! Sexta a noite é dia de #BaladinhaDoComplexo  na casa mais querida da cidade! #sovem  💥😎 - 🎤 Paulinha Coelho 🎤 Pedro Junior - 📍Av. Godofredo Maciel, 3800, Maraponga 📲 Informações: 99263.2646 - #pub  #bar  #baladinha  #sertanejinho  #country  #fortaleza  - #regrann 

Reposted from @palabrasdelalma_fc  - @vivamusicpe  - @marcanthony  nos invita a ser parte de su #opustour  este 17 de agosto en el #JockeyClub . Entradas en @teleticket.oficial.  💃🏽🕺🏼🎫🎤 - #regrann  - #regrann 

Reposted from @emartstore  (@get_regrann ) - ⠀ 무더위 탈출? 이마트에서 하자! ㅤㅤㅤㅤ 입맛 잡는 신선 먹거리부터 시원한 가격에 만나는 생필품까지! ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ▶자세한 내용은 점내 고지물 및 이마트 앱 참조 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ※ 가격은 이마트 성수점 기준 ※ 행사 내용은 입점 점포에 한함 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #할인행사  #할인  #국민가격  #수박  #자두  #회 #한우  #노트북  #생활을바꾸는스토리  #이마트  #이마트중동점  #중동점  #emart  - #regrann 

Reposted from @hustlersquare  - So many people have been crying that there have been no transmission for a while now... So I wanna declare 7 days Atarodo Transmission that starts tonight... Do you know anyone that needs followers??? Call them!!! Its about to rain followers in quantum so carry your Basin to pack them... This is an invite... Kindly repost... Muahhhhhh 😘😘😘 #JagabanofIG  #Hustlersquare  #Freefollowers  #Transmissioncontinues  #Transmissionfever  #Atarodoseason  #AtarodoTransmission  #Pepperdemgang  - #regrann 

- - NovAge Skin Priming Essence 150 ml. Original price : 2000/- A soft, rich and luxurious formula designed to enhance your routine with powerful multi-tasking Marine Prebiotic Active. Helps to strengthen the skin foundation, while promoting an improved moisture balance and a revitalised, more youthful and beautiful look, by smoothing and plumping the skin and reducing the appearance of pores. For Order Contact At Whatsapp 03102418738 Cash On Delivery All Over Pakistan #thenativecreative  #diy  #diyproject  #crafternoon  #doityourself  #makesomething  #pakskincare  #creativelife  #createeveryday  #doitfortheprocess  - - #regrann  - #regrann 

Any artist in the #Miami  area wanna #perform ! DM NOW! #Repost  @iamceewurld  • • • • • • LETS GET IT @selfmadeboss305  (@get_regrann ) - RAPPERS & SINGERS WANTED IMMEDIATELY WHO'S HOTTER THAN ME???? PART#3 (1017 BRICK SQUAD TALENT SHOW) * SATURDAY AUGUST 10TH * 1pm til 9pm Someone is going to get SIGNED to GUCCI MANE Record Label 1017 Brick Squad Mafia and many more great prizes.... * Special Celebrity Guest * 1017 Brick Squad Mafia VP " MS. KERANICOLE " https://www.prlog.org/12765367-1017-bricksquad-mafia-records-og-mack-drama-introduce-new-head-of-public-relations.html $175 per slot / $100 Deposit / $75 due when you enter Club Babylon Miami on August 10th TEXT (1017) to 804-245-1496 for Slots & Info - #regrann 

Reposted from @elnacionalweb  (@get_regrann ) - La Asociación Civil Convite publicó este miércoles el balance de la escasez de medicamentos en las principales ciudades del país en el mes de junio. Según el estudio, la falta de medicinas superó el promedio de 65%. La evaluación, que se llevó a cabo en ocho ciudades del país, arrojó que en Puerto Ordaz y Puerto La Cruz los tratamientos para combatir la depresión y convulsiones escasearon en 90%. Las ciudades con mayor porcentaje de escasez de medicamentos para la ira fueron: Barquisismeto, con 89,8% el Área Metropolitana de Caracas, con 87,8% Puerto La Cruz, con 85,3%, y Puerto Ordaz, con 80,4%. #ENSociedad  - #regrann 

Reposted from @fansisterssolis  (@get_regrann ) - FELIZ CUMPLEAÑOS MARLITA!🥰😍🥰😍🥰🥰 @marlarachelsoliss  #MarlaSolís  - #regrann 

Reposted from @leonardo  (@get_regrann ) - Estamos chegando, é amanhã! #Repost  @amigos20anos  ・・・ Aooooow, BH! Adivinha quem tá chegando? Nós mesmo, uai! É amanhã, na Esplanada do Mineirão. Os portões vão abrir às 18h e, às 20h, começa nosso bailão de peão! #AmigosEmBH  - #regrann 

Reposted from @daddyyankee  (@get_regrann ) - Viernes de Juntes explosivos 🧨 @anuel_2blea  @ozuna  @jbalvin  @karolg  #China  Disponible en todas las plataformas del mundo. #China  #china  mera Whooooo - #regrann 

Reposted from @maibox.id  (@get_regrann ) - Sudah berencana untuk tidur lebih awal, tapi badan rasanya sulit diajak kompromi? Hmm… Penyebabnya bisa jadi adalah apa yang Anda sering lakukan tanpa sadar di malam hari. 1. Makan makanan manis sebelum tidur 2. Sudah lama tidak ganti bantal 3. Kasur sudah tidak nyaman lagi . wah yuk segera ganti bantal dan kasur dengan MAIBOX sekarang. untuk pemesanan via wa 0819888009 . #maibox  #maiboxindonesia  #maiboxaustralia  #maiboxid  #smartmattressforsmartpeople  #tips  #insomnia  #susahtidur  #likeforlike  #likeforfollow  #furniture  #springbed  #bantal  #health  #maiboxid  #tips  #insomnia  #ramadhan  #ramadhan2019  - #regrann 

Reposted from @gina.noele  (@get_regrann ) - Reposted from @bronxtailscatrescue  (@get_regrann ) - Hi all - a quick update on the cat that had sealing foam sprayed on him at Patterson Houses. ANYONE CAN BE A RESCUER! Someone who was concerned took initiative, a carrier, and some food and brought him to one of our volunteer rescuers. He is with us now. The foam is gone, he ate and drank some, and he’s safe! We’ll update you again after his vet visit. Please support us so we can continue to help cats like him. 👉 Donate via PayPal.me/bronxtailscatrescue or our Venmo is “bronxtailscatrescue” 👈 We’re a small all-volunteer group with no shelter or medical staff that is largely self-funded. Folks can help us have the most impact by doing things like donating, adopting, and fostering. Cats ultimately need people in the communities where they reside to get involved in rescue and the TNR (trap, neuter, return) process. For more info about all of these things, visit: 👉 bronxtails.org/help 👈 . . . #rescueismyfavoritebreed  #adoptdontshop  #donatedoragoodcause  #coicommunity  #cats  #straycats  #animalrescue  - #regrann 

Reposted from @pariwisatamdn  (@get_regrann ) - Pemko Medan Mendukung penuh Festival Pesona Lokal 2019 . Wali Kota Medan, Drs. H.T Dzulmi Eldin S.M.Si.,M.H menyampaikan akan mendukung penuh diselenggarakanya Festival Pesona Lokal tahun 2019. . Dukungan ini disampaikan Wali Kota Medan saat menghadiri Press Conference Festival Pesona Lokal 2019, di Hotel Grand Aston Medan, Jumat (19/7). . Wali Kota Medan menambahkan pesona lokal harus terus digali dan dimunculkan, karena menjadi salah satu daya tarik Kota Medan sebagai kota Wisata, untuk itulah Pemko Medan sangat mengapresiasi kegiatan ini. . Tahun ini, Kota Medan terpilih sebagai kota pembuka pelaksanaan Festival Pesona Lokal 2019. Dalam penyelenggaraan Festival Pesona Lokal yang diselenggarakan tahun 2018 lalu, Kota Medan berhasil memproleh predikat Kota Paling Mempesona, untuk itulah Wali Kota Medan berharap di tahun ini Kota Medan dapat mempertahankan predikat tersebut dengan dukungan dari seluruh masyarakat Kota Medan . Festival Pesona Lokal 2019 akan digelar di 7 kota yaitu Medan, Bali, Surabaya, Bandung, Makassar, Yogyakarta, dan Jakarta, mulai dari bulan Agustus hingga November 2019 . Kota Medan sebagai kota pembuka, Festival akan diselenggarakan di Lapangan Merdeka pada tanggal 3 Agustus 2019. Festival akan dimeriahkan dengan mengadakan Lomba Tari Lokal Kontemporer, Lomba Desain Motif Khas Lokal Kontemporer, Kompetisi ala Selebgram Lokal, Festival Kuliner dan Foodtruck, permainan lokal serta bazaar aneka produk lokal . ======================================= Ayo follow, subscribe, like, share dan update informasi tentang Dinas Pariwisata Kota Medan melalui akun media sosial kami:. 🔍 FB : Dinas Pariwisata Kota Medan 🐦 TW : @Disparmedan  📷 IG : @pariwisatamdn  🎥 YT : Dinas Pariwisata Kota Medan. 🌐 : www.medantourism.pemkomedan.go.id 📧 : pariwisata@pemkomedan.go.id  ======================================= . #WisataMedan  #MedanRumahKita  #ColorfulMedan  #FestivalPesonaLokal  - #regrann 

Reposted from @5.min.crafts  (@get_regrann ) - Bleach ideas for your coolest outfit. 😎 #5minutecrafts  #video  #diy  #crafts  #outfit  #ideas  #bleach  Follow us on Twitter! (http://twitter.com/5m_crafts) - #regrann 

Reposted from @kayla.nadira  (@get_regrann ) - Alhamdulillahirobbilalamin, terimakasih kepada teman teman yang sudah menghaturkan banyak doa untuk kami berdua. . Kali ini Kay mau cerita sedikit yaa tentang busana yang Kay kenakan. Ternyata dari sekian banyak vendor busana pernikahan, ada loh yang vendor busana yang khusus menyediakan busana syar'i, yaitu @laksmimuslimah  . Dan kagetnya @laksmimuslimah  udah berdiri 11 tahun ternyata!! Kenapa sihh Kay kok milih Laksmi buat vendor busana pernikahannya? Karena selain busananya yang cantik dan santun yaa pastinya, karena Laksmi juga punya cerita hijrah dibalik kesuksesannya sekarang. Jalan hijrah awalnya sering kali susah, begitulah cerita hijrah yang dialami @laksmimuslimah  . Sempat kehilangan banyak klien hanya karena menerima yang berhijab saja. Namun sekarang malah jadi pionir vendor busana pengantin khusus muslimah lohh :') denger ceritanya aja Kay jadi terharu. . Seneng deh sekarang edukasi berbusana pernikahan syar'i sudah lebih mudah. Terimakasih juga untuk Laksmi sudah menjadi butik busana yang tidak hanya sekedar "berbisnis" tapi juga peduli dengan kami para muslimah. Laksmi ingin pernikahan tak sekedar mengejar keindahan tapi juga keberkahan dengan menghadirkan busana pengantin syar'i yang sesuai syariat, agar kita tetap taat. . . gown by @laksmimuslimah  Jubah by @zaidformen  - #regrann 

Reposted from @klik_uad  (@get_regrann ) - Program Studi Sastra Indonesia Fakultas Sastra, Budaya dan Komunikasi Universitas Ahmad Dahlan #sastraindonesia  #sastraindonesiaUAD  #sasindoUAD  #WeAreUAD  #UAD  - #regrann 

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... #regrann  Follow: @myprogam.baby  @myprogam.baby  @myprogam.baby  @myprogam.baby  @myprogam.baby  🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : 📲WA 085335886980 🔜Line@: klik di bawah👇👇👇 https://bit.ly/2Du8GLq

Reposted from @fansisterssolis  (@get_regrann ) - FELIZ CUMPLEAÑOS MARLITA!🥰😍🥰😍🥰🥰 @marlarachelsoliss  #MarlaSolís  - #regrann 

keep dancing and call it love 💃🏾👸🏾🙌🏾 #melaninpoppin  #brownskingirl  #skinjustlikepearls  #bestthingintheworld  • Reposted from @theshaderoom  (@get_regrann ) - #regrann 

Reposted from @indian.para.commandos  (@get_regrann ) - ⚔️🔥❤️ . . 🇮🇳जय हिंद~*~वंदे मातरम🇮🇳 🇮🇳भारत माता की जय🇮🇳 Follow for More - @indian.para.commandos  ⚔️ ⚔️ ⚔️ ⚔️ #indian  #indianarmy  #indian_army  #indianairforce  #indiannavy  #parasf  #commando  #jaihind  #bsf  #army  #armystrong  #armylife  #vandematram  #indian_para_commandos  #commandos  #indianparacommandos  #india  #India  #paracommando  #armybrat  #soldiers  #soldier  - #regrann 

Reposted from @dr.hamzatova_grozny  - Безоперационая ринопластика 🔥 Убрали горбинку ,приподняли кончик - #regrann 

Reposted from @isaac_bmc  (@get_regrann ) - Pues ya tengo casi todo el video terminado a falta de unas cosillas de la parte de @artesmad  sí que al loro que cualquier día de estos lanzamos el inédito!! Ritmo por: @farathbeats  #rap  #rapespañol  #hiphopespañol  #hiphop  #madrid  #mrelastico  #artes  #videoclip  #videolyrics  #bajominimos  #crewcuervos  - #regrann 

from @senadofederal  - Os trabalhadores que exercem suas atividades sob condições insalubres, isto é, que podem ser nocivas à sua saúde, têm direito a um adicional na remuneração que pode ser de 10% do salário mínimo (insalubridade de grau mínimo), 20% (grau médio) ou 40% (grau máximo). A Norma Regulamentadora nº 15 do Ministério do Trabalho estabelece os parâmetros e as formas de medição e cálculo para verificar se uma determinada atividade é realmente insalubre, e em que grau. Sindicatos e empresas podem requerer à Delegacia Regional do Trabalho realização de perícia para caracterizar atividade insalubre. ⠀ ⠀ #PraCegoVer  Cor de fundo azul, com ilustração de um homem de uniforme e com ferramenta ao lado direito. Texto: Seu trabalho é insalubre? São consideradas insalubres as atividades profissionais em que há: ⠀ Exposição a agentes biológicos Agentes químicos além do tolerável Exposição à poeira de amianto Exposição ao benzeno Umidade excessiva Calor intenso Frio intenso Barulho excessivo Radiação Vibração excessiva - #regrann 

Where are you investing your energy? Photo credit: @ar_fitness.ifbbpro  Reposted from @independentorg  (@get_regrann ) - What you feed will grow. The first time my grandmother said this to me, I was confused. As I continued to grow, and invest myself into people and things, I began to understand the lesson. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Energy is precious. Just like we have limited time, our energy stores are not infinite. Along my journey to overall wellness I have encountered circumstances that would drain me. I've been in situations that cost me sleep, peace and money. In these difficult situations I have a choice to either give in to the negativity or put that energy towards a solution. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ This same lesson can be applied to heavy lifts. When the load is heavy, don't focus on how hard it will be to pull focus on your breathing and connect with your muscles. Drive that energy into your heels, inhale, breathe out and pull with everything you have. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Feed only, what feeds you. Are you giving energy to things that do not serve you? Well you know what to do. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Did you miss @TatianaMoneFitness ’s Facebook LIVE on Wednesday? Click the link in bio to watch!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #idthrive  #milso  #militaryfamily  #milspouse  #militaryspouse  #militarywife  #militarylife  #armyspouse  #navyspouse  #usafspouse  #uscgspouse  #usmcspouse  #militaryblogger  #militarywellness  #wellnesswednesday  #wellnessjourney  #liveinspired  #healthandwellness  #healthylifestyle  #milso  #thrive  #selfcare  #wellness  #healthyliving  #fitmom  #strongmom  #purpose  - #regrann 

Nahhh baca nih . . - Segera di Follow yaa ladies . @breastnutriofficial_id  , banyak Tips dan Trik alami membesarkan Payudara Dan Ready Paket Suplemen Secret Breast ^_^ Mungkinkah ini Kendala kamu Selama ini 👇 . 1. Payudara Kecil dan Rata dari Kecil 2. Payudara Kendur dan Turun sehabis Menyusui 3. Pasangan sudah Bosan dengan Anda ? 4. Uda lewat usia 20 Payudara masih kecil ? Sudah mencoba berbagai Cara tpi tidak membuahkan hasil ? Dan kamu ingin lebih Membahagiakan Pasangan ? Jika YA maka kamu sangat dianjurkan mengambil Paket Suplemen Terbaik ini Hasilnya dijamin Permanen tanpa efek Samping. Segera Wujudkan Impian kamu memiliki Payudara Besar dan Kencang bersama @breastnutriofficial_id  Diskon 40untuk 15 orang order pertama pembeli Paket Secret Breast Mask. Jadi buruan order di @breastnutriofficial_id  Fast Respond add ⬇ Other Contact : Whatsapp : 081717451857 #raffinagita #maskerpayudara  #payudarasexy  #koreanskincare  #suplemenpembesarpayudara  #indo_psikologi  #breastcare  #breastwomancare  #breastmask  #katanyavidgram #payudarabesar #payudarakencang  #juslangsing #ayutingting #healthnewstoday #pembesarpayudara #suplemenpembesarpayudara #minyakbulus #superbreastsoftgells #alatmhca #payudarawanita #alatpembesarpayudaraterbaik #inmyfeelingschallenge #lfl #hutri73 #filmrompis  - #regrann 

Reposted from @justcallmeyn3  (@get_regrann ) - Always good to get support ! My section was a little lit 🤷🏿‍♂️🤗😉🍻🥂 My girl @from_penny_2janetjackson  riding 👣 down from @mystreetz945atl  ・・・ 📲- @ceostrongatl  @wkdt4202litradio  @atlpeachh  @allaccessjay  @eyeofraamunra  @ladeeroyale  @djgboxatl  throw a VIP Party with @misbabycakes13  . Book Yn3 now !!! 🔍📲💸 Artist: @justcallmeyn3  Song: Get Up! (Don't Sit Yo Black Ass Down!) Prod . @iamdukewilliams  #livetv  #tvone  #livetvone  @bet_tv_fr  @artistlivetv  #artistplatform  ............................ . . . . #nextup  #Yn3  #keepgoing  #damedash  #rocnation  #breakingnews  #cnn  #espn  #playboymagazine  #kattwilliams  #kevinheart  #mtvlive  .................................................. #listeningparty  #ournewsong  - #regrann  - #regrann  - #regrann 

Reposted from @cursomaquiagemperfeita  a pra vocês amores🤩💋💄💋 . Marque suas amigas para verem essas postagem💝💋 . . Siga👉 @cursomaquiagemperfeita 👈Para receber dicas, tutoriais, inspirações e tudo sobre maquiagem. . . . . . . . #maquiagem  #maquiagemperfeita  #makeupnoivas  #makeupnoite  #maketutorial  #makeuptutorial  #makesimples  #makebasica  #makecasamento  #maquiage  #maquiadorasgoias  #truquesdemaquiagem  - #regrann 

Always good to get support ! My section was a little lit 🤷🏿‍♂️🤗😉🍻🥂 My girl @from_penny_2janetjackson  riding 👣 down from @mystreetz945atl  ・・・ 📲- @ceostrongatl  @wkdt4202litradio  @atlpeachh  @allaccessjay  @eyeofraamunra  @ladeeroyale  @djgboxatl  throw a VIP Party with . Book Yn3 now !!! 🔍📲💸 Artist: @justcallmeyn3  Song: Get Up! (Don't Sit Yo Black Ass Down!) Prod . @iamdukewilliams  Fall Back prod by @itstwandagod  @bigzarfki  #livetv  #tvone  #livetvone  @bet_tv_fr  @artistlivetv  #artistplatform  ............................ . . . . #nextup  #Yn3  #keepgoing  #damedash  #rocnation  #breakingnews  #cnn  #espn  #playboymagazine  #kattwilliams  #kevinheart  #mtvlive  .................................................. #listeningparty  #ournewsong  - #regrann  - #regrann 

Volume 3 is launched have a look and enjoy summer shopping with Oriflame . . With first orders get hardcopy of catalogue free of cost . . For Order Contact At dm Cash On Delivery All Over #design  #designporn  #designinspiration  #designideas  #designlovers #instainteriors  #interiorarchitecture  #interiorinstagram  #PartnersWithOriflame #interiorinspo  #decor  #homedecor  #homedesign  #jildpakistan #smallhome  #apartmenttherapy  #apartmentlife  - #regr  - #regrann 

- - Novage Day Shield SPF 50 UVA/PA++++Advanced Skin Protector 30 ml original price:1549/- /- NovAge Day Shield SPF 50 UVA /PA++++ Advanced Skin Protector is a multi-protection cream designed to shield the skin from external aggressors in three ways and help to slow down ageing signs for a radiant, clear and even complexion. SPF 50 provides high protection against burning UVB rays, while UVA/PA++++ (the highest level of PA protection) defends the skin against the ageing effects of the sun, such as uneven skin tone, dark spots and wrinkles. Contains Pollution Protect Technology to minimise the negative impact of environmental aggressors such as pollution, by working like a second skin, forming an ultra-fine protective film on the skin’s surface. With Anti-Ageing and Moisturising actives to add moisture and relieve the skin from dehydration. Also contains Vitamin E, a powerful antioxidant to help protect the skin from free radicals, a major skin-ageing factor. NovAge CASH ON DELIVERY AVAILABLE ALL OVER PAKISTAN . For Order, contact us at WhatsApp 03102418738 Your Favourite Oriflame Products at your doorstep with best prices’ #JildPakistan  #PartnersWithOriflame  #beauty  #makeup  #mua  #makeupartist  #skincare  #blogger  #makeupaddict  #jildpakistan  #instabeauty  #beautyblog  #wakeupandmakeup  #makeuplover  #fashionblogger  #makeupjunkie  #hudabeauty  #love  #cosmetics  - #regrann  - #regrann 

Reposted from @ceramahislam.singkat  - Reposted from @yufid.tv  - MUROTAL QURAN SURAT AL INSYIRAH SESUDAH KESULITAN ADA KEMUDAHAN Menyingkap kesulitan bagi manusia bisa jadi amat berat dan membutuhkan proses. Akan tetapi tidak bagi Allah. Hal itu teramat mudah! * * * * #selfreminder  #reminder  #sabardansholat  #sabar  #ikhlas  #taat  #suratalinsyirah  #manfaat  #juzamma  #petuahbijak  #murotalquran  #motivasihidup  #renungan  #manhaj  #manhajsalaf  #islamicquotes  #islamituindah  #dakwah  #islam  #posterdakwah  #yufid  #yufidstore  #yufidtv  - #regrann  - #regrann 

把它當成一份生日禮物! 謝謝宇宙人,謝謝你們的堅持!😭😭😭 終於~ 小巨蛋見!! Reposted from @cosmospeople_official  (@get_regrann ) - ↗2020/02/08 宇宙人·台北小巨蛋 #全宇宙最重要的約定  #宇宙人第一場小巨蛋  #明年我們不見不散  - #regrann 

from @amran_maros_official  - Album fotbar bareng Adik kesayangan @da3_muh.rafly  😚😚😚 #feraf_qu  #feraf_qumaros  - #regrann 

from @harris_and_james  - Our own chocolate cream egg gelato for Easter! We will also be serving churros everyday throughout the holidays! #southwold  #suffolk  #gelato  #visitsuffolk  #coast  #seaside  #churrosconchocolate  #churros  #churroslovers  #churrosgourmet  #churrosity  - #regrann 

Reposted from @fansisterssolis  (@get_regrann ) - FELIZ CUMPLEAÑOS MARLITA!🥰😍🥰😍🥰🥰 @marlarachelsoliss  #MarlaSolís  - #regrann 

Agora vcs conseguem entender o porque esse país não vai para frente? O Senado, deveria tomar parte nesse negócio, é inconcebível permitir que essas coisas aconteçam dessa forma em nosso país! Como bem disse o Economista Paulo Guedes, aqui tem muita gente com o Poder da Caneta na mão! #impeachmenttoffoli  #corrupcaonao  #17semanas  #bolsonaro  #bolsonaro2018  #elesim  #sergiomoro  #somostodosmoro  #lavajato  #justice  #jales  #politica  #police  #pf  #pm  #generalvilasboas  #exércitobrasileiro  #brasil  #patriota  #direita  #direitaconservadora  #jales  #direitadaopressão  #direitaunida  #direitajales  #repost  #regrann  #globolixo  #politica  #brasilia 

Reposted from @florenciabarretof  (@get_regrann ) - Hoy visitamos la Feria Municipal Agroecológica de Gobernador Roca, dónde estas familias buscan utilizar racionalmente los recursos naturales, por medio de abonos orgánicos, haciendo rotaciones de cultivo, con la finalidad de reponer, mantener y aumentar la fertilidad natural de sus suelos. "Roca Verde" cuenta con el acompañamiento de las organizaciones "Ojo de Agua", "Multiversidad Popular de Misiones" y la Municipalidad de Gobernador Roca. Quiero destacar que estas familias asisten a capacitaciones todos los días miércoles y qué es una de las primeras Ferias Municipales de Misiones con la iniciativa de producir alimentos sanos, libres de agrotóxicos. También agradecer por la predisposición y el hermoso recibimiento, son unas personas realmente increíbles. . . . . . . @missearthargentina  @missearth  @estebanlunaok  @juanprendecki  #beautyforacause  #missearth2019  #missearthargentina  #misstierra2019  #motherearth  #beautiesforacause🌎  #womanoftheearth  - #regrann 

Reposted from @mmc.outsiders.jambi  - Kanti Klasik & Kastem Kota Jambi (K4J) Sambut Merdeka Lipat Silo, Buka Cerito, Payo Ngopi Sabtu, 20 Juli 2019 di Club House M.MC Outsider'S Jambi Perum. Lazio Buluran Telanai Jambi. @rangkayomc1  @bebekjambi  @streetcubjambi  @boc_jambi  @hcbjambi  @djambioldbike  @hccjambi  @hondaantikjambi  @sonofsrigati.mc_jambi  @thetarixjabrixchapterjambi  - #regrann 

@ didempiskin1979 - 3 YASINDA GÜZELLER GÜZELİ KISIR COCKER KIZIM “LORA” İSTANBUL İÇİ ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR....0532 376 93 10//0530 703 13 69 #ydmrr93  #dog  #biriyilikyap  #acil  #regrann  #satınalmasahiplen   #satınalmaevlatedin   #instagood  #dogs_of_instagram  #instagram  #animal  #yuvaol   #petstagram  #destek  #dogsitting  #photooftheday  #dogsofinstagram  #ilovemydog  #instagramdogs  #İstanbul  #dogstagram  #dogoftheday  #lovedogs  #lovepuppies  #adoptdontshop  #BalıkesirSokakHayvanlarınıDüşünüyor  #doglover  #instapuppy  #instadog  Reposted from @balsohaydus 

Reposted from @thehomedoctorz  (@get_regrann ) - Been Posting Lately About Religious Beliefs And This Is 4 The Spiritual Beings Not All Twisted Up Around Jesus Christ WTF God's Name Is...I've Heard Enough Stories And Would Really Appreciate Everyone 2 Step Outside The #matrix  And Examine WTF Is Really Going On 👁👁 Cuz We Came With The #truth  #within  Us And It Has All Been Distorted Through #indoctrination  From Those Who Wish 2 #control  Us And Make Us #obey  Their Way 👽🖕🐑👈👀😁 #risethefuckup  - #regrann  . 🐅 . #youaregod  #youarethecreatorofyourownreality  #wearegods  #pinealActivator  #agentsofsource  #spiritualawakening  #spiritualknowledge  #meditation  #programming  #wakeup  #brainwashed  #questioneverything  #sheeple  #zombies  #trevlighelg  #newearth  #2020  #inlakech  #namaste 

This made my day. Clearly I love cats. 🤔 Reposted from @simonscatofficial  (@get_regrann ) - Stop copying me kid 🤪😬 - #regrann 

Reposted from @m.ranz__  - - #regrann 

Çok öfkeli.. öfkesi hayvanların çalınan yaşam haklarına değil, kürk satamazsa kaybedeceği paraya. Öfkesi doğaya yapılan saygısızlığa değil, insanları uyandırıp kapitalizmi engelleyen aktivistlere. Paraya tapan biri ekranda. Tanıdık mı? Repost @denizlihayvanhaklariplatformu  by @media.repost : Killers gonna hate! Kürkün cinayet olduğunu açıklayan bir aktivist ve hayvanlara zulmetmeye devam etmek isteyen birinin büyük tacizi ve öfkesi! Öfkeliler çünkü hayvanlara tecavüz eden de köleleştiren de onları öldüren de aynı katiller! Yaşayan va yaşatmak isteyen herkesten nefret ediyorlar! Çünkü katiller! Biz dünyanın hiçbir yerinde bu katillerle yaşamak istemiyoruz! #Repost  from @garyyourofsky  Why are the abusers so god dam angry ? . . . Reposted from @rob__banks  - I go way back with the NYC Fur venders. Started protesting them about 5 years ago. This video goes out to activists/non Vegans who criticize my approach. Unless you’ve protested fur, you have zero room to give feedback on my tactic. These fur venders would do some grimey shit. Hiding razor blades in building cracks and calling cops and accusing us of bringing weapons. Faking injuries resulting in an activist getting arrested. Dumping bleach on activists from the building rooftop. Think about these things before you accuse me of being an angry Vegan just trying to get stress out. Think about this next time you accuse me of doing what I do for attention. Fur protesting is by far one of the most intense forms of activism, so instead of criticizing us, you should instead appreciate the fact that some of us are willing to risk our safety when fighting for Animals. Fast forward 5 years later and NYC is working on a FUR BAN. #animalrights  #animalrightsactivist  #animalrightsactivism  #kürk  #streetvendors  #streetvendor  #vendor  #vendorswanted  #animalliberation  #fuckfur  #furisdead  #veganguys  #kürklümont  #aktivist  #kürkünüçıkarvicdanınıgiy  #kürkgiyme  #guyswithtattoos  #kürkvahşettir  #facetattoos  #veganism  #veganfortheanimals  #veganismo  #veganislove  @vegancommunity  @animalrevenge  @furfreenyc  - #regrann 

#Repost  @themallowwithsprinkles  ・・・ Happy Friday, dear friends 🍻 today is a special day...my #BornDay  #itsmybirthday  💕🎉🍻 another year of leveling up! Happy to have come this far 🐛🦋 life turns into beautiful things! This imperial stout is the way to get things started [12%] • • • @magnifybrewing  • • • #magnify  #magnifybrewing  #instabeer  #beerselfies_r_cool  #happy  #beerselfies_r_cool_  #happybirthday  #craftbeer  #craftbeerlover  #beernerd  #beersnob  #beerfriends  #craftbeercommunity  #beerselfie  #regrann  #craftbeernation  #craftbeerbabe  #craftbeerAF  #julygirl  #cancerians  #beerblogger  #craftbeerunited  #beerselfies_r_cool  #beerselfies_r_cool_