#sado Stroies

383,310 Posts

Top Posts

Ciri-ciri Wanita Idaman Abang Sado. Selalu dengar wanita je kan nak lelaki sado, okay. Apa kata dengar pulak apa ciri wanita yang lelaki sado nak. Walaupon dah ada yang kahwin tak apa girl. Ada lagi 3 tempat kosong hehee.. Tengok sampai habis okay!!!😉 . #ciriwanitaabangsado  #gymmotivation  #gym  #wanitaidaman  #sado  #ikhramjuhari  #ikhram4ufc 

#くるみゆべし  ではないんだけど、 これすごく美味しいお菓子でした! ・ 台風は皆さん大丈夫でしょうか?? ・ ・ #茶道  #茶の湯 

蒸し暑い夏には、 こういうお菓子って、 見た目にも美味しいですよねっ🎐 ・ ・ #金魚すくい  #茶道  #茶の湯 

夏物の着物を着て #五木ひろし  さんのディーナーショーに行って来ました! ・ ・ #雅叙園  #雅叙園東京  #雅叙園東京 

Badan #sado , pakai ducati, jalan berkepak.. Manalah awek2 x tergiur...💪🏻💪🏻💪🏻😍😍😍 . Tahniah kepada En. Faiz pemilik baru Ducati Monster 795 dari Bandar Baru Bangi, Selangor..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😊😊😊 . Inilah owner asal #ysuku  ayah, beliau tradein topup duit sikit dapat #ducatimonster  . Sama2 win, sama2 naik..!!!💪🏻💪🏻💪🏻 ................................................ . Mana yang dah buat pengiklanan SBK tapi masih belum berhasil, boleh whatsapp ayah.. Insyaallah dengan strategi dan pengalaman yang ayah ada serta perkhidmatan pinjaman superbike, mudah-mudahan dapatlah ditemukan SBK anda dengan pemilik baru... . Nak #Tradein , #TolongJual , #JualTerus  pun boleh.. Insyaallah jika ada persetujuan, kita harapkan dapat peroleh kebaikan bersama... . * Ayah ada banyak lagi stock SBK, rajin-rajinlah whatsapp ayah.. Nak macam mana insyaallah ayah carikan.. . * Yang penting #loan  ayah buatkan #lulus  dulu atau #ReadyCash ...👍🏻👍🏻👍🏻 . "Usah cari yang sempurna, memadailah apa yang sedap didepan mata.." . #SuperbikeMampuMilik  #SuperbikeMurah  #SuperbikeMalaysia  #SuperbikeMalaya  #MalaysianSuperbike  #SupportAyahPong  #SamaSamaNaik  #monster795  #ducatimalaysia  #ducati  ----------------------------------------- . Butuhkan informasi superbike..??? Selesaikan disini... . ✔ Jual Beli Superbike Baru/ Second-hand ✔ Jual Terus/ Trade-In/ Pajak Superbike & Kereta ✔ Uruskan loan beli Superbike Third-party ✔ Branded & Aftermarket Accessories ✔ Superbike Spare Parts ✔ Accident Insurance Claim ✔ Breakdown Towing ✔ Spray Coverset & Sport Rim ✔ Khidmat Nasihat Pinjaman ✔ Khidmat Nasihat Teknikal . Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520 . Like & Share sebanyak mungkin..!!! Thanks support Ayah Pong..!!! Moga kebaikan yang anda buat diberkati selalu... . Showroom & Service kami: Ggarage Sbk - No. 10 & 12, Lorong 51A/227C, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. ----------------------------------------- . 👉Hi! Saya Ayah Pong, saya berpengalaman memiliki hampir 25 jenis superbike termasuk Yamaha R1, Ducati Panigale serta BMW R1200.

迎えにきて | Come to pick me up | Artist - avogado6 | - - - Artist :- avogado6 follow him on Twitter • • website link :- https://www.avogado6.com/ • • - source :- (via Twitter) https://mobile.twitter.com/avogado6 - #avogado6  #illustrationoftheday  #illustration_best  #illustration_daily  #illustrationnow  #arts_help  #art_spotlight  #society  #office  #boss  #reality  #realitycheck  #sado  #sade  #sadistic  #creative  #artwork  #artoftheday  #life  #hospital  #patient  #health 

Okay done.... Selamat pengantin baru izzati n Sharom 👮👰👮👰👮👰👮👰👮👰👮👰👮 @rsmln  member baik zaman kanak2 riang kecik2 Dulu hahaha 👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭 #musim  #kenduri  #ramai  #tegur  #aku  #makin  #sado  #hasil  #pergi  #gym  😱😱😱😱😱😱 #semoga  #bahagia  #selalu  #pengantinbaru  #muka  #akak  #macam  #nakbergaduh  Jangan tanya kenapa akak macam hulk 😑

AKU TAU LA AKU GEMOKK..‼️ . Orang gemok ni cepat sensitif walaupun kita sekadar gurau2 dan dia gelak2 je...hakikatnya dia memang sedih sebab sering dijadikan bahan lawak . Untuk orang gemok, jangan sedih. Jadikan itu satu cabaran untuk teruskan usaha diet korang. Kalau diet sorang2 memang mudah "ke laut" tapi kalau ada yg tolong guide dan ada kumpulan sokongan, inshaaAllah diet anda akan berjaya 💪🔥🔥🔥🔥 . Last call intake Ogos‼️ . Klik link whatsapp di bio ig untuk info program ====================================== @coach_nanimizi  . #nanimizi  #hairulazreen  #theyusufiskandar  #bujibuchempel  #haniszalikha  #gemokisawesome  #gemok  #diet  #dietmudah  #eatcleanmalaysia  #igshopping  #igreviewmalaysia  #instafamous  #instagramers  #artismalaysia  #sado  #anakbulus  #sicomel  #comel  #duniakucing  #meleTop 

Recent Posts

*  本日、しまふうみ特製【ガトーショコラ】 ï¿¥350 ご用意しております!  生チョコのようになめらかで濃厚な、大人のガトーショコラです🔆   お持ち帰りもできますのでお気軽にお声掛けください! 数に限りがございます、お早めにどうぞ( ˘ᵕ˘ )    #佐渡 #sado #新潟 #primosado #coffee ï¼†tea22#カフェ22 #佐渡カフェ #佐渡土産 #佐渡観光 #コーヒー #エスプレッソ #ラテアート #スムージー #パン #ガトーショコラ #ケーキ #SUNNYBELLCOFFEE #SadoWaveCoffee 

今年のアース・セレブレーション、生搾りレモネードがとっても美味しいです。 #佐渡 #佐渡ヶ島 #佐渡島 #sado #sadoisland #sky #skylovers #festival #fes #ec #EC #사도 #일본 #일본여행 #フェス #アース #生搾り #生搾りレモネード #レモネード #lemon #lemonade 

Welcome to Anjung Village Spa.tq uolls yg booking treatment kita dari pagi sampai sekarang utk Facial Treatment & Body treatment.tq jugak utk pasangan pengantin baru.selamat pengantin baru utk treatment hari ni🥰 . Don't miss out an appointment for your comfort and kindness at Anjung Village Spa‼️💖 We will provide the best treatment for you😍 Booking now and enjoy😁💆🏻‍♀ . ☎️www.wasap.my/6011-11433769 ☎️www.wasap.my/60142457744 ☎️www.wasap.my/6011-11433769 ☎️www.wasap.my/60142457744 . https://www.facebook.com/anjungvillagespa/ . #anjungvillagespa #pengantinspa  #spaterbaik  #facialtreatment #jerawat #whitening #glowing  #resdungtreatment #kulitkusam #bodywhiteing  #massage #coffescrub #spatradisional #coconutvanilascrub #jeragat # #tonetidaksekata #faciallelaki #sado #resdung  #massage #rawatankulitmuka  #whiteningbody  #facialwanita  #touchskincare  #sejukgebuglowing  #kecantikanandakebanggaankami 

HADIAH BUAT NEGARAKU..! . Tahniah CHAMP..! Kau adalah Legenda dalam bina badan Malaysia..! Sejarah yang tak boleh di buat-buat. Hadiah Merdeka untuk Malaysia..! . Repost @sazali.samad  with ・・・ Syukur Alhamdulillah.... hasil kemenangan pd hari semalam... @musclecontestinternational  Muscle Contest Vietnam dlm kelas 80kg. Kemenangan yg ke 3 utk tahun 2019.... Tkasih sponsors @padugears  @solimaxx_  @jssupplement  @fitgelee  @samadnan81  @mamasado_official  dan support dari famili & kawan2 #sazalisamad  #binabadan  #musclecontestvietnam  #padugears  #jssupplement  #fitgelee  #mamasado  #solimaxx  #sponsors  #vietnam  #sado 

MAHU JADI TINGGI? DH TERBUKTI DENGAN RIBUAN TESTIMONI !! ========================= Korang kurang keyakinan diri kerana pendek. tak lepas interview sbb xckp tinggi..jangan putus asa Kami ada jawapan nya !! Dapatkan produk supplement peninggi kami. Sudah terkenal diserata dunia dgn ribuan testimonial . . 💡Dikenali sebagai kalsium terbaik dunia hingga mampu meninggikan badan dan menyembuhkan masalah tulang spt tulang patah/retak etc.💡 . . 👠❌ Kini anda tak perlu pakai kasut tumit tinggi yang menyiksakan lagi, atau menjalani pembedahan tulang yang berisiko. ❌👠 . . Ha tak sabar dah nak tinggi..kejap kejap... Kami ada promosi hanya utk 30 org TERAWAL .. chat skrg 📞whatsapp:+60168734397 . #supportnaktinggi .co #tiensmalaysia  #tiensbrunei  #tiensbillionairemalaysia  #jomtinggi  #naktinggi  #peninggibadan  #heightup  #heroremaja  #dewiremaja  #malaysiasoccer  #hipstermalaysia  #ravermalaysia  #malaysiasoccer  #paidreviewmalaysia  #malaysiaonlineshop  #kasutonlinemurah  #kasutmalaysia  #parodymalaysia  #airasiacrew  #sado  #paidreviewmalaysia  #tinggimalaysia  #supplementtinggi  #supplement  #patahtulangtiens  #tulangpatah  #sakitlutut  #tulang 

Syukur Alhamdulillah.... hasil kemenangan pd hari semalam... @musclecontestinternational  Muscle Contest Vietnam dlm kelas 80kg. Kemenangan yg ke 3 utk tahun 2019.... Tkasih sponsors @padugears  @solimaxx_  @jssupplement  @fitgelee  @samadnan81  @mamasado_official  dan support dari famili & kawan2 #sazalisamad  #binabadan  #musclecontestvietnam  #padugears  #jssupplement  #fitgelee  #mamasado  #solimaxx  #sponsors  #vietnam  #sado 

🔥MASS GAINER M16🔥 . KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENAMBAH BERAT BADAN DAN MENDAPATKAN LEAN MUSCLE DALAM MASA YANG SAMA ❤ . 🔥KELEBIHAN UTAMA MASS GAINER M161🔥👇🏻 . 1)MENAMBAH BERAT BADAN DALAM MASA YANG SINGKAT 2)MENAMBAH JISIM OTOT DENGAN CEPAT 3)MEMBERIKAN TENAGA KETIKA WORKOUT 4)MENAMBAH SELERA MAKAN 5)MENAMBAH KALORI YANG TINGGI DALAM BADAN 6)MENGANDUNGU 25 VITAMIN DAN MINERAL 7)100% HALAL 8)TIADA KESAN SAMPINGAN . FREE SHAKER + STEEL BALL ‼ FREE SHAKER + STEEL BALL ‼ FREE SHAKER + STEEL BALL ‼ . SHAKER YANG BERKUALITI ❤ WARNA BOLEH PILIH MENGIKUT KESUKAAN ANDA 💜💚🧡💕 . . 🔥DM/WhatsApp 014-8033375 atau tekan link di bio untuk membuat tempahan

🙋🏻‍♂️Homens! Pênis com a sensação de inchaço + grosso! . 😎Mostre o seu poder! . 👉🏻Pode também ser aplicado no clitóris para que esse inche e fique mais sensível ao toque! . . 💕LILUSDRI LINGERIE E SEXSHOP. 📲92.99437.5093 📲92.99437.5090. 👉Rua do Comércio 1. N°53. Térreo. Parque 10. (Em frente ao O Banco Itaú ). 💳Aceitamos todos os cartões ....♡....♡....♡....♡... ❣INSTAGRANS: @sexshoplilusdri  @lilusdri_lingerie  ....♡....♡....♡....♡... 💻FACEBOOK: LILUSDRI LILUSDRI #sexshop  #sexyshop  #sexyshopmanaus  #Sexshopmanaus  #sexshopbrasil  #sexshopmanaus  #modaintimafeminina  #modaintima  #modasexy  #modasensual  #lingerie  #lingeriedeluxo  #lingeriesensual  #lingeriechic  #lingeriesexy  #lingeriesex  #sexyshopbrasil  #sexshopbrasil  #sexshopdeluxo  #LingerieDeLuxo  #lingerieparanamorar  #lingeriemanaus  #sexytoys  #vibrador  #estimulador  #sado  #brinquedoseroticos  #eróticos  #Lux 

🙋🏻‍♂️Rapazes! . EXCITANTE masculino com VASODILATADOR , que aumenta a circulação do pênis e faz com que o homem se sinta mais potente e excitado. . . 💕LILUSDRI LINGERIE E SEXSHOP. 📲92.99437.5093 📲92.99437.5090. 👉Rua do Comércio 1. N°53. Térreo. Parque 10. (Em frente ao O Banco Itaú ). 💳Aceitamos todos os cartões ....♡....♡....♡....♡... ❣INSTAGRANS: @sexshoplilusdri  @lilusdri_lingerie  ....♡....♡....♡....♡... 💻FACEBOOK: LILUSDRI LILUSDRI #sexshop  #sexyshop  #sexyshopmanaus  #Sexshopmanaus  #sexshopbrasil  #sexshopmanaus  #modaintimafeminina  #modaintima  #modasexy  #modasensual  #lingerie  #lingeriedeluxo  #lingeriesensual  #lingeriechic  #lingeriesexy  #lingeriesex  #sexyshopbrasil  #sexshopbrasil  #sexshopdeluxo  #LingerieDeLuxo  #lingerieparanamorar  #lingeriemanaus  #sexytoys  #vibrador  #estimulador  #sado  #brinquedoseroticos  #eróticos  #Lux 

朱鷺のお母さんと息子 佐渡産のいちごけずりは、練乳をかけておいしすぎた😌❤️ 長谷寺のうさぎ観音、うさぎもいた💕 #sado  #佐渡の魅力  #朱鷺  #フルーツカフェ  #観音 

🙋🏻‍♂️Homens! Só para Eles! .... 👉🏻 Gel PROLONGADOR de ereção e RETARDADOR da ejaculação. Fique mais tempo ereto, mesmo após a ejaculação. . . 😎Arrasa boy! . 💕LILUSDRI LINGERIE E SEXSHOP. 📲92.99437.5093 📲92.99437.5090. 👉Rua do Comércio 1. N°53. Térreo. Parque 10. (Em frente ao O Banco Itaú ). 💳Aceitamos todos os cartões ....♡....♡....♡....♡... ❣INSTAGRANS: @sexshoplilusdri  @lilusdri_lingerie  ....♡....♡....♡....♡... 💻FACEBOOK: LILUSDRI LILUSDRI #sexshop  #sexyshop  #sexyshopmanaus  #Sexshopmanaus  #sexshopbrasil  #sexshopmanaus  #modaintimafeminina  #modaintima  #modasexy  #modasensual  #lingerie  #lingeriedeluxo  #lingeriesensual  #lingeriechic  #lingeriesexy  #lingeriesex  #sexyshopbrasil  #sexshopbrasil  #sexshopdeluxo  #LingerieDeLuxo  #lingerieparanamorar  #lingeriemanaus  #sexytoys  #vibrador  #estimulador  #sado  #brinquedoseroticos  #eróticos  #Lux 

先日、ギャラリーfuuroさん @gallery_fuuro  の  真夏に 日本酒を 楽しむ うつわ展  で出会った上野剛児さん @tsuyoshi.ueno2005  の 酒器とともに。  次は二階堂さんの個展だそうです。  危ないです…  皆さま財布の紐をゆるめて見に行きましょう。   今夜も沢山のご予約ありがとうございます。  美味しいお酒と温かいお料理をご用意して  皆さまのお越しをお待ちしております。  ご予約は下記よりご連絡くださいませ。  小苦樂 03-6883-8623   #kokura  #kokuramejiro  #yoikokura  #mejiro  #japaneseculture  #sake  #matcha  #sado  #tearoom  #greentea  #indigo  #japanese  indigo#小苦樂  #宵小苦樂  #jazzlive  #jazz  #soltydog  #frozencocktail  #fuuro  #uenotsuyoshi  #酒 #日本酒  #金継ぎ  #藍染  #抹茶  #茶道  #古民家  #茶室  #目白  #上野剛児  #fuuro  #酒器 

. . . . みんな変わってなくて懐かしさでしかなかった🤤 . 同窓会も出席率高くてびっくりした、、 . . みんな元気でな〜〜🚢💨 . . . #0815  #sado  #mano  #memorykeeping  #comingofageceremony  #happy  #fun  #photooftheday  #bestoftheday  #congratulations  #20th  #21th  #goodluck 

京都では樂美術館で器にうっとり。  初代長次郎が千利休とともに 侘茶の心を創られた天正時代からの歴史。  三代目常慶の名前 吉左衛門の名を 代々受け継がれていて、 令和になり十六代目が誕生。  十五代目直入があまりにも斬新でモダンさを 作品に出されているだけあって、 これからどう変化していくのか楽しみ。  そして、樂焼って触れてこそ、 その魅力が最大限に分かると思うので、 いつかこの樂美術館で触れてみたい。  #伝統工芸  #日本文化  #安土桃山時代  #天正時代  #侘び寂び  #茶の湯  #侘茶  #樂焼  #樂美術館  #陶器  #陶芸  #千利休  #吉左衛門  #器 #大好きな場所  #大好きな時間  #400å¹´  #wabisabi  #japon  #teaceremony  #sado  #ocha  #tea  #tealover  #raku 

Mesti ada dikalangan sahabat kita perangai mcam ini bukan?.. Hehehehe Happy weekend Guyss😁 - - #teamcoachnickhinhussien  #teamariffyana  #slimfit  #smarthealthypeople  #healthyfood  #jomkurus  #jomsihat  #fit  #fitness  #eatgoodfeelgoos  #lifestyle  #makeitsuccess  #healthy  #sado  #idealbody  #nevergiveup 

ADAKAH BERPELUH TANDA KITA BAKAR LEMAK? Berpeluh sebenarnya bukan tanda kita bakar lemak. . Badan kita sangat unik, di mana badan boleh bertindakbalas dengan suhu persekitaran dan juga bertindakbalas ke atas suhu badan kita sendiri untuk menyingkirkan haba. Berpeluh adalah cara badan kita menyingkirkan haba. Bila cuaca panas, badan akan bertindakbalas dengan mengeluarkan peluh. . Umpama sistem penyejukan. Peluh ini bantu mengurangkan suhu tinggi badan ketika cuaca panas. Ada beberapa faktor penyebab pengeluaran peluh seseorang sedikit atau banyak seperti saiz bukaan liang peluh, kelenjar peluh, saraf neuron yang menghubungkan kelenjar peluh dan juga jumlah air dalam badan. . Jangan risau atau patah semangat kalau peluh tak keluar banyak ketika bersenam. . Teruskan sahaja dengan senaman yang di lakukan dan sentiasa konsisten. Ada juga dengar orang cakap, kalau gym yang tiada penghawa dingin lebih bagus dari gym yang ada penghawa dingin. Katanya peluh lebih senang keluar banyak, kemudian bantu bakar lemak. Ini pun tak tepat. Sebenarnya, gym yang ada penghawa dingin berikan kita laluan pengudaraan yang lebih baik bila kita bersenam. Kita akan rasa lebih selesa dan tak mengalami kekurangan oksigen ketika bersenam. - #teamcoachnickhinhussien  #teamariffyana  #slimfit  #smarthealthypeople  #healthyfood  #jomkurus  #jomsihat  #fit  #fitness  #eatgoodfeelgoos  #lifestyle  #makeitsuccess  #healthy  #sado  #idealbody  #nevergiveup 

SIGUE TUS INSTINTOS y completa tu sexy outfit con collares choker con mini látigos y esposas bondage 💃🏻 💋 HASTA 40% MENOS 🔖 #DíasCool  #Bondage  #Vondage  #Arnés  #Lencería  #BDSM  #Esposas  #Restricciones  #Moda  #LenceríaErótica  #LenceríaSensual  #Choker  #Dominación  #Sumisión  #Sexo  #JuguetesSexuales  #Atracción  #AccesoriosEróticos  #México  #l4l  #HechoEnMéxicon  #MadeInMéxico  #Látigo  #Sado  #Sadomasoquismo  #Parejas  #lgtb  #Instafollowers 

Alhamdulillah.. Makin ramai yang order produk VIRAL naikkan berat badan KILOUP ni.. JOM Naikkan berat badan ideal sekarang! . Kelebihan Kilo-UP: 1. Tambah sel-sel bdn utk naik isi 2. Naikkan selera makan 3. Memberikan tenaga seharian 4. Mencantikkan kulit badan 5. Menambahkan Berat badan 6. Melenakan Tidur Malam Anda 7. Lepas makan ni confirm xkena tiup angin! . . Whatsapp 0145222790📲 . . #assalamualaikum  #supplimentmurah  #malaysia  #naikberat  #sado  #abgsado  #badan  #badansado  #tambahberat  #seleramakan  #mantap  #berisi  #gempal #kiloup  #kilouporiginal  #kilouporiginal  #kilouphq  #kiloupmurah  #kiloupmurahoriginal  #sejagatglobal  #abgsado  #abghensem  #kuatmakan  #otot  #sado  #bazarpaknil  #makanmakan  #fit  #abangsado  #gemuksehat  #gemukbadan  #kurus  #keding 

* 暑い日が続いていますね。 まだまだこれからも活躍するTシャツが 20%OFFになっております◎ 様々なコーディネートに合わせやすい シンプルなデザインのものを 多数ご用意しておりますので ぜひチェックしてみてくださいね☆ #佐渡 #sado #新潟 #primosado #雑貨 #モビリティワールド #MobilityWorld #佐渡土産 #佐渡観光 #ハンドメイド #北欧 #PolishPottery #coffee #キッズ #fashion #アクセサリー #ティーシャツ 

しまカタリ。から見える真野湾。 夏!!最高!!!を思わせてくれる景色です。 今日も素敵なモノたちと14:00までopen! 小木ではアースセレブレーションが最終日。 是非お立ち寄りください♪ #しまカタリ  #しまふうみ  #アースセレブレーション  #佐渡  #佐渡土産  #earthcelebration  #shimafumi  #sadoisland  #sado 

🐅 KIT TIAZINHA COURO SINTÉTICO DE ONÇA Kit Tiazinha Couro Sintético Brasil Fetiche, confeccionado em couro sintético, composto por máscara e chibata. A máscara possui elástico ajustável e a chibata é flexível e tem alça para facilitar o manuseio. #fannylingerie_sexshop  #fantasiaseroticas  #sexshoppalmas  #sexshop  #vibradores  #love  #prazer  #sensual  #produtossensuais  #anelpeniano  #sexshoponline  #puraseducao  #hot  #bolinhaexplusiva  #bolinhamassagem  #sado 

❤Tem essa camisola DEUSA lindíssima em renda na #LILUSDRI  Amores . . . 💕LILUSDRI LINGERIE E SEXSHOP. 📲92.99437.5093 📲92.99437.5090. 👉Rua do Comércio 1. N°53. Térreo. Parque 10. (Em frente ao O Banco Itaú ). 💳Aceitamos todos os cartões ....♡....♡....♡....♡... ❣INSTAGRANS: @sexshoplilusdri  @lilusdri_lingerie  ....♡....♡....♡....♡... 💻FACEBOOK: LILUSDRI LILUSDRI #sexshop  #sexyshop  #sexyshopmanaus  #Sexshopmanaus  #sexshopbrasil  #sexshopmanaus  #modaintimafeminina  #modaintima  #modasexy  #modasensual  #lingerie  #lingeriedeluxo  #lingeriesensual  #lingeriechic  #lingeriesexy  #lingeriesex  #sexyshopbrasil  #sexshopbrasil  #sexshopdeluxo  #LingerieDeLuxo  #lingerieparanamorar  #lingeriemanaus  #sexytoys  #vibrador  #estimulador  #sado  #brinquedoseroticos  #eróticos  #Lux 

😈 Kit Tiazinha Couro Sintético Kit Tiazinha Couro Sintético, confeccionado em couro sintético composto por máscara e chibata. A máscara possui elástico ajustável e a chibata é flexível e tem alça para facilitar o manuseio. Disponível na cor preto e vermelho. #fannylingerie_sexshop  #fantasiaseroticas  #sexshoppalmas  #sexshop  #vibradores  #love  #prazer  #sensual  #produtossensuais  #anelpeniano  #sexshoponline  #puraseducao  #hot  #bolinhaexplusiva  #bolinhamassagem  #sado 

😈 KIT CHICOTINHO COM ALGEMA E MÁSCARA Ótimo kit para incrementar aquela lingerie sexy. Kit confeccionado em couro sintético composto por máscara, chicotinho e algema bracelete fina. Disponível na cor preta. #fannylingerie_sexshop  #fantasiaseroticas  #sexshoppalmas  #sexshop  #vibradores  #love  #prazer  #sensual  #produtossensuais  #anelpeniano  #sexshoponline  #puraseducao  #hot  #bolinhaexplusiva  #bolinhamassagem  #sado 

川嶋紀子先生 @norinriko  のお教室で教えていただいた撫子、花火、ぞうさん、うさちゃんの練りきり💕 特に花火の練りきりはずっと憧れていた意匠で教えていただけて感激でした🎆 レッスンの後には自作の花火と共に先生がご準備くださっていた和菓子の数々もご馳走になった上に艷干し錦玉とコーヒー味のわらび餅のお土産も❤️ 紀子先生、今回も素晴らしいレッスンをどうもありがとうございました❣️ So much blessed and happy to join the Japanese sweet's lesson by Ms. Noriko Kawashima several weeks ago. Always fascinated by her beautiful designs of Nerikiri☺️💕 #和菓子  #和菓子教室  #手作り和菓子  #練りきり  #お抹茶と共に  #茶道  #wagashi  #japaneseconfectionery  #japanesesweets  #homemade  #handmade  #japaneseteaceremony  #happyteatime  #sado  #chado 

佐渡島のひまわり畑🌻 海岸沿いにはあちらこちらにひまわり畑🌻がありました。 #ひまわり畑  #ひまわり  #佐渡  #佐渡島  #新潟県  #æµ· #空 #sunflower  #sea  #japansea  #sado  #sadoiland  #niigata  #niigataprefecture  #sky 

#佐渡  の郵便ポスト。頑張ってトキ。 横から見ると違ったものに。 3枚目はそのポストの近くで食べた枝豆アイスとレモンアイス。しっかりした味。 #art  #postbox  #sado  #niigata  #japan 

佐渡旅記録 この佐渡旅記録もあと1投稿になるかな。おつきあいくださり有り難うございます。 こちら、今年も滞在中に2回お邪魔しました。 朝7時から営業していて、地元の方々から観光客までさまざまな顔が集っています。 さまざまなジャンルの本も置いてあって、いつまででもくつろいでしまいそう。 今回初めてモーニングを食べることができました。 ホットサンドと温かい紅茶。 ミニシナモンケーキも添えられていて、大満足なボリュームでした。 ホットサンドの味がほんとうに優しくて。初めて食べたのに懐かしいような。ふわふわの卵とハムとチーズ、シンプルイズザベスト🥪 隣に座っていた地元のおばあちゃんは、カスタードを頼んでいたなぁ。次は甘いのも食べてみたいです。 大満足なボリュームとか言っておきながら、どうしてもシフォンケーキも食べたくて、追加で・・・ (だって、この時は2回めに来られるかわからなかったから・・・言い訳) しっとりしていて、ものすごくフワッフワで、今まで食べたシフォンケーキで一番好みかもーと感動したのでいいのだ!ということにしています。 (オーナーさんはニューヨークでパティシエをなさっていたそうです。) . 2回目の訪問は帰る直前、両津港に行く前に。 ガトーショコラと、佐渡乳業のアイスミルク🥛 最高の組み合わせでした。 近所に住んでいたら毎日行きたくなってしまう落ち着く空間。地元の方々が通いやすい価格設定。 人の温もりを感じずにはいられなくて、佐渡にきたら必ず伺いたいし、人にお勧めしたい場所。 両津港から近いので、初日や帰りに是非立ち寄ってほしいー。 次はいつ行けるかな。 . +++++++++++++++++ mikawa 🗾佐渡市春日176 🚗両津港から車で5分ほど 敷地内に駐車場があります。 +++++++++++++++++ . #佐渡  #佐渡島  #新潟  #佐渡カフェ  #新潟カフェ  #新潟カフェ巡り  #佐渡島旅行  #佐渡好き  #新潟好き  #カフェ  #カフェ巡り  #mikawa  #ホットサンド  #モーニング  #シフォンケーキ  #ガトーショコラ  #悔いなし  #地元の方が集う人気店  #井戸端会議  #おばあちゃんに癒される  #何度も行きたい  #早朝営業  #sado  #sadoisland  #niigata  #niigatapic  #cafe 

Гипнотически #Setúbal  #troiapeninsula  #portugal  #sado  #riodosado  #atlanticocean 

NATURAL TESTOSTERON BOOSTER Brand ➡Superior 14 Produk ➡ Stanabol X Jumlah ➡️ (1) botol ada 120biji ( boleh guna 2 bulan lebih ) Fungsi ➡ ✅ Bagi tenaga kaw masa workout ✅ Besarkan saiz otot dr biasa ✅ Bagi urat timbul /besar ✅ Naikkan otot-otot yg susah nk naik ✅ Stamina non stop ✅ Seksual makin galak 👉dapat membantu meransang 3 hormon iaitu ✅ Hormon testosteron, ✅ Hormon pembesaran ( HGH ) dan ✅ Hormon tiroid. Cara penggunaan : 👉 cuma ambil 2-3 biji sahaja sebelum workout. 😂 Tak workout tak payah pakai Harga Cuma RM 220.00 sahaja & dapat (1) Freegift 🤙📲 Info/Cara Order ➡ Whatsapp ke 019-7242247 -> http://www.wasap.my/60197242247 #superior14  #stanabolx  #gym  #fitness  #sado  #18082019  #17Zulhijjah 

NATURAL TESTOSTERON BOOSTER Brand ➡Superior 14 Produk ➡ Stanabol X Jumlah ➡️ (1) botol ada 120biji ( boleh guna 2 bulan lebih ) Fungsi ➡ ✅ Bagi tenaga kaw masa workout ✅ Besarkan saiz otot dr biasa ✅ Bagi urat timbul /besar ✅ Naikkan otot-otot yg susah nk naik ✅ Stamina non stop ✅ Seksual makin galak 👉dapat membantu meransang 3 hormon iaitu ✅ Hormon testosteron, ✅ Hormon pembesaran ( HGH ) dan ✅ Hormon tiroid. Cara penggunaan : 👉 cuma ambil 2-3 biji sahaja sebelum workout. 😂 Tak workout tak payah pakai Harga Cuma RM 220.00 sahaja & dapat (1) Freegift 🤙📲 Info/Cara Order ➡ Whatsapp ke 019-7242247 -> http://www.wasap.my/60197242247 #superior14  #stanabolx  #gym  #fitness  #sado  #18082019  #17Zulhijjah 

NATURAL TESTOSTERON BOOSTER Brand ➡Superior 14 Produk ➡ Stanabol X Jumlah ➡️ (1) botol ada 120biji ( boleh guna 2 bulan lebih ) Fungsi ➡ ✅ Bagi tenaga kaw masa workout ✅ Besarkan saiz otot dr biasa ✅ Bagi urat timbul /besar ✅ Naikkan otot-otot yg susah nk naik ✅ Stamina non stop ✅ Seksual makin galak 👉dapat membantu meransang 3 hormon iaitu ✅ Hormon testosteron, ✅ Hormon pembesaran ( HGH ) dan ✅ Hormon tiroid. Cara penggunaan : 👉 cuma ambil 2-3 biji sahaja sebelum workout. 😂 Tak workout tak payah pakai Harga Cuma RM 220.00 sahaja & dapat (1) Freegift 🤙📲 Info/Cara Order ➡ Whatsapp ke 019-7242247 -> http://www.wasap.my/60197242247 #superior14  #stanabolx  #gym  #fitness  #sado  #18082019  #17Zulhijjah 

満喫 佐渡 #佐渡島 #二つ亀 #佐渡が好き #自然が好き #山が好き #sado  island#ほぼ一周  来年は、キャンプ したい。

一久の大徳寺納豆を入れた夏菓子 娘が作ってくれました(#^.^#) お料理もお菓子作りもお茶の学びです。 http://kou-sui.com #お茶  #男子の茶道  #茶道教室  #夏菓子  #和菓子  #大徳寺納豆  #初心者向け茶道教室  #大人のサロン  #子ども茶道教室  #茶道体験  #茶和樂美会  #京都市左京区北白川  #Kyoto  #Chado  #Chanoyu  #Sado  #Chado  for beginners

#Gecevizsabaha💫  💙 #Sado Â§h 🌹💚#Fido Â§h 💚🌹 #Ä°ki  #kelimemden  #biri  #sensin  😑💚.... 2-3 #coment  #at  .#Gőrв  #keçme  💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 #ВaşŁıca  вiг dűиуаdıг ÀŞĶ..🌎💛 #Ya  tam ørÅ¥a§ıńda§ıи , мəгkeżindê...😑💚 #Ya  Å¥aм  đışındasıи, ha§rгetiнde...❤🐼 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

Um pouco de 🌶 para dar aquele up no fim de semana com o crush. Venha conhecer as suítes Mistério! 🖤🔥❤️ ⠀ #amor  #casal  #pernoite  #motel  #motelemsalvador  #bdsm  #sado  #suitesado  #suite50tonsdecinza  #suitemisterio  #50tons  #50tonsdecinza  #guiademoteis  #couple  #noitedeamor  #salvador  #verão2019  #entretenimentoadois  #entretenimentoadulto  #entre4paredes  #algemas  #chicote  #vemprokama 

Kit Bondage - é um kit sado com 7 itens, sendo eles mordaça, venda, coleira com estirante , guia, chicote, algema e tornozeleira. Com esse kit erótico, você vai entrar no mundo de mistério, fetiche, dor e prazer do bondage e do sadomasoquismo! Modo de uso: Solte seu lado sadomasoquista. Material: Courvin e PVC. Medidas: Coleira 44 cm de comprimento, 5 cm de largura. Guia 70 cm de comprimento, 2 cm de largura. Venda 20 cm de comprimento, 7 cm de largura Mordaça 61 cm de comprimento, 4,5 de espessura. Algema 23 cm de comprimento, 5 cm de largura. Tornozeleira 28 cm de comprimento, 5 cm de largura. Chicote 38 cm de comprimento, cabo 15 cm de comprimento (medidas aproximadas). #sexmastersexshop  #sexshoponline  #lojavirtual  #sexy  #maracanau  #maracanaú  #timbo  #jereissati  #pajucara  #pajuçara  #acaracuzinho  #centrodefortaleza  #ceasa  #cidadedosfuncionários  #pavuna  #pacatuba  #guaiuba  #mondubim  #maraponga  #araturi  #caucaia  #messejana  #sado  #masoquista  #prazersexual 

ARRASTE PARA VER FOTOS Miga quem nunca quis ter aquele orgasmo com aquela musica e com o parceiro (a) do lado agora, em um jantar, no cinema ai que delicia 😍😘 goza horrores ouvindo musica aproveita miga e goze muito Pretty Love Abner é um vibrador em formato de cápsula, feito em silicone de alta qualidade de toque aveludado. O Abner é super moderno e pode sem controlado por Smartphone, via App de forma fácil. Possui 12 modos de vibração pré-determinados, mais 1 modo de vibração livre neste modo você utiliza a tele do smartphone como painel de criação, pois você que irá determinar o jeito que ele vai vibrar e também possui o modo de música onde as vibrações imitam a música que você colocar para tocar no smartphone! Todos estes recursos fazem com que você tenha uma experiência muito excitante como você jamais experimentou. Perfeito para uma brincadeira em um lugar com outras pessoas, no shopping, reunião, restaurante, ou em qualquer lugar que você desejar, graças ao sistema bluetooth tem um alcance de até 6 metros. Compatível com Android e IOS e controlado por Smartphone via Bluetooth até 6 metros https://mywhats.net/LoucaSeducaoSexShop SENSUALIDADE e na #ls_sexshop  ...... 💕LOUCA SEDUCAO SEX SHOP E MODA INTIMA 📲(11)96777-0914 (Pedidos) 👉Av.Cel. Sezefredo Fagundes 2065 (Em frente a loja Cem) . . . 💕Multimarcas 💳Aceitamos cartões 📦Entregamos para todo Brasil ...💗...💗...💗...💗... 💕INSTAGRAN: . . . @ls_sexshop  ...💗...💗...💗...💗... 💻FACEBOOK ⬇ ⬇ . . . https://m.facebook.com/loucaseducao/r #sexo  #sexy  #sexygirls  #loucaseducao  #love  #insta  #amor  #miga  #orgasmo  #quente  #frio  #ela  #ele  #prazer  #toys  #brinquedos  #orgasmomultiplos  #likes  #followme  #cosmeticos  #fantasias  #fetiches  #sado Â #vibrosemfio  #vibroapp 

Kit Bondage - é um kit sado com 7 itens, sendo eles mordaça, venda, coleira com estirante , guia, chicote, algema e tornozeleira. Com esse kit erótico, você vai entrar no mundo de mistério, fetiche, dor e prazer do bondage e do sadomasoquismo! Modo de uso: Solte seu lado sadomasoquista. Material: Courvin e PVC. Medidas: Coleira 44 cm de comprimento, 5 cm de largura. Guia 70 cm de comprimento, 2 cm de largura. Venda 20 cm de comprimento, 7 cm de largura Mordaça 61 cm de comprimento, 4,5 de espessura. Algema 23 cm de comprimento, 5 cm de largura. Tornozeleira 28 cm de comprimento, 5 cm de largura. Chicote 38 cm de comprimento, cabo 15 cm de comprimento (medidas aproximadas). #sexmastersexshop  #sexshoponline  #lojavirtual  #sado  #masoquista  #sexy  #bondage  #maracanau  #maracanaú  #timbo  #jereissati  #pacatuba  #pajucara  #pajuçara  #acaracuzinho  #centrodefortaleza  #ceasa  #cidadedosfuncionários  #pavuna  #pacatuba  #guaiuba  #mondubim  #maraponga  #araturi  #caucaia  #messejana  #prazersexual 

💐Tem essa GUEIXA lindíssima esperando por você, corre para #Lilusdri  ...Ainda da tempo!!! .. 💫Faz surpresa! 💫Faz gostoso! 💫Faz diferente! . . 💕LILUSDRI LINGERIE E SEXSHOP. 📲92.99437.5093 📲92.99437.5090. 👉Rua do Comércio 1. N°53. Térreo. Parque 10. (Em frente ao O Banco Itaú ). 💳Aceitamos todos os cartões ....♡....♡....♡....♡... ❣INSTAGRANS: @sexshoplilusdri  @lilusdri_lingerie  ....♡....♡....♡....♡... 💻FACEBOOK: LILUSDRI LILUSDRI #sexshop  #sexyshop  #sexyshopmanaus  #Sexshopmanaus  #sexshopbrasil  #sexshopmanaus  #modaintimafeminina  #modaintima  #modasexy  #modasensual  #lingerie  #lingeriedeluxo  #lingeriesensual  #lingeriechic  #lingeriesexy  #lingeriesex  #sexyshopbrasil  #sexshopbrasil  #sexshopdeluxo  #LingerieDeLuxo  #lingerieparanamorar  #lingeriemanaus  #sexytoys  #vibrador  #estimulador  #sado  #brinquedoseroticos  #eróticos  #Lux 

💐Tem essa GUEIXA lindíssima esperando por você, corre para #Lilusdri  ...Ainda da tempo!!! .. 💫Faz surpresa! 💫Faz gostoso! 💫Faz diferente! . . 💕LILUSDRI LINGERIE E SEXSHOP. 📲92.99437.5093 📲92.99437.5090. 👉Rua do Comércio 1. N°53. Térreo. Parque 10. (Em frente ao O Banco Itaú ). 💳Aceitamos todos os cartões ....♡....♡....♡....♡... ❣INSTAGRANS: @sexshoplilusdri  @lilusdri_lingerie  ....♡....♡....♡....♡... 💻FACEBOOK: LILUSDRI LILUSDRI #sexshop  #sexyshop  #sexyshopmanaus  #Sexshopmanaus  #sexshopbrasil  #sexshopmanaus  #modaintimafeminina  #modaintima  #modasexy  #modasensual  #lingerie  #lingeriedeluxo  #lingeriesensual  #lingeriechic  #lingeriesexy  #lingeriesex  #sexyshopbrasil  #sexshopbrasil  #sexshopdeluxo  #LingerieDeLuxo  #lingerieparanamorar  #lingeriemanaus  #sexytoys  #vibrador  #estimulador  #sado  #brinquedoseroticos  #eróticos  #Lux 

90wanita lebih meminati lelaki yg lebih tinggi?! OMG! 😱 YES! True story. Inilah masa nya utk menambah keyakinan diri korang utk memikat gadis2 diluar sana. Tambah ketinggian korang dgn supplement peninggibadan tiens👷🏻 . Recommended height product . Amat bagus bg yg berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . Sudah2 la tu ragu2. Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg 👇👇👇 WhatsApp : @terbaik_calsium.my  @terbaik_calsium.my  . #supportnaktinggi .co #tiensmalaysia  #tiensbrunei  #tiensbillionairemalaysia  #jomtinggi  #naktinggi  #peninggibadan  #heightup  #heroremaja  #dewiremaja  #malaysiasoccer  #hipstermalaysia  #ravermalaysia  #malaysiasoccer  #paidreviewmalaysia  #malaysiaonlineshop  #kasutonlinemurah  #kasutmalaysia  #parodymalaysia  #airasiacrew  #sado  #paidreviewmalaysia  #tinggimalaysia  #supplementtinggi  #supplement  #patahtulangtiens  #tulangpatah  #sakitlutut  #tulang  #malaysia .

EU NÃO TÔ MORTA! Queria agradecer muito as pessoas que acreditam no meu talento, mesmo vendo tão pouco do que eu ainda tenho pra oferecer à nossa comunidade. Prometo que vou me dedicar mais daqui pra frente e vocês ainda vão ver muita Viola Belch no feed de vocês. E nas buatchys 😉 ⠀ Foto por @eiiixoaun  Edição por @vitor.mac  Inspirado em @lollyaliveofficial  ⠀ #drag  #art  #dragqueen  #welovequeens  #makeupartist  #makeup  #maquiagem  #rupaul  #rpdr  #photoshoot  #makeuplover  #sfx  #sfxmakeup  #velezaapp  #sm  #s&m #sadomasochism  #sado  #whip  #leather  #gloves  #dominatrix  #dom  #lacefront  #wig  #contacts  #contactlenses  #dark  #fetish 

17 August 2019 "Semplicemente meraviglioso" 🇮🇹🇮🇹

ʀᴇᴀʟ sᴜᴍᴍᴇʀ ᴘʟᴇᴀsᴇ ᴄᴏᴍᴇ ʙᴀᴄᴋ.. ᴡᴇ ᴀʀᴇ ᴛɪʀᴇᴅ ᴏғ ᴛʜɪs ᴇɴᴅʟᴇss sᴘʀɪɴɢ 🙄😤 . . . . . . . . . . . . . . #summer  #instagram  #instadaily  #throwback  #blue  #turquoise  #shades  #shadow  #sunshades  #beach  #beachvibes  #missthis  #sunny  #photooftheday  #photography  #picture  #landscape  #beachday  #bluesky  #perfect  #happyday  #happyplace  #haveaniceday  #sunshade  #sado  #arrabida