#selamatpagi Stroies

1,502,452 Posts

Top Posts

Aku hanya butuh kamu yang setia dan menerima aku apa adanya. Tag seseorang . Remake @kisahcinta.id  Pic by @pinterest  . Tag, Share & Comment Follow @KANGNOOR  #kangnoor  #selamatpagi 

. 🤩🤩“Shizuoka” prefecture in Japan is a place where you can see the most “phantastic” Mt. Fuji🗻 in the world.🤩 #富士山  #mtfuji  #japan  #shizuoka  #fujinomiya  #phantastic420photography  #mostphantasticmtfuji  #selamatpagi  #goodmorning  #おはようございます  😇😇😇😇😇😇😇🗻😇😇 最近こんなのに出会っても全く満足できません🤣これが爆焼けすることだけを願っております🤣死ぬまでにこんなのが爆焼けする姿に出会いたいと思うばかりです🤣

• • • • • • - Pagi gaes, jangan lupa sarapan. Karna Jomblo juga butuh 4 sehat 5 sempurna 😂😁 . Biar semakin kuat. Kuat menghadapi kenyataan misalkan.😂 - - - - - - - - Fhoto by 📷@putrii.edellweis  - . Follow @status_pendaki  Tag #status_pendaki  / #statuspendaki  . . ___________________________________________ #selamatpagi  #goodmorning  #tanjakancinta #ranukumbolo #pendakiindonesia #pendakicantik #pendakigunung  #pendakiwanita  #pendakihits #semeru  #pendaki  #weekend  #jelajahpendaki  #traveller  #pendakisantai  #semeru  #camping  #pendakikusam  #nature  #backpacker  #mahameru  #gunungindonesia  #ranukumbolo  #cheffgunung  #pendakicantik  #instapendaki  #kokigunung  #zonapejalan  #tekadmdpl  #zonamountain #mounside 

Selamat pagi kamu calon pendamping hidupku. Tag seseorang . Pic by @prillylatuconsina96  #kangnoor  #katahati  #selamatpagi 

Kami anak pramuka, kami belajar PBB bukan PHP. Jadi kalau kami tidak yakin sama dia, gampang. Tinggal balik kanan dan bubar jalan😹 • SELAMATPAGI🌤 #pramukagantengcantik  #pramukaupdate  #pramukaindonesia  #salampramuka  #boyscout  #pramukahits  #pramukakeren  #pramukagaruda  #pramukabaper_id  #pramukakece  #pramukaday  #selamatpagi  @pramukaupdate  @pramukagantengcantik  @pramukabaper_id 

Recent Posts

Ambil peluang yang ada ini untuk beriadah bersama keluarga. Kerana keluargalah yang lebih memahami dan lebih rapat dengan kita. #weekend  #morning  #selamatpagi  #sabtu  #sarapan  #breakfast  #happy  #itsweekend  #charkueyteowaziza  #aziza  #kotawarisan 

🌞 MORNING EVERYONE! LET'S HAVE SOME BREKKIE 🥚 . Bila kita sibuk memasak sarapan di dapur, anak kita pun boleh juga join menyibuk dgn masak di 'dapur' mereka. Hihihi~ . All toys are from #hape  and #leapfrog  . Gemorning parents and have a blast this SunFunday! . #assalamualaikum  #selamatpagi  #happyweekend 

Suasana pagi di Kampung ku Kampung Belukar, Pasir Mas, Kelantan. #pasirmas  #pasirmaskelantan  #kelate  #visitmalaysia  #sawahpadi  #selamatpagi  #malaysia  #kelantan  #piey88  #bisikantravel  #pertualangnSenja  #sunrise 

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... Follow: @promil_positif  @promil_positif  @promil_positif  @promil_positif  @promil_positif  @promil_positif  🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan ️✔ contact person : 📲WA,,,: 081343217130

Pengalaman tidak bisa di pelajari,tetapi harus dilalui #l #indonesia  #japan  #gaming  #yaoi  #jaan  #happy  #selfie  #selamatpagi #k

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka.” (Surah Ar-Rad:11) Bukan orang lain, Bukan kerajaan, Bukan keadaan, Yang boleh ubah diri kita. Cuma diri kita yang boleh ubah keadaan diri kita. Tak mustahil, kita ubah diri dan cara pandang kita keadaan di sekeliling berubah macam apa kita mahu. Assalamualaikum. Pagiii. 🙂 Salam Sayang, #LilyLementang  #selamatpagi  #jomubah 

Suasana pagi di Kampung ku Kampung Belukar, Pasir Mas, Kelantan. #pasirmas  #pasirmaskelantan  #kelate  #visitmalaysia  #sawahpadi  #selamatpagi  #malaysia  #kelantan  #piey88  #bisikantravel  #pertualangnSenja  #sunrise 

Assalamualaikum... Selamat pagi dunia... Dari kami di ujung Batam #selamatpagi  #semangatpagi  #pencarimentaripagi 

Selamat pagi. . Ada lagi ke Yang tengah mencari baju untuk hari merdeka? . Ahaaa tahun ni design Yang sangat simple. Tapi nampak exclusive tau. . (Sempena 62 tahun kemerdekaan Malaysia.) . WhatsApp 0139107942 WhatsApp 0139107942 #assalamualaikum  #selamatpagi  #terapiinstagram  #ajimaura  #malaysiaku  #malaysia  #tanahairtercinta  #merdeka  #uitm  #uitmjohor  #uitmlendu  #uitmkbm  #uitmshahalam  #uitmsabah  #uitmsarawak  #instafamous  #review 

Hayu ah panekuk made in dapur si bunda dulu lah... 😍👌🏼⁣ ⁣ ⁣ #pancake  #panekuk  #breakfast  #sarapan  #kitchen  #food  #foodphotography  #sarapan  #goodmorning  #morning  #selamatpagi  #coffee  #homemade  #mumskitchen  #cooking  #homemadecooking  #masak 

Bukan ID Nya Yang Penting, Melainkan Action Mu... !!! Karena Apalah Arti Nya ID jika Kamu Enggan Untuk Action... Toko juga Ngak Akan Rame Jika Kita Ngak Pernah Buka Dan Menawarkan Produk Yang Kita Jual... Mau aktif lagi? bisa bangeet 👍 karena ID mu seumur hidup bukan cuma sesaat mari AKTIF kan lagi gaeeess #gaspollteam😍  #PT_DEP_PERSADA  #bisnisamoorea  #selamatpagi 

Tetap POSITIVE Thinking 👍 Gak Usah Terlalu Pusing 😄 Yg PENTING Sering Posting 😘 😍 Insya Allah Closing😊 Aamiin Assalamualaikum.. Masih semangat gaaaeeessssss.. 💪💪💪💪 Yg sering POSTING.. Insya Allah BANJIR CLOSING.. AAMIIN😇😇😇😍😍😍 #selamatpagi 

Hamba Abu-abu Terima kasih atas perjalanan hidup selama ini Terima kasih atas kesempatan yang masih saja diberi kepadaku hingga kini Terima kasih atas segala kasih sayang dan petunjuk Aku berharap tidak lagi menjadi hamba yang abu-abu Berada dipersimpangan jalan antara baik dan buruk Semoga ridho-Mu senantiasa membersamai kehidupanku Aku masih belajar Dan semoga kelak menjadi hamba yang taat, Ya Allah . #SuciHardianaIdrus  #muslimahcantik  #muslimahindonesia  #muslimahphotography  #muslimahpetualang  #muslimahberhijrah  #muslimahid  #muslimahberdakwah  #hijrah  #hijrahquote  #hijrahsantun  #hijrahku  #hijrahfest  #ukhtyberhijrah  #berusahabaik  #tebarkebaikan  #pesandiriku  #selamatpagi  #minggupagi  #mingguceria 

Terlihat manis rasa buahnya.. #selamatpagi  #morning  #shine  #halojakarta  #happyweekend  #view 

Sebenarnya pagi tak pernah berakhir, kita hanya mengada-ada soal siang, sore, dan malam. #pagi  #selamatpagi  #puncakbogor  #cisaruabogor  #lowbudgetcrew  #green 

Hai assalamualaikum & good morning 😍 . Dah breakfast ke tu? Bagi yang belum, jangan lupa breakfast okay 😉 . Cik Bella doakan semoga segala urusan kita dipermudahkan oleh Allah dan diberikan rezeki yang berganda ganda setiap hari 💪 Yang penting kita kena apa? Kena rajin berusaha! Jom kita cari rezeki! . Whatsapp 0174461172 Whatsapp 0174461172 Whatsapp 0174461172 . . #morningmotivation  #morningwish  #morning  #selamatpagi  #haveaniceday  #semogadimurahkanrezeei  #morninginspiration  #morningquotes 

. . . Happy celebration! . . Mix and customise to your preference/idea 😉😍 . . . DM / WHATSAPP for ordering / enquiries . D 91712653 . J 92341321 . . . Follow our instagram/facebook for more updates! . . #gemellosisbakes #loveatfirstbite #GMLSB #nutellablossoms #steamcake #sg ##sgseller #sgbakes #sgonline #sgcakes #igsg #sgig #followus #likesforlikes #tagsforlikes #events #addictive #halal #happybirthday #selamatpagi #asians #foodgasm #sginstagram #instapic #baking #sgfood #bakers #potd #babysharks #gemellobabysharks 

📣📣PENGUMUMAN PENTING📣📣🔔🔔IMPORTANT ANNOUNCEMENT 🔔🔔👇🏻👇🏻 Kepada semua #followers  @langkawitravelandtour  dan kepada semua #pelancong  yang akan datang ke #PulauLangkawi  pada CUTI #MERDEKA  anda digalakkan supaya membuat TEMPAHAN AWAL #KeretaSewaLangkawi  🚘 / Tempahan #VanSewa  #Langkawi  #cutimerdeka  KINI DITUTUP !! Kerana mendapat PERMINTAAN yang sangat tinggi pada hari kemerdekaan #Malaysia  . / Tetapi #TEMPAHAN  #VanSewa  di bukak semula pada 2 SEPTEMBER 2019 sehingga HariMalaysia kita. Terima Kasih atas sokongan anda kepada kami @langkawitravelandtour  . 👍🏼👍🏼👍🏼 THUMBS UPP to you guys kerana memilih untuk tempah awal dengan kami. / #sayajualmurah  #pakejlangkawi  #cuticutimalaysia  #ahad  #uumsintok  #tuandanial  #klfw  #pavillion  #klfw2019  #jalanjalan  #langkawiisland  #cablecarlangkawi  #skybridgelangkawi  #mattafair  #pwtc  #klia  #langkawiisland  #kualaperlis  #temurunwaterfall  #selamatpagi  #assalamualaikum  🌸🌺🌹🌻

Senang dapat menepi sejenak menikmati kesegaran udara pagi yg perlahan menguap habis, menuntun rasa syukur sebelum kembali pada rutinitas pekerjaan. . . . . . #blitarkeren  #blitarasyik  #bendungan  #selamatpagi  #photooftheday  #photography  #photoshoot  #minggupagi  #weekend  #indonesia_photography  #pemandangan  #jawatimur  #indonesia  #nkrihargamati 

. . . Disney Princess Happy celebration! . . Mix and customise to your preference/idea 😉😍 . . . DM / WHATSAPP for ordering / enquiries . D 91712653 . J 92341321 . . . Follow our instagram/facebook for more updates! . . #gemellosisbakes #loveatfirstbite #GMLSB #nutellablossoms #steamcake #sg ##sgseller #sgbakes #sgonline #sgcakes #igsg #sgig #followus #likesforlikes #tagsforlikes #events #addictive #halal #happybirthday #selamatpagi #asians #foodgasm #sginstagram #instapic #baking #sgfood #bakers #potd #disneyprincess #gemelloprincess 

Jangan memandang yang sekiranya tidak perlu dipandang🍁 #selamatpagi  #vscoedit  #masadepancerah  #asliwongblora  #blorahits  #lfl 

Bunuh Cinta Ini 💓 . . Tag siapa pun dia ☺️🌹 Request Song : @ji_na_young  . . Support Terus : @tmbrlmusic_  🎶 Kill This Love - @blackpinkofficial  🔀 Save & Share? Silahkan 🙏 . . Partner : @israa_1809_  @yogigprasetyo05  @ji_na_young  #kinmaster  #videoliriklagu  #lirikvideo #lagu  #lagukorea  #selamatpagi  #videoediting  #videolagukeren #kinemasterindonesia  #kinemaster  #liriklagu 

Orang cemerlang sentiasa fokus pada kejayaan dan mempunyai visi dan misi yang besar dan bermakna🙂 Semoga kita sama sama sentiasa muhasabah diri sendiri agar mnjdi lebih baik..Insya Allah😌 #Selamatpagi  #Salammenjemputrezeki 

. . . Happy Celebration . . Mix and customise to your preference/idea 😉😍 . . . DM / WHATSAPP for ordering / enquiries . D 91712653 . J 92341321 . . . Follow our instagram/facebook for more updates! . . #gemellosisbakes #loveatfirstbite #GMLSB #nutellablossoms #steamcake #sg ##sgseller #sgbakes #sgonline #sgcakes #igsg #sgig #followus #likesforlikes #tagsforlikes #events #addictive #halal #happybirthday #selamatpagi #asians #foodgasm #sginstagram #instapic #baking #sgfood #bakers #potd #unicorn #gemellounicorn 

yesterday you said tomorrow 😁😁😁 #selamatpagi  #menunggutravel  #pulangayahlaginak  😊😘🤗

Dalam tangisan duka pun tetap ada secercah harapan bagi orang percaya. Amin 😇 #selamatpagi #wanitahebat  #selamatberaktifitas🙌  #selamathariminggu #Tuhanmemberkati 

Pagi-pagi minum KALISTA MORNING MOCHA AIS 🍷 sedapp sgt tauu. Lepastu kalau seharian tak makan pun takpe tetap bertenaga sebab dalam Kalista Morning Mocha ni ada oat yang mengeyangkan. . Nak bancuh pun senang je. Letak air, letak ais, goncang dan minum. 😋 . Korang dah cuba ke belum? . . KALISTA rahsia kekal KURUS LANGSING 💝 . 📲 0133502838 #kalista  #kalistasquad  #kurus  #detox  #detoxdrink  #juskurus  #kopikurus  #kopikurusviral  #teatoxmalaysia  #tehdetox  #prelovedmurahmalaysia  #bajukurung  #goodmorning  #selamatpagi  #assalamualaikum  #coffee 

Bersama Assya yang mulai susah diajak selfi, Masih lembem efek baru bangun obo. #instagood  #instadaily  #instalike  #instagram  #goodmorning  #happysunday  #happyweekend  #happytime  #happyme  #selamatpagi 

"ALLAH" tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupnnya Surah Al Baqarah Ayat 286 #SalamDhuha  #SelamatPagi  #PagiItuRezeki  #PositifDiri  #Assalamualaikum 

aaqu...ayo...pasti bisa...☺#badminton  #selamatpagi  #SelaluBersyukur 

BISNIS BOOMING Alhamdulillah...hampir tiap 5menit sekali ada member yang dapat transferan 350.000 masuk ke rekening mereka 😍 ada yang tembus 20.500.000 (bulan Juli 2019) 😍 Target dia bulan ini bisa tembus 25juta++ 😍😍 Padahal mereka jalanin bisnis ini sambil jaga anak lhooo 😁😁😁 Kamu mau punya penghasilan 350rb-2jt/hari. Kerjanya cuman mainin Hp & balesin chat yg masuk. tp Rekening terisi terus tiap hari 💳💳💶💷💸💸💸💰 #DIBUKA_LOWONGAN_BISNIS_SAMPINGAN  Syarat - syaratnya: 1. Irt, Karyawan, Guru, Pelajar, Mahasiswa, Pengangguran, dll 2. Memiliki rekening dan untuk yg blm punya rekening bisa langsung setor tunai 3. Mau di bimbing sampai bisa 4. Perharinya bisa dapet 350rb- 2juta KEUNTUNGAN BISNIS: - Ada bukti mutasi rekening - Ada ribuan bukti testimonial - Ada website resmi mydropnshop.com - Ada Aplikasi Android di google playstore - Ada Bimbingan dari 0 sampai Bisa Ketik "DAFTAR" !! WA ke 👉 085603007604 Khusus yg serius, PHP mingiiir dlu Info Lengkap, PENCET 👉 www.resellerdropnshop.weebly.com Nnti sya kasih tata cara pendaftarannnn Pendaftran Terbatas Kunjungi, Follow juga akun kami ini ya: 🙏 IG: Gombet slamet Riyadi dropnshop FB: Slamet Riyadi Dropnshop #No_Hoaxx  #NOMLM  #NOTIPU " #DIJAMIN_AMANAH100 % #selamatpagi #bismillah  #

Good Morning to the World! Wet Sunday morning, chill and easy. Simple savories breakfast to warm-up the morning. Lontong Sayur Lodeh is a complete dish filled with yummy proteins that can be eaten for breakfast, lunch or dinner. The dish consists of a soup known as sayur lodeh a vegetable soup cooked with coconut milk and tumeric, beancurd and #tempe  #lontong  the steamed rice in banana leaves, sambal, boiled egg, rendang, and many other optional side dishes. #lontongsayurlodeh , its simple and easy but awesome!#SelamatPagi  #좋은아침  #өглөөниймэнд  #gutemorgen  #godmorgon  #早上好  #magandangumaga  #morningbreakfast  #dapurchefjo  #bonjour  #dejeuner  #frühstück  #colazione  #classicfood  #yukmakan  #delicious  #akusuka  #bloggerkakimakian  #bloggermalaysia  #emakaai  #malaysianfoodblogger  #beautifulmalaysia  #sedapni  #projekbloggerutara  #masterchefworld 

Bismillahirrahmanirrahim "Sesungguhnya orang yang selalu membaca ayat Kursi dicintai dan dipelihara Allah sebagaimana Dia memelihara Nabi Muhammad SAW". Amalkan setiap kali selepas solat, nak keluar rumah, baru masuk rumah, selepas ambil wudhuk atau sentiasa melazimi ayat nie .. InshaAllah ganjarannya sungguh besar 😊 .. #selamatpagi  #ayatkursi  #assalamualaikum 

Kalo bangun pagi aja susah apa lagi kalo bangun rumah tangga Sadar Diri chooonk !!!! 🤣🤣🤣 #bahagiaitusederhana  #selamatpagi  #sunrise  #suasanadesa 

#Assalamualaikum  #salamdhuha  #selamatpagi  #sahabat2ku👭👬👫  ....... simple cooking my version of #kariudang  🍤🌶🍅 dip with #rotiboom  for #breakfast  before off to work ....... @adabi_consumer  @adabi_ath  ....... ❤❤❤❤ . . #kakpahiscooking  #cookonlysimplecooking  #cookforfamily 

. . ۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞ . . “Rosaknya hati bersumber dari rosaknya akhlak. Tempat tumbuhnya dan kebunnya akhlak adalah hati.” [Syeikh Abdullah Bin Bayyah] . . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kebarung  #kebaya  #peplum  #peplummurah  #bajubridesmaid  #bajusedondon  #sedondon  #raya2019  #rayaaidiladha  #ootd  #mosscrepe  #kurungfishtail  #viral  #comocrepe  #hamra_hana  #handbagmurah  #kasutmurah2  #selamatpagi  #ikhlas  #ironless  #tanpagosok  #takpayahgosok  #kasutmurah  #gelangmurah 

tentang pagi yang tak pernah bosan bersama dengan waktu, datang menggantikan sang malam. tentang pagi yang tak pernah lelah bersama dengan waktu, memulai hari menerangi bumi. dan tentang pagi yang datang 'tuk sisakan kenangan 💛 . . . #selaksarindu  #ruangrindu  #katarindu  #quotesrindu  #puisirindu  #tentangrindu  #rindunya  #sajakrindu  #penikmatrindu  #creative  #creativedesign  #creatives  #creativewriting  #creativephotography  #creativelife  #creativeart  #creativelifehappylife  #creativequotes  #pagi  #selamatpagi  #morning  #goodmorning 

Video diatas adalah tampilan dari aplikasi resmi/WEB resmi DROPnSHOP yahh kak banyak sekali tutorial" dan tips n triknya. Semakin memudahkan kita dalam buka OLSHOP maupun Jual File. Ada panduan step by step jd ccok untuk siapa saja. Sangat mundah untuk dipelajari🤗 . SEMUA KALANGAN sudah JOIN @niken.mydropnshop  *LANGSUNG MASUK GRUP! *LANGSUNG MULAI FULL BIMBINGAN! *SIAP ACTION *SIAP SUKSES! . FIX JOIN -> TRANSFER -> MASUK GRUP -> FULL BIMBINGAN -> SUKSES!! . Masih mikir?? Mau sukses kok mikir?? 😝 Semakin anda menunda JOIN. Semakin pula anda menunda SUKSES! . . Untuk join dan tanya- tanya💹💹💹 Silahkan Follow IG @niken.mydropnshop  Hubungi 👇 📱085692291889 (WA) 📱 @niken.mydropnshop  #mydropnshop  #sukses  #salamdropnshopers  #selamatpagi 

Ternyata, bangun lebih pagi adalah pembunuh gerutu. Karena kita punya waktu untuk secangkir kopi, setampuk lamunan, dan secarik rindu _ Fiersa Besari _ #quote  #quotes  #fiersabesari  #fiersabesariquotes  #kopi  #latte  #selamatpagi  #syukuri  #nikmati 

24 April 2018. . Ini foto pertama kali genduk jalan ke luar negri, dan ternyata sudah lebih dari 1 tahun. Rencananya sih setahun sekali jalan ke luar, biar genduk punya pengalaman & "terpapar" berbagai macam budaya yang berbeda. Bokap almarhum berpesan, bahwa tugas orang tua yang utama bukanlah memberikan kelimpahan materi, tetapi pendidikan, dan yang terlebih penting lagi pengalaman. . Menurut instagramers, apakah saya perlu melakukan penggalangan dana di kitabisa.com supaya sesegera mungkin bisa jalan-jalan ke luar negri lagi? . ☺️😊😁😄😆😂🤣. . . . . . #jalanjalan  #wisata  #pendidikan  #pengalaman  #singapore  #familytrip  #keluarga  #daddyslittlegirl  #anak  #mrt  #traveling  #liburan  #klutik  #latepost  #selamatpagi 

"Hanim!! Bukan main sekarang ye, selalu datang awal. Kalau dulu selalu ko la yang paling lambat punch card. Ada apa-apa rahsia ke Hanim? 😏 . . *"Hehe... Takde rahsia apa pon Ain. Dah pagi2 aku siap cepat, aku gerak la cepat. Dulu aku lambat sebab nak iron baju 😂 . Sekarang dah tak perlu buang masa iron baju sebab aku dah borong baju TAK PERLU GOSOK" 😂 . 🌹 KOLEKSI TERBARU 🌹 . ✅ Material : Lycra Printed . ❄Memeri (Stretchable) ❄Tidak melekap ❄Tidak jarang ❄️Tidak mengecut ❄Tidak renyuk ❄Tidak perlu digosok HARGA ASAL RM139 PROMOSI UNTUK 300 YANG TERAWAL . 💥RM109 SAHAJA! 💥RM109 SAHAJA! 💥RM109 SAHAJA! . **exclude postage . . . STOK TERSANGATTTT LIMITED TAU❗❗❗ BERMINAT KLIK LINK DIBAWAH 👇👇👇 . 📲 https://wa.me/60169557042 📲 https://wa.me/60169557042 📲 https://wa.me/60169557042 . . . 🌟 Boleh save dulu gambar baju untuk memudahkan urusan 😉😘 . . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kebarung  #kebaya  #peplum  #peplummurah  #bajubridesmaid  #bajusedondon  #sedondon  #raya2019  #rayaaidiladha  #ootd  #mosscrepe  #kurungfishtail  #viral  #comocrepe  #hamra_hana  #handbagmurah  #kasutmurah2  #selamatpagi  #ikhlas  #ironless  #tanpagosok  #takpayahgosok  #kasutmurah  #gelangmurah 

#selamatpagi .😊😊😊🌹🌹🌹.. "Semoga kita semua selalu sehat bersemangat" #😊🌹❤️ 

Berusahalah mncari kebahagiaan tanpa menjatuhkan orang lain 🍂 #selamatpagi  #alhamdulillah  #polokartohitz 

Weekend bukan hanya saja berlibur dan main-main saja, tetapi berkumpul dengan keluarga tersayang juga adalah suatu kebahagiaan yang tiada tara😊 Happy weekend All😉 #happyweekend  #selamatpagi  #semangat💪  #semangatpagi💪  #weekend 

Morning🥰

Good morning all.... Have a great #sunday  everyone ✌🎀 . . #selamatpagi  #minggu  #goodmorning  #goodvibes 

Terinspirasi dari secangkir kopi, bahwa dia tak pernah dusta atas nama rasa. Kopi punya cerita, hitam tak selalu kotor, pahit tak harus sedih. . #pagi  #selamatpagi  #kopi  #kopihitam  #kopipagi  #sunday  #goodmorning  #goodmorning  #pagipagi  #minggupagi  #pantunrakat  #ngopi  #filosofikopi  #maknahidup 

Setelah hampir 6 bulan ga masak sendiri yg beginian... Akhirnya kesampean juga.. Masak setengah kg dada ayam direbus tambah sambel matah tanpa msg n garam. Masak buat diri sendiri, makan sendiri, ngabisin sendiri, kenyang sendiri sampe cuci perabot juga sendiri 😅😅😅 Berhubung berat badan naik 8kg.. dan sebelum balik ke 70kg. Dengan tekad yg mbulet.. Mulai sekarang balik lagi ke kebiasaan yg lama.. pola makan dan pola hidup diubah lagi.. biar seksi lagi 🤣🤣🤣 Skr judulnya... 60kg aku kan kembali... #selamatpagi 

Selamat Pagi Terima kasih kerana sudah membuatku tersenyum pagi ini dan membuatku semangat menjalani hari. . . . . . . . . . . . . . . . Photo by @arilroffie  . . . . . #beach  #selamatpagi  #goodmorning  #fatherandson 

"Tak perlu kita bersusah payah membuat orang tertarik pada kita. Cukup dengan menjadi diri sendiri dan kerjakan yg terbaik yg kita mampu. " #assallamualaikum  #selamatpagi  #selamatberaktifitas  #selalutersenyum 

selamat pagi..selamat berhujung minggu. Dan selamat bekerja pada yang sedang bekerja 🤗 #selamatpagi  #selamatpagimalaysia  #pagiygindah  #makanpagi 

"ᴅᴜɴɪᴀ ᴀᴋᴀɴ ᴅᴀᴍᴀɪ ᴊɪᴋᴀ ᴋɪᴛᴀ ʙᴇʀʜᴇɴᴛɪ ᴍᴇɴɢᴜʀᴜsɪ ᴋᴇʜɪᴅᴜᴘᴀɴ ᴏʀᴀɴɢ ʟᴀɪɴ" • • • • • #likeforlikes  #selebgram  #selamatpagi  #newhairstyle  #a #k #u #s #i #a #p