#spicychicken Stroies

166,447 Posts

Top Posts

ASMR EATING SOUNDS: POPEYES CRISPY FRIED CHICKEN, w/CHEESE SAUCE AND GRAVY! Come check out the full video, link in bio as always! . . . . . . . #asmr  #asmreating  #asmreatingsounds  #asmrmukbang  #mukbangasmr  #asmrcrunchy  #asmrfriedchicken  #asmrpopeyes  #asmrcheese  #asmrcheesesauce  #asmrfriedchickenmukbang  #friedchicken  #cheesesauce  #gravy  @popeyeslouisianakitchen  #asmrcommunity  #spicychicken  #chickenlegs  #satisfyingcravings  #crunchycravings 

@toshpointfroeats  🍗 • - She’s eating spicy Korean fried chicken and ramen noodles 😋 - FOLLOW @taromukbang  FOR THE LOVE OF FOOD 🤗🤗

Recent Posts

💖 𝙼𝚢 𝚌𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗𝚜 𝚊𝚛𝚎 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚝𝚑𝚊𝚗 𝚢𝚘𝚞𝚛𝚜! 𝙸 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝟻 𝚌𝚑𝚘𝚘𝚔𝚜! 𝚈𝚎𝚜 𝚝𝚑𝚎𝚢 𝚊𝚛𝚎 𝚙𝚎𝚝𝚜! 𝚃𝚑𝚎𝚒𝚛 𝚗𝚊𝚖𝚎𝚜 𝚊𝚛𝚎 𝚂𝚒𝚕𝚟𝚊𝚗𝚊, 𝙵𝚛𝚊𝚗𝚌𝚎𝚜𝚌𝚊, 𝙲𝚘𝚗𝚌𝚎𝚝𝚝𝚒𝚗𝚊, 𝙼𝚊𝚛𝚒𝚊-𝙲𝚊𝚛𝚖𝚎𝚕𝚊 𝚊𝚗𝚍 𝙹𝚊𝚗𝚎. Created and don't get forget follow : 💕 @thebearded86  🌼Thank you very much ! 😋 💝💗💕 #chickenroll  #spicychicken  #theswaggingchicken  #chickenkebab  #silkiechicken  #chickenpie  #chickensoupforthesoul  #chickenburger  #chickenlady  #chickens  #chickenkatsu  #smokedchicken  #chickenisland  #chickensaspets  #chickenfries  #chickenlovers  #chickenlegs  #chickensofinstagram 

Lets eat ✌✌✌ Jungaa hoolchin boloh gj 😜😜😜 #chinesefood  #yummy  #foodlover  #chineseeggplant  #chineselamb  #chinesechicken  #spicychicken  #sweetchicken 

✨ By: ⇨ @nado_odo  ⇦ Food: Sichuan Style Sweet and Sour Pork and Stir Fried Jjampong »»» • ««« • 🍟 • »»» • ««« fᴏʟʟᴏᴡ ᴜs fᴏʀ ᴍᴏʀᴇ ᴍᴜᴋʙᴀɴɢ ᴠɪᴅᴇᴏs »»» • ««« • 🍝 • »»» • ««« #mukbang  #mukbangs  #mukbangvideo  #eating  #eatingasmr  #eatingvideo  #asmr  #noodles  #eatingshow  #ramen  #tteokbokki  #icecream  #mochi  #spicynoodles  #spicychicken  #foods  #foodie  #mukbangkorea  #mukbangasmr  #yummy  #eat  #delicious  #tasty  #korea  #korean  #koreanfood  #sweet  #sour  #pork  #jjampong 

Review : Ahaa Andra Andhra Chilli Chicken Biryani - Super spicy Andhra chilli chicken topped over biryani rice. Loved the heat from the green chillies used in the gravy, but not the white boiled kind of meat. The meat used was not boneless. chicken 555 we ordered was nice however the chicken fry was just not hot not even room temperature... #biryani  #andhrafood  #foodstagram  #streetfood  #foodmarket  #foodculture  #foodtravel  #urbanfood  #musteat  #indianfood  #indiancuisine  #spiceupyourlife  #instafood  #foodgasm  #chillichicken  #dailyfoodfeed  #foodholic  #streetfoodlover  #deelash  #deediaries  #deechronicles  #spicychicken  #dpstory  #nammabengaluru  #igbangalore  #bangalorephotographers  #monkeylove  #biryanilove 

Penasaran sama rasa nya ttpoki nya MCD.. Dan... Duh kaya yg pedes.. Pas nyobain.. Asikk ga pedes.. Tengah2 ampe akhir.. Molelell dooong.. But overall endess.. Kerasa korea nya dikit heu.. All 110k . . Selamat berbuka gais.. . . #mcdonalds  #blackburger  #koreanstreetfood  #spicychicken  #letseat  #letseatngonah  #kuliner  #kulinerbandung 

Udah tentuin mau buka pake apa? Kuy di order Open Delivery yah Cipanas sekitarnya ❤️ Harga Promo 15 k masih berlaku yah kak 😍 #explorecipanas  #explorecianjur  #cipanas  #kulinercipanas  #jajanancipanas  #spicychicken  #chickenfire  #makanpakereceh  #tamanbunganusantarabogor  #cipanascity 

Done for today! 😎 Thanks yang mana boom order for today, hampa memang power🥳 _____________________________________ 📌yang mana nak order untuk esok boleh ws number 0148049052 / DM kami sahaja 😎👌📲 #ayampedas  #ayamkorea  #spicychicken  #spicykoreanchicken  #ayamkoreapenang  #cheezy  #butterworth  #fooddeliveryservice  #fooddeliverysungaidua  #fooddeliverykepalabatas  #fooddeliverybukitmertajam  #makanansedap  #lunaskulim  #ilpkepalabatas  #malaysia  #penang  #penangfood  #penangfoodies  #fooddeliveryseberangjaya  #fooddeliveryseberangperai  #baganajam 

Dong De Moon - Cheese bul dak 💰? Korean spicy chicken, quite spicy and just at the right level for me, especially loved it with the melted cheese on top!!! I was scraping the dried cheese off at the end 😋. It also has a charred taste to it for y’all that’s into that stuff. Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️ —————————————————————— Budae Jjigae 💰22 Love a good Korean kimchi sausage stew! And their stew was pretty on-point 🙌🏻 for a pretty good price. Good flavours, and the ingredients were simple but everything a delicious budae jjigae would have. Rating: ⭐️⭐️⭐️⭐️ (all these ratings takes price into account) PS: They are a Zomato gold restaurant with 2+2 drinks, really worth it as we came for some Friday night drinks plus we got fed well for a very good price.

Lunch for today from my favorite Chinese corner.. 🤩🤩 Pan restaurant.. This have been in Srilanka for more than 10 years now and have being serving delicious food.. they have two outlets in Wattala and one is delegated for indian food.. My try out was One small portion of Mixed fries rice (Serves 2) Rs 660 One spicy chicken Rs 610 And my default foodie Hot butter cuttlefish Rs 620 They take sometime to prepare the food due to lack of staff but it’s really worth the waiting.. Please do visit if passing by.. ☺️ #chinesefood  #fastfood  #lunch  #loveforfood  #foodie  #instaphoto  #food  #foodporn  #foodphotography  #iphonex  #thedancingeater  #hotbuttercuttlefish  #spicychicken  #mixedfriedrice  #foodlover  #junkie  #loveforchinesefood 

•• Heyyy Sib Sob SiKul! Jangan ngaku kamu Pecinta Spicy, Sambal Belacan, dan Serundeng kalau kamu belum cobain Menu Baru McDonald's yg satu ini 😄😋😂😋 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ NgeSPICY dulu yakkk 😍🤣😘 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ SPICY LOVERS, ngiler gak? 😆🤗 ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 🔰FOLLOW @sy.kuliner  🔰FOLLOW @sy.kuliner  🔰FOLLOW @sy.kuliner  ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••ㅤㅤㅤㅤㅤ I͢n͢ ͢F͢r͢a͢m͢e͢ㅤㅤㅤ ㅤㅤ ㅤ: SPICY CHICKEN + SAMBAL TERASI + SERUNDENG ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 𝚁𝙰𝚃𝙸𝙽𝙶ㅤㅤㅤ ㅤㅤ ㅤ : 8 (SPICY CHICKEN) & 7 (SAMBAL TERASI & SERUNDENG) / 10 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 🅗🅐🅛🅐🅛 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ: YES ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 𝕐𝕦𝕜 𝕜𝕦𝕟𝕛𝕦𝕟𝕘𝕚 ⬇️ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 🄱🅄🄺🄰ㅤㅤㅤ ㅤㅤ ㅤ: SETIAP HARI (24 JAM) ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Ⓛⓞⓚⓐⓢⓘㅤㅤㅤ ㅤㅤ: MC DONALD'S MERDEKA WALK MEDAN ⬅ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #sykuliner  #sikuliner  #siikulinerr  #kuliner  #kulinermedan  #foodblogger  #foodhunter  #instafood  #foodie  #instapic  #kulinerkekinian  #makanmana  #foodiegram  #foodstagram  #foodreview  #kulineraddict  #anakjajan  #yukkuliner  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #kulinerenak  #eatandtreats  #mcdonalds  #serundeng  #spicychicken  #mcdonaldsindonesia  #sambalterasi  #foodlover  ㅤㅤ

[ AYAM LADA HITAM ] Ayamnya empuk dan enak dan citarasa yang khas dari lada hitam membuat tambah joss banget rasanya, bikin pengen nguyah terusss. #lupakankurus  #ayamladahitam  #ayamblackpepper  #spicychicken  #welcometobatam  #explorebatam  #halal  #enak  #nikmat  #bukber  #simplydelicious  #indonesianfood  #indonesiancuisine  #insiderfood  #foodbeast 

❣ 최강의 매운 맛 #6초치킨  이름은 매울 것 같지만 맵지 않은 #고추치킨  #괜찮은조합 

What round love looks like. This is our Spicy Chicken Combo. Feel like a bagel? 😋 Visit us or order online. 📸 @adrian.cohorta  #thebagelcompany #thebagelco #spicychicken #chilicheddar #bagel #roundloveinasquarebox #mondaygift #orderonline #takeaway #togo #tostay #delivery 

AYAM BUMBU BALI ( Chicken Recipes Bumbu Bali) .  One variation of this recipe is very inviting bali tastes. By using be some kind of spices and seasonings typical Indonesian, . Hemmm...yummmy😙 #indonesianfood  #foodstagram  #yummy  #chicken  #ayambumbubali  #ayam  #recipes  #cateringbogor  #masakannusantara  #citarasa  #foodart  #spicyfood  #spicychicken  #makan  #makanmakan 

((BOAR SIANG LO LEBIH MELEK!)) . Siang gengs! Asli, udah 2 hari ini bawaannya mageeeeerrrrr bgt. Pas lg mager²nya tetiba keinget sama Golden Ayam Geprek nya @goldenlamian  . Auto melek sih dijamin. Pedesnya itu lho, nampol bep. Dipadu sama ayam panggang madu khas nya @goldenlamian  ngehasilin rasa manis ,gurih, pedes yg tjutjok bgt. Level pedesnya jg bs disesuaikan, ada level 1 dan 2. Selain mie ada jg yg versi nasi hainam nya. 22nya sama² enak, sama² mantep. Cuss buat buka puasa nanti . Golden Ayam Geprek.Series (49K++) . 💯 HALAL 💯 . -Golden Lamian- all Outlet @storeateller  . #food  #lamian  #chickenlamian  #ayamgeprek  #extraspicy  #spicylamian  #spicynoodle  #spicychicken  #goldenlamian  #grandindonesia  #malciputrajkt  #kulinerjakarta  #jktfood  #jktfoodbang  #makanenak  #kulinerenak  #foodie  #foodies  #jktfoodies  #foodstagram  #foodphotography  #foodpic  #foodporn  #noodleporn 

. hot and spicy chicken noodle is calling 😋 . laper di jam nanggung emang gak banget !! solusinya, makan dengan porsi yang pas yaa 👌🏼 . mimin rekomendasikan, Hot Plate Mie Ayam Spicy by @resto.obunder  👌🏼 Mie yang kenyal dengan topping ayam dan saus yang pedas, bikin siangmu tambah semangat 😍 . dilengkapi pula dengan sayuran, bikin makanmu jadi makin lahap 😋 Mie Ayam Spicy ini disajikan di atas hot plate untuk menjaganya tetap hangat saat disantap 😋 . penasaran dengan sensasinya, yukk ke @resto.obunder  : 🌶 food court Suncity Mall Sidoarjo 🌶 food court Giant Waru Sidoarjo 🌶 food court Giant Rajawali Surabaya 🌶 food court City of Tomorrow Surabaya 🌶 food court BG Junction Surabaya 🌶 food court Malang Town Square . . #restoobunder  #mie  #mieayam  #spicychicken  #spicychickennoodle  #miepedas  #mieayampedas  #hotplate  #foodcourt  #culinary  #food  #foodies  #instafood  #foodgram  #foodstagram  #foodporn  #plating  #kuliner  #kulinerkekinian  #makanankekinian  #kulinermojokerto  #kulinermalang  #kulinersurabaya  #kulinersidoarjo  #makanenak 

✨ Food: Pepperoni Pizza 🍕 By: ⇨ @cnstka486  ⇦ »»» • ««« • 🍟 • »»» • ««« fᴏʟʟᴏᴡ ᴜs fᴏʀ ᴍᴏʀᴇ ᴍᴜᴋʙᴀɴɢ ᴠɪᴅᴇᴏs »»» • ««« • 🍝 • »»» • ««« #mukbang  #mukbangs  #mukbangvideo  #eating  #eatingasmr  #eatingvideo  #asmr  #noodles  #eatingshow  #ramen  #spicynoodles  #spicychicken  #foods  #foodie  #friedchicken  #mukbangasmr  #mukbangkorea  #pizza  #italian  #giant  #cheese  #koreanfood  #pepperoni 

Teriyaki hotdog with egg so yummy!!! 🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌮🌮🌮🥗🌮 The delivery is always available to serve you anytime, please order the foods through Facebook fanpage : Dog Star's 🐶 Contact directly : 📲 0703 429 430 - 089 64 63 627📱 #danang  #hotdog  #chickenrice  #wraptaco  #chillidog  #ダナン  #avocadodog  #spicychicken  #chickenwings  #japanesefood  #koreanfood  #chinafood  #dannangfoods  #vietnam  #vietnamesefood  #beefwrap  #draftbeer  #yummy  #tasty  #Vietnam  #ベトナム  #danang  #ダナン  #dogstars  #ドッグスター  #hotdog  #ホットドック  #spicychicken  #スパイシーチキン  #wrap  #ラップ料理  #draftbeer  #生ビール  #신선한모카  #음료수  #식품  How to contact with us? 🍭 👉Hotline: 📞 0703429430 👉Address: 39 Ngô Thì Sĩ, Đà Nẵng 👉Facebook: DOG Star's 🍭Pay form: Only in cash.💵💵💵 😊😊Many thanks🎁🎁🎁🎁

((BOAR SIANG LO LEBIH MELEK!)) . Siang gengs! Asli, udah 2 hari ini bawaannya mageeeeerrrrr bgt. Pas lg mager²nya tetiba keinget sama Golden Ayam Geprek nya @goldenlamian  . Auto melek sih dijamin. Pedesnya itu lho, nampol bep. Dipadu sama ayam panggang madu khas nya @goldenlamian  ngehasilin rasa manis ,gurih, pedes yg tjutjok bgt. Level pedesnya jg bs disesuaikan, ada level 1 dan 2. Selain mie ada jg yg versi nasi hainam nya. 22nya sama² enak, sama² mantep. Cuss buat buka puasa nanti . Golden Ayam Geprek.Series (49K++) . 💯 HALAL 💯 . -Golden Lamian- all Outlet . #food  #lamian  #chickenlamian  #ayamgeprek  #extraspicy  #spicylamian  #spicynoodle  #spicychicken  #goldenlamian  #grandindonesia  #malciputrajkt  #kulinerjakarta  #jktfood  #jktfoodbang  #makanenak  #kulinerenak  #foodie  #foodies  #jktfoodies  #foodstagram  #foodphotography  #foodpic  #foodporn  #noodleporn 

Menyajikan beragam sajian LEZAT di rumah utk keluarga dan si kecil skg uda gampang bgt sejak ada @aneka.frozenfood  😉👌 Pilihan menunya banyak BGT, rasanya enak2 dan cara penyajiannya jg MUDAH & PRAKTIS ☑ . . Kali ini giliran nyobain beragam menu cemilan sampai lauk pauk & bentonya, mulai dr CIRENG RUJAK🥟, KENTANG GORENG🍟, SPICY CHICKEN🍗, BAKSO SAPI🐮, NUGGET IKAN🐟, dan SIOMAY AYAM DIMSUM 🐔 💯 Homemade, Halal, Tanpa pengawet, Tanpa MSG dan pastinya aman jg buat si kecil Mommies (utk lauk2 yg ga pedes tentunya 😉) . . Kali ini ak paling suka sm cireng rujaknya 😍 penggemar cireng mana suaranyaaaa 👅👅 Digoreng garing di luar dan chewy kenyal d dlm, dicocol bumbu sambel rujakny yg pedes manis, nagih bgttttt 👌 Bakso sapiny jg lembut dan nikmat, ak masak pake kuah kaldu dan Logan sukaaaa dimakan barengn sama nasi + dimsum ayamnya jg 😋 . . Kalo mau bikin bento ala2 di rumah jg bs loh Moms krn @aneka.frozenfood  merupakan distributor FIRST HAND bento food ☑ Yummmms! Langsung lihat2 aja beragam menu yg mrk jual d IG @aneka.frozenfood  langsung 😉 Bisa order jg via SHOPEE / TOKOPEDIA 💙 IG: @aneka.frozenfood  📍Ciracas, Jakarta Timur WA 0812.8615.7618 . . . . . . . . . . . . . . . . . #cnfoodgallery  #anekafrozenfood  #frozenfoodjakarta  #frozenfoodjkt  #jualfrozenfood  #frozenfoodenak  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #kulinerjabodetabek  #kulinerjkt  #cireng  #cirengrujak  #baksosapi  #nugget  #bentofood  #bento  #spicychicken  #fishnugget  #fries  #frenchfries  #dimsum  #jualdimsum  #jualsiomay  #siomayayam  #halal  #homemade  #endorsement  #jakarta  #jualbentofood  #firsthandsupplier 

Harga murah tapi rasa pedas

Hot & Sour Ramen This was my second time visit to @tokyokitchenbd  because I love their ramen. And this time I wasn't disappointed as well. 💕 The Naruto in me is very happy 😍 . . . . . . . #spicymeme  #ラーメン大好き  #foodblogger  #foody  #edgymeme  #japan  #noodles  #eat  #tasty  #ramenlove  #foodphotography  #foodstagram  #ramenchallenge  #spicynoodles  #foodpic  #dank  #spicychicken  #ramennoodle  #japanesefood  #ramensamyang  #spicydisc  #foods  #funny  #spicyboi  #spicy  #麺スタグラム  #spicyramen  #instafood  #foodies  #dhakagraam 

Awas! Ngiler liat lelehan mozarella cheese yang mulur pada #pizzaGoreng  yang satu ini ! . Pizza Goreng dengan perpaduan pasta tomato sauce, basil, olive oil dan mozarella cheese serta topping yang super lezaaaat ! . Dengan berbagai pilihan topping: . . #SpecialTuna  Rp 52.000 #SpecialChicken  (seperti smoked beef tapi dari daging ayam) Rp 52.000 #Chicken  (potongan daging segar) Rp 52.000 #Mushroom  (jamur champignon) Rp 52.000 #Sausage  (sosis sapi) Rp 52.000 #SpicyChicken  (pedas) Rp 52.000 #SmokedBeef  (daging sapi asap) Rp 53.000 #DoubleCheese  (extra and double mozarella cheese) Rp 53.000 #PattyBurger  Rp, 53.000 . 100% Halal! Dikirim dalam keadaan belum digoreng ya! Jadi di rumah bisa goreng sendiri dan disantap saat masih hangat, superrrr yummmmmy kan ! . . Netto : 330 gram . Note : *Isi 6 potong pizza dalam keadaan belum digoreng *Tahan hingga 4 bulan di freezer (suhu -18 derajat celcius) *Penyimpanan harus dalam freezer . Order sekarang yukk! Whatsapp : 0895-2425-9416 @tira_fr  . . #pizzahut  #pizza  #jualpizzagoreng  #pizzagoreng  #ilovepizza  #pizzatime🍕  #dailyfoodseeker  #kulineran  #eatandtreats  #foodgasm  #subculinary  # #kulinerjakarta  #cemilanenak  #camilansehat  #igfood  #doyanmakan  #eatandgossip  #anakjajan  #foodandflatlay  #snackhits  #kulinertgr 

My infamous Spicy Fried Chicken, greens, braised cabbage, and dressing . You see the Mac and cheese in the back tho 🤤🤤🙌🏾 #soulfood  #macandcheese  #spicychicken  #losangeles  #foodies  #foodofinstagram  #blackbusiness  #yummy  #eaterla  #explore  #dinela  #foodporn  #foodblogger 

NEW SPICY CHICKEN ROLL NOW AVAILABLE! 🐓 Spicy on the outside, juicy and tender on the inside! 😋 Available across all store. Tag your friend who likes it SPICY! 🔥 Keep an eye out for more new tasty products coming soon!

Naked duck at North Sydney offers descent range of items during lunch! The spicy chicken is full of flavors. 🍗 #foods  #foodblogger  #foodies  #foody  #foodphotography  #foodography  #foodie  #foodstagram  #foodlover  #foodpics  #foodporn  #foodgasm  #lunch  #nakedduck  #northsydney  #sydney  #australia  #instagood  #instafood  #chicken  #spice  #spicychicken  #vege  #quickbite  #exploring  #exploringaustralia  #travelphotography  #traveller 

教会韩国🇰🇷弟兄做的韩式料理,辛口和甜口炒鸡肉年糕。#大阪  #gourmet  #大阪グルメ  #教会  #韓国料理  #トッポキ  #満喫  #グルメ  #koreanfood  #美味しいもの  #美味しいご飯  #tobboki  #spicyfood  #spicychicken 

An incredibly delicious chicken dish with a thousand chillies! Hard to describe but so amazing. #peacefulrestaurant  #vancouverdining  #foodthatidreamof  #spicychicken  #mustbevancouver  #szechuanchicken 

On a warm spring evening, you gotta fire up the grill! Half our chicken thighs are spiced with Jamaican Jerk, and the other half have Pork Barrel. YUM!!! . Buy these excellent blends (and more! online at www.districtspice.com. Free shipping on orders $19 and over! . . #jamaicanjerk  #spicy  #chickenthighs  #grilledchicken  #chicken  #chickenrecipes  #buyonline  #orderonline  #grilledmeat  #grilleddinner  #fingerlickinggood  #madeindc  #cantwaittodigin  #homegrilled  #homechef  #cookingtime  #springgrilling  #charred  #glutenfree  #glutenfreeeats  #glutenfreefood  #makeitdelicious  #homecookingmadeeasy  #spiceoflife  #spicychicken 

Come in for a Southern fried chicken slider and finish it off with a feijoa Rombucha 🙌🏻 doesn’t get much better than that! #rombucha  #fejoa  #cafe  #hameast  #food  #osten  #spicychicken 

edible chalk candy 🍬🍥 cr: @sasittube  *just a simple reminder for y'all to always stay kind💙

✨ Food: Gimbap Wrapped w/ Kimchi By: ⇨ @asmr_hoon  ⇦ »»» • ««« • 🍟 • »»» • ««« fᴏʟʟᴏᴡ ᴜs fᴏʀ ᴍᴏʀᴇ ᴍᴜᴋʙᴀɴɢ ᴠɪᴅᴇᴏs »»» • ««« • 🍝 • »»» • ««« #mukbang  #mukbangs  #mukbangvideo  #eating  #eatingasmr  #eatingvideo  #asmr  #noodles  #eatingshow  #ramen  #spicynoodles  #spicychicken  #foods  #foodie  #friedchicken  #mukbangasmr  #mukbangkorea  #kimchi  #gimbap  #sushi  #koreanfood 

This taste a lot like Gus’s 😋#hattiebs  #friedchicken  #spicychicken  #southernchicken 

Allhamdullilah made spicy sticky chicken wings today tasted yummy #foody  #foodporn  #foodie  #chickenwings  #chickenrecipes  #spicychicken 

Absolutely shattered today, helped my wife make tons of food to give to 15 other families for Iftaar. Great job but very tiring, took us 8 hours to do just this!! But the mini pies and chicken were awesome! #ramadan2019  #iftaar  #iftar  #gujaratifood  #nofilter  #coventry  #recipes  #cook  #midlands  #yum  #foodies  #foodie  #food  #indianfood  #foodieblogger  #blogger  #blog  #halalfood  #halalfoodie  #indianmeal  #indianmeals  #homemade  #homecooked  #homecookedmeal  #cookingathome  #spicychicken  #pie  #mini