#tourist Stroies

29,111,264 Posts

Top Posts

What’s your favorite Italian restaurant, 1-2-3-4-5-6-7-8🍝🍕😍? 1. @giuseppenervi  in Sulzano 2. @virginiabartolucci  in Polignano 3. @eddiestrano  in Marzamemi 4. @annagiangregoriophoto  in Rome 5. @yamaguchimiyu  in Positano 6. @johnson1a  in Rome 7. @idressitalian  in Capri 8. @jamesrslewis  in Positano (Find us on Facebook link in our bio 👥) #VacationsFocus 

〰️Cheers to a great summer 💙〰️ Red sandals by @bozikis_shoes  💋

[GRUYERES CHEESE] MUST TRY! Makanan pertama koko di Swiss dan langsung dapat yang WOW. Kalau ke Swiss gak makan “Cheese Fondue”, jangan pulang deh. . Kalian tahu kan Swiss Cheese? Dari namanya saja sudah jelas Swiss terkenal bikin cheese. Salah satu jenis paling terkenal namanya “Gruyere”. Namanya berasal dari kota Gruyerr yang satu-satunya di dunia produksi cheese ini. Kalian bisa lihat di story lengkapnya, koko ada ke pabriknya terus ke Castle zaman Medieval @chateaudegruyeres  . Singkat cerita, ini yang koko makan tuh Gruyere cheesenya. Wangi dan rasa cheesenya beneran unik dan kenceng banget. Tempat koko makan ini, hampir setiap meja pasti pesen fondue ini. Manthul lah pokoknya! . Thanks buat @moisindahouse  dan @alastair.fern  yang sudah bawa ko ke tempat-tempat menarik. Koko bersyukur bisa punya teman yang baik-baik. Termasuk kalian semua yang sudah ikutin perjalanan koko. Thanks guys! ➖➖➖➖➖

The moment you realize that the world can offer you anything you want. You just have to fight for it. - - - #travel  #traveling  #vacation  #visiting  #instatravel  #instago  #instagood  #trip  #holiday  #photooftheday  #fun  #travelling  #tourism  #tourist  #instapassport  #instatraveling  #mytravelgram  #travelgram  #travelingram 

Amazing picture taken by @leo_van_b  . I really like , how the sky’s reflection due to the water. If you want to know where I am currently check out my story. ⛅️ Do you like this post, let us know in the comments. - - - - - - Our hashtags : #37movement  #winterberg  #beautiful  #life  #wonderful  #awesome  #places  #place  #amazing  #travel  #goodlife  #dream  #instattavel  #travelgram  #aroundtheworld  #instavacation  #tourist  #traveltheworld  #traveling  #instago  #bestvacations  #

Recent Posts

Baju batik lelaki dipasangkan dengan baju batik kids. Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti yang terbaek‼️Tunggu apa lagi? Dapatkan sekarang di @giffystore  berhadapan Masjid Selat Melaka 😍😍 . #startwithgiffy  #masjidselatmelaka  #tourist  #kulacakes  #mangocheesecake  #bajubatik  #kakitravel  #leyazarabawal  #pillowscarf  #blacktimber  #melakatrip  #tanjak  #inspireperfume  #tourismmelaka  #tourismmalaysia  #visitmelaka2019  #travel  #kakitravel  #souvenirs  #bajupreloved  #tudungbawal  #dompetkulit  #stickers  #rumpunbatik  #lushcosmetics 

Te paard door de prachtige natuur in #vinales #vallei  • • • #kolibries  #coffee  #tabacco  #sigars  #honey  #horseriding  #horse  #cowboy  #cowgirl  #cuba  #travel  #valley  #trip  #nature  #tourist 

Festival Sriwijaya, 'Panggung' yang Menampilkan Ragam Budaya Sumatera Selatan. . Festival yang digelar setiap tahun ini merupakan agenda rutin yang diselenggarakan Pemerintah Sumatera Selatan dalam rangka mengangkat kembali nilai-nilai tradisional dalam frame kejayaan Kerajaan Sriwijaya. . Menyaksikan Festival Sriwijaya adalah cara terbaik untuk mengenal budaya masyarakat Sumatera Selatan. Sebab, Festival Sriwijaya mengangkat seluruh keunikan dari 17 kabupaten dan kota yang ada di provinsi ini. . Sumatera Selatan memang sangat kaya dengan seni budaya. Setiap daerah memiliki ciri dan kekhasan masing-masing. . Tahun ini, Festival Sriwijaya akan digelar pada 16 - 22 Juni 2019, di Palembang. Pastikan kalian menjadi bagian perhelatan event besar ini, Gaes. (Iv/Iv) . @genpisumsel  @genpiindonesia  @pesonaid_travel  @kemenpar  @menpar.ariefyahya  @donkardono  @pesonasriwijaya  @pariwisata.palembang  @touaufa  . #genpi  #genpisumsel  #palembang  #sumateraselatan  #southsumatra  #pesonaindonesia  #wonderfulindonesia  #amazing  #beauty  #hotel  #igtravel  #instago  #instapassport  #mytravel  #instapassport  #mytravelgram  #theworldguru  #tourist  #tourism  #travel  #travelgram  #travelling  #travelblog  #travelingram  #travelphotography  #festivalsriwijaya2019  #festivalsriwijaya  #festivalsriwijayaxxviii  #calendarofevent2019 

✈19.04.11~19.04.16✈ #방콕여행  #방콕맛집  #방콕수영장  #방콕숙소  #송크란  #물총축제  #이시간  #이공간  #이곳에서  #선셋  #airbnb  #여행스타그램  #여행에미치다  #여행은즐거워  #여행중독  #여행병  #또다시여행  #sunset  #travelphotography  #bangkok  #tourist  #travelingram  #songkran  #travel  #tourist  #G8ThinQ📷  맛사지 받으러 힘들게 나왔는데... Closed..... 카오산로드를 엄청 쑤시고 다닌듯 힘들어도 내색하지 않는 때로미💕 돌아가는길 때로미랑 뒷골목에서 📷

Third time in London, but the first time in an English taxi 🚕 Great tourist’s experience :D #traveling  #ontheroadagain  #travel  #wanderlust  #wanderlustgirl  #london  #londontaxi  #english  #uk  #discover  #discovertheworld  #cantstoptraveling  #tourism  #tourist  #happy  #girl  #happygirl  #holidays  #england  #europetravel 

❗🌴❗ТУРЦИЯ 🌴 КЕМЕР❗🌴❗ ✈вылет 28 мая на 10 ночей 🏡отель 3* 🍳питание - все включено 💰цены от 55600 ₽ на 2-х👫 ❗️💰❗️Цена указана с учётом всех сборов ✅Подробности и бронирование ☎ 8-904-389-10-50 ☎ 8-902-501-62-81 ☎ 8-922-204-21-33 офис: Ревда, ул. Мира, 27 #мирналадони  #мирналадониревда  #путешествия  #отдых  #море  #тур  #горящиетуры  #горящиетурыревда  #раннеебронирование  #турфирмаекб  #mirnaladonitravel  #sea  #travel  #tourist  #tourism  #vacation  #holidays  #отпуск  #турция 

Hello, @Gucci  speaking

Порог "Две сестры" по дороге на водопад Айхор(Веста)🌊 Прекрасное место, живописная дорога🙂🏞️ Так и хотелось нырнуть с данного порога в воду... но еще не вечер😏🏊‍♂️ #russia  #сахалин  #sakhalin  #sakh_island  #insta_sakh  #idilesom  #идилесом  #forest  #landscape  #nature  #mountains  #travel  #photo  #leica  #fareast_sakh  #fareast_russia  #trip  #tourist  #bike  #подслушаносахалин  #hiking  #ЭтоСахалинДетка  #gosakhalin  #сахкомсмотри  #NaturesApparel 

When you turn your back, you are under attack! 😅 Kidding, seabirds were nice! Now it’s cold for swimming but good for relaxing and sightseeing.❤️ . #seagulls  #greatoceanroad  #autumn  #victoria  #australia  #oceaniatrip  #nature  #travel  #travelgram  #travelling  #australiatravel  #traveltheworld  #arountheworld  #tourist  #wanderlust  #adventureseeker  #travelmore  #goexplore  #wonderfulplaces  #beach  #ocean  #melbourne 

my #digitalart  #video  > @renzozedda  Le Patate&Co+CaffèRistretto Refreshment&Frying+WineBar Scalette San Sepolcro Cagliari_ Sardinia #foodporn  #instafood  #localfood  #exoticfood  #frying  #refreshment  #seafood  #vegfood  #oliveoils  #countryfood  #sardinianfood  #beers  #wine  #spritz  #water  #coffee  #side  #internationalhostel  #msccrociere  #tourist  #visit  #cagliari  #sardinia 

Checked out the Berlin Wall ! I could have easily jumped that wall but back in the Cold War I would have been shot on the spot by the Russians😱 Story behind the wall is that it separated East and West Germany from being with each other as the Americans owned West Germany and Russians owned the East as they occupied a section each after WW2. 🇩🇪 More photos in my next post 😁 - - - #travel  #travelphotography  #travelblogger  #travelling  #travelholic  #travelgram  #instatravel  #instagram  #wanderlust  #wanderlost  #wander  #vacation  #holiday  #travellover  #traveller  #liamsworldtour  #worldtour  #tourist  #photography  #photooftheday  #travelphotos  #instagood  #instagrammer  #openmyworld  #germany  #berlin  #berlinwall  #gopro  #goprohero7  #aussietraveller 

Last week, I made it to OOPL Olusegun Obasanjo Presidential Library in abeokuta, myself alongside @thaglobetrotters  and some other enjoyment ministers. Now let's focus on the picture, that's the complete presidential chamber of ex president Olusegun Obasanjo, I was opportuned to sit and append my signature on some endorsement we would be announcing soon 😂😂😂. Till then, anywhere you meet me, please affix "HIS EXCELLENCY" to my name. #tourism  #tourist  #dreambig  #hisexcellency  #themancalledJerry  #president  #tallblackboy  #africaspride  #naijabrandchick  #certifiedshoemaker  #leatherenthusiast  #traveller  #officially  #governmetseat  #seatofgovernment  #jerryafrica 

Not straight

I think I ate too much cake, because I there’s something sweet inside🍰🧁🍭 #25weekspregnant  #summerbump 

Biji kelabat adalah salah satu jenis rempah yang selalu digunakan oleh Tirta Ayu Spa dalam perawatan kulit dan kewanitaan. Biji Klabat mengandung banyak zat yang baik bagi kesehatan. Secara tradisional maupun berdasarkan penelitian, biji kelabat banyak digunakan untuk mengatasi diabetes melitus tipe II, radang sendi, hingga konstipasi.Selain itu, sebuah penelitian menyatakan bahwa biji klabet juga bermanfaat sebagai stimulator kuat bagi produksi ASI. Selain bermanfaat bagi kesehatan tubuh, biji kelabat memiliki khasiat luar biasa untuk kecantikan, dari melembabkan kulit, mengencangkan payudara hingga sebagai pengganti hormon alami bagi wanita menopose. Berikut ini, berbagai manfaat tanaman kelabat untuk kecantikan: 🍀 Menghilangkan jerawat 🍀 Menambah produksi kolagen 🍀 Mengencangkan Payudara Selain untuk perawatan kewanitaan Biji Klabat juga berkhasiat baik untuk pria. Sebuah penelitian yang dilakukan Australia's Centre for Integrative Clinical and Molecular Medicine di Brisbane mengungkap jika rempah satu ini bisa meningkatkan hasrat seksual para pria. Menurut kepala peneliti, seperti dimuat dalam CBS News, terdapat peningkatan yang signifikan antara konsumsi klabet dengan kemampuan seksual pria. Sumber: detikfood.com @tirtaayudps  📍Jl.Gn Soputan no.52, Dps 📞 03618466379 📱 08123909904 www.tirtaayuspadps.com . . #spa  #balispa  #spabali  #pijatbali  #pijatpanggilan  #spaoncall  #lulur  #pijatrumahan  #denpasar  #perfect  #traveling  #enjoy  #inspire  #tourist  #tourism  #traveller  #travels  #backpackers  #canon  #street  #photography  #canon_photos  #canon_official  #instagood  #photoshoot  #vscocam 

Hotel Jardin Tecina 4 stars Limited Offer including: 07 nights in a double room Standard Garden view on room Breakfast Tickets airline from Gatwick. From £1095 p/p Book now with us👌 Book with confidence Atol and Abta Call us now : .∆🇬🇧📲+447934521393 .∆🇬🇧 📲+447408954215 .∆ 🇺🇲📲+13052227535 📧 reservas@gandgtravelsolutions.com  #travel  #venezolanosenuk  #manchester  #london  #cheshire  #tourism  #tourist  #travelling  #venezolanosenlondres  #venezolanosenmanchester  #spain  #tenerife  #explore  #beach  #uk  #gb  #scotland  #newcastle 

Truly grateful ♥️

Beach Elephant🐘🏖️🐘

A volte le cose prendono pieghe che non ci aspettiamo. A volte è solo sbagliato il fatto che aspettiamo o, meglio, che ci aspettiamo qualcosa. A volte basterebbe solo cambiare prospettiva e che importa se sia quella giusta o quella sbagliata. L’importante è godersi la vista e lasciarsi stupire dai cambi improvvisi di direzione. (In questo caso la prospettiva è copiata da un bellissimo scatto di @viaggiascrittori  che mi hanno fatto scoprire un effetto ottico stupendo vicino a Montmartre) #igtravel  #mytravelgram  #travelgram  #travelingram  #instatraveling  #instapassport  #tourist  #holiday  #tourism  #photooftheday  #fun  #travelling  #trip  #instatravel  #instago  #vacation  #travel  #visiting  #instagood  #traveling  #paris  #holiday2019 

You can be a work in progress and a masterpiece at the same time ✨