#uitm Stroies

4,576,795 Posts

Top Posts

Dipelawa kepada para pelajar #UiTM  (sepenuh masa) yang berminat untuk menyertai pencarian bakat baharu pembaca nama graduan sempena Istiadat Konvokesyen UiTM pada tarikh, masa & tempat seperti yang tertera pada poster yang disertakan. Jangan lepaskan peluang! #KonvoUiTM91  #kitaUiTM  #UiTMdihatiku 

blowing out someone else’s candle doesn’t make yours shine any brighter. #happy  #love  #instaseleb  #instagood  #instafit  #awesome  #swag  #uitm 

No.799 Cute social science student from Unisza @iraarazali  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap 

Everyone is struggling. Sama ada kau nampak atau tak. Trust me everyone have their own struggle. Don't judge and be nice. . . . #ootd #vscocam #vsco #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersganu #men #picoftheday📷 #likeforfollow #followfollow #likeforlikes #ikutcarakita #uitm #uitmpp #malefashion #streetwear #streetstyle #ootdmen 

No.801 Cute student from Uitm Samarahan @izanjasmeen  Official Hashtag → #siswipretty  To advertise / ig review , kindly Dm here. #uitm  #utm  #ukm  #upm  #uthm  #kdu  #unimap  #upsi  #unimas  #uia  #iium  #taylorsuni  #um  #usm  #usim  #upnm  #segi  #utp  #ump  #unisza  #kuis  #unimap 

Vans Era Halfmoon “JPN Exclusive” 👉🏻Original Bundle 👉🏻7UK / 26CM 👉🏻Cond : 9/10 👉🏻❌SOLD OUT❌ 👉🏻Booking is accepted (Min Depo RM20) 👉🏻Whatsapp +601163239008 . 📍Follow @shukashoestwo  for other branded shoes 📍Follow @shukashoeslaundry  for Shoes Cleaning #shukashoesco  #shukaofficial  #vansmy  #conversemy  #klkix  #klsole  #streetwearmy  #vscocam  #bundlemalaysia  #thriftmy  #bundlekasut  #bundlekasut  #dickiesbundle  #skateboardingmy  #sneakerlah  #massesmy  #uitm  #unikl  #nikeairmax  #kualalumpur  #lokalah 

ITS OUT GAIS !! Full Version on my YouTube channel 🧡💛 or you can simply click on the link at my Instagram bio. . . Song : ITZY #ICY  Dancers : me , @aimanamirah  and @fifinasumi  . . #dance  #dancecover  #itzy  #lia  #ryujin  #yuna  #chaeryoung  #yeji  #jyp  #uitm  #kpopdancecover 

Recent Posts

M I L E L I F E Restock..!! Restock..!! Restock..!! VOLKANO GEYSERS SALT · ➡ jom dapatkn pelbagai keperluan vape dn pod anda di Milelife skrg..!!! 🔞 18 tahun keatas shj..!!! · TUNGGU APA LAGI.? JOM LER KE MILELIFE SEKARANG..!!! · NOW OPEN Business Hours Monday - Thursday : 3pm - 12am Friday : 4pm - 12am Saturday - Sunday : 3pm - 12am · Yes..!! We're OPEN today..!! EVERYDAY..!! Come visit us now..!! Refill up your e-juice, Free recoil every purchase of e-juice..!! · WE ACCEPT: ➡ CASH ➡ ONLINE TRANSFER · Follow ▶ Fb : milelife Ig : milelife_ · 📞 Whatsapp Link : http://www.wasap.my/+60145338208/milelife http://www.wasap.my/+60145338208/milelife · Postage Available Add RM10 · MILELIFE ' Know Your Lifestyle ' 7873 Tingkat 1 Jalan Yahaya Ahmad, 23000 Dungun, Terengganu Darul Iman. · Landmark : Bangunan kedai kasut impiana, kedai no2 atas mamanurin toys · ▶Mari singgah ramai2 .. Jangan lupa bawak kawan2 sekali ye !! ▶🔞 ke atas sahaja ya ! · #milelife  #vape  #knowyourlifestyle  #lifestyle  #eliquid  #vapecommunity  #vapephotography  #vapeporn  #vapedaily  #vapeon  #vapestagram  #instagramers  #potd  #photography  #photooftheday  #vapelife  #vapeallday  #sayajual  #politeknik  #politeknikdungun  #uitm  #uitmdungun  #uitmbukitbesi  #arenasquare  #dungun  #terengganu  #malaysia  #pod  #restock  #vapedungun 

M I L E L I F E Restock..!! Restock..!! Restock..!! XVELVED SALT · ➡ jom dapatkn pelbagai keperluan vape dn pod anda di Milelife skrg..!!! 🔞 18 tahun keatas shj..!!! · TUNGGU APA LAGI.? JOM LER KE MILELIFE SEKARANG..!!! · NOW OPEN Business Hours Monday - Thursday : 3pm - 12am Friday : 4pm - 12am Saturday - Sunday : 3pm - 12am · Yes..!! We're OPEN today..!! EVERYDAY..!! Come visit us now..!! Refill up your e-juice, Free recoil every purchase of e-juice..!! · WE ACCEPT: ➡ CASH ➡ ONLINE TRANSFER · Follow ▶ Fb : milelife Ig : milelife_ · 📞 Whatsapp Link : http://www.wasap.my/+60145338208/milelife http://www.wasap.my/+60145338208/milelife · Postage Available Add RM10 · MILELIFE ' Know Your Lifestyle ' 7873 Tingkat 1 Jalan Yahaya Ahmad, 23000 Dungun, Terengganu Darul Iman. · Landmark : Bangunan kedai kasut impiana, kedai no2 atas mamanurin toys · ▶Mari singgah ramai2 .. Jangan lupa bawak kawan2 sekali ye !! ▶🔞 ke atas sahaja ya ! · #milelife  #vape  #knowyourlifestyle  #lifestyle  #eliquid  #vapecommunity  #vapephotography  #vapeporn  #vapedaily  #vapeon  #vapestagram  #instagramers  #potd  #photography  #photooftheday  #vapelife  #vapeallday  #sayajual  #politeknik  #politeknikdungun  #uitm  #uitmdungun  #uitmbukitbesi  #arenasquare  #dungun  #terengganu  #malaysia  #pod  #restock  #vapedungun 

M I L E L I F E Restock..!! Restock..!! Restock..!! NAEM FLAVA VANILLA TOBACCO SALT · ➡ jom dapatkn pelbagai keperluan vape dn pod anda di Milelife skrg..!!! 🔞 18 tahun keatas shj..!!! · TUNGGU APA LAGI.? JOM LER KE MILELIFE SEKARANG..!!! · NOW OPEN Business Hours Monday - Thursday : 3pm - 12am Friday : 4pm - 12am Saturday - Sunday : 3pm - 12am · Yes..!! We're OPEN today..!! EVERYDAY..!! Come visit us now..!! Refill up your e-juice, Free recoil every purchase of e-juice..!! · WE ACCEPT: ➡ CASH ➡ ONLINE TRANSFER · Follow ▶ Fb : milelife Ig : milelife_ · 📞 Whatsapp Link : http://www.wasap.my/+60145338208/milelife http://www.wasap.my/+60145338208/milelife · Postage Available Add RM10 · MILELIFE ' Know Your Lifestyle ' 7873 Tingkat 1 Jalan Yahaya Ahmad, 23000 Dungun, Terengganu Darul Iman. · Landmark : Bangunan kedai kasut impiana, kedai no2 atas mamanurin toys · ▶Mari singgah ramai2 .. Jangan lupa bawak kawan2 sekali ye !! ▶🔞 ke atas sahaja ya ! · #milelife  #vape  #knowyourlifestyle  #lifestyle  #eliquid  #vapecommunity  #vapephotography  #vapeporn  #vapedaily  #vapeon  #vapestagram  #instagramers  #potd  #photography  #photooftheday  #vapelife  #vapeallday  #sayajual  #politeknik  #politeknikdungun  #uitm  #uitmdungun  #uitmbukitbesi  #arenasquare  #dungun  #terengganu  #malaysia  #pod  #restock  #vapedungun 

ARIL THE CHAMPION 🔥 TENGOK adik Aril ni Segak Bergaya. Straight from KL to Samarahan , Sarawak. REPRESENT SAMARAHAN BRIGADE , ADIK ARIL JUARA PUSH BIKE. Kain Selesa, ADIK ARIL terus berkeyakinan Untuk terus Focus dlm minatnya. 0108278790 KEPAKARAN Schort Printing dalam mencetak pakaian yang CANTIK, MURAH , SELESA dapat membuat anda rasa seperti SEORANG JUARA👍🏻 Pelbagai jenis material kita ada , MINI EYELET , EYELET , INTERLOCK , HEXAGON EYELET , MINI MESH dan macam macam lagi. KUALITI 200% dijamin puas hati. Lagi BANYAK pcs LAGI murah kita bagi. Apa yang PENTING KUALITI DAN KESELESAAN KITA selalu jaga untuk pastikan customer kita berpuas hati SEPERTI SAMARAHAN BRIGADE. #schortprinting  #sublimationprint  #sublimationkl  #sublimationtransfer  #sublimationjersey  #sublimationshirt  #klsublimation  #printingbaju  #printingbajumurah  #silkscreen  #printing  #bajubatch  #bajuevent  #sublimationprinting  tion #cetakbajumurah  #jiwaduaroda  #kapcai  #uitm  #uum  #unimap  #unimas  #ukm  #futsal  #ootd  #kapcaijahat  #teamkurakura  #gengtayarbesar  #pelesitrayaumalaysia_  #ysukushuib 

🔥CALVIN KLEIN JEANS🔥 • 1st SLIDE🌹 -SIZE PIT x LABUh (22x27) -CONDITION 10/10 -RM69 • 2nd SLIDE🌹 -SIZE PIT x LABUh (23x28) -CONDITION 9/10 -RM59 • BUY 1 FREE 1 SWEATSHIRTS OR HOODIE🔥 (FREE TU KORANG BOLEH TENGOK DEKAT HIGHLIGHT FREEGIFT🔥 SAYA) • Satu RM39-Rm89 + Postage RM10sm/Rm15ss 😊😊😊 • Ws terus 0138303124📱 Or just click link at bio😁 • Follow @megamind_store  @megamind_store  @megamind_store  • Semua original secondhand branded tau😘 • #megamind  #megamind_store  #bundle  #sweatshirt  #hoodie  #tshirt  #bundlemalaysia  #kakibundle  #kakiselam  #bajubundle  #bajubundlemurah  #adidasmalaysia  #dikkiesmalaysia  #politeknik  #uitm  #politeknikshahalam  #hoodiemurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #malaysia  #nikemalaysia  #ootd  #ootdmalaysia  #streetwear  #style  #fashion  #onlineshopping  #politeknik  #poloteknikshahalam  #politekniksalahuddinabdulazizshah 

Now In Stores!! Ideal for acne-prone skin, the water-based formula contains salicylic acid acne medicine to clear and help prevent breakouts. NEUTROGENA Oil-Free Acne Moisturizer Pink Grapefruit moisturizes, clears breakouts, and won't clog pores, all with a light grapefruit scent. #moisturizer  #skincare  #skincareroutine  #serum  #cleanser  #beauty  #toner  #beevenom  #skin  #jerawat  #sunscreen  #healthyskin  #kulitputih  #jeragat  #kulitcantik  #glowingskin  #natural  #skincareproducts  #uitm  #acne  #sabunputih  #carmela  #tipskulitputih  #sabunputihsatubadan  #removemakeup  #bebasparut  #bebasjerawat  #carmelawhiteningsoap  #carmelahq  #bhfyp 

CONVOCATION PORTRAITURE . PhotoBy @pesawatputihphotography  photography Edit/RetouchBy @akmal_kaiza  . Any inquires Do Pm/Whatsapp/Call (Akmal) for any details of events :- www.wasap.my/60125879634/convoportraiture . #model  #nikon  #people  #beauty  #beautiful  #sigma  #vscocam  #vscofilm  #vscolover  #vscoportrait  #preconvo  #preconvocation  #convocation  #convo  #uum  #usm  #um  #upm  #uitmmerbok  #uitmarau  #usmpenang  #usm  #usmnibongtebal  #utm  #unimap  #mmu  #msu  #uitm  #polimas  #politeknik  #openuniversity 

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service COD seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

Now, it's one degree hotter! dm atau whatsapp 011-16934494 untuk tempah pre convo anda sekarang 😊 #convocation  #konvo  #photographer  #photographermurahmalaysia  #photographermurah  #lenscapephotography  #lenscape  #photographerbajet  #escape  #lenses  #kedah  #kualalumpur  #selangor  #iium  #ukm  #uum  #uitm  #uia  #lompat  #degree  #intagrampecahkangambarhd😢 

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service COD seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service COD seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

✨ Saudia Exclusive RM10 ✨ . ❤️ Self Pickup - UiTM Bandaraya Melaka/Apartment Yayasan Melaka/Seksyen 7, Shah Alam ❤️ . Colour might differ due to lighting 🙏🏻 . #bawalsaudia  #bawalsaudiamurah  #bawalovers  #bawal  #saudiamurah  #tudungbawal  #bawalcotton  #bawalcottonmurah  #bawalcottonborong  #bawalbidang55  #bawalbidang45  #bawalbidang60  #bawalbidang50  #bawalexclusivemelaka  #selfpickupmelaka  #uitm  #bawalmurahmelaka  #readystockbawal  #bawalsaudiaexclusiveborong 

✨ Saudia Exclusive RM10 ✨ . ❤️ Self Pickup - UiTM Bandaraya Melaka/Apartment Yayasan Melaka/Seksyen 7, Shah Alam ❤️ . Colour might differ due to lighting 🙏🏻 . #bawalsaudia  #bawalsaudiamurah  #bawalovers  #bawal  #saudiamurah  #tudungbawal  #bawalcotton  #bawalcottonmurah  #bawalcottonborong  #bawalbidang55  #bawalbidang45  #bawalbidang60  #bawalbidang50  #bawalexclusivemelaka  #selfpickupmelaka  #uitm  #bawalmurahmelaka  #readystockbawal  #bawalsaudiaexclusiveborong 

Tahniah anda telah berjaya menjadi Dealer Topup dengan hanya yuran pendaftaran rm10 shj. Seumur hidup sekali.😱 . SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI!!! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat lah banyak.😘 . Jom daftar sekarang jgn sia² kan peluang yg ade . Jom follow ig ini 👇 @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  @empayar_dealer_topup  . #empayardealertopup  #dealertopup  #daftarmurah  #agenttopup  #yuranmurah  #sekaliseumurhidup  #sesiapabolehjoin  #uitm  #uitmdihatiku  #uitmmerbok  #uitmshahalam  #uitmmachang  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana  #uitmpalam  #uitmseriiskandar  #uitmpahang  #uitmsabah  #uitmkedah  #uitmkelantan  #uitmperlis  #uitmsegamat  #uitmjohor  #uitmmelaka  #politeknik  #sembangstudent 

#cikustore  SALAM Dan Hi Geng. Sory Lama Menyepi. Ciku Baru Balik Dari Kampung Dan Ade Hasil Sikit. Alhamdulillah. Yang Untuk Dijual Terus Masuk Kedai @round.dua  Jemput Singgah Semua. Semoga Kita Dimurahkan Rezeki Semua. . Jangan Lupa Follow Dan Support Kami @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  @round.dua  . Waze : Round Dua Wangsa Maju KL. . . . #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundleborneo  #cikustore  #jrb  #jrbstyle  #bundledeals  #bundlekl  #bundleklate  #bundleklang  #bundlemurah  #bundleonline  #murah  #murahmurah  #jualmurah  #uitm  #uthm  #ukm  #unikl  #usm  #uum  #unisel  #nike  #adidas 

SOMETHING EXCITING COMING YOUR WAY THIS OCTOBER! ✨ .. . . . ⚡ FLASH RUN IS HERE ⚡ Assalammualaikum wbt Salam UiTM Dihatiku We are from Materials Science and Technology (MATECH) proudly inviting all students and public to come and run with us in the FLASH RUN UiTM SHAH ALAM! There are more excitement with GLOWING IN THE DARK EXPERIENCE 💥🙀 So don't miss out this opportunity‼ Let's save the date ⤵❗ EVENT DETAILS 📮 🗓DATE: 12/10/2019 ⏰TIME: 8 PM 🛣VENUE: PADANG KAWAD UITM SHAH ALAM RUNNING KIT 1⃣. medal 2⃣. shirt 3⃣. runner bib 4⃣. certificate 5⃣. glow kit 6⃣. refreshment .. . . . . 🏆 Grand prizes awaits for the winners Registration Fees: Student : RM35 Only Others : RM40 Only !!!PROMOTION!!! Student : 1 group (5 person) RM33 per person Others: 1 group (5 person) RM38 per person .. . . . . . ONLINE PAYMENT Maybank 168621107203 Nur Hafizah bt Ahmad Shahir HURRY UP AND REGISTER NOW !! REGISTER BEFORE: 20/09/2019 (FRIDAY) Also available for walk in Look for us in black and yellow jacket Will announce the walk in date from time to time! 💗 So what are you waiting for? Click on the link below to REGISTER ! https://forms.gle/Age75bigQBEcjPFUA Hit the hastag #FlashRunUiTM19  #UiTMShahAlam  #MatechLegend  For inquiries, you can hit my DM! 💕 OR, Go follow @theflashrunshahalam  for more updates!! 💗💗💗 #uitmdihatiku  #uitm  #uitmshahalam 

Tak sampai seminit siap Sarung je tudung souk bcf Ni Terus terletak elok . Tudung souk bcf . Sangat senang digayakan . Ciri tudung souk -awning lembut -cutting slim fit -menggunakan material viscose -sangat sesuai untuk travel Terus wasap ya 013-4977491

Cuti2 nie sape suka Hiking..Pastikan ada 1 dalam simpanan anda dgn saiz poket yg mudah dibawa ke sana sini. Nampak tak apa yang dipegang adik tu😍 kemana saja pergi sentiasa ada sorang 1 dlm beg Kalau tertinggal duduk tak senang 😂😂 Rasa pening- pening terus keluar dari poket ajaib Mudah ja kan..botol yg comel, senang dibawa kemna saja Hasil pun berkesan 👍 Untuk tempahan / pertanyaan klik je link dekat bio tu😁. Tak perlu nak save nombor lagi.. #freshcareborong  #freshcare  #free  #freshcaremurah  #freshcaremalaysia  #murah  #minyakangin  #malaysia  #harum  #borong  #anakmuda  #uitm  #kembungperut  #sakitkepala  #sakiturat  #selesema  #student  #sayajual  #traveler  #wangi 

Cantik dan simple kan design ni😁 Resume Rm5 je satu guys😱Jumla ws kita 0189042013😁 buat resume cepat2 apply kerja cepat2 mana tau lps raya dh secure job😁 kite tahu rmai je yg nak buat resume so cepat ws kite☺️#kerjakosong  #kerjaparttime  #kerja  #jawatankosong  #jawatankosongmalaysia  #kerjakosongmalaysia  #kerjakosong2019  #malaysia  #uum  #ukm  #uitm  #utm  #ump  #ums  #umk  #unimas  #utp  #unikl  #msu  #usm  #babysayang 

Cantik dan simple kan design ni😁 Resume Rm5 je satu guys😱Jumla ws kita 0189042013😁 buat resume cepat2 apply kerja cepat2 mana tau lps raya dh secure job😁 kite tahu rmai je yg nak buat resume so cepat ws kite☺️#kerjakosong  #kerjaparttime  #kerja  #jawatankosong  #jawatankosongmalaysia  #kerjakosongmalaysia  #kerjakosong2019  #malaysia  #uum  #ukm  #uitm  #utm  #ump  #ums  #umk  #unimas  #utp  #unikl  #msu  #usm  #babysayang 

Cantik dan simple kan design ni😁 Resume Rm5 je satu guys😱Jumla ws kita 0189042013😁 buat resume cepat2 apply kerja cepat2 mana tau lps raya dh secure job😁 kite tahu rmai je yg nak buat resume so cepat ws kite☺️#kerjakosong  #kerjaparttime  #kerja  #jawatankosong  #jawatankosongmalaysia  #kerjakosongmalaysia  #kerjakosong2019  #malaysia  #uum  #ukm  #uitm  #utm  #ump  #ums  #umk  #unimas  #utp  #unikl  #msu  #usm  #babysayang 

KASUT EXTREME DAH MENDARAT 🍁 SALOMON SPEEDCROSS III RED GREEN Size: 40-46 Harga: Rm95 SAHAJA! . 👟 BOLEH GUNA UNTUK AKTIVITI LASAK SEPERTI HIKING, MASUK HUTAN DAN PIJAK ORANG 🤣 HAHAHA. MIN GURAU JER _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

NEW IN🔥🔥 VANS HARRY POTTER SLYTHERIN PREMUM QUALITY 99% MACAM ORIGINAL SIZE 36-44 RM200 SAHAJA🔥🔥 LIMITED EDITION Tapak getah , kain hijau ngan hitam tu "suade" , quality memang pergh , dapat fullset skali resit , kotak putih sebijik original WS NOMBOR 01151448565 Atau TEKAN LINK DIBAWAH http://www.wasap.my/601151448565/vansharrypotter #uitm  #sneakers  #kasutmurah  #idola  #utp  #uthm  #ump  #unimap  #unimas  #rare  #vans  #nike  #adidas  #converse 

KASUT EXTREME DAH MENDARAT 🍁 SALOMON SPEEDCROSS III NAVY BLACK Size: 40-46 Harga: Rm95 SAHAJA! . 👟 BOLEH GUNA UNTUK AKTIVITI LASAK SEPERTI HIKING, MASUK HUTAN DAN PIJAK ORANG 🤣 HAHAHA. MIN GURAU JER _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

Berminat untuk jual topup ❓ 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari. ✅Boleh jual/guna sendiri ✅X perlu beli mesin mahal2. ✅x perlu simpan stok kad. ✅Sistem topup on 24 jam ✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai. ✅% diskaun yg tggi ✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen ✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda. . Pendapatan bulanan sehingga rm1800++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy 👉0179982994 . . @agenttopup_hzq  @agenttopup_hzq  @agenttopup_hzq  . . #agenttopup #jomdaftar #uitm #uitmpuncakalam #uitmmchang #uitmarau #uitmdengkil #uitmdungun #uitmseriiskandar #uitmsabah #uitmsarawak #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmseriiskandar  #uitmkedah  #uitmstudent  #uitmperak  #uitmpenang  #uitmseremban3  #uitmpermatangpauh  #uitmpuncakperdana  #uitmpp  #uitmperlis  #kolejvokasional  #kolejkomuniti  #kolejkomunitiselayang  #pelajarsmk  #spm  #freespm  #sekolah  #giatmara 

NEW STOCK🔥 AIRMAX AXIS BLACK SIZE 41-45 RM 120 SAHAJA🔥🔥 Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin 👇👇. #uitm  #ump  #sneakers  #kasutmurah  #kasut  #upm  #utp  #uthm 

KASUT EXTREME DAH MENDARAT 🍁 SALOMON SPEEDCROSS III BLACK WHITE Size: 40-46 Harga: Rm95 SAHAJA! . 👟 BOLEH GUNA UNTUK AKTIVITI LASAK SEPERTI HIKING, MASUK HUTAN DAN PIJAK ORANG 🤣 HAHAHA. MIN GURAU JER _______________________________ HOW TO ORDER?? 1. SCREENSHOT the picture of sneakers that you want 2. Send the picture through WHATSAPP to 0179939485 or click link in bio ________________________________ Ws: 0179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 http://Www.wasap.my/60179939485 . #sandal  #sneakers  #sneakersgred5A  #murah  #sneakersmurah  #sneakersforsale  #white  #hot  #trendy  #smart  #lelaki  #wanita  #dropship  #new  #gred5A  #casual  #sport  #sportshoes  #uitm  #hadiah  #hadiahlelaki  #hadiahperempuan  #kasutnike  #kasutnikemurah  #kasutlelong  #abang 

UITM SEREMBAN 3 Jom2 berniaga di #uitmseremban3  .. Kepada yang sedang cari slot berniaga untuk awal #oktober  ... Boleh contact kami! Kepada yang berminat, #whatsapp  kami segera!! 0163192987 0163192987 #primestarevents  #primestar  #eventmanagement  #primestareventmanagement  #uitm  #uitmdihatiku  #seremban  #nilai  #n9  #negerisembilan  #tapakniaga  #jualan  #program  #student  #shopping  #usahawan  #nakniaga  #viral  #eventorganizer 

UITM SEREMBAN 3 Jom2 berniaga di #uitmseremban3  .. Kepada yang sedang cari slot berniaga untuk awal #oktober  ... Boleh contact kami! Kepada yang berminat, #whatsapp  kami segera!! 0163192987 0163192987 #primestarevents  #primestar  #eventmanagement  #primestareventmanagement  #uitm  #uitmdihatiku  #seremban  #nilai  #n9  #negerisembilan  #tapakniaga  #jualan  #program  #student  #shopping  #usahawan  #nakniaga  #viral  #eventorganizerl 

UITM SEREMBAN 3 Jom2 berniaga di #uitmseremban3  .. Kepada yang sedang cari slot berniaga untuk awal #oktober  ... Boleh contact kami! Kepada yang berminat, #whatsapp  kami segera!! 0163192987 0163192987 #primestarevents  #primestar  #eventmanagement  #primestareventmanagement  #uitm  #uitmdihatiku  #seremban  #nilai  #n9  #negerisembilan  #tapakniaga  #jualan  #program  #student  #shopping  #usahawan  #nakniaga  #viral  #eventorganizer 

Haaaaaaa.. Lunchh tadi siapa makan ayam goreng, baik ngaku cepat ! 👀 . So, nak turunkan berat ni senang ja. Tak perlu berlapar, skip makan itu ini, tak makan ayam, ikan dan sebagainya. Apa yang perlu uolls buat? Just swap je. Ok ke ok? . Bolehh tengok gambar kat atas⤴️ Bila swap cara masakan dari bakar ke goreng, uolls dah boleh save 150kalori. 150 kalori bersamaan dengan 1 penumbuk nasi. Best ke best? . Tag dan share kat partner diet uolls. 😉 . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio 👆🏼 . Coach Wani +60103378313 . #coachwani  #teamsyarifdiana  #teamprettay  #slimdownfromhome  #dietatkins  #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia  #coachturunberatonline  #curicuricinta  #lazada  #gemokisawesome  #herbalifenutrition  #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #cikgusekolah  #kedaionline  #ootd  #kurus  #astroria  #uitm  #rotikaya  #bobatea  #bobaaddict  #alhamdulillah  #syukur  #viral 

Tak boleh nk habiskan bekas besar, boleh beli bekas kecik. Boleh makan banyak kali

. READY STOCK ‼️ . . *6IN1 Full Set cadar dgn selimut tebal (TOTO)* . . *KC* Kandungan Set ⤵️ 💞1 Comforter (180x220) 💞1 Cadar (200x180x25cm) 💞2 Sarung Bantal Tidur 💞2 Sarung Bantal Panjang 💞(Getah setiap penjuru) 💞***Sarung bantal ikut corak cadar . . 👍 Tak Panas/sejuk gebu 👍 Material cotton darcon 👍 Warna tidak luntur RM 95 FREE POS Sabah Sarawak Add RM20 Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : 📲 0129787304 📲 0129787304 📲 0129787304 ATAU TEKAN LINK DI BIO 😘 😘

ok...terbaik....jersi siap printing nama number dan nama team...team order dari sabah... . minimum order 8helai . sebarang pertanyaan boleh lah tekan link whatsapp saya dekat bio:-- . http://www.wasap.my/60132463124/igshopmadi tahu lebih details lagi pasal jersi team murah ni...jom ramai2 kita follow ig:- @jersi.madimatnor  @jersi.madimatnor  @jersi.madimatnor  . #smktar #smkrajachulan #smkbeaufort #smktelupid #smkanderson #smjkchonghwa #smjksamtet #smkrajachulan #smkgunungrapat #smkrapatsetia #smkanderson #smktar #politeknikungkuomar #uitm #smkkualakurau #mrsmgerik #promosi #sekolahrajaperempuantaayah #kolejvokasionallebuhcator #smktelupid #smjkchonghwa #uitm #smkkualakurau #mrsmgerik #promosi #smktansau #smkpinjil #smkkabong #kolejvokasionaltawau #kolejvokasionalbeaufort #kolejvokasionalbetong #ipohipohajer #unimap #ums #arenafutsalmalaysia #jersimurahmalaysia #jersiteam #jersibola 

Alhamdulillah . Thank you my lovely customer 😘😘😘 . . . . . . Whatsapp Farah 0195924813 sekarang . . . p/s : thank you so much dear sebab sudi share pictures 💋 . . . . #feedbackcustomerfarahzulaiman  #leeyanaraya2019  #h2rtw  #h2rtwraya2019  #leeyanarahman  #teammy1pshopper  #TOP1psletopsleeyanarahman  #officialpersonalshopperletops  #piranhaletops  #jubah  #kerjakahwin  #kurungmoden  #dress  #uitm  #um  #unimas  #upnm  #ukm  #bajukurung  #jubahmuslimah  #bridesmaid  #minaz  #elrahexclusive  #love  #shawlpublika  #bajuraya  #modvier  #bajumelayu  #cekakmusang  #telukbelanga 

Assalamualaikum Bunda. Waktunya Shasmira Kuis! Kuis kali ini kita main Screenshot Kata yu bunda. Caranya mudah saja 1. Screenshot postingan ini tepat saat acak huruf terbentuk menjadi sebuah kata 2. Posting hasil screenshotmu di IG story dengan tag @shasmiratruebeauty  dimana saja 3. Setelah posting story, koment postingan ini dengan jawaban yang bunda temukan 4. Jangan lupa follow dan like postingan Instagram Shasmiratruebeauty Semakin banyak like semakin besar kemungkinanmu menang! . Free Kerudung Cantik untuk 5 Pemenang Voucher Belanja untuk 10 Pemenang Pemenang akan diumumkan tanggal 16September 2019 di STORY Shasmira yaa. . Ayo cari tau kata rahasia dan menangkan hadiahnya . . #shasmirakuis  #kuis  #kuisberhadiah  #repost  #quiz  #giveaway  #kuisgratis  #kuisinstagram  #uitm  #kuishunter  #tebak  #regrann  #hijabgratis  #infokuis  #hijab  #indonesia  #tebakgambar  #jilbabgratis  #musik  #kuisindonesia  #berhadiah  #info  #tekateki  #fashion  #hadiah  #tebaklagu  #games  #lirik  #tebakkata  #tebakangka 

Our store How to purchase? Offline ( Walk in) & Online (DM) / Boutique Hours Friday-Wednesday 12.00pm-9.00pm - THURSDAY CLOSED / 📌Waze : Labeljiqaien Store Address : G-21, JALAN PM 4, PLAZA MAHKOTA, BANDAR HILIR 75000 MELAKA / Jemput datang! _ #labeljiqaien  #pokokkl  #riuhinthecity  #apwbangsar  #preloved  #prelovedmurah  #knitwear  #vintageblouse  #blousevintage  #ladiesbundle  #bundleladies  #bundle  #makersandcomarket  #wondermilkevents  #goodvibesfest  #GVF2019  #vans  #converse  #bajuvintage  #sogelammarket  #pasarpreloved  #prelovedmalaysia  #turtleneckmurah  #sayajualpreloved  #uitm  #uitmmelaka  #uitmlendu  #uitmbandaraya  #utem 

. Bang bdak2 skate jer ke boleh print bju mcm ni, tak lak bdak2 yg nk ngorat awek pun boleh print jgk.. ok nk 1 😂🤭 . . Berminat nak print tshirt? Screenshot gambar dr IG kami atau whatsapp design korang yang dah ada kpd kami . Untuk pertanyaan sila klik link dkt bio dan terus whatsapp, Atau boleh save no phone kami 012-350.6155 . . Kenapa pilih instashop kami? 1️⃣ Reply Whatsapp 15hour 2️⃣ Material 100% Cotton, Lembut bak Sutera 3️⃣ Design ikut suka customer 4️⃣ Teerrmurah & Teerrcepat 5️⃣ Postage 3 kali Seminggu 6️⃣ 400 Feedback dari customer . . JOM BUAT DUIT HANYA DARI RUMAH, JOIN TEAM DROPSHIP DENGAN KAMI KEMASUKKAN SEGERA!!!! . . Untuk tempahan banner atau sticker label boleh follow ig @bannersticker.my  . #tshirt  #printing  #customtshirt  #hipster  #malaysia  #tshirtband  #sulaman  #customprinting  #silkscreen  #heatpress  #bajukorporat  #printing  #print  #tshirtband  #usm  #uniformf1  #heatpress  #uitm  #peticsawostore  #peticsawofeedback  #uum  #uniform  #tshirtprint  #upm  #tshirtcouple  #tshirtkelas  #tshirtrewang  #dtg  #silkscreen  #sublimation  #jersi  #bajukelasmurah  #johor  #bajubekwoh 

Bridemaid on duty ❤️ . . I am the only one from uitm machang and most of them kawan sekolah tihah. . But i am grateful that i receive this offer as your bridesmaid because i make new awesome friends 😉. . . Happy to be part of your day my love @fatihah_tihaa  . #alhamdulillah #syukur #kawan #friends #wedding #bridesmaids #ajimaura #terapiinstagram #kelantan #uitm #diqma 

❤ ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM ❤ ⠀ ⠀ Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details : ⠀ ⠀ 🍁FASHION 3 HELAI RM100 🍁 ⠀ Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG . 👇👇👇👇👇👇👇👇 #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  ⠀⠀ . 👆👆👆👆👆👆👆👆⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ 👚 1 HELAI : RM45 👚 3 HELAI : RM100 (Tidak Termasuk Postage) ⠀ ⠀ 💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia 💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak ⠀ ⠀ 💯 PRE ORDER ⠀ 📦 ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 HARI BEKERJA ⠀ ❌ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU ⠀ ⠀ ⠀ ✂️ Material : COTTON ⠀ ⠀ ⠀ 👚 S ~ M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL 👚 UKURAN / SIZE : SLIDE GAMBAR ⠀ ⠀ ⠀ SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 ⠀ #sayajual  #sayajualmurah  #koreanfashionmalaysia  #bajucouple  #sabahonlineshop  #sarawakonlineshop  #uitm  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmseriiskandar  #uitmselayang  #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2019  #raya2019  #blouseraya2019  #jubahraya2019  #jubahraya  #jubahmurahmalaysia  #dressraya2019  #uitmpuncakalam  #uitmperlis  #uitmseremban3  #koreanfashionmalaysia  #malaysiakoreanfashion  #pinaforepants  #pinaforedress  #pinaforemurah  #overalljeans  #overalljeansmurah 

Istimewanya baju kurung cotton by Kayya ini adalah: . ✅ 99.9% fabrik English Cotton ✅ Fabrik yang lembut, serap peluh dan selesa dipakai kemana-mana dan pada bila-bila masa sahaja. ✅ Mudah dibasuh dan dijaga ✅ Tahan lasak . 👆🏼Haaa tunggu apa lagi, anda bole tekan link di bio untuk pembelian. . #bajukurung  #bajukurungmurahkuantan  #bajukurungkuantan  #kurungcotton  #kurungcottonmurahkuantan  #kurungcottonmurah  #kurungcottoncodkuantan  #kurungcottoncod  #kurungmini  #kurungminimurah  #kurungminimurahkuantan  #kurungcottonmini  #kurungmoden  #kurungmodenmurah  #kurungmodenmurahkuantan  #kurungcottonmoden  #kurungpahang  #kurungpahangmurah  #kurungpahangmurahkuantan  #kurungcottonpahang  #bajukurungcodkuantan  #englishcotton  #bazaarpaknil  #selangor  #msu  #unisel  #uitm  #uitmshahalam  #kpmim  #ump 

❤ ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM ❤ ⠀ ⠀ Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details : ⠀ ⠀ 🍁FASHION 3 HELAI RM100 🍁 ⠀ Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG . 👇👇👇👇👇👇👇👇 #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  ⠀⠀ . 👆👆👆👆👆👆👆👆⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ 👚 1 HELAI : RM45 👚 3 HELAI : RM100 (Tidak Termasuk Postage) ⠀ ⠀ 💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia 💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak ⠀ ⠀ 💯 PRE ORDER ⠀ 📦 ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 HARI BEKERJA ⠀ ❌ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU ⠀ ⠀ ⠀ ✂️ Material : COTTON ⠀ ⠀ ⠀ 👚 S ~ M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL 👚 UKURAN / SIZE : SLIDE GAMBAR ⠀ ⠀ ⠀ SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 ⠀ #sayajual  #sayajualmurah  #koreanfashionmalaysia  #bajucouple  #sabahonlineshop  #sarawakonlineshop  #uitm  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmseriiskandar  #uitmselayang  #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2019  #raya2019  #blouseraya2019  #jubahraya2019  #jubahraya  #jubahmurahmalaysia  #dressraya2019  #uitmpuncakalam  #uitmperlis  #uitmseremban3  #koreanfashionmalaysia  #malaysiakoreanfashion  #pinaforepants  #pinaforedress  #pinaforemurah  #overalljeans  #overalljeansmurah 

[ ZOOM MAX | GRED :SKL ] 💠 HARGA : RM 90 SM RM 95 SS 💠 SIZE : 36 - 40 EURO 💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE . 💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9  💠 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9  💠 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah . . 💠 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutmurah.on9  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 💠 SIZING CHART : 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #protonfamily  #uitmpuncakalam  #wakdoyok  #tiktok  #uthm  #noradanish  #unimas  #melaka  #zizanrazak  #bazarkarat  #iium  #unikl  #utp  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #belia  #padubeb  #siscuba  #unimap 

WALK IN BELI 2 VINTAGE PANTS DAPAT PERCUMA 1 LAGI 🔥 Jangan lupa ya singgah hari ini di Flea Market, Metro Point, Kajang. Harga memang murah RM10 je uolls. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat 😁 HUBUNGI 👇 http://www.wasap.my/+60173723306.PRELOVEDFI LOKASI 👇 (ISNIN - SABTU : 12PM - 6PM) FI CREATIONS, RUANG LEGAR, BANGUNAN ARKED MARA, KAJANG, SELANGOR (AHAD : 10AM - 7PM) FI CREATIONS, FLEA MARKET, TINGKAT 2, METRO POINT, KAJANG, SELANGOR FACEBOOK 👇 https://www.facebook.com/prelovedvintage.fi INSTAGRAM 👇 https://www.instagram.com/prelovedvintage.fi #ficreation  #preloved  #vintage  #vintagepants  #knitwear  #bundle  #pants  #sayajual  #cheap  #cheapprice  #blouse  #cardigan  #seluarmurah  #murah  #highquality  #premium  #RM10  #uitm  #um  #ukm  #uia  #student  #tudung  #sales  #selangor  #kajang 

❤ ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM ❤ ⠀ ⠀ Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details : ⠀ ⠀ 🍁FASHION 3 HELAI RM100 🍁 ⠀ Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG . 👇👇👇👇👇👇👇👇 #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  ⠀⠀ . 👆👆👆👆👆👆👆👆⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ 👚 1 HELAI : RM45 👚 3 HELAI : RM100 (Tidak Termasuk Postage) ⠀ ⠀ 💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia 💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak ⠀ ⠀ 💯 PRE ORDER ⠀ 📦 ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 HARI BEKERJA ⠀ ❌ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU ⠀ ⠀ ⠀ ✂️ Material : COTTON ⠀ ⠀ ⠀ 👚 S ~ M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL 👚 UKURAN / SIZE : SLIDE GAMBAR ⠀ ⠀ ⠀ SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 ⠀ #sayajual  #sayajualmurah  #koreanfashionmalaysia  #bajucouple  #sabahonlineshop  #sarawakonlineshop  #uitm  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmseriiskandar  #uitmselayang  #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2019  #raya2019  #blouseraya2019  #jubahraya2019  #jubahraya  #jubahmurahmalaysia  #dressraya2019  #uitmpuncakalam  #uitmperlis  #uitmseremban3  #koreanfashionmalaysia  #malaysiakoreanfashion  #pinaforepants  #pinaforedress  #pinaforemurah  #overalljeans  #overalljeansmurah 

[ ZOOM MAX | GRED : SKL ] 🔰 HARGA : RM 90 SM RM 95 SS 🔰 SIZE : 36 - 40 EURO 🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE 🔰 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutlegacy  . 🔰 ORDER NOW : 1.SCREENSHOT 2.DM @kasutlegacy  / WHATSAPP 3.PROCEED PAYMENT 4.POSTAGE . 🔰SIZING CHART : 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖 #kasutmurah  #uitmshahalam  #trustedseller  #uiam  #igshop  #uitmdihatiku  #paidreviewmurah  #brocuba  #politeknik  #jangankecam  #uitmpuncakalam  #kolej  #ysuku  #jdt  #noradanish  #unimas  #melaka  #ctdk  #bazarkarat  #ootd  #unikl  #outfit  #uitm  #paknil  #ctdk  #ootd  #najib  #padubeb  #siscuba  #teammalaysia 

Berminat untuk jual topup ❓ 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari. ✅Boleh jual/guna sendiri ✅X perlu beli mesin mahal2. ✅x perlu simpan stok kad. ✅Sistem topup on 24 jam ✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai. ✅% diskaun yg tggi ✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen ✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda. . Pendapatan bulanan sehingga rm1800++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy 👉0179982994 . . @agenttopup_hzq  @agenttopup_hzq  @agenttopup_hzq  . . #agenttopup #jomdaftar #uitm #uitmpuncakalam #uitmmchang #uitmarau #uitmdengkil #uitmdungun #uitmseriiskandar #uitmsabah #uitmsarawak #uitmmerbok #uitmshahalam #uitmseriiskandar  #uitmkedah  #uitmstudent  #uitmperak  #uitmpenang  #uitmseremban3  #uitmpermatangpauh  #uitmpuncakperdana  #uitmpp  #uitmperlis  #kolejvokasional  #kolejkomuniti  #kolejkomunitiselayang  #pelajarsmk  #spm  #freespm  #sekolah  #giatmara 

🤷🏼‍♀️PENAT PIKIR NAK PAKAI BAJU APA UNTUK KE KELAS, KERJA ATAU KENDURI KAHWIN ? . 💁🏼Haaa jangan risau. Baju cotton @kayyaboutique  kan ade! . 👗Ciri-ciri Kurung Pahang by Kayya 👗 . 🌸Fabrik 99.9% English Cotton. 🌸Fabrik lembut dan sejuk. 🌸Fabrik senang digosok. 🌸Fabrik yang tidak mengecut. 🌸Kain susun tepi. 🌸Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun 🌸Kain cotton yg mudah dijaga. 🌸Dijamin berkualiti. . 💵 RM65 (tak termasuk postage) 🆒Atau anda bole self pick-up sendiri dan menjimatkan kos postage! . Whatsapp 👇🏼 📲017 9420456 📲017 9420456 . #bajukurung  #bajukurungmurahkuantan  #bajukurungkuantan  #kurungcotton  #kurungcottonmurahkuantan  #kurungcottonmurah  #kurungcottoncodkuantan  #kurungcottoncod  #kurungmini  #kurungminimurah  #kurungminimurahkuantan  #kurungcottonmini  #kurungmoden  #kurungmodenmurah  #kurungmodenmurahkuantan  #kurungcottonmoden  #kurungpahang  #kurungpahangmurah  #kurungpahangmurahkuantan  #kurungcottonpahang  #bajukurungcodkuantan  #englishcotton  #bazaarpaknil  #selangor  #msu  #unisel  #uitm  #uitmshahalam  #kpmim  #ump  via @preview.app 

. Banner & banting murah & cepat Material: tarpaulin 350/380/400 gsm Saiz: 3x3 Finishing: Tebuk 4 . Material banner tiptop! ✔️Banner tebal tak mudah koyak ✔️Tak mudah luntur warna . . Tempahan 20 kaki keatas free finishing 1️⃣ Free paip pvc 2️⃣ Free Endcap 3️⃣ Free Tebuk 4️⃣ Free Tali . Design kami atau design sendiri Wasep kami skrng 012-350 6155 atau klik link dkt bio utk terus ke wasap TQ . . Untuk tempahan baju kelas, baju muslimah atau baju korporat boleh follow ig @peticsawo.store  . #banner  #printing  #banting  #sticker  #bunting  #stickerlabel  #mirrorcoat  #mirrorcoat  #bannermurah  #banneriklan  #diecutstiker  #diecut  #produkkurus  #stickerproduct  #labelsticker  #sticker  #uitm  #upm  #usm  #uia  #politeknik  #kptm  #uum  #umk  #setkeceriaankelas  #stikerproduk  #stikerlabel  #kptm  #limkokwing  #segicollege  #kosmetik  #unisza 

🤷🏼‍♀️PENAT PIKIR NAK PAKAI BAJU APA UNTUK KE KELAS, KERJA ATAU KENDURI KAHWIN ? . 💁🏼Haaa jangan risau. Baju cotton @kayyaboutique  kan ade! . 👗Ciri-ciri Kurung Pahang by Kayya 👗 . 🌸Fabrik 99.9% English Cotton. 🌸Fabrik lembut dan sejuk. 🌸Fabrik senang digosok. 🌸Fabrik yang tidak mengecut. 🌸Kain susun tepi. 🌸Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun 🌸Kain cotton yg mudah dijaga. 🌸Dijamin berkualiti. . 💵 RM65 (tak termasuk postage) 🆒Atau anda bole self pick-up sendiri dan menjimatkan kos postage! . Whatsapp 👇🏼 📲017 9420456 📲017 9420456 . #bajukurung  #bajukurungmurahkuantan  #bajukurungkuantan  #kurungcotton  #kurungcottonmurahkuantan  #kurungcottonmurah  #kurungcottoncodkuantan  #kurungcottoncod  #kurungmini  #kurungminimurah  #kurungminimurahkuantan  #kurungcottonmini  #kurungmoden  #kurungmodenmurah  #kurungmodenmurahkuantan  #kurungcottonmoden  #kurungpahang  #kurungpahangmurah  #kurungpahangmurahkuantan  #kurungcottonpahang  #bajukurungcodkuantan  #englishcotton  #bazaarpaknil  #selangor  #msu  #unisel  #uitm  #uitmshahalam  #kpmim  #ump  via @preview.app 

[ STOCK TAK BANYAK, CEPAT GRAB SEKARANG🔥🔥] . 👟 Vans Rare Design (part 1) . Nak order? Awak boleh pm saya di wasap. Tekan link di bio untuk direct wasap. 📲 0138411533 . Nak join channel catalog @kasut.ksl  boleh pm admin untuk mintak link telegram 😆😆 #sayajual  #kasutmurah  #sayajualkasut  #sayajualmurah  #kasutmalaysia  #malaysia  #bazaarpaknil  #shoes  #kasutcantik  #sayajualkasutmurah  #bazarpaknil  #kasutlelaki  #visitmyig  #kasutmurahmalaysia  #murah  #instashop  #kasutsukan  #sneakers  #kasutksl  #kasutperempuan  #igshop  #kedaikasut  #sayajualonline  #onlineshop  #igshopmalaysia  #kasutpreorder  #uitm  #kasutonline 

🤷🏼‍♀️PENAT PIKIR NAK PAKAI BAJU APA UNTUK KE KELAS, KERJA ATAU KENDURI KAHWIN ? . 💁🏼Haaa jangan risau. Baju cotton @kayyaboutique  kan ade! . 👗Ciri-ciri Kurung Pahang by Kayya 👗 . 🌸Fabrik 99.9% English Cotton. 🌸Fabrik lembut dan sejuk. 🌸Fabrik senang digosok. 🌸Fabrik yang tidak mengecut. 🌸Kain susun tepi. 🌸Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun 🌸Kain cotton yg mudah dijaga. 🌸Dijamin berkualiti. . 💵 RM65 (tak termasuk postage) 🆒Atau anda bole self pick-up sendiri dan menjimatkan kos postage! . Whatsapp 👇🏼 📲017 9420456 📲017 9420456 . #bajukurung  #bajukurungmurahkuantan  #bajukurungkuantan  #kurungcotton  #kurungcottonmurahkuantan  #kurungcottonmurah  #kurungcottoncodkuantan  #kurungcottoncod  #kurungmini  #kurungminimurah  #kurungminimurahkuantan  #kurungcottonmini  #kurungmoden  #kurungmodenmurah  #kurungmodenmurahkuantan  #kurungcottonmoden  #kurungpahang  #kurungpahangmurah  #kurungpahangmurahkuantan  #kurungcottonpahang  #bajukurungcodkuantan  #englishcotton  #bazaarpaknil  #selangor  #msu  #unisel  #uitm  #uitmshahalam  #kpmim  #ump  via @preview.app 

❤ ADMIN NAK KASI FREE BAJU / KASUT UNTUK FOLLOWER YG ACTIVE LIKE & COMMENT SETIAP POST. KITA AKAN UMUM SIAPA YG BERTUAH TAK LAMA LAGI. JOMM ❤ ⠀ ⠀ Btw berminat utk beli item ni? Boleh baca details : ⠀ ⠀ 🍁FASHION 3 HELAI RM100 🍁 ⠀ Boleh campur dengan semua item yang ada HASHTAG . 👇👇👇👇👇👇👇👇 #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  #3100QISTYNAINNARA  ⠀⠀ . 👆👆👆👆👆👆👆👆⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ 👚 1 HELAI : RM45 👚 3 HELAI : RM100 (Tidak Termasuk Postage) ⠀ ⠀ 💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia 💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak ⠀ ⠀ 💯 PRE ORDER ⠀ 📦 ESTIMATE SAMPAI : DALAM 7 HARI BEKERJA ⠀ ❌ JANGAN ORDER KALAU TAK BOLEH SABAR TUNGGU ⠀ ⠀ ⠀ ✂️ Material : COTTON ⠀ ⠀ ⠀ 👚 S / M / L / XL ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 📲 WhatsApp +60166720775 ⠀ #sayajual  #sayajualmurah  #koreanfashionmalaysia  #bajucouple  #sabahonlineshop  #sarawakonlineshop  #uitm  #uitmshahalam  #uitmsegamat  #uitmjengka  #uitmseriiskandar  #uitmselayang  #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2019  #raya2019  #blouseraya2019  #jubahraya2019  #jubahraya  #jubahmurahmalaysia  #dressraya2019  #uitmpuncakalam  #uitmperlis  #uitmseremban3  #koreanfashionmalaysia  #malaysiakoreanfashion  #pinaforepants  #pinaforedress  #pinaforemurah  #overalljeans  #overalljeansmurah 

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

. 🎀SHAWL JERSEY aka SHAWL MALAS🎀 . HARGA: RM10 /HELAI | 1-4HELAI RM9 /HELAI | 5-99HELAI RM8.50/HELAI | 100HELAI & keatas . 🚛Service penghantaran seluruh semenanjung malaysia untuk pembelian borong 50pcs dan keatas.. . 📦POSTAGE📦 RM8(SM) RM12.50(SS) | 1-4HELAI RM11(SM) RM17.50(SS) | 5-12HELAI . material :- cotton jersey saiz :- 1.8meter X 0.8meter jahitan tepi :- Jahitan Overlock . 💕KELEBIHAN MATERIAL💕 🔹saiz lebar dan panjang 🔹material sejuk ❌panas 🔹mudah bentuk & terletak 🔹mudah dibawa travel 🔹material tidak perlu iron,boleh terus pakai👌 🔹boleh bersiap dalam masa 5minit.. . Untuk order boleh terus whtsapp sis :- +60193441375 . #faiziyraempire  #shahalam  #seriiskandar #shawlchiffon  #shawlsatin #shawlcotton  #shawlcottonjersey  #shawllycra  #shawljerseyrm8 .50#cottonjersey  #shawljersey  #brunei  #singapore  #shawlheavychiffon  #uum  #selangor  #satineyelash  #uitm  #tanjungmalim  #rawang  #shawlmalas  #upsi  #upm  #shawlcottonjersey  #shawlsyatilla  # #kl  #bawal  #tudung  #bangi  #subang  #shawljerseymurah 

🤷🏼‍♀️PENAT PIKIR NAK PAKAI BAJU APA UNTUK KE KELAS, KERJA ATAU KENDURI KAHWIN ? . 💁🏼Haaa jangan risau. Baju cotton @kayyaboutique  kan ade! . 👗Ciri-ciri Kurung Pahang by Kayya 👗 . 🌸Fabrik 99.9% English Cotton. 🌸Fabrik lembut dan sejuk. 🌸Fabrik senang digosok. 🌸Fabrik yang tidak mengecut. 🌸Kain susun tepi. 🌸Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun 🌸Kain cotton yg mudah dijaga. 🌸Dijamin berkualiti. . 💵 RM65 (tak termasuk postage) 🆒Atau anda bole self pick-up sendiri dan menjimatkan kos postage! . Whatsapp 👇🏼 📲017 9420456 📲017 9420456 . #bajukurung  #bajukurungmurahkuantan  #bajukurungkuantan  #kurungcotton  #kurungcottonmurahkuantan  #kurungcottonmurah  #kurungcottoncodkuantan  #kurungcottoncod  #kurungmini  #kurungminimurah  #kurungminimurahkuantan  #kurungcottonmini  #kurungmoden  #kurungmodenmurah  #kurungmodenmurahkuantan  #kurungcottonmoden  #kurungpahang  #kurungpahangmurah  #kurungpahangmurahkuantan  #kurungcottonpahang  #bajukurungcodkuantan  #englishcotton  #bazaarpaknil  #selangor  #msu  #unisel  #uitm  #uitmshahalam  #kpmim  #ump  via @preview.app 

🤷🏼‍♀️PENAT PIKIR NAK PAKAI BAJU APA UNTUK KE KELAS, KERJA ATAU KENDURI KAHWIN ? . 💁🏼Haaa jangan risau. Baju cotton @kayyaboutique  kan ade! . 👗Ciri-ciri Kurung Pahang by Kayya 👗 . 🌸Fabrik 99.9% English Cotton. 🌸Fabrik lembut dan sejuk. 🌸Fabrik senang digosok. 🌸Fabrik yang tidak mengecut. 🌸Kain susun tepi. 🌸Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun 🌸Kain cotton yg mudah dijaga. 🌸Dijamin berkualiti. . 💵 RM65 (tak termasuk postage) 🆒Atau anda bole self pick-up sendiri dan menjimatkan kos postage! . Whatsapp 👇🏼 📲017 9420456 📲017 9420456 . #bajukurung  #bajukurungmurahkuantan  #bajukurungkuantan  #kurungcotton  #kurungcottonmurahkuantan  #kurungcottonmurah  #kurungcottoncodkuantan  #kurungcottoncod  #kurungmini  #kurungminimurah  #kurungminimurahkuantan  #kurungcottonmini  #kurungmoden  #kurungmodenmurah  #kurungmodenmurahkuantan  #kurungcottonmoden  #kurungpahang  #kurungpahangmurah  #kurungpahangmurahkuantan  #kurungcottonpahang  #bajukurungcodkuantan  #englishcotton  #bazaarpaknil  #selangor  #msu  #unisel  #uitm  #uitmshahalam  #kpmim  #ump  via @preview.app 

Alhamdulillah feedback positive cust preggy kita 😍😭 Gigih taw jahit baju 20 biji butang ni 🤣 . #easysew  #needlexhouse  #dungun  #paka  #uitm  #uitmdungun  #poli  #polidungun  #tailor  #tailorpaka  #tailordungun 

HI Uollss!! Did you're looking for bag that simple but pretty to use in your daily life?? . Here is the answer!! Its comes with a lot of colour that you can choose!! So hurry up and get one for being your new collection before it will sold out😉 . Material : Leather Colour : Pink, Black, Grey, Brown, Red, Beige Price : RM 25 ONLY PRE ORDER!! . #SIMPLEBAG  #KUPTM  #UITM